Dansk     Svenska     Norsk     Deutsch    

Risskov Bilferie har Danmarks billigste priser på weekendophold, miniferie og kør selv-ferie.

Søg efter hotel eller rejsemål

Søg efter dato og område

Bestillingskode

Hotel Nova

Skøn naturrig ferie i det vestlige Østrig

Billige ophold

3-8 dage fra 649,-

Vi anbefaler

Besøg Vorarlberg

  • 2 overnatninger
  • 2 x morgenbuffet
  • 2 x 3-retters menu
  • Gratis internet
  • Gratis parkering

3 dage fra 649,-

Pr. person i dobbeltværelse


Se alle tilbud fra hotellet

Hotel Nova

Det danskejede Hotel Nova ligger ideelt, både sommer og vinter. Om sommeren er der masser af muligheder for at vandre, nyde naturen, tage på Nordic Walking eller spise udenfor i den bjergtagende natur. Om vinteren kan I stå på ski og her tilbydes et hav af muligheder.

Hotellet tilbyder

Hotel Nova er et hyggeligt, danskejet hotel i fantastiske omgivelser. På hotellet starter dagen med en stor morgenbuffet, og om aftenen serveres der traditionel, østrigsk aftensmad i hotellets restaurant. Hvis vejret tillader det, kan I nyde jeres måltid på hotellets terrasse. Der er gratis parkering og internet på hotellet, og I kan også købe billetter med rabat til bjergbanen ved Sonntag. Der er gratis transport med lokalbusserne til dalen, og I kan høre nærmere om dette i hotellets reception. Hotellet har en caféstue, hvor I kan nyde øl eller vin eller et spil kort. På hotellet er de ansatte meget hjælpsomme og de snakker dansk og kan hjælpe med at planlægge udflugter i området.

Værelser

Alle hotellets værelser har eget bad/toilet. Værelserne er tradionelt, østrigsk indrettede. Fra alle hotellets værelser er der en imponerende udsigt over Grosses Walsertal. Det er muligt at opgradere til værelse med balkon på næste side i bestillingsprocessen. Vær opmærksom på, at der er få værelser med balkon.

Aktiviteter sommer

Hotel Nova ligger i den lille bjerglandsby Raggal i 1000 meters højde i den østrigske region Vorarlberg. Raggal ligger i det naturskønne område Grosses Walsertal, hvor der fokuseres på bæredygtig turisme og energi. Her er konceptet, at man skal nyde naturen og udnytte dens herligheder uden at ødelægge den.

I området arrangeres et væld af aktiviteter om sommeren i pagt med naturen. Fra juni til september organiseres der guidede vandreture af forskellige sværhedsgrader i området. Disse vandringer er gratis at deltage i, når man bor på Hotel Nova. Det er også muligt at købe vandrekort med alle vandrestier og højder indtegnet.

Om sommeren kan I også tage forskellige bjergbaner i området, f.eks. Sonntag Stein, som ligger blot 8 km. fra hotellet. På hotellet kan I få rabat på billetter til bjergbanen.

Aktiviteter vinter

Der er gode muligheder for at stå på ski i området, og med kun ét liftkort kan I stå på ski i 28 skiområder. Skiområdet i Raggal er et lille familieområde - perfekt for nybegyndere og børn. Samtidig er her 10 km. langrendsløjpe og rig mulighed for vintervandringer. Direkte udenfor hotellet kører en gratis skibus op til de højereliggende og større skiområder som Damüls/Mellau, Faschina og Sonntag/Stein. Damüls/Mellau er med sine 109 km. pister og 29 skilifte det største i området. I området findes lette pister for begyndere, krævende pister for den øvede, dyb sne/offpist, skiruter, speed pister (med hastighedsmåling), burton Snowpark til snowboard og freeski, skicross ruter, skiskole, vintervandring og langrend samt talrige restauranter og hytter.

Overfor Hotel Nova ligger en sportsforretning, hvor I både kan leje og købe skiudstyr. Liftkort kan købes ved de forskellige liftstationer.

Udflugter

Kører I blot 30 km. syd for hotellet, når I den fantastisk smukke bjergsø, Lünersee. Søen ligger i knap 2000 meters højde og blev gjort dybere i 1950'erne for at kunne indeholde mere vand til de lokale vandværker.

Hotel Nova har en rigtig god placering, og indenfor halvanden times kørsel kan I nå både Tyrol, Schweiz, Liechtenstein og Tyskland. Dette gør listen af seværdigheder enormt lang. Besøg f.eks. den hyggelige region og by Appenzell i Schweiz en time væk, hvor den berømte Appenzeller-ost er blevet fremstillet siden middelalderen.

Vil I prøve en køretur lidt ud over det sædvanlige, så er Silvretta Hochalpenstrasse stedet. Vejen er en 25 km. lang bjergvej, som går gennem bjerge og dale med fantastiske udsigter, og den starter 43 km. fra hotellet. Panoramavejen er kun åben om sommeren og mod gebyr.

Hotellets placering

Hotel Nova
Sandbühel 94
6741 Raggal

Klik her for kørselsvejledning til hotellet

Afstand til hotellet fra

Rostock, Tyskland
985 km
Puttgarden, Tyskland
1.005 km
Padborg/Kruså-grænsen
1.020 km

Detaljeret hotelinformation

Afstand til nærmeste bus
0,1 km
Afstand til centrum
0,5 km
Afstand til nærmeste skiområde
0,5 km
Afstand til hav eller sø
50 km
Afstand til golfbane
20 km
Restaurant
Ja
Gratis parkering
Ja
Hund
Ja
Gebyr for hund pr. døgn
75 DKK
Miljøtillæg (inkluderet i prisen)
Ja
Gratis internet
Ja
Check ind kl.
14:00
Check ud inden kl.
11:00
Daglig rengøring
Ja

* Vejledende information. Betales direkte til hotellet.

Bemærk at

Ved 3 overnatninger eller mere indgår gratis kørsel med lokalbus.

Giv som gave - klik her
Et købsbevis er den perfekte gave, hvis du vil give det ophold, med en åben ankomstdato. Klik på pilen for at bestille opholdet med åben ankomst.

Du kan også forære et gavekort på et bestemt beløb ved at klikke her.

Besøg Vorarlberg

Danskejet hotel

3 dage kun 649,-
God pris !
Pr. person i dobbeltværelse


Opholdet inkluderer

  • 2 overnatninger
  • 2 x morgenbuffet
  • 2 x 3-retters menu
  • Gratis internet
  • Gratis parkering

Priser

Lavsæson kun 649,-
Ankomst ikke mulig

Rabatter*

Barn 0~2,99 år
Gratis i babyseng

Barn 3~8,99 år
50% rabat i ekstra opredning

Barn 9~11,99 år
25% rabat i ekstra opredning

Tillæg

Enkeltværelsestillæg fra +240,-

Vælg ankomstsdato for at starte bestillingen

Blot ankomstdagen skal være ledig.

December 2014
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
49
1
2
3
4
5
6
7
50
8
9
10
11
12
13
14
51
15
16
17
18
19
20
21
52
22
23
24
53
31
1
2
3
4
Ankomstsmåneder
2014 | DEC

Ekspeditionsgebyr 69,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved telefonbestilling

Skal I rejse indenfor de næste 3 dage, kan reservationen ikke foretages online. Ring på 70 22 77 17

Hoteller i nærheden