Bytur til København til 71 Nyhavn Hotel

Dansk | DKK

71 Nyhavn Hotel

Bedste beliggenhed i Københavns fortryllende gamle bydel

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Unikt hotel med fantastisk beliggenhed
 • Københavns attraktioner i umiddelbar nærhed
 • Eksklusive store designer værelser
512,-
3 dage fra
2.479,-

Ophold med morgenbuffet

Luksus i København

3 dage
Fra 2.479,- / spar op til 512,-
SPAR
* Pris pr. person i executiv dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 1 fl. Cava på værelset (til deling)
 • 2 x 1 æske chokolade (til deling)
 • Gratis lån af cykler
Risskov Pakken

Oplev et par spændende dage i skønne København på det elegante og eksklusive 71 Nyhavn Hotel midt i byen, hvor vand møder by. På kanalens solside ligger det unike, luksuriøse designhotel, som perfekt kombinerer tradition med moderne indretning. Den suveræne beliggenhed i det livlige og fortryllende Nyhavn kunne ikke være bedre.

Hotel tilbyder

71 Nyhavn Hotel ligger centralt ved "krydset" mellem Nyhavn og Københavns Havn, byens største kanal, der løber direkte ud i Østersøen. Hotellet ligger i to fredede pakhuse: Det Røde Pakhus fra 1805 og Det Gule Pakhus fra 1830.

De rummelige værelser byder på en vidunderlig, unik atmosfære med synlige bjælker af pommersk fyr og moderne skandinaviske designmøbler. Hotellets kunstsamling sætter også ekstraordinære accenter: Den er baseret på den europæiske avantgardebevægelse COBRA, der blev grundlagt i Paris i 1948 af seks kunstnere, der ønskede at distancere sig fra det surrealistiske manifest: Christian Dotremont, Joseph Noiret, Asger Jorn, Karel Appel, Constant og Corneille. I moderne kunst spiller COBRA-bevægelsen en vigtig rolle og flere samtidige danske kunstnere har brugt den som inspiration til deres værker. Nogle af disse værker kan beundres i hotellets restaurant og lobby.

Få en helt speciel oplevelse, når du overnatter som gæst på 71 Nyhavn Hotel. Du bor i en eksklusiv og afslappet atmosfære, afskærmet fra støjen, men tæt på bylivet og kanalen. De gamle bygninger danner en autentisk ramme om de 130 executive-værelser og suiter. Start dagen på hotellet med en lækker omfattende morgenmadsbuffet med live-cooking-station, hvorefter du kan gå på sightseeing i København til fods eller på cykel. Begge dele kan varmt anbefales, da hotellet ligger tæt på de fleste af byens turistattraktioner.

Først og fremmest selvfølgelig Nyhavn  – med sine farverige huse og mange hyggelige restauranter, en af de mest berømte og populære bydele. Amalienborg Slot er et must-see turistmål, ligesom Tivoli, Danmarks mest berømte forlystelsespark kendt verden over. Shop på Strøget – Københavns gågade – hvor du kan finde mange spændende butikker eller oplev de mange interessante museer og gallerier, som helt klart er et besøg værd. Der er rigeligt at vælge imellem, så en plan for dagen kan være en fordel. Og sidst men ikke mindst er der Den Lille Havfrue, Københavns vartegn og nok det mest fotograferede motiv.

Om værelserne

Værelserne på 71 Nyhavn Hotel er alle af meget høj kvalitet, moderne og komfortabelt indrettede. Alle værelser har eget badeværelse med bruser/toilet, hårtørrer, tv og Wi-Fi. 


Værelsestyper *

Executiv dobbeltværelse

1 / 4
Hotellets Executive-værelser har har synlige bjælker og udkig til det modsatte pakhus, Her kan du glæde dig til luksuriøs nattesøvn i en Carpe Diem-seng, eksklusive badeprodukter fra Karmameju samt nyde gratis kaffe og te fra værelsets Nespresso-maskine Værelset er 20 kvm og har en 160 cm bred dobbeltseng.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Nyhavn (0.7km)

Find et billigt weekendophold i København hos Risskov Bilferie og oplev det idylliske havnekvarter i det gamle København stammer tilbage fra 1670'erne og blev udgravet som et alternativ til den allerede eksisterende havn. Nyhavn var i gamle dage kendt som et mere skummelt kvarter, men i starten af 1980'erne fik hele området et ansigtsløft og i dag huser Nyhavn en lang række lækre restauranter, barer og caféer og så findes der ikke noget bedre end at nyde en kold drink på en af de mange havneterrasser på en varm solskinsdag. De gamle, kulørte og til tider skæve huse langs kajen står flotte og farverige, og der hersker altid en festlig og god stemning på kajen. H.C. Andersen boede i fem år i nr. 20, hvor han skrev en række af sine bedst kendte værker, blandt andet Prinsessen på Ærten og Fyrtøjet. Tag på en miniferie i København og find et billigt hotel i hovedstaden hos Risskov Bilferie.

Marmorkirken (0.9km)

Marmorkirken er en levende citykirke, såvel for Københavns beboere som for enhver, der kommer forbi og vil benytte kirken. Nap en billig miniferie eller et weekendophold i København og se den smukke kirke udefra eller sæt jer ind og nyd det imponerende rum.

Den Kongelige Bibliotekshave (1.4km)

Bibliotekshaven ligger som en lille grøn plet, godt gemt væk i den travle hovedstad. Denne lille grønne oase ligger på Slotsholmen, mellem Christiansborg Slot og det Kongelige Bibliotek og med Christian IV´s gamle Børsbygning i baggrunden.

Haven er i dag fyldt med bede og skønne blomster og omgivet at høje buske og skyggefulde træer. I midten er der et lavt bassin med med en vandskulptur i midten.

Haven blev anlagt i 1920 ovenpå Christian IV´s tidligere krigshavn, Tøjhushavnen. For enden af haven er der stadigvæk indmuret gamle fortøjningsringe i murene, til skibene fra det 17. og 18. århundrede, som lå til kajs på stedet.

Der er også en skulptur af den danske filosof Søren Kierkegaard, der skuer ud i horisonten med et bedrøvet blik. Det forlyder nemlig, at det var her at han måtte byde forlovelse med Regine Olsen, som han var meget forelsket i.

Statens Museum for Kunst (1.8km)

SMK er en forkortelse for det statslige kunstmuseum, som ligger i centrum af København og udstiller både kunst og kunsthistorie fra de sidste 700 år. SMK er en varieret blanding af gammel og ny kunst, og der kan blandt andet opleves værker af Nolde, Anna Ancher, Hammershøj, Munch og Rubens for blot at nævne nogle få. Men SMK er nok bedst kendt for den helt utrolige samling af dansk guldalderkunst og sin ganske spektakulære samling af fransk kunst fra 1900 til 1930 med kendte kunstnere som Matisse og Picasso. Der er også løbende udstillinger af en særlig karat og derfor er det godt og vel umuligt ikke at få fuld valuta for den tid der bruges på Statens Museum for Kunst. Deltag i de mange aktiviteter som museet arrangerer både for børn og voksne og nyd en spændende dag blandt de store kunstnere.

Nationalmuseet (1.9km)

En tur på Nationalmuseet er altid en kæmpe oplevelse, og her kan I følge Danmarks historie, lige fra istiden op til nutidens samfund. Nationalmuseet ligger i Prinsens Palæ bygget i midten af 1800-tallet og enkelte af de meget flotte sale står fortsat som dengang de kongelige havde deres daglige gang i palæet.

Den permanente udstilling om Danmarks Oldtid rummer blandt andet Grundestrupkarene og andre vikingeskatte. I kan også opleve Egtvedpigen og Huldremosekvinden, som mødte en frygtelig skæbne. Nationalmuseet rummer også verdens største samling af genstande fra Grønland og så kan de også præstere en etnografisk samling på verdensplan suppleret med et Legetøjsmuseum samt den store Mønt og Medaljesamling. Her kan der nemt bruges et par lærerige timer og museet arrangerer desuden masser af aktiviteter til børnene, så alle er sikret god underholdning blandt de mange klenodier og Danefæ.

Botanisk Have, København (1.9km)

Find et billigt weekendophold i København hos Risskov Bilferie og oplev hovedstadens mange attraktionerl. Start eventuelt med Botanisk Have, hvis historie går tilbage til 1600-tallet da den første have blev anlagt og siden da er haven blevet udvidet og nyanlagt fire gange, sidst i 1874. Botanisk Have udgør en oase af fred og ro i symbiose med de over 11.000 plantearter der udstilles i det ´grønne´museum. Der er alt fra kødædende planter til sjældne orkideer og et væld af farvepragt i alle nuancer. Slut besøget af med en tur på caféen og nyd en forfriskning i de smukke og naturlige omgivelser. Find børnevenlige hoteller i området omkring København og nyd den smukke by på en kør-selv familieferie med Risskov Bilferie.

Krigsmuseet (2km)

Her kan der virkelig tales om et museum med krudt og kugler, beliggende i Christian IVs skønne renæssancebygning fra begyndelsen af det 16. århundrede. Krigsmuseet har i dag en meget stor og interessant udstilling af våben og våbenteknologi, fra samuraisværd til tyske V-1 raketter, men især sablerne og de mange skydevåben har en særlig nostalgisk og historisk atmosfære omkring sig. På første sal er der en udstilling om de 21 krige som Danmark har deltaget i i løbet af de sidste 500 år. I det hele taget gemmer denne historiske bygning på meget smukke og velbevarede våben. Tag turen ind til Tøjhusgade 3, og oplev udviklingen af våbenbrug over de sidste mange hundrede år.

Rundetaarn (2.5km)

Mange af de smukke renæssancebygninger, der findes i København er bygget under Christian IV's kongedømme. Rundetaarn er ikke en undtagelse, og blev i sin tid bygget som et observationstårn i forlængelse af Trinitatis Kirken. Men det var dengang, i dag er det en enestående chance for at opleve København fra oven. Gående er der ca. 210 meter op til toppen af Rundetaarn, og det er selvom, at det kun er 36 meter højt. Turen op går i en spiral rundt om indersiden af tårnvæggene, og derfor vil turen også synes lidt længere. Men oppe fra oberservationsplatformen er der en skøn udsigt ud over hele det gamle København med angivelser af de højeste bygninger, der kan ses med det blotte øje. God motion for hele familien, der belønnes med en enestående panoramaudsigt og nogle uforglemmelige øjeblikke fra Købmagergade.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Marina Vedbæk

Ophold med morgenbuffet

Storkøbenhavn

Lige ved Øresund

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x 25 DKK. voucher til baren
 • 1 x coffee to go
 • Gratis internet og parkering

440,-
Fra kun
949,-

Vis kort

Moderne hotel tæt på marinaen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Standard dobbeltværelse
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 5~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 35% rabat

Glostrup Park Hotel

Ophold med halvpension

Storkøbenhavn

Tæt på København

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

757,-
Fra kun
919,-

Vis kort

Moderne hotel i udkanten af København

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 6~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 20% rabat

Scandic Sydhavnen

Inkl. dagens ret

Storkøbenhavn

3 km fra byens centrum

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 1-rets menu
 • 2 x 1 kop kaffe/te efter middagen
 • Gratis internet og parkering
 • Fri entré til fitness

129,-
Kun
1.369,-

Vis kort

Moderne 4-stjernet hotel i København

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat