Aktiv ferie i Norge på Gaustablikk Fjellresort

Dansk | DKK

Gaustablikk Fjellresort

Stilfuldt hotel i populære Gausta, perfekt for aktiv ferie og skiferie

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Dejlige værelser med udsigt mod skicenter eller bjerg
 • Aktiviteter for alle aldersgrupper hele året rundt
 • Lige ved Gaustatoppen 1.883 meter over havets overflade
204,-
3~4 dage fra
1.349,-

Inkl. 3-retters menu

Aktiv ferie i Norge

3 dage
Fra 1.349,- / spar op til 200,-
SPAR
4 dage
Kun 2.119,- / spar op til 205,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • Adgang til wellnessafdeling
 • Gratis parkering og internet
Risskov Pakken

Der er lagt op til en uforglemmelig familieferie eller aktiv ferie i naturskønne omgivelser i Telemark. På Gaustablikk Fjellresort bor I ved foden af Gaustatoppen, og her kan I se frem til et ophold med masser af fantastiske oplevelser og aktiviteter, uanset om I rejser sommer eller vinter.

Hotellet tilbyder

Gaustablikk Fjellresort ligger ved foden af Telemarks højeste fjeld, Gaustatoppen, og tilbyder en varm og indbydende atmosfære i alletiders fredfyldte og smukke naturomgivelser. 

Gausta er en yderst familievenlig destination med mange aktiviteter hele året rundt. Om sommeren er det et sandt paradis for aktiv ferie, med alt lige fra vandreture i fjeldene og landevejscyklering til terrænløb og klatreetaper. Nærheden til den smukke sø, Kvitåvatn, giver jer også masser af herlige vandaktiviteter såsom svømning, kano, robåd, vandcykler og stand-up paddling.

Om vinteren kan I nyde godt af hotellets nærhed til Gausta Skicenter, som betyder at I får ski in / ski out til et af Norges bedste skiområder. Derudover finder I også et fantastisk udvalg af langrendsspor lige udenfor hotellet. Her er der spor, både for begyndere, og de mere erfarne, som kan udvikle sine færdigheder og nyde en skøn panoramaudsigt over fjeldene. Når mørket nærmer sig, venter en 3 kilometer lang oplyst løjpe. Der kan lejes ski og andet udstyr på hotellet. Derudover er der også Ski- og Snowboard skole.

Under opholdet har I fri adgang til hotellets wellnessafdeling med opvarmet pool på 12x7 meter, boblebad, sauna og dampbad. Det er også muligt at bestille forskellige massage- og skønhedsbehandlinger. Som en ekstra bonus, har I også mulighed for at nyde en unik saunatur, med en skøn udsigt over vandet, i en af de flydende saunaer på søen, ’Kvitåvatn’ (mod gebyr). Andre tilgængelige aktiviteter på hotellet omfatter: gratis bordtennis, shuffleboard og paddle-tennis mod et ekstra gebyr.

I får den bedst mulige start på dagen med en dejlig rig morgenbuffet, hvor der er mange økologiske, veganske og allergivenlige alternativer. Om aftenen kan I nyde velsmagende retter i den hyggelige restaurant som tilbyder en skøn udsigt. Rund eventuelt dagen af med en drink i baren.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellet har 86 komfortable værelser, og I kan vælge mellem enkeltværelser, dobbeltværelser og superior dobbeltværelser. Det er muligt at booke superior dobbeltværelser med en eller to ekstra opredninger.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 5
Lyst og indbydende enkeltværelse på 16 m² med eget bad og toilet, hårtørrer, gratis toiletartikler fra Rituals, store vinduer med udsigt mod Gaustatoppen, komfortabel enkeltseng, sofagruppe, skrivebord og stol, garderobe og fladskærms TV med 19 kanaler.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 6
Lyst og indbydende enkeltværelse på 18 m² med eget bad og toilet, hårtørrer, gratis toiletartikler fra Rituals, store vinduer med udsigt mod Gausta Skicenter, komfortabel dobbeltseng som kan adskilles til to enkeltsenge, sofagruppe, skrivebord og stol, garderobe og fladskærms TV med 19 kanaler.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Superior værelse

1 / 3
Lyst og indbydende superior dobbeltværelse på 19 m² med eget bad og toilet, hårtørrer, gratis toiletartikler fra Rituals, store vinduer med udsigt mod Gaustatoppen eller Gausta Skicenter, komfortabel dobbeltseng som kan adskilles til to enkeltsenge, sofagruppe, skrivebord og stol, garderobe og fladskærms TV med 19 kanaler. Det er muligt at booke dette værelse med en eller to ekstra opredninger.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

160 km fra
Larvik, Norge
270 km fra
Kristianssand, Norge
330 km fra
Stavanger, Norge
330 km fra
Bergen, Norge
420 km fra
Göteborg, Sverige
625 km fra
Helsingborg, Sverige 
725 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Gaustabanen (5.9km)

Hvis I kunne tænke jer at opleve den flotte udsigt fra toppen af det 1883 meter høje bjerg, Gaustatoppen, men synes det er lidt for langt at gå, så kan I tage Gaustabanen, som på bare 15 minutter fragter jer op til toppen af bjerget. De første 860 meter foregår i en batteridrevet vogn. Derefter tager I med en pendelbane, som har en stigning på 40 grader, så der er garanti for både en spektakulær tur og udsigt.  

Rjukanbadet (14.9km)

Rjukanbadet er et stort vandland hvor I både kan svømme, slappe af i wellnessområdet eller gennemføre dagens træning i det store fitnessområde. Tag familien med til Rjukanbadet, hvor børnene kan plaske dagen lang og få brugt en masse energi i vandet.

Krossobanen (18km)

Besøg Norge på en billig kør-selv ferie. Går turen til Oslo om omegn, så ligger Krossobanen vest for Oslo og er kendt som Nordeuropas første kabelbane. Den laveste kabelstation har en stor parkeringsplads, og herfra fragtes de modige videre op til næsten 900 meter over havets overflade. Der er en fantastisk udsigt over Rjukan, Gaustatoppen, Vermork og det område, hvor den berømte sabotage mod tungvandsanlægget fandt sted. Oppe på toppen serveres der varm kaffe på Gvepseborg Café. Find børnevenlige hoteller og tag hele familien med på en aktiv ferie i den smukke norske natur. Her er der gode muligheder for dejlige vandreture i den friske bjergluft.

Kampen om det tunge vand (21km)

Er I historisk interesserede, så læg vejen forbi Vemork ved byen Rjukan, hvor kampen om tungt vand udspillede sig under 2. Verdenskrig. Tyskerne fik her fremstillet tungt vand til deres atomprojekt, og hvis det var lykkedes dem at gennemføre deres forskning med tungt vand, kunne de sandsynligvis have bygget en atombombe, hvilket ville have haft alvorlige koncekvenser for krigens udvikling. Norge blev besat af tyskerne i 1940 og i løbet af krigen blev der gennemført 4 sabotagehandlinger på stedet indtil det i starten af 1943 endelig lykkedes den norske modstandsbevægelse og de allierede styrker at sætte en stopper for produktionen af tungt vand og dermed nazisternes atomprogram.

Rjukanfossen (24.5km)

Geolog professor Jens Esmark havde "opdaget" Rjukan Vandfaldende i 1810 og rapporterede til Kongen i København om "verdens højeste vandfald". Han overdrev dog noget. Rjukanfossen er ikke mere end 104 meter høj, men det førte til øget turisme i Rjukan. Rjukan kaldes faktisk "den norske turistvugge i Norge". For det første kom store kunstnere som I. C. Dahl og Johannes Flintoe og malede de to naturlige giganter Gaustatoppen og Rjukanfossen. Så kom overklassen fra de store europæiske byer til for at "inspicere denne naturskønhed". Der er mange beskrivelser fra det første møde med Rjukanfossen. Desværre er vandfaldet i dag væsentligt reduceret, da det meste af vandet føres i rør til Vemork Kraftstasjon. Samtidig er det ekstra hyggeligt og stort, når det først frigives. Hvert år frigives det i forbindelse med Marispelet i slutningen af juli.

Møsvatn Skipark (36.3km)

Møsvatn Skipark ligger ved Skinnarbu Nasjonalparkhotell og er et hyggeligt lille skiområde for hele familien. Her findes 4 forskellige løjper, som i alt er 2 km. beliggende i 940 - 1050 meters højde. Løjperne er betjent af en T-lift og en barnelift og her findes desuden en snelegeplads.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Norefjell Ski & Spa

Wellness midt i naturen

Hallingdal

Luksusophold i Norge

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 3-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

541,-
Kun
1.479,-

Vis kort

Spahotel i naturskønne Norge

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~16.99 år i ekstra opredning 277.2kr per nat
 • Barn 17~99.99 år i ekstra opredning 277.2kr per nat

Grand Hotel Åsgårdstrand

Ophold med morgenbuffet

Oslofjorden

Ferie ved Oslofjorden

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • Gratis kaffe/te på værelset
 • Gratis internet
 • Beliggende ved havnen

178,-
Fra kun
899,-

Vis kort

Oslofjordens perle

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 4~15.99 år i ekstra opredning 392.7kr per nat

Hotel Wassilioff

Dejlig beliggenhed nær Skagerrak

Vestfold og Telemark

I hjertet af Stavern

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis kaffe/te på værelset
 • Gratis internet

210,-
Kun
1.479,-

Vis kort

Historisk hotel i Sydnorge

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 4~15.99 år i ekstra opredning 392.7kr per nat