Tag på miniferie og bo på Kysthotellet & Konferencecenter

Dansk | DKK

Kysthotellet

Ferie i smukke omgivelser og med sjove oplevelser lige om hjørnet

» Find afstand til hvor du bor

Gennemsnitlig kundevurdering

3.9 / 5

Highlights

 • Ferieidyl med lækker mad
 • Tag på tur til Ebeltoft og Kattegatcentret
 • 100 m til stranden og skov i baghaven
3.776,-
3~8 dage fra
849,-

Skøn beliggenhed ved stranden

Miniferie i Grenå

3 dage
Fra 849,- / spar op til 1.226,-
SPAR
4 dage
Fra 1.319,- / spar op til 1.726,-
SPAR
5 dage
Fra 1.749,- / spar op til 2.226,-
SPAR
6 dage
Fra 2.199,- / spar op til 2.736,-
SPAR
7 dage
Fra 2.649,- / spar op til 3.246,-
SPAR
8 dage
Fra 3.049,- / spar op til 3.776,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x Sød overraskelse på værelset
 • 1 fl. vin på vær. til deling
 • 2 x coffee to go
 • Inkl. energitillæg
Risskov Pakken

Bo i smukke omgivelser ved havet i feriebyen Grenå. Kysthotellet byder på fordybelse, afslapning og fysisk udfoldelse. Der er også rig mulighed for at tage på udflugter til bl.a. Djurslands turistby nr. 1 Ebeltoft. Men I kan også gå/køre 1 km. fra hotellet og besøge det interessante Kattegatcenter.

Hotellet tilbyder

Kysthotellet er tegnet af Friis & Moltke og byder på 13.000 m2 under ét tag. Hotellets morgenbuffet serveres hver morgen 06:00 - 09:30. Der er mulighed for at checke ind 24 timer i døgnet. Der er adgang til gratis internet på hotellet.

Hotellet har en lille TV-stue med mulighed for at spille billard og bordfodbold. Kysthotellet ligger desuden midt i smuk natur, omkranset af løv- og nåleskov, der indbyder til en lang vandretur eller en rask løbetur. Strandkanten, vandet og udsigten til den vidtstrakte himmel er kun et stenkast væk. Her kan I slentre langs stranden eller tage en frisk dukkert i bølgen blå. Er I til andre former for aktiv udfoldelse, så giver omgivelserne også rig mulighed for det. I receptionen kan I få udleveret kort over forskellige løbe- og cykelruter rundt i området. Der er desuden fitness på hotellet. Der ligger også både ridehal, naturskole, golfbaner samt sportshaller i gåafstand fra hotellet. Der er gratis parkering for hotellets gæster lige uden for døren.

Værelser

De 160 smagfulde værelser har original kunst og arkitekttegnede møbler. Alle værelser har mørklægningsgardiner, telefon, 32" fladskærm med internationale kanaler samt et stort arbejdsbord. Der kan max. sove 1 barn i forældrenes seng og 1 barn i egen seng på forældrenes værelse.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 4
De smagfuldt indrettede enkeltværelser består af en mindre sofagruppe med bord, skrivebord samt fladskærm med internationale kanaler og gratis filmkanal, gratis trådløst internet. Værelserne har egne badeværelser med brus, hårtørrer og vanity-kit. Værelserne er med udsigt til grønne arealer, smuk natur og med den hyggelige retrostemning, vil alle føle sig hjemme i disse rolige omgivelser.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 3
Dobbeltværelserne er alle smagfuldt indrettet med twin-beds (adskilte senge) og har alle udsigt til smuk natur. Værelserne består af en mindre sofagruppe med bord, skrivebord samt fladskærm med internationale kanaler og gratis filmkanal, gratis trådløst internet. Der er gulvtæppe på disse værelser. Værelserne har egne badeværelser med brus, hårtørrer og vanity-kit. Værelserne er med udsigt til grønne arealer, smuk natur og med den hyggelige retrostemning, vil alle føle sig hjemme i disse rolige omgivelser.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Plus dobbeltværelse

1 / 4
Plus Dobbeltværelserne er opgraderet med trægulv, og er alle smagfuldt indrettet med twin-beds (adskilte senge) og har alle udsigt til smuk natur. Værelserne består af en mindre sofagruppe med bord, skrivebord samt fladskærm med internationale kanaler og gratis filmkanal, gratis trådløst internet. Værelserne har egne badeværelser med brus, hårtørrer og vanity-kit. Værelserne er med udsigt til grønne arealer, smuk natur og med den hyggelige retrostemning, vil alle føle sig hjemme i disse rolige omgivelser.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Superior dobbeltværelse

1 / 5
De 30 nyrenoverede superior dobbeltværelser emmer af luksuriøs stemning og bygger på smukkeste vis bro mellem det klassiske Friis og Moltkes oprindelige arkitektur og en moderne indretning. Selvom alle værelser er smagfuldt indrettede og emmer af hyggelig retro-stemning, er disse alligevel noget ganske særligt. Alle superior dobbeltværelser har en fast dobbeltseng, skøn udsigt til grønne områder, eget badeværelser med brus, hårtørrer og vanity-kit.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Kattegatcentret (1km)

Tag på bilferie i Danmark og oplev de mange seværdigheder som ligger og gemmer sig både på Sjælland og i Jylland. Kør selv til Jylland og oplev Grenå enten på en billig sommerferie eller vinterferie. Kør-selv til Kattegatcentret og nyd en dag fyldt med spændende oplevelser. Centret er et stort dansk akvarium med mere end 250 arter af havdyr – heriblandt sæler, fisk og hajer, der lever i Kattegat, samt mange tropiske fiske- og hajarter. Find en billig familieferie hos Risskov Bilferie og kør-selv afsted på ferie i egen bil i Danmark og nyd en tur til Grenå i eget tempo. 

Grenå (0.4km)

Besøg Djurslands største by, Grenå. Byen har fire havnemiljøer og byder også på et skønt byliv med masser af specialforretninger, restauranter og caféer. Når I går rundt i byen skal I desuden holde øje med de velbevarede bindingsværkshuse. Hvis vejret tillader det, finder I en meget fin strand i byen.

I Grenå kan I også besøge Museum Østjylland i den hyggelige købmandsgård samt det interessante Kattegatcenter.

Skandinavisk dyrepark (22km)

Tag på udflugt i Skandinavisk dyrepark og få en oplevelse med dyr. Mød ørne, bjørne, ulve og andre vilde dyr helt tæt på.

Ree Park Safari (26.5km)

Tag familien med ind i dyrenes verden. I Djurslands store safaripark møder du dyr fra 5 kontinenter i enestående og naturskønne omgivelser.

Djurs Sommerland (24.7km)

Har I børnene eller børnebørnene med på Djursland, så er det oplagt at tage en tur i Skandinaviens største sommerland, Djurs Sommerland. Det store område byder på sjove forlystelser til både store og små, skønne grønne arealer, hvor I kan nyde frokosten samt et stort vandland, som uden tvivl vil bringe glæde hos de mindste. Når entréen er betalt er det gratis at prøve alle forlystelser.

Mols Bjerge (38.2km)

Nationalpark Mols Bjerge er kendt for det særprægede istidslandskab, hvor mennesket har levet i årtusinder. På med vandreskoene og afsted på opdagelse i den smukke natur. Nationalparken dækker over både land og vand og her kan I opleve et dramatisk bakkeområde, som stammer fra den seneste istid. Mols Bjerge er et vidunderligt naturområde med oplevelser for både store og små. En frisk vandre- eller cykeltur er oplagt.

Kalø Slotsruin (35.3km)

Tag på bilferie i Danmark og find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie ved Kalø. Her er der også lagt op til en aktiv ferie, med masser af natur. Nyd den godt 1/2 km gåtur ud til Kalø Slotsruin, som er ligger i Kalø Vig, Midtjylland.

Ebeltoft (32.4km)

Tag på billig bilferie i Danmark og besøg den hyggelige købstad Ebeltoft, som har en vidunderlig beliggenhed ved vandet. I den smukke gamle bydel finder I utallige fine bindingsværkshuse, som stadig står, som da de blev bygget. Ebeltoft er i dag kendt for de krogede gader med toppede brosten, de gamle huse og de mange charmerende gågader med et udvalg af specialbutikker, restauranter og caféer samt en hyggelig og gæstfri atmosfære. Ebeltofts vartegn er uden sammenligning verdens største træskib, Fregatten Jylland. Skibet er et helt unikt stykke Danmarkshistorie. Her kan I opleve levende dansk marinehistorie og samtidig nyde en autentisk frokost. I museumshallen ved skibet er der løbende forskellige, spændende udstillinger omkring søfartshistorie.

Museum Ebeltoft er en del af Museum Østjylland, der er et kulturhistorisk lokalmuseum. Museet består af flere forskellige bygninger og I kan f.eks. kigge indenfor i Det gamle Rådhus, hvor I kan se Molbostuen og Tingstuen eller besøge fangehullet i kælderen. Besøg også den charmerende Farvergård i hovedgaden, hvor egnens bønder i sin tid fik farvet deres garn og hjemmevævede klæder. Nyd en billig weekendferie eller miniferie fra Risskov Bilferie. 

Aarhus (64.6km)

Find en bilferie i Danmark hos Risskov Bilferie og kom afsted på en kør-selv oplevelse rundt i hele landet. Aarhus har mange plusser og er også kendt som 'smilets by', og her finder I et hav af kulturelle oplevelser, shoppingmuligheder og gastronomiske oplevelser.

I Aarhus kan I bl.a. besøge det flotte kunstmuseum Aros, gå en tur ved Moesgaard museum, besøge Tivoli Friheden eller Den gamle by. Ja, mulighederne er mange for en begivenhedsrig dag.

I kan også tage en dag fyldt med shopping i byens utallige butikker og nyde en forfriskning på et cafébesøg. Find jeres sommerferie, vinterferie eller efterårsferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på opdagelse i Aarhus med hele familien.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Dronninglund Hotel

Miniferie i Dronninglund

Nordjylland

Risskov klassiker

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x Wienerschnitzel og pandekager/is
 • 2 x Sandwich og 1 fl. vand (tag med)
 • Energitillæg

159,-
Fra kun
919,-

Vis kort

Oplev natur, Skagen & Aalborg

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat

Hotel Dania

Hovedret i Brasserie Underhuset

Østjylland

Centralt i Silkeborg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 1 hovedret i Brasserie Underhuset
 • Gratis internet
 • Central beliggenhed

449,-
Fra kun
1.099,-

Vis kort

Midt på Silkeborg Torv

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng 100% rabat

Comwell Rebild Bakker

Inkl. 2-retters menu

Nordjylland

Aktiv ferie i Rebild

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 1 x coffee to go
 • Gratis parkering

122,-
Fra kun
1.219,-

Vis kort

Sport og Natur Oplevelse

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 3~11.99 år i ekstra opredning 270kr per nat