Billig familieferie i Lalandia Billund

Dansk | DKK

Lalandia Billund

Besøg Skandinaviens største vandland, og få ferieminder for livet!

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Oplev et vandland for hele familien i Lalandia Billund
 • De lyse feriehuse danner rammer om en minderig ferie
 • Fri adgang til Aquadome og Monky Tonky Land
2.133,-
3~8 dage fra
3.599,-

Skøn familieferie i Lalandia Billund

Aquadome og legeland

3 dage
Fra 3.599,- / God pris!
SPAR
4 dage
Fra 3.999,- / spar op til 2.133,-
EKSTRA NEDSAT
5 dage
Fra 6.519,- / spar op til 1.657,-
EKSTRA NEDSAT
6 dage
Fra 9.729,- / God pris!
SPAR
7 dage
Fra 11.759,- / spar op til 100,-
SPAR
8 dage
Fra 13.799,- / spar op til 104,-
SPAR
* Pris pr. enhed i classic plus fire

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • Gratis adgang til Aquadome
 • Gratis adgang til Monky Tonky Land
 • Gratis parkering ved feriehuset
 • Slutrengøring
Risskov Pakken

Der er lagt op til en fantastisk familieferie som I aldrig glemmer hos Skandinaviens største vandland - Lalandia Billund! Her venter et væld af herlige vandaktiviteter, action, leg, spænding, afslapning og hygge. Udforsk det berømte tropiske badeland, lad ungerne slå sig løs i Monky Tonky Land, nyd dejlige måltider og slap af i de komfortable feriehuse. Hos Lalandia feriecenter i Billund får I ferieminder for livet!

Lalandia Billund tilbyder

Den fantastiske Aquadome i Lalandia Billund er intet mindre end Skandinaviens største vandland! Der er således lagt op til et væld af oplevelser for hele familien, hvad enten man er til action eller afslapning, og alt sammen i et herligt tropisk klima. Her er der bassiner både indendørs og udendørs, vandrutsjebaner for enhver smag i ethvert tempo, bølgebassin, grottebassin, aktivitetsbassin, en stor vandlegeplads, boblebade, spapools, sauna og andre wellnessoplevelser. Én af de mest populære attraktioner er den unikke vandrutsjebane, Turbo Racer, hvor der er fuld fart på, og bagefter kan man se sin tid og hastighed på fartmåleren, og således konkurrere med sig selv og andre. De helt små vil elske det herlige Kids Area, som er et område specielt indrettet til de 0-5 årige, placeret i et roligt, tilbagetrukket område. I Aquadome finder I spisestedet Food Court, hvor både den lille og den store sult kan stilles, hvad enten I er til det italienske, asiatiske eller amerikanske køkken.

I det fantastiske indendørs legeland, Monky Tonky Land, finder I et stort udvalg af sjove aktiviteter for børn i alderen 0-12 år. Udforsk klatrebanen, spil på de bløde miniboldbaner, deltag i børneværksteder og meget andet. Da Lalandias nabo hedder Legoland, er der også indrettet et særligt Lego-område, hvor I finder klodser i alle størrelser, former og farver. Mens ungerne slår sig løs kan forældrene slappe af med en kop kaffe i de lækre massagestole.

Udover de to hovedattraktioner, Aquadome og Monky Tonky Land, finder I også et væld af andre spændende aktiviteter for hele familien, såsom minigolf, bowling, en sandskulpturpark og en spændende ’Winter World’ med bl.a. skibakke, skøjtehal og klatrevæg. Derudover ligger Legoland ligger i gåafstand fra Lalandia, hvilket gør det helt oplagt at kombinere de to for den ultimative familieferie!

Lalandia Billund har et godt udvalg af spisesteder, hvor I kan nyde alt lige fra italienske specialiteter til amerikanske klassikere i flotte og autentiske omgivelser. Den ene af restauranterne tilbyder morgenbuffet, men der findes også et supermarked hvor I kan købe morgenbrød, hvis I hellere vil nyde morgenhyggen i feriehuset.

Der er gratis parkeringspladser placeret tæt på feriehusene, og alle feriehusene er udstyret med gratis trådløst internet.

Feriehuse

Lalandia Billunds hyggelige og lyse feriehuse er inddelt i flere forskellige kategorier og har alle et tal, som antyder hvor mange personer huset egner sig til. Vælg mellem Classic Plus 4, Classic Plus 6, Classic Plus 8, Design Plus 6 og Nordic Plus 8.

Værelsestyper *

Classic Plus Fire

1 / 4
Lyst og komfortabelt feriehus på 72 m² egnet til 4 personer + et barn 0-2 år, indrettet i ét plan med en dejlig overdækket terrasse. Huset er indrettet med et badeværelse med toilet og bruseniche samt vaskemaskine og tørretumbler, to soveværelser med i alt fire sovepladser samt en tremmeseng, en stue med spisebord, sofa og TV og et køkken med køle-/fryseskab, kaffemaskine, elkedel, glaskeramisk komfur, ovn, mikroovn og opvaskemaskine. Feriehuset er røgfrit og findes som husdyrfrit, og der er gratis trådløst internet i alle feriehuse.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Design Plus Seks

1 / 5
Stort og moderne feriehus på 88 m² egnet til 6 personer + et barn 0-2 år, indrettet i ét plan med to hyggelige terrasser - en åben, og en overdækket. Huset er indrettet med et badeværelse med toilet, bruseniche og spabad, tre soveværelser med i alt seks sovepladser samt en tremmeseng, en stue med spisebord, sofa og TV og et køkken med køle-/fryseskab, kaffemaskine, elkedel, glaskeramisk komfur, ovn, mikroovn og opvaskemaskine. Derudover er der også vaskemaskine og tørretumbler. Feriehuset er røgfrit og findes som husdyrfrit, og der er gratis trådløst internet i alle feriehuse.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Classic Plus Seks

1 / 5
Stort og moderne feriehus på 88 m² egnet til 6 personer + et barn 0-2 år, indrettet i ét plan med to dejlige terrasser - en åben, og en overdækket. Huset er indrettet med et badeværelse med toilet, bruseniche og spabad, tre soveværelser med i alt seks sovepladser samt en tremmeseng, en stue med spisebord, sofa og TV og et køkken med køle-/fryseskab, kaffemaskine, elkedel, glaskeramisk komfur, ovn, mikroovn og opvaskemaskine. Derudover er der også vaskemaskine og tørretumbler. Feriehuset er røgfrit og findes som husdyrfrit, og der er gratis trådløst internet i alle feriehuse.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Nordic Plus Otte

1 / 6
Dejligt feriehus på 113 m² egnet til 8 personer + et barn 0-2 år, indrettet i to etager med en hyggelig åben terrasse. I stueetagen er der et badeværelse med toilet og bruseniche samt sauna og spabad, et soveværelser med to sovepladser samt en tremmeseng, en stue med spisebord, sofa og TV og et køkken med køle-/fryseskab, kaffemaskine, elkedel, glaskeramisk komfur, ovn, mikroovn og opvaskemaskine. På 1. salen er der et toilet (uden bad) med vaskemaskine og tørretumbler og to soveværelser med i alt seks sovepladser samt en tremmeseng. Der er børnesikring på trappen til 1. sal. Feriehuset er røgfrit og findes som husdyrfrit, og der er gratis trådløst internet i alle feriehuse.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Classic Plus Otte

1 / 6
Stort og moderne feriehus på 122 m² egnet til 8 personer + to børn 0-2 år, indrettet i ét plan med en dejlig overdækket terrasse. Huset er indrettet med to badeværelse, begge med toilet og bruseniche, derudover ét med sauna og spabad, og ét med vaskemaskine og tørretumbler, fire soveværelser med i alt otte sovepladser samt to tremmesenge, en stue med spisebord, sofa og TV og et køkken med køle-/fryseskab, kaffemaskine, elkedel, glaskeramisk komfur, ovn, mikroovn og opvaskemaskine. Feriehuset er røgfrit og findes som husdyrfrit, og der er gratis trådløst internet i alle feriehuse.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Lalandia (5.5km)

Tag på bilferie i Danmark med hele familien og gør holdt ved Lalandia i Billund, hvor alt med vand kan opleves; vandrutsjebaner og bølgebassiner, og til de voksne er der wellness-oplevelser i særklasse. Find et billigt weekendophold for hele familien hos Risskov Bilferie og kom afsted på en 'badeferie' til Lalandia. 

Lego House (3km)

Tag på bilferie i Danmark og find en rigtig familieferie hos Risskov Bilferie. Kør-selv på opdagelse og hvorfor ikke starte med en favorit i Billund. Besøg og oplev det nye LEGO® House, som delagtiggører de besøgende i historien bag Lego og inspirationen i klodserne, der skabte så mange muligheder og nytænkning. Det nye LEGO® House åbnede i 2017 og er 23 meter højt og på ikke mindre end 8.500 kvadratmeter med en 3.400 kvadratmeter stor kælder, så der skulle være plads til alle og nogle enkelte legoklodser. Tag på sommerferie eller vinterferie med hele familien og kør-selv på opdagelse i Jylland. Der er mange familievenlige rejser hos Risskov Bilferie, så kig forbi.

Museumsgården Karensminde (16.9km)

Find en billig ferie i Danmark og tag med familien på besøg i Museumsgården Karensminde, som er som at træde ind i en anden tidsalder. Gården er et besøgslandbrug, hvor arbejdet udføres, som man gjorde i gårdens storhedstid i 1700 og 1800-tallet.

Hele familien kan give en hånd med, når der fx skal høstes korn, tages kartofler op eller malkes. Imens er der travlt med madlavningen på det gamle brændekomfur.

På Karensminde er der rig mulighed for at komme tæt på dyrene. For eksempel kan I give en hånd med, når fårene skal klippes, og æggene hentes ind fra hønsene. I kan gå en tur i stalden og se på grisen, som ofte har smågrise. På de grønne enge finder I Mads gedebuk og gæssene. Kaninerne og marsvinet hygger sig i deres bure, og kattene slikker sol på trappestenen.

Året rundt er der aktiviteter for hele familien på Karensminde. Vær med på træværkstedet, hvor der laves legetøj fra gamle dage, i varmestuen når der laves kartoffeltryk og males æg, eller hjælp til i køkkenet når der skal laves suppe eller syltetøj. Find børnevenlige hoteller til turen og kom afsted med hele familien på oplevelse i Museumsgården Karensminde.

Give-Egnens Museum (19.5km)

På Give-Egnens Museum kan I komme helt tæt på Danmarkshistorien. Museets permanente udstillinger består af ”Hedebondens gård”, ”Handel og håndværk”, ”Den gamle skolestue, ”Tekstil og husflid” og ”Niels Kjeldsen salen”. I kan også gå en tur på marken, i læge- og krydderurtehaven, køkkenhaven og æblelunden. I skoven er der skovlegeplads med bålsted.

Der afvikles 2-3 særudstillinger om året med forskellige temaer. Fra slut november til hellig trekonger kan I også opleve museets juleudstilling.

Givskud Zoo (25.9km)

Midt i Jylland finder I Givskud Zoo. Tag på safari med hele familien i egen bil eller på safaribussen og oplev de spændende dyr på nærmeste hold - præcis som hvis du var på den afrikanske savanne. Husk at holde vinduerne lukkede, når løverne kredser rundt om bilen og når zebraerne og girafferne kommer forbi. I finder også sjove havdyr, som f.eks. søløver og gå heller ikke glip af Danmarks største dinosaurudstilling med over 40 eksemplarer i naturlig størrelse. Dagen forsvinder nemt, når I befinder jer i Givskud Zoo.

Julemarked i Ribe (58.5km)

December er en hel speciel måned i Ribe, hvor alle gaderne er pyntet op til jul. Det helt rigtige sted at komme i den rette stemning til julegaveindkøb. Gå en tur igennem de hyggelige gader i den gamle by, som er pyntet op med julelys og dekorationer, og slå jer ned på en af caféerne, hvor I kan få varmen med en kop kaffe eller kakao. Ribe i december er et oplagt sted at tilbringe en miniferie eller en lang weekend og få klaret en masse af julen's shopping. 

Besøg også julemarkedet i Ribe, der først og fremmest handler om ”Peters Jul”. Det klassiske eventyr om Peters Jul er Mathilde Cold F. Kjærs barndomsfortælling om hendes egen jul i Ribe. Hendes barndomshjem Porsborg er i dag omdannet til Ribe Turistbureau.

I Ribe er julemarkedet bygget op om Peters jul, og i byens brobelagte gader er det fra november og frem til jul muligt at gå rundt og nyde julestemningen i det eventyrlige julemarked som danner rammen om julens traditioner i Nordens ældste købstad.

Med en historie som kan spores tilbage til omkring år 700, hvor den første handelsplads blev anlagt, er der masser af historie i byen. Mange af de velbevarede bygninger og huse er i dag fredede, og danner sammen med Danmarks ældste rådhus en historisk ramme. Rådhuset kan dateres tilbage til 1496, og har siden 1709 fungeret som rådhus.

Julemarkedet i byen består af en række boder, hvor det er muligt at købe alt fra julekonfekt, til traditionelle klejner og honningkager, samt alverdens alternative hjemmelavede julegaver.

Jul på Quedens Gaard i Ribe

Oplev julen på den gamle Købmandsgård, som vil være fyldt med gammeldags julestemning. En tur rundt på købmandsgården er en oplevelse for alle sanser, hvor duftene fra alverdens julelækkerier spreder sig, samtidig med at det vil være muligt af få smagsprøver på konfekt, klejner og brændte mandler. Hvis dette ikke er nok julestemning, er det også muligt at se traditionel gammeldags håndværk, flettede julehjerter og andre juletraditioner.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Østergaards Hotel

Kultur og shopping i Midtjylland

Midtjylland

Minipris til Herning

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad med morgenbitter
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 2 x dessertvin
 • 1 velkomstdrink

441,-
Fra kun
769,-

Vis kort

Miniferie i Midtjylland

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat

Comwell Kolding

Inklusiv 2 x 2-retters menu/buffet

Østjylland

Miniferie i Kolding

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

279,-
Fra kun
1.119,-

Vis kort

Afslapning med pool og spa i Kolding

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 3~11.99 år i ekstra opredning 150kr per nat

Hotel Falken

Imellem Herning og Ringkøbing

Vestjylland

Oplev Vestjylland

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad med morgenbitter
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 2 x velkomstdrink
 • 2 x dessertvin

721,-
Fra kun
719,-

Vis kort

Mellem Herning & Ringkøbing

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Mini dobbeltværelse