Tag på miniferie på Langeland med ophold hos House Pichardt

Dansk | DKK

Pichardts

Lad Jer omgive af sydfynsk idyl på Langeland

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • God mad og hygge i historiske rammer
 • Nydelige og rummelige ferielejligheder
 • Idylliske omgivelser tæt på Tranekær Slot
1.465,-
2~4 dage fra
799,-

Inkl. 2-retters menu

Miniferie på Langeland

2 dage
Fra 799,- / spar op til 319,-
NEDSAT
3 dage
Kun 1.019,- / spar op til 937,-
SPAR
* Pris pr. person i 2-personers lejlighed

2 dage inkl.

 • 1 overnatning m. morgenmad
 • 1 x 2-retters sæsonmenu
 • Kaffe og kage ved ankomst
 • Kaffe m. chokolade efter middagen
 • Gratis internet og parkering
Wild Offer

Inkl. 2-retters menu

Ferie på Langeland

4 dage
Kun 1.469,- / spar op til 1.465,-
SPAR
* Pris pr. person i 2-personers lejlighed

4 dage inkl.

 • 3 x overnatning m. morgenmad
 • 3 x 2-retters sæsonmenu
 • 1 x kaffe og kage ved ankomst
 • 1 x kaffe m. chokolade efter middagen
 • Gratis internet og parkering
Wild Offer

Inkl. 4-retters menu og tapas

Weekend på Langeland

3 dage
Fra 1.349,- / spar op til 963,-
NEDSAT
* Pris pr. person i 2-personers lejlighed

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x tapas bræt med 6 specialiteter
 • 1 x 4-retters menu
 • 1 x kaffe og kage
 • Gratis internet og parkering
Wild Offer

Pichardts tilbyder et ganske unikt ophold i historiefulde rammer på Langeland, blot få hundrede meter fra Tranekær Slot. Her bor I i en af de, i alt, syv nydelige ferielejligheder, indrettet i to forskellige huse, som begge har spillet en rolle i Tranekær Slots historie. Således er der lagt op til et spændende og anderledes ophold med alletiders mulighed for at opleve Langeland og Sydfyn.

Om Pichardts

Pichardts drives af Jeanette Emilie Pichardt og Christian Jørgen Pichardt, som begge har mange års erfaring i restaurationsbranchen. Udover ferielejlighederne i Tranekær, bestyrer team Pichardt også Restaurant Generalen, som er indrettet i Tranekær Slots tidligere herskabsstald. Restauranten er opkaldt efter Lensgreven Frederik Ahlefeldt-Laurvig, som netop havde tilnavnet ’Generalen’. Her har man skabt et ganske unikt menukort inspireret af en gammel kogebog fra år 1800, som i sin tid har tilhørt selveste Lensgrevens egen kok; Christoffer Jakobsen.

Lejligheder

Pichardt har syv lejligheder fordelt over to bygninger, beliggende henholdsvist på Slotsgade 50 og i Nygade 4, 6 og 8 – alle i kort afstand fra slottet og restauranten. Lejlighederne er alle fuldt renoverede og indrettet med hver sit særpræg og med stor vægt på den hjemlige hygge.

Fire af de syv lejligheder ligger i Slotsgade og er indrettet i dele af en bygning som Lensgreven, i 1885, opførte med det formål, at huse Tranekær Læseforening. Senere blev bygningen af Lensgrevens søn, Christian Ahlefeldt, omdannet til byens Realskole.

De tre øvrige lejligheder er indrettet i et nydeligt hus i Nygade, som tidligere har tilhørt Tranekær Slot og har været anvendt som landarbejderbolig. 

Alle lejligheder er indrettet med soveværelse, badeværelse, entré, køkken og stue. Der er gratis internet i alle lejligheder og I får koden når I afhenter nøglen. Lejlighederne har ikke fjernsyn.

I har mulighed for, at benytte grillen på gårdspladsen – I finder trækul og tilbehør i skuret. Benytter I grillen skal I selv sørge for, at rengøre denne, ligesom anvendelse af fryser og fiskeplads i skuret er på eget ansvar, og medfører pligt til at rydde op og fjerne al fiskeaffald.

Værelsestyper *

2-personers lejlighed

1 / 6
De 2-personers lejligheder blev for nylig renoveret og har et individuelt og hyggeligt interiør. Hver lejlighed består af et soveværelse, badeværelse, indgangsparti, køkken og stue. Wifi er gratis i alle lejligheder.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Tranekær Slot (0.7km)

Slottet, der stammer fra Valdemar Sejrs tid, hører til blandt Danmarks mest imponerende og smukke slotte. Det blev oprindeligt opført som en forsvarsborg med tre meter tykke mure for at forhindre kanonkuglerne i at bryde igennem fæstningen. Desværre er slottet lukket for offentligheden, men lige overfor slottet ligger Tranekær Slotsmuseum, hvor der udstilles inventar fra slottet. Et besøg, der varmt kan anbefales og som giver et godt indtryk af slottets lange historie og de forskellige kunstneriske stilarter, som slottet har oplevet.

Langeland (25.9km)

Tag på bilferie i Danmark og udforsk de mange smukke og spændende steder som gemmer sig rundt om i landet. Find en kroferie eller et billigt weekendophold hos Risskov Bilferie og kom afsted til det smukke Langeland. Hvis cyklerne er kommet med, er det en ren fornøjelse at cykle rundt på Langeland. Der er nemlig et helt usædvanligt net af cykelstier, hvilket også gør cyklen til det foretrukne køretøj. Øen, der er omkring 52 km lang og 11 km bred byder på vidtstrakte naturområder med store sletter, søer og moser i den sydlige del af Langeland. Midt i disse smukke omgivelser løber der ca. 60 vilde heste rundt. De trives helt fantastisk i det naturlige habitat, året rundt og næsten helt uden indblanding fra mennesker. Hestene er af exmoor-racen og er noget af det tætteste, der i dag findes af den nu uddøde europæiske vildhest. Find en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og besøg det naturligt smukke Langeland og dens indbyggere. 

Medicinhaver (0.6km)

Lad sanserne lede Jer rundt i de fantastiske medicinhaver i Tranekær på Langeland. Haverne udgør en omfattende samling af buske, træer og planter, der har været brugt til medicinsk brug. Mange af planterne anvendes stadig i dag. De smukke haver er inddelt i forskellige temaer, såsom f.eks. åndedræt og kredsløb, nervesystem og bevægeapparat og sanseapparat. Tag på miniferie eller weekendophold på Langeland og tilbring en dejlig dag i de fantastiske medicinhaver, hvor især øjne og næse vil fryde sig.

Valdemars Slot (25.2km)

Gå på opdagelse på Valdemars Slot på Tåsinge ved Svendborg. Det storslåede slot blev opført under Christian 4. omkring midten af 1600-tallet og er i dag forvandlet til et slots- og herregårdsmuseum. Slottets ejere, som har nået 12. generation, bor desuden på slottet. Gæsterne kan frit gå rundt mellem gamle møbler og malerier i de mange prægtige værelser og stuer og lade sig imponere over de store sale. Udover slottet ligger også et Jagt- og trofæmuseum på grunden. Hele året bruges området omkring Valdemars Slot desuden til arrangementer og events, såsom markeder og koncerter.

Svendborg (31.1km)

Svendborg ligger på det sydlige Fyn og er en søfartsby med ca. 28.000 indbyggere. Svendborgs historie fører mere end 750 år tilbage i tiden og den historiske bymidte indbyder til slendreture igennem de smalle gader og hyggelige gårdmiljøer omgivet af bindingsværkshuse. Svendborg er den næststørste by på Fyn, efter Odense, og her finder I et godt udvalg af butikker, restauranter og caféer.

Svendborg ligger ved Svendborgsund nær Svendborgsundbroen, som forbinder Fyn med øen Tåsinge. Fra Svendborg Havn kan I tage færgen til Ærø, Drejø, Skarø, Hjortø eller Birkholm, hvis I ønsker at besøge de små øer i Det Sydfynske Øhav.

Svendborg er, gundet den gode beliggenhed ved havet, en anerkendt søfartsby, og der ligger stadig den dag i dag flere rederier i byen. Faktisk har Danmarks største virksomhed sin oprindelse i Svendborg, idet kaptajn Peter Mærsk Møller og sønnen Arnold Peter Møller i 1904 købte et brugt dampskib og dannede A/S Dampskibsselskabet Svendborg. I 2003 fik selskabet navnet A.P. Møller-Mærsk A/S, som er kendt over det meste af verden.

Naturama (30.1km)

Naturama er Svendborgs zoologiske museum, som åbnede helt tilbage i 1935. Her huses udstillinger i forskellige temaer såsom ”Havets Kæmper”, hvor I bl.a. kan se nogle imponerende hvalskeletter. Udstillingerne består primært af skeletter og udstoppede dyr, men I kan også se levende dyr som f.eks. vandrende pinde, røde myrer og forskellige hjulspindere som f.eks. korsedderkoppen.

Koldkrigsmuseum Langelandsfort (33.8km)

Tag på sommerferie eller vinterferie i Danmark og oplev en kør-selv ferie med Risskov Bilferie. Find børnevenlige hoteller og tag på udforskning på Langeland med hele familien og lær mere om den kolde krig helt tæt på. Lær mere om, hvordan spionerne arbejdede under den kolde krig og om den militære trussel mod Danmark. Se det nødstudie, som Danmarks Radio skulle bruge i tilfælde af, at en 3. Verdenskrig var brudt ud. Tag en tur ind i den sidste aktive danske ubåd eller besøg fortets originale kanonbunkere og se en hel sektion af Berlinmuren, som i sin tid stod på Potsdamer Platz i Berlin. I hallerne er der udstillet et Draken og et MIG 23 koldkrigsfly og det er også muligt at komme helt tæt på en Panserjager M10 fra efterkrigstiden. Find et billigt hotelophold til hele familien i området hos Risskov Bilferie. 

Bagenkop (35.8km)

Tag på bilferie i Danmark og læg vejen forbi Bagenkop på Sydlangeland og se Koldkrigsmuseum Langelandsfortet som bl.a. byder på bunkers, kanoner og spændende historier. Besøg Fiskeriets Hus på den smukke havn i Bagenkop og få et indblik i livet i Bagenkop op gennem tiden. Eller gå en dejlig tur i det skønne naturområde omkring Fredsbjerg. Stedet er velegnet til ferie i egen bil og der er også flere børnevenlige hoteller i området. Spørg hos Risskov Bilferie der har mange ferietilbud.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Nørherredhus

Inkl. halvpension

Sønderjylland

Miniferie i Nordborg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 1 x kaffe og kage ved ankomst
 • 2 x kaffe efter middagen
 • Gratis internet

500,-
Fra kun
869,-

Vis kort

Sønderjysk miniferie på Als

Læs mere

Storebælt Sinatur Hotel

Inkl. halvpension

Fyn

Ophold i Nyborg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

499,-
Fra kun
1.199,-

Vis kort

Nyborg med udsigt til Storebælt

Læs mere

Comwell Sorø

Inkl. 2-retters menu

Vestsjælland

Ferie på Midtsjælland

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

279,-
Fra kun
1.119,-

Vis kort

Ferie under Danmarks største stråtag

Læs mere