Bilferie i Danmark på Aars Hotel

Betaling

Betaling

Gavekort

Aars Hotel

Verdenskunst, historiske levn, varierede og smukke landskaber, strand og ø-besøg

 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Hotellet

Centralt beliggende Aars Hotel er et oplagt valg, hvis I ønsker en ferie med mange forskelligartede indtryk og oplevelser i bagagen. Hotellet ligger meget centralt for udflugter i det naturskønne Himmerland, hvor I finder fristelser for alle aldersgrupper og temperamenter. Indenfor 30 min. kørsel finder golf-entusiaster desuden 8 golfbaner.

Hotellet tilbyder

Det 3-stjernede Aars Hotel er et hyggeligt, gammelt byhotel fra 1897 beliggende midt i Aars by. Hotellet, som gennem de sidste 10 år er blevet renoveret løbende, ligger midt i Himmerland og kun få minutters kørsel fra Motorvej E45. Hotellet ligger i den store gågade i Aars med et væld af trendy butikker samt et nyt citycenter. Hotellets køkken har et afvekslende menukort i restauranten. Foruden det er der også på hotellet et velbesøgt steakhouse, hvor der er legehjørne til de mindste.  

I weekender kan der forekomme støj fra Crazy Daisy på den anden side af vejen.

Værelser

På Aars Hotel har alle værelser et individuelt præg og forskellige størrelser. Alle værelser er indrettet med eget bad, toilet og TV med ca. 29 kanaler fra hele verden. Hotellet har gratis trådløst 20mbit Internet med dækning på alle værelser. Nogle værelser har en 140 cm. bred seng.

Bemærk at

Opholdet er med slutrengøring, som betyder at der ikke vil blive redt senge og skiftet håndklæder under opholdet. Nye håndklæder afhentes i receptionen, evt. mod et gebyr.

Bemærk venligst at restauranten er lukket om søndagen, og I vil derfor ikke få den 2 retters menu, hvis I er på opholdet søndag aften.

I weekender kan der forekomme støj fra Crazy Daisy på den anden side af vejen.

Vis flere

Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 99,- pr. booking ved telefonbestilling

Værd at se

 • Rold Skov (20.0 km)

  Rold Skov er Danmarks største skov. Den giver med sine 8000 ha mulighed for masser af oplevelser af forskellig karakter. Selvsagt byder skoven på en masse fine vandreture, tag f.eks. rundt om Store Økssø. Rold Skov er et sandt mekka for MTB ryttere, da der findes ruter i forskellig sværhedsgrad og længde. Også ridning i den store skov er populært. Der er også en skøn naturlegeplads, Røverknolden, som indbyder til både leg og hygge. I gamle dage kunne det være helt farligt at besøge stedet. Legendariske røvere som Bette Fanden, Long Ajes, Lorentz Nielsen og Petronillen holdt nemlig skarpt øje med kroen, og når gæsterne på vej hjem drog gennem Rold Skov, slog røverne til. Men gudskelov hører røverierne i skoven fortiden til og i dag er det kun legenden, der lever samt de flotte statuer til minde om de fire røvere.

  Rold Skov
  MTB ruter og historier om legendariske røverer, Rold Skov har det hele.
 • Thingbæk Kalkminer (21.6 km)

  De berømte Thingbæk Kalkminer åbnede for besøgende i 1935 og er et af Danmarks nok mest særprægede museer under jorden. Det er nemlig her, at Anders Bundgaard udstiller sine gipsfigurer. Tag noget varmt tøj på og start turen ind i de mørke og kølige minegange og nyd de majestætiske kalkgrotter, der har det med at dukke op, lige pludseligt. På Thingbæk Møllegaard har der været brudt kalk i flere generationer, men det var først i 1926, at der reelt blev etableret en mine, hvor der blev brudt kalk frem til 1960. Her måtte den urentable produktion af kalk dog bøje sig for markedskræfterne.

  Thingbæk Kalkminer
  Gå ikke glip af den spændende, men kølige fornøjelse i Thingbæk Kalkminer.
 • Stenaldercenter Ertebølle (23.0 km)

  Midt i naturen i Vesthimmerland, og tæt på den berømte køkkenmødding fra jægerstenalderen, ligger Stenaldercentret Ertebølle. Danmarks eneste stenaldercenter byder på unikke oplevelser med fortiden, leg og læring. Centret har fokus på børneaktiviteter, de gode fortællinger og det enestående kultur- og naturlandskab rundt om Ertebølle Hoved.

  Stenaldercenter Ertebølle
  Stenaldercenter Ertebølle har stor fokus på børneaktiviteter og er et oplagt besøgsmåls under en familieferie i Vesthimmerland
 • Rebild bakker (31.3 km)

  Rebild Nationalpark er et stort område med lyngklædte bakker. Der er rig mulighed for en skøn dag i naturens tegn - der er noget for enhver, uanset om man er til mountainbike eller lange gåture.

  Rebild bakker
  Nyd stilheden og naturen i Rebild Bakker.
 • Vikingecenter Fyrkat (35.6 km)

  Tag på en bilferie i Danmark og oplev landets spændende historie med Risskov Bilferie. Find børnevenlige hoteller til en sommerferie, vinterferie eller efterårsferie og kom afsted på oplevelse til Fyrkat som blev opført omkring år 980 under den danske vikingekonge Harald Blåtand. Borgen eksisterer ikke længere, men ringvolden, der markerer byens størrelse, kan stadigvæk opleves. Bag volden var der bygget 16 langhuse, som i dag er markeret med hvide sten og lige uden for volden er der bygget en tro kopi af et langhus, der måler næsten 29 meter i længden og som er bygget udelukkende i egetræ. De arkæologiske fund, der er gravet op omkring borgen og ved gravene kan opleves på Hobro Museum. Besøg også Vikingegården, der med sine ni huse samt smedje udgør en stormandsgård, som de så ud, dengang Harald Blåtand var konge. Vikingecenter Fyrkat gemmer på en masse oplevelser og egner sig glimrende til en familietur, også med de helt små. Planlæg den perfekte kør-selv ferie med familien og lær mere om den spændende danmarkshistorie på turen.

  Vikingecenter Fyrkat
  Tag på opdagelse i Vikingecenter Fyrkat.
 • Aalborg Zoo (42.1 km)

  Er I på familieferie, så vil en tur til Aalborg Zoo helt sikkert være interessant. Her har hele familien nemlig rig mulighed for både at lege og lære – og blive udfordret og underholdt. Tag en tur på savannen, hvor I kan se både giraffer og zebraer, kuduer og antiloper. Se isbjørnene tage en svalende dukkert i det kolde vand og den røde panda guffe friske bambus. I Aalborg Zoo kan I opleve eksotiske dyr, som den afrikanske elefant, Borneo orangutang og den asiatiske løve. Han-løven Akash, brøler, så han kan høres i hele haven. Giv den gas på naturlegepladsen og grill din egen mad. I weekenderne kan du også opleve trænede dyr på den store Zoo-Scene. 

  Aalborg Zoo
  Få dyrebare oplevelser året rundt i Aalborg Zoo
 • Aalborg (43.3 km)

  Aalborg er en vidunderlig by, der med et sætter gang i alle sanser - og i shoppinggenet, da shopping er et must, når I besøger Aalborg. I midtbyen finder I den populære shoppinggade, Bispensgade, hvor I finder Jomfru Ane Gade som en lille sidegade. Jomfru Ane Gade kræver næppe nærmere præsentation - den er kendt i ind- og udland som Aalborgs gamle forlystelsesgade. Aalborg byder på et hav af seværdigheder, heriblandt Aalborg Zoo, Utzon Centret, Nordkraft, Musikkens Hus og Nordjyllands Kunstmuseum. I VisitAalborgs InfoCenter kan I få udleveret en lille folder ”Du Gamle Aalborg” med to forslag til gåture, som I kan tage på egen hånd i Aalborgs gamle bydele.

  Aalborg
  Aalborg er en særdeles levende by med kulturoplevelser, shopping og gode restauranter.
Vis flere

Kort

Aars Hotel
Himmerlandsgade 111 9600 Aars

Kunderne mener

Hvad vores kunder siger om os

 • "...Jeg sender lige denne hilsen med tak for et dejligt ophold på Aars Hotel. Dejlig værelse, dejlig mad, dejlig betjening..."
  Ulla H. Kristiansen fra Klarup.

  "... Dette blot for at sige, at vi efter et 4-dages ophold på Aars Hotel har fået en rigtig god oplevelse af, at "få valuta for pengene" - sympatisk betjening, noble og rene omgivelser på hotel som i værelser og maden superb og rigelig..."
  Lissi & Keld fra København.

  "...flot værelse, lækker mad, god og venlig betjening. Så stor tak til Aars Hotel og Risskov Bilferie..."
  Jan Kristiansen fra Rønne.

  "...Da vi har været på tur i Jylland på flere af jeres hoteller, vil vi gerne rose Aars Hotel. Dejlig mad, værelserne pæne og rene, god service..."
  Hanne Christensen fra Espergærde.

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~3 år i forældres seng 100% rabat
Barn 3~12 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 12~100 år i ekstra opredning 25% rabat