Kør-selv ferie til ACHAT Comfort Messe-Leipzig

Betaling

Betaling

Gavekort

ACHAT Comfort Messe-Leipzig

Musik- og messeby

 • 550 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 525 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 370 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Gratis internet

Om hotellet

Introduktion

Hold ferie i den moderne og samtidig traditionelle østtyske by, Leipzig. Byen har noget at tilbyde enhver. Her afholdes et hav af messer og desuden har byen et utal af spændende museer og arkitektur. Fra hotel ACHAT Comfort Messe-Leipzig kan I udforske Leipzig eller tage på spændende oplevelser i nærheden.

Hotellet tilbyder

Hotel ACHAT Comfort Messe-Leipzig ligger på den nordlige bygrænse, kun 2 km fra Leipziger Messe. Hotellet er en ideel base for at opleve den fine by Leipzig og tage på udflugter. I receptionen hjælper personalet gerne med et udflugtprogram i og omkring Leipzig. Glæd jer til at nyde jeres morgenmad i hotellets hyggelige restaurant. Morgenmadsbuffeten indeholder alt, hvad I skal bruge for at få en god start på dagen, lige fra brød og pålæg, yoghurt, mysli, æg, sødt, frugt, saft samt varme drikke.  

Læn jer tilbage og spis et godt måltid efter en oplevelsesrig dag i Lepzig. Hotellets Restaurant ”Case Luigi e Vino Bar” serverer italienske og internationale retter og vekslende specialiteter efter årstiden. Hotellets lobbybar har åben ind i de sene timer, og her serveres gode drinks og frisk tappet øl. Således kan I afslutte dagen med manér. I baren kan I også opleve diverse sport highlights, der vises på SKY TV.

Værelser

Hotellets værelser er moderne indrettede med smukke farver. Alle værelser er indrettet med bad/WC, skrivebord, fladskærms TV, telefon, adgang til trådløst internet og mineralvand.

Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 99,- pr. booking ved telefonbestilling
Booking kommentar

Værd at se

 • Leipzig Zoo (7.5 km)

  Find en billig bilferie i Tyskland hos Risskov Bilferie og besøg den charmerede by Leipzig på en kør-selv familieferie. Leipzig har meget at byde på og en tur for både børn og voksne, der varmt kan anbefales, er Leipzig Zoo, som er byens store og meget moderne zoo. Det er muligt at komme tæt på nogle af dyrene og så er der også både kamelridning og bådture rundt på anlægget. Find en billig sommerferie eller vinterferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på en kør-selv ferie med børnevenlige hoteller.

  Leipzig Zoo
  De mindste kan klappe dyrene.
 • Freizeitbad Platsch (65.7 km)

  Freizeitbad Platsch er et stort kombineret sauna- og vandland, hvor hele familien kan få den perfekte blanding af sjov, vildskab og afslapning. Der er både vandrutsjebaner, bassiner med strøm, boblebad, småbørnsbassin, vandlegeplads og meget andet. Perfekt til en regnvejrsdag, når man befinder sig i Oschatz med familien.

  Freizeitbad Platsch
 • Döllnitzbahn & Wilder Robert (62.9 km)

  I 1885 blev den smalsporede linje mellem Oschatz og Mügeln, gennem ”De Kongelige Saksiske Statsbaner” sat i drift. I dag hører strækningen under det private jernbaneforbund Döllnitzbahn GmbH og benyttes overvejende til transport af skolebørn og turister; og altså både små og store damplokomotiv-interesserede. På Döllnitzbahns hjemmeside finder I alle de informationer I skal bruge i forhold til f.eks. afgange og priser. Og foreningen ’Wilder Robert’ tilbyder mange gode forslag til, hvor man kan tage de bedste billeder på turen.

  Döllnitzbahn & Wilder Robert
  Tag på tur med damplokomotivet.
 • Ballenstedt (118.9 km)

  Danmarks billigste priser på weekendophold og længere varende ferie findes hos Risskov Bilferie, som også er specialister i kør-selv ferie i Norge. Tag på en bilferie til Ballenstedt, som også i 2010 blev udmærket med betegnelsen ”Statsligt anerkendt rekreationssted” ved blandt andet at have en fremragende beliggenhed med gode vejrforhold samt cykelruter, et lukket net af vandreveje samt gode tilbud om sports- og fritidsaktiviteter. Så der er også gode muligheder for at familien kan få sig en aktiv ferie. Den charmerende by har alt, hvad der forventes af en lille tysk by og der er muligheder for indkøb, små restauranter og udskænkningssteder, smukke terrasser og i midten af byen ligger “Generationernes plads”, som er et skønt fritids- og afslapningsområde, hvor hele familien kan hygge sig i de dejlige naturlige omgivelser.

  Ballenstedt
  Ballenstedt byder på charme og fritidsaktiviteter.
Vis flere

Kort

ACHAT Comfort Messe-Leipzig
Salzhandelsstraße 2 04158 Leipzig

Priser fra 349,-

Spar op til 97,-