Kør-selv ferie til ACHAT Comfort Messe-Leipzig

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

ACHAT Comfort Messe-Leipzig

Skøn ferie i en af Tysklands smukkeste musik- og messebyer

Rolig beliggenhed tæt på centrum
Moderne hotel med en rar atmosfære
Masser af muligheder i Leipzig
 • 550 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 525 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 380 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Gratis internet

Hotellet

Nyd en miniferie i den moderne og samtidig traditionelle østtyske by, Leipzig. Byen har noget at tilbyde enhver. Her afholdes et hav af messer og desuden har byen et utal af spændende museer og arkitektur. Fra hotel ACHAT Comfort Messe-Leipzig kan I udforske Leipzig eller tage på spændende oplevelser i nærheden. 

Hotellet tilbyder

Hotel ACHAT Comfort Messe-Leipzig ligger på den nordlige bygrænse, kun 2 km fra Leipziger Messe. Hotellet er en ideel base for at opleve den fine by Leipzig og tage på udflugter. I receptionen hjælper personalet gerne med et udflugtprogram i og omkring Leipzig. Glæd jer til at nyde jeres morgenmad i hotellets hyggelige restaurant. Morgenmadsbuffeten indeholder alt, hvad I skal bruge for at få en god start på dagen, lige fra brød og pålæg, yoghurt, mysli, æg, sødt, frugt, saft samt varme drikke.  

Læn jer tilbage og spis et godt måltid efter en oplevelsesrig dag i Lepzig. Hotellets Restaurant ”Case Luigi e Vino Bar” serverer italienske og internationale retter og vekslende specialiteter efter årstiden. Hotellets lobbybar har åben ind i de sene timer, og her serveres gode drinks og frisk tappet øl. Således kan I afslutte dagen med manér. I baren kan I også opleve diverse sport highlights, der vises på SKY TV.

Værelser

Hotellets værelser er moderne indrettede med smukke farver. Alle værelser er indrettet med bad/WC, skrivebord, fladskærms TV, telefon, adgang til trådløst internet og mineralvand.

Værd at se

 • Leipzig (8.3 km)

  Tag på bilferie i Tyskland og oplev de mange smukke byer som venter syd for den danske grænse. Find en billig sommerferie og besøg Leipzig, som ikke blot er berømt for sine lange handelsmæssige traditioner, men også for sin mangfoldige musik- og kulturscene. Det unikke system af smalle gader og stræder giver det historiske centrum en yderst charmerende udstråling. Stilfulde butikker og stormagasiner inviterer besøgende til shopping- og slentreture. De fleste af byens seværdigheder ligger inden for gåafstand, f.eks. det gamle rådhus, Thomaskirche , den smukke opera, diverse museer og gallerier. Find en kør-selv familieferie med børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie.

  Leipzig
  Leipzig er også en dejlig kulturby.
 • Leipzig Zoo (7.5 km)

  Find en billig bilferie i Tyskland hos Risskov Bilferie og besøg den charmerede by Leipzig på en kør-selv familieferie. Leipzig har meget at byde på. En tur for både børn og voksne, der varmt kan anbefales, er Leipzig Zoo, som er byens store og meget moderne zoo. Det er muligt at komme tæt på nogle af dyrene og så er der også både kamelridning og bådture rundt på anlægget. Find en billig sommerferie eller vinterferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på en kør-selv oplevelse med børnevenlige hoteller.

  Leipzig Zoo
  De mindste kan klappe dyrene.
 • Döllnitzbahn & Wilder Robert (62.9 km)

  I 1885 blev den smalsporede linje mellem Oschatz og Mügeln, gennem ”De Kongelige Saksiske Statsbaner” sat i drift. I dag hører strækningen under det private jernbaneforbund Döllnitzbahn GmbH og benyttes overvejende til transport af skolebørn og turister; og altså både små og store damplokomotiv-interesserede. På Döllnitzbahns hjemmeside finder I alle de informationer I skal bruge i forhold til f.eks. afgange og priser. Og foreningen ’Wilder Robert’ tilbyder mange gode forslag til, hvor man kan tage de bedste billeder på turen.

  Döllnitzbahn & Wilder Robert
  Tag på tur med damplokomotivet.
 • Halle (37.8 km)

  På en familieferie eller bilferie i området nær Leipzig, er Halle kun en kort køretur væk. Har I hele familien med på turen, er et besøg på Halloren Chokoladefabrik i Halle et must. Det er Tysklands ældste chokoladefabrik, hvor der nu er et chokolademuseum og fabriksudsalg. For musikelskere er Beatles Museum i Halle desuden en formidabel perle at besøge.

  Halle
  Få en fantastisk tur i Halle, hvor i kan besøge både et chokolade Museet og et Beatles Museet
 • Merseburg (42.2 km)

  Merseburg betragtes som en af de første byer i det centrale Tyskland, byen ved floden Saale, og takket være Merseburg blev der bygget mange flere byer i området blandt andet takket være Biskop Thietmar of Merseburg, som levede mellem 975 og 1018. Biskoppens bibliotek skal have indeholdt Merseburg-versene, som er de ældste tyske skrifter med hedensk indhold. Merseburg domkirken betragtes som en af ​​de vigtigste domkirkebygninger i Tyskland og startede med nedlæggelsen af ​​domkirkens grundsten den 18. maj 1015. Den gotiske domkirke og renæssanceslotstårnet byder på en forbløffende udsigt over byen og floden. I september hvert år tiltrækker domkirken musikentusiaster til Merseburg Orgelfestival, der har været et af musikalske og kulturelle højdepunkter i den musikalske del af Sachsen-Anhalt i årtier.

  Merseburg
  Besøg den kulturelle by Merseburg i Tyskland.
 • Julemarked i Leipzig (9.5 km)

  Oplev den smukke historiske og kulturrige østtyske by, Leipzig, når julen nærmer sig og de mange hyggelige julemarkeder forvandler byen til et sandt juleparadis.

  Leipzigs julemarkedstradition har rødder helt tilbage i det 15. århundrede. Gennem tiden har byens unikke kulturelle og kulinariske tilbud været med til, at give byen og dens julemarkeder et næsten legendarisk ry. Med sine godt og vel 300 boder er det et af de største julemarkeder i Tyskland. Under det traditionelle juletræ midt i byen, skabes den pragtfulde atmosfære på Leipzigs julemarked, med masser af dekorationer, lys og julehygge i gaderne.

  På Augustusplatz er der masser af spændende muligheder og aktiviteter for både børn, familier, unge og gamle med eventyrskov, håndværkskunst, julemandsbesøg og dejlige dufte fra alle retninger. I har også alletiders mulighed for, at nyde en helt formidabel udsigt over bymidten med en tur i det store pariserhjul.

  Bag det gamle rådhus og foran ’Alter Handelsbörse’ kan finder I et hyggeligt håndværksmarked, hvor I kan beundre en lang række forskellige håndværk og kunsthåndværk, med alt lige fra støberi og keramik til glaspusterkunst og lysmageri. Altsammen i en skøn duftkulisse fra alle de spredte julegodte-boder som sælger brændte mandler, Glühwein og meget andet.

  Ved byens historiske Nikolai-kirke er der lagt op til hygge og socialt samvær ved den smukke julepyramide. Her finder I både brændende punch og duftende vafler og området indbyder til hyggelige slentreture i den dejlige juleatmosfære.

  Ikke langt fra markedsområdet ligger Leipzigs kæmpe store shopping gade, Petersstraße, som er et helt oplagt mulighed for, at gå på julegaveindkøb og finde nogle af de ting som boderne ikke tilbyder.

  Leipzig er en smuk by med masser at byde på, og uanset årstid er byen spækket med seværdigheder som absolut er værd at besøge. Med et billigt hotelophold i byen i juletiden, har I alletiders mulighed for at nyde en ferie hvor I kombinerer julemarkedet med shopping og sightseeing.

  Julemarked i Leipzig
  Kom i skøn julestemning på julemarkedet i Leipzig
Vis flere

Kort

ACHAT Comfort Messe-Leipzig
Salzhandelsstraße 2 04158 Leipzig

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~13 år i forældres seng 80% rabat
Barn 0~13 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 13~18 år i ekstra opredning 25% rabat