Miniferie nær Hamburg på ACHAT Hotel Buchholz

Dansk | DKK

ACHAT Hotel Buchholz Hamburg

3-stjernet Superior-hotel tæt på Lüneburger Heide og storbyen Hamburg

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Tæt på offentlig transportforbindelse til Hamburg
 • Lüneburger Heide starter lige udenfor døren
 • Gratis adgang til wellness og fitness under opholdet
616,-
3~6 dage fra
779,-

Ophold med morgenbuffet

I den nordlige hede

3 dage
Fra 779,- / spar op til 174,-
SPAR
4 dage
Fra 1.159,- / spar op til 231,-
SPAR
5 dage
Fra 1.549,- / spar op til 289,-
SPAR
6 dage
Fra 1.929,- / spar op til 366,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering (begrænset pladser)
 • Adgang til wellness og fitness
Risskov Pakken

Inkl. halvpension

I den nordlige hede

3 dage
Fra 999,- / spar op til 254,-
SPAR
4 dage
Fra 1.499,- / spar op til 361,-
SPAR
5 dage
Fra 1.959,- / spar op til 509,-
SPAR
6 dage
Fra 2.459,- / spar op til 616,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • Adgang til wellness og fitness
Risskov Pakken

Hotellet har en god placering i den lille hyggelige by, Buchholz in der Nordheide, som er beliggende en kort køretur syd for storbyen, Hamburg. Her har I alletiders base for et ophold med shopping og sightseeing i Hamburg, naturoplevelser i Lüneburger Heide og fri adgang til wellness på hotellet.

Hotellet tilbyder

ACHAT Hotel Buchholz Hamburg er et 3-stjernet Superior-hotel beliggende tæt på motorvejen A1, og det naturskønne hedelandskab, Lüneburger Heide. Indretningen og atmosfæren på hotellet præges af skandinaviske stildetaljer, og tilbyder hyggelige og behagelige rammer for et ophold med masser af oplevelser.

Lige ude foran hotellets dør starter det smukke hedelandskab, naturreservatet Lüneburger Heide, hvor det er helt oplagt at nyde en vandretur eller cykeltur. Reservatet byder på smukke landskaber hele året rundt, og præges af rullende bakker, små bække og floder, smukke skovområder og ikke mindst et særdeles rigt plante- og dyreliv. Der findes også adskillige gode cykelruter i nærheden, og hotellet tilbyder udlejning af cykler, samt gratis cykelparkering hvis I har jeres egne med.

Den korte afstand til Hamburg giver jer desuden rig mulighed for, at gå op opdagelse i den smukke nordtyske storby, og i kort gåafstand fra hotellet er der en station, hvorfra I let kommer ind til byens centrum. 

Under opholdet har I fri adgang til hotellets nydelige wellness- og fitnessafdeling, som byder på indendørs swimmingpool, dampbad, sauna samt fitnessrum. Derudover er der også mulighed for gratis, at dyrke aquafitness i poolen.

Start dagen med en lækker og varieret morgenbuffet, som serveres i hyggelige rammer. Om aftenen kan I nyde regionale retter i restauranten, og eventuelt runde dagen af med en drink i baren.

Der er gratis parkering ved hotellet (afhængigt af tilgængelighed), og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellet har 48 værelser i kategorierne enkeltværelser, dobbeltværelser, superior dobbeltværelser og junior suites.

Alle værelserne har eget badeværelse, telefon, skrivebord, minibar og kabel-TV. Superior-værelserne tilbyder desuden kaffe- og tefaciliteter på værelset, mens junior suites har et hyggeligt siddeområde.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Enkeltværelset er på 15m2 og indrettet med en dobbeltseng, fladskærms TV, radio, fri WLAN og skrivebord. Privat badeværelse med hårtørrer.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 3
Dobbeltværelset er på 15m2 med dobbeltseng, fladskærms TV, radio, fri WLAN og skrivebord. Privat badeværelse med hårtørrer.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbelt superiorværelse

1 / 3
Superior dobbeltværelse på 17m2 med dobbeltseng, fladskærms TV, radio, fri WLAN, skrivebord minibar samt kaffe og tesæt. Privat badeværelse med hårtørrer.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Junior suite

1 / 3
Suite på 21m2 indrettet med twin beds, sofa, fladskærms TV, fri WLAN, radio, skrivebord, minibar og kaffe og tesæt. Privat badeværelse med hårtørrer.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

180 km fra
Puttgarden, Tyskland
190 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
230 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Lüneburger Heide (15.1km)

Tag på en aktiv ferie med familien og nyd det smukke Lüneburger Heide på en kør-selv ferie til Tyskland. Find billige hoteller i området og sæt kursen mod et af de meget naturskønne områder i Tyskland. Lüneburger Heide er velegnet til gå- og cykelture, hvor de dejlige naturoplevelser er en del af ferien. Nyd den friske luft, blomstrende lyng eller et smukt tæppe af frost i vintermånederne. Lüneburger Heide er også populært til rideture på heden, vådområder og ådale. Området er beliggende mellem byerne Hamburg, Hannover og Bremen og er Tysklands største hede. I næsten hundrede år har man forsøgt at bevare områdets naturlige miljø, og Lüneburger Heide består af en række af naturparker og fredede naturområder. Find en billig miniferie eller et weekendophold for hele familien og kom afsted på en aktiv ferie i Lüneburger Heide.

Hamburg (35.5km)

Millionbyen Hamburg har gode shoppingmuligheder, museer og gastronomi. En god måde at opleve Hamburg på er fra havsiden, ved at springe på en kanalrundfart - men naturligvis anbefaler vi også Hamburg fra landsiden, når man er på ferie i bil! En oplevelse i Hamburg ud over de klassiske storbyfornøjelser er en tur på byens fiskemarked, hvor der naturligvis sælges fisk, men også billigt tøj, stueplanter og dvd’er. De første boder åbner kl. 5.30 om sommeren og kl. 7 om vinteren.

Hamburg er Tysklands næststørste by og både økonomisk og kulturelt er byen centrum for hele Nordtyskland. Arealmæssigt er byen syv gange større end Paris og mere end dobbelt så stor som London. Det betyder kort og godt, at byen byder på særlig gode forhold for turister. Hamburg er en smuk by fyldt med charmerende områder og ikke mindst et fortræffeligt aftenliv, som ikke er til at komme udenom på storbyferie eller kør-selv ferie i Nordtyskland.

Wildpark Lüneburger Heide (19.3km)

Wildpark Lüneburger Heide er en af Tysklands største zoologiske haver. Her kan I se mere end 1.200 dyr, repræsenteret gennem 140 forskellige dyrearter som sibiriske tigre, moskusokser, elge, bjørne og geder. Parken har en bred vifte af forskellige slags spisesteder, hvor I kan købe alt fra enkle retter til fine madoplevelser. Det er også tilladt at medbringe sin egen frokost i dyreparken. Børnene vil sætte pris på parkens kæmpe legeplads med trampoliner, hængebroer, mini-radiobiler og gode muligheder for at klatre og balancere.

HafenCity Hamburg (34.8km)

Tag på storbyferie eller weekendophold og oplev den fantastiske stemning i Hamburg-HafenCity bydelen. HafenCity kombinerer tradition og modernitet i en unik symbiose. En sand arkitektonisk og kulturel fornøjelse! Spændende seværdigheder som Miniatur Wunderland, Elbphilharmonien og steder som det UNESCO-listede varehusdistrikt ”Speicherstadt”, tiltrækker hvert år tusindvis af turister fra hele verden.

Dat ole Huus (33.2km)

Dat ole Huus er en af de ældste gårde i Lüneburger Heide naturreservat, og giver et enestående indtryk af livet på Heidehof omkring 1850'erne. Her levede mennesker og dyr under ét tag og madlavningen foregik over åben ild. Besøg også fårefolden, der ikke længere er i brug, men i stedet bruges som udstillingslokaler til skiftende udstillinger om kulturen og landskabet i Lüneburger Heide året rundt.

AlsterTour (36.6km)

Find en billig ferie hos Risskov Bilferie og tag hele familien med på en kør-selv sommerferie til Hamborg. Prøv at tage på sightseeing på Alster-floden og se byen og dens mange spændende facetter fra en unik vinkel. Har I lyst til en mere romantisk tur tilbydes en speciel ”Twilight Tour” hvor I vil kunne nyde solnedgangen mellem Jungfernstieg og Harvestehude, i takt med at lysene langsomt tændes rundt om i byen. Find børnevenlige hoteller til turen hos Risskov Bilferie.

Elbphilharmonie (36.8km)

Elbphilharmonie er en arkitektonisk bygning i Hamburg inspireret af havnens varehuse kombineret med moderne glas arkitektur. I bygningen afvikles forskellige koncerter og arrangementer i løbet af året ligesom der findes flere restauranter og barer. Elbphilharmonie Plaza er bygningens offentlige udsigtsplatform i 37 meters højde og herfra har I en fantastisk 360 graders udsigt over Hamburg by og havn. 

Barfusspark Egestorf (24.3km)

Find børnevenlige hoteller tæt på Barfusspark Egestorf, lidt syd for Hamborg i Tyskland. Her kan hele familien få en unik oplevelse; oplev naturen på en anden måde og hav føddernes velbefindende i fokus. Den ca. 14 hektar store naturoplevelsespark byder på 2,7 km anlagte stier med 60 forskellige forhindringer i naturmaterialer, så masser af mulighed for at få sig en aktiv ferie og parken er det perfekte sted for en skøn gåtur. I parken findes også en lille kiosk, hvor der kan købe forfriskninger. Der er i den grad lagt op til en aktiv ferie i den skønne park. Find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie og nyd en ægte familieferie.

Stemmen (26.8km)

Den lille charmerende landsby Stemmen ligger i nærheden af det berømte hedeområde Lüneburger Heide samt midt imellem storbyerne Bremen og Hamburg.

Når I går en tur rundt i den lille landsby vil I støde på flere af områdets typiske gamle bygninger med mintfarvede gavle. Eksempler er bl.a. Muskanten, Hoops Hus, Mattens Hus og Harms Hof. De fine bygningsværker fører mange år tilbage i tiden og der gøres meget i området for at bibeholde bygningerne i deres oprindelige fremtoning.

Når I slentrer rundt og kigger på de gamle bygninger, så vil I ligge mærke til, at der også stadigvæk holdes fast i bygningernes gamle navne som f.eks. Heins Hus, Peets Hof og Lühmanns Hus. I kan bemærke de gamle navne på de gamle sten, der står ved bygningerne, hvorpå bygningens navn er indgraveret.

Der er ingen tvivl om, at det er naturen, der er i højsædet i den lille landsby. De store grønne træer præger hver eneste gade og byens forskellige bygninger som f.eks. den gamle skole er omgivet af grønne områder. I udkanten af byen præges udseendet af vandløb og små stier i det grønne. Her starter Lüneburger Heide og I bliver indhyllet i vidunderlige naturomgivelser.

Niederhaverbeck (29.8km)

I Niederhaverbeck kan I besøge ´Hans-Pforte-Haus´, der byder på en spændende og moderne udstilling om bier og biavling, som har været meget udbredt i egnen. Her serveres svarene på de mange spørgsmål, der måtte være om bier og deres produktion af honning, på en elegant og intuitiv måde.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Egon Hotel Hamburg City

Inkl. 1 x 1-rets menu + vin

Hamborg området

Centralt i Hamburg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 1-rets menu
 • 1 glas vin el. øl til middagen
 • Gratis internet

235,-
Fra kun
789,-

Vis kort

Billigt hotel centralt i Hamburg

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng gratis

Hotel Domicil Hamburg

Ophold med morgenbuffet

Hamborg området

Oplev Hamburg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internet
 • Beliggende i centrum

264,-
Fra kun
749,-

Vis kort

Værelser med høj komfort

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 20% rabat

Landgut Stemmen

Landsbyidyl i Tyskland

Lüneburger Heide

Miniferie i Stemmen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 times brug af keglebane
 • Adgang til sauna og fitness

159,-
Kun
1.079,-

Vis kort

Miniferie mellem Bremen og Hamburg

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 4~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat