Kør-selv til A ACHAT Hotel SchreiberHof Aschheim med Risskov Bilferie

Dansk | DKK

Achat Hotel SchreiberHof Aschheim

Hotellet med fire stjerner ligger i Aschheim – tag på storbyferie med spa

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Traditionel bayersk stil med central beliggenhed
 • Køkkenet serverer også lækre lokale retter
 • Glimrende udgangspunkt når turen går til München
318,-
3~5 dage fra
789,-

Weekendpris

Oplev Sydtyskland

3 dage
Fra 789,- / spar op til 244,-
NEDSAT
4 dage
Fra 1.159,- / spar op til 236,-
NEDSAT
5 dage
Fra 1.499,- / spar op til 249,-
NEDSAT
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 2-retters menu
 • Gratis internet
 • 1 x Gin-smagning
Wild Offer

Ankomst fra mandag til fredag

Oplev Sydtyskland

3 dage
Fra 929,- / spar op til 304,-
NEDSAT
4 dage
Fra 1.299,- / spar op til 306,-
NEDSAT
5 dage
Fra 1.679,- / spar op til 319,-
NEDSAT
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu
 • Gratis internet
 • 1 x Gin-smagning
Risskov Pakken

Det 4-stjernede hotel ligger i centrum af Aschheim, som ligger i den nordlige del af München, i den tyske delstat Bayern. Her kan I tilbringe en weekend eller ferie i hyggelige omgivelser, perfekt til en storbyferie med masser af kultur.

Hotellet tilbyder

Hotellets restaurant serverer en daglig morgenbuffet og I kan også bestille madpakker. Om aftenen serverer køkkenet en 2-retters menu og er i øvrigt kendt for sine bayerske lokalretter. Restauranten har ikke åbent på søndage og på helligdage. Den gode øl-tradition opretholdes af hotellets Biergarten, som også er den eneste i Aschheim.Der bydes også på gin-prøvesmagning. Ginen fremstilles af The Duke Gin, som ligger på hotellet, og prøvesmagningen finder sted i destilleriet eller i hotellets bar. 

Men  ACHAT Hotel SchreiberHof Aschheim tilbyder også spa med sauna, dampbad og en afslapnings zone. I kan også lægge vejen forbi træningsrummet, hvor der er forskelligt motionsudstyr.

Der er 17 gratis parkeringspladser i kælderen samt cykelkælder og plads til motorcykler, som dog koster et ekstra gebyr. Der er gratis wi-fi på hotellet.

Aschheim har en rigtig god placering, hvis formålet med jeres ferie er at besøge München. Der er ikke langt til centrum og Marienplatz og alt hvad storbyen München har at byde på. Der er heller ikke langt til perler, som den gamle Starnberger by, som ligger ved siden af den meget smukke Starnberger sø.

Værelser

Der er 87 rummelige værelser, der alle har eget badeværelse. Hvis I rejser med Risskov Bilferie, kan I bestille enkelt- og dobbeltværelser, sidstnævnte med en ekstra opredning. 

Værelsestyper *

Dobbeltværelse

1 / 3
De 22 m² dobbeltværelser har skrivebord, opholdsområde, satellit-tv, telefon, kaffemaskine og gratis WIFI. Det private badeværelse består af brusebad, hårtørrer og håndklæder. Værelserne er ikke-ryger med udsigt over haven eller den indre gårdhave. Mulighed for 1 ekstra person i gæsteseng/sovesofa. 
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Enkeltværelse

1 / 2
De 15 m² enkeltværelser har skrivebord, satellit-tv, telefon og gratis WIFI. Det private badeværelse består af brusebad, hårtørrer og håndklæder. Værelserne er ikke-ryger med udsigt over haven eller den indre gårdhave.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

775 km fra
Rostock, Tyskland
925 km fra
Puttgarden, Tyskland
950 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

München (14km)

München er hovedstaden i den tyske delstat Bayern og ligger ved floden Isar nord for de bayerske alper. Efter Berlin og Hamburg, er München Tysklands tredjestørste by, kendt for blandt andet sin Oktoberfest, fodbold og selvfølgelig sine BMW-biler.

Men München er også meget andet end blot øl og hornmusik, og Deutsches Museum er bestemt et af beviserne. Dette imponerende museum udstiller alt mellem himmel og jord, med en enten fysisk eller kemisk beskaffenhed. Fra sivbåde til rumraketter, fra miner til flyvemaskiner. Dette museum er mere end imponerende. Eller hvad med et besøg i den smukke barokke Theatinerkirche eller Münchens tre Pinakotheker, der rummer noget af Europas ypperste kunst. Triumfbuen Siegestor eller den Olympiske Park, der er meget at tage sig til for ikke at tale om biler og byens stolthed, nemlig BMW. Læg vejen forbi BMW Welt og oplev bilerne på nærmeste hold, prøv blandt andet at sidde i en række gamle BMW´er eller hvad med at udforske BMW´s historie i nogle af de interaktive lokaler.

Nu er München jo som bekendt også lidt af et ølsted, så hvorfor ikke aflægge det gamle ølhus Hofbräuhaus ved Platzl et besøg, bestemt en oplevelse, hvis tysk folkemusik og masser af øl lyder tiltrækkende.

Der er fart over München, det er en energisk og livlig forretnings- og shoppingby, fyldt med spændende historie og omgivet af noget af Tysklands ypperste natur og som gemmer på masser af oplevelser til både børn og voksne.

Siegestor (15km)

München triumfbuen er bestemt et blikfang, især når mørket falder på og triumfbuen bliver oplyst. Den flotte bue er 21 meter høj og 24 meter bred og ligger mellem Ludwig Maximilian Universitetet og Ohmstraße.

Det var et værk, som blev bestil af Kong Ludwig I af Bayern og designet af Friedrich von Gärtner. Triumfbuen blev færdigbygget i 1852 og skulle være et monument for den bayerske hærs heltemod.

Triumfbuen blev svært beskadiget under 2. Verdenskrig, men blev genopbygget igen. I dag er det et fredsmonument, der skal minde os alle om freden, for, som der står på bagsiden af triumfbuen: "Dem Sieg geweiht, vom Krieg zerstört, zum Frieden mahnend", "Dedikeret til sejr, ødelagt af krig, med ønsker om fred".

Olympiske Park (21.2km)

De Olympiske Lege, der blev afholdt i München i 1972, må desværre nok siges, at høre til en af de olympiske begivenheder, vi nok kunne have været foruden. Det var her at 11 israelske sportsudøvere blev taget som gidsler og siden dræbt af den palæstinensiske terrororganisation Sorte September.

Det betyder dog ikke, at bygninger fra legene er mindre interessante at se. Besøg det imponerende olympiske anlæg, tag en tur op på taget, eller prøv den ´Flyvende ræv´, som nok kan få de fleste til at gispe. En skøn tur, der egner sig for hele familien.

Schloss Nymphenburg (24.8km)

Nymphenburg slottet er et barokslot der ligger nordvest for München. Det smukke slot ligger midt på slotspladsen omgivet af skovområder, små søer og en landskabshave. Indvendigt byder slottet på tronsale og guldbelagte vægge. Slottet blev oprindeligt opført i italiensk stil i 1674 af kurfyrsten Ferdinand Maria af Bayern. Slottet blev med tiden udvidet og snart var slotsparken også blevet en kæmpe seværdighed.

Tag turen ud til Nymphenburg slottet og oplev ægte overdådighed i skønne naturlige omgivelser, en visuel og historisk oplevelse for hele familien.

Dachau (26km)

Det var i Dachau at den første KZ-lejr blev bygget i 1933, efter at Hitler var kommet til magten. Lejren blev hurtigt en prototype på, hvordan fremtidige KZ-lejre skulle både ledes og bygges. I 1941 blev lejren også en endestation for mange af fangerne. I dag rummer Dachau en udstilling om fangernes liv, fra de ankom til de enten blev slået ihjel eller slap ud med livet i behold.

Det er stærke følelser og måske ikke helt egnet til de yngste. Tag på en af de guidede ture og få alle detaljerne eller prøv en audioguide og oplev den første tyske KZ-lejr i eget tempo.

Tierpark Hellabrunn (18.2km)

Dyreparken i München blev oprettet helt tilbage i 1911, som verdens første ”Geo-zoo”, hvor dyrene er opdelt efter geografi. Hellabrunn er ikke en traditionel zoologisk have, men snarere et naturreservat, hvor dyrene har god plads og mulighed for at udfolde sig. På vej ”Verden rundt” gennem dyreparken, vil I møde en lang række spændende dyr, lige fra tropiske slanger og marabou storke, til sibiriske tigre, isbjørne og pingviner.

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Victor's Residenz München

Gør et stop i Sydtyskland

Bayern

Besøg München

Risskov Pakken - 2 dage inkl.
 • 1 overnatning m. morgenmad
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 flaske vand
 • Gratis internet og parkering
 • Gratis telefon opkald og SKY TV

120,-
Kun
319,-

Vis kort

I hjertet af Bayern

Læs mere

B&B Hotel München-Messe

Nær offentlig transport til centrum

Bayern

Oplev München

Risskov Pakken - 2 dage inkl.
 • 1 overnatning
 • 1 x morgenbuffet
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Kun
299,-

Vis kort

Miniferie i München

Læs mere

Marina Hotel

Inkl. 3-retters menu

Bayern

Hotel ved søen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 glas vin el. øl til middagen
 • 1 flaske vin

314,-
Fra kun
999,-

Vis kort

Rolig beliggenhed omgivet af skøn natur

Læs mere

ibis München City Ost

Ophold med morgenbuffet

Bayern

Magiske München

Risskov Pakken - 2 dage inkl.
 • 1 overnatning
 • 1 x morgenbuffet
 • Gratis internet
 • Beliggende i centrum
 • Nær offentlig transport

Kun
319,-

Vis kort

Storbyferie i München

Læs mere

Tulip Inn München Messe

Ophold med morgenbuffet

Bayern

Storbyoplevelser i München

Risskov Pakken - 2 dage inkl.
 • 1 overnatning
 • 1 x morgenmad
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

120,-
Kun
319,-

Vis kort

Moderne hotel tæt på Münchens centrum

Læs mere
 
Dine data og cookies

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af risskov-bilferie.dk. Når du klikker "OK", accepterer du brugen af cookies og Indstillinger.