Risskov Bilferie har Danmarks billigste priser på weekendophold, miniferie og kør selv-ferie.

OK

ADONIS Paris Sacré Coeur

Bo centralt i Paris med udsigt til den imponerende kirke Sacre Coeur

Billige ophold

4-7 dage fra 969,-

Vi anbefaler

Centralt i Paris

  • 6 overnatninger
  • 6 x morgenbuffet
  • 1 velkomstdrink
  • Gratis internet
  • Centralt i Paris

7 dage fra 1.919,-

Spar op til 1.809,-

Pr. person i Dobbeltværelse


Se alle tilbud fra hotellet

ADONIS Paris Sacré Coeur

Dette farverige hotel ligger midt i Paris, et stenkast fra Sacré-Coeur i Montmartre i det 18. Arrondissement i Paris. Det bliver næsten ikke mere centralt, og hotellet har alt, der sikre gæsterne et fantastisk og farverigt ophold i Lysets by og impressionismens by.

Hotellet tilbyder

Der serveres en god og traditionel morgenmadsbuffet på 1. sal, hvorfra der også er en skøn udsigt ud over rue Caulaincourt. Fra hotellet er der ikke langt til den nærmeste metrostation, Lamarck-Caulaincourt, hvorfra det er nemt at komme videre ud i den betagende by via det bundsolide parisiske metrosystem.

Værelser

Værelserne er indrettet i ægte “Montmartre”-stil og er lyse og rummelige og farverigt dekoreret. Enkelte af værelserne har direkte udsigt over de karakteristiske hustage i Paris. Alle værelserne har eget badeværelse med toilet, sikkerhedsboks, hårtørrer samt behagelige overraskelser i minibaren. WiFi er gratis og der er også satellit-tv med et solidt udvalg af kanaler. 

På forespørgsel direkte til hotellet er det muligt at opgradere til et superior værelse, der ligger på de øverste af hotellets i alt syv etager. Disse værelser kaldes “Artiste Club” og er dekoreret med værker fra de store impressionistiske malere Gauguin, van Gogh, Monet, Manet og Chagall. Disse værelser har aircondition og en skøn udsigt over Paris. Hotellet har kun 2 superior værelser og opgradering er derfor på forespørgsel.

Paris

Hovedstaden i Frankrig, den nok mest romantiske by i verden, lysets by med et hav af seværdigheder, musik, kunst, gastronomi, indkøb, mode, dufte, og så er der Louvre, Eiffeltårnet, Notre Dame og Triumfbuen. Paris er næsten som et åbent museum, fyldt med alt hvad hjertet begærer fra lækre butikker og smarte restauranter til store monumenter og smukke paladser. 

Start med den korte gåtur på 10 minutter ned til kirken Sacré Coeur, som blev indviet lige efter afslutningen af 1. Verdenskrig. Den fantastiske udsigt fra trappen foran kirken er ganske enkelt utrolig og giver en god fornemmelse af størrelse på byen. Paris kommune huser omkring 2,4 millioner sjæle på sine omkring 105 km2. Tæt på hotellet ligger også Place du Tertre, omkring 200 meter vest for Sacré Coeur. Denne smukke plads er kendt for sine mange hyggelige caféer samt de mange landskabs- og portrætmalere, som har opstillet deres små “åbne atelier”. Kapaciteter som Renoir, Toulouse-Lautrec, Picasso og Salvador Dalí har også haft deres gang på denne plads. 

Med metroen er det nemt at nå rundt i Paris og tæt på Denfert-Rochereau metrostation ligger døden og venter under jorden. Tag hele familien med ned under jorden og besøg de uhyggelige katakomber i den fugtige og kolde parisiske underverden, hvor der mest af alt lugter af muggen kælder. Der er ca. 1,7 km tunnel tilgængelig for turister, ud af et gangsystem på over imponerende 280 km. De dødes rige ligger også og venter med kranier og knogler i rækkevis, der stammer fra døde franskmænd, kvinder og børn, meget morbidt og makabert, men dødspændende. Af en lidt anden genre, men også en perle, er Hôtel National des Invalides, som er museer og monumenter, der alle relaterer til fransk militærhistorie. Musée de l´Armée, som er en del af dette enorme kompleks, har en ganske uovertruffen samling af rustninger og våben op igennem tiderne blandet med videoer og fortællinger om historien bag Frankrigs militære udvikling. Museets samling af krigskunst hører også til en af de absolut største og mest anerkendte i verden. Træk med det samme også en billet til at se Dôme des Invalides, hvor alle de franske krigshelte er begravet, hvilket også inkluderer Napoleon Bonaparte I – et imponerende mausoleum og en stor hyldest til Frankrigs helte.

En anden stor oplevelse i Paris er Musée d´Orsay, den gamle Orsay jernbanestation, som er blevet restaureret og ombygget til et helt utroligt museum med hovedsageligt fransk kunst fra perioden 1848 - 1914. Men der er næsten altid særudstillinger, og gerne flere ad gangen, så det kan bestemt betale sig at lægge vejen forbi – fra hotellet på gåben tager det ca. en time at nå frem til museet, ellers stå af ved Solferino metrostation og drej til højre ned ad Rue de Bellechasse.

Père Lachaise er en anden af de store parisiske kirkegårde, men denne gang over jorden. Kirkegården er helt speciel, da den huser en masse berømtheder som for eksempel Oscar Wilde, Marcel Proust, Edith Piaf, Jim Morrison, Moliere, Chopin, Georges Bizet og mange, mange flere. Gå på opdagelse blandt de døde og find ud af hvor de mange berømtheder ligger begravet i den nok største kirkegård i Paris.

Udflugter

Versailles slottet ligger omkring 25 km sydvest for Paris og er en oplevelse helt i særklasse. Fang A13 mod Chesnay og så er målet nået på under 45 minutter. “Château de Versailles” er et overdådigt slot og det kan anbefales at reservere en god del af dagen til besøget. Der er nemlig meget at se, start eventuelt med den smukke Perterre have, som ligger foran slottet og som er opdelt i flere små haver. Så er der også Kapellet, Operaen og ikke mindst de prægtige barokke slotssale, hvor Spejlsalen med de enorme vinduer ud mod haven, nok hører til et af de smukkeste slotslokaler i hele verden. 

Slottet startede som et jagtslot opført i 1600-tallet og hyppigt brugt til jagt af Ludvig d. XIII. Siden hen overgik det til Solkongen, hans søn, Ludvig d. XIV, som startede med at forvandle det til det prægtige slot, som det står i dag. Byggeriet varede fra 1668 til 1689, og indebar først og fremmest at jorden skulle drænes for vand, før byggeriet kunne påbegyndes, hvilket på den tid var et ganske imponerende projekt i sig selv og fortæller lidt om, hvor meget dette enorme projekt betød for Ludvig d. XIV. Men der er ingen tvivl om, at en tur til Versailles bør være på listen over steder, der skal besøges udenfor selve Paris. Selve Versailles by er også meget charmerende og en tur rundt i den gamle bydel kan bestemt anbefales, hvis der stadigvæk er kræfter tilbage efter mødet med “Château de Versailles”.

Claude Oscar Monet et kendt for sine mange dejlige malerier og en hel ny stilart, opkaldt efter et billede som Monet malede i 1873 “Impression Soleil Levant”. Impressionismen var en kunstnerisk stilart som Monet startede sammen med Pierre-Auguste Renoir og som i korte træk gik ud på at gengive det indtryk, som virkeligheden umiddelbart giver kunstneren, som derefter prøver at beskrive det øjebliksbillede, som øjet opfatter det, her og nu ved at lægge vægt på lys og farver, stemninger og især sanseindtryk.

Mange af Monets motiver stammer fra hans hjemby, Giverny, som også har bevaret hans hjem og indrettet det til et herligt lille Monet-museum. Besøg den smukke have og bliv inspireret af de mange åkander, som også var et af Monets yndlingsmotiver. Giverny ligger en times kørsel nordvest for Paris og Monets hus og have besøges årligt at en halv million turister og det er bestemt ikke unden grund.

Disneyland ligger kun 30 km øst for Paris i Marne-la-Vallé og vil med garanti være den udflugt, der scorer flest point hos de yngre familiemedlemmer. Den klart nemmeste måde at komme til Disneyland på er at stå på toget i Paris, og, lidt over en halv time senere, stå af igen. Disneyland tilbyder en helt fantastisk verden, som vi alle kender og som er bygget på de nok så berømte Disney-figurer. Der er to store forlystelsesparker, Disneyland Paris og Walt Disney Studios Park og midt i det hele ligger Disney Village med restauranter, barer, biografer og diskoteket Hurricanes. Tag en tur i Discoveryland eller Adventureland eller mød Peter Pan og Snehvide i Fantasyland. Oplev en ægte guldgraverby på klippeøen og gå en tur på Main Street, som forestiller hovedgaden i en mindre amerikansk provinsby i starten af det 19. århundrede. Her er er der oplevelser til både de små, mellemstore og helt store familiemedlemmer.

Hotellets placering

ADONIS Paris Sacré Coeur
101 rue Caulaincourt
75018 Paris

Klik her for kørselsvejledning til hotellet

Afstand til hotellet fra

Padborg/Kruså-grænsen
1.045 km
Puttgarden, Tyskland
1.050 km
Rostock, Tyskland
1.095 km

Detaljeret hotelinformation

Check ind kl.
14:00
Check ud inden kl.
12:00
Nærmeste togstation
Gare du Nord, 2 km
Nærmeste lufthavn
Roissy CDG, 22 km
Beliggende i centrum
Ja
Bar
Ja
Elevator
Ja
Gratis parkering
Nej
Parkering mod gebyr
Nej
Trådløst internet
Ja
Internet i lobbyen
Ja
Gratis internet
Ja
Etager
7
Miljøtillæg (person) pr. døgn*
0.99 EUR

* Vejledende information

Bemærk at

Miljøtillæg (person) pr. døgn 0,99 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Hotellet anbefaler følgende parkering mod gebyr:
PARKING CUSTINE MONTMARTRE
www.public-carpark.com/carparks-paris/carpark-custine-montmartre-a-812-d-0/

Giv som gave - klik her
Et købsbevis er den perfekte gave, hvis du vil give et ophold, med en åben ankomstdato. Klik på pilen for at bestille opholdet med åben ankomst.

Du kan også forære et gavekort på et bestemt beløb ved at klikke her.

Centralt i Paris

Kun 10 min. gang til Sacre Coeur

4 dage fra 969,-
Spar op til 914,-
Pr. person i Dobbeltværelse


Opholdet inkluderer

  • 3 overnatninger
  • 3 x morgenbuffet
  • 1 velkomstdrink
  • Gratis internet
  • Centralt i Paris

Priser

Lavsæson kun 969,-
Mellemsæson 1.099 - 1.369,-
Ankomst ikke mulig

Rabatter*

Barn 0~1,99 år
Gratis i babyseng

Vælg ankomstsdato for at starte bestillingen

Blot ankomstdagen skal være ledig.

August 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
31
31
1
2
3
4
5
6
32
7
8
9
10
11
12
13
33
14
15
16
17
18
19
20
34
21
22
23
24
25
26
27
35
28
29
30
31
1
2
3
September 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
35
28
29
30
31
1
2
3
36
4
5
6
7
8
9
10
37
11
12
13
14
15
16
17
38
18
19
20
21
22
23
24
39
25
26
27
28
29
30
1
Oktober 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
39
25
26
27
28
29
30
1
40
2
3
4
5
6
7
8
41
9
10
11
12
13
14
15
42
16
17
18
19
20
21
22
43
23
24
25
26
27
28
29
44
30
31
1
2
3
4
5
November 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
44
30
31
1
2
3
4
5
45
6
7
8
9
10
11
12
46
13
14
15
16
17
18
19
47
20
21
22
23
24
25
26
48
27
28
29
30
1
2
3
December 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
48
27
28
29
30
1
2
3
49
4
5
6
7
8
9
10
50
11
12
13
14
15
16
17
51
18
19
20
21
22
23
24
52
25
26
27
28
29
30
31
Ankomstsmåneder
2017 | AUG | SEP | OKT | NOV | DEC
Flere dage? klik herunder

Ekspeditionsgebyr 69,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved telefonbestilling

Skal I rejse indenfor de næste 5 dage, kan reservationen ikke foretages online. Ring på 70 22 77 17

Hoteller i nærheden