Risskov Bilferie har Danmarks billigste priser på weekendophold, miniferie og kør selv-ferie.

OK

ADONIS Strasbourg

Bo centralt i Strasbourg og oplev de hyggelige byer i vinregionen Alsace

Billige ophold

3-7 dage kun 969,-

Vi anbefaler

Centralt i Strasbourg

  • 2 overnatninger
  • 2 x morgenbuffet
  • 1 velkomstdrink
  • Gratis internet
  • Central beliggenhed

3 dage kun 969,-

Spar op til 156,-

Pr. person i Dobbeltværelse


Se alle tilbud fra hotellet

Adonis Hotel Strasbourg

Det smukke hotel ligger i hjertet af Strasbourg, midt byens historiske kvarter og den charmerende atmosfære, som omgiver nok en af Alsace-provinsens smukkeste byer. Hotellets beliggenhed samt dens hyggelige indretning gør det til et godt udgangspunkt for en oplevelsesrig familieferie i det smukke Rhinland.

Hotellet tilbyder

En strategisk placering midt i det skønne Strasbourg gør dette hotel til et rigtig godt sted at holde sin ferie, uanset om det er bylivet eller det smukke Alsace eller måske ligefrem den dejlige vin fra den frodige Rhindal der trækker. 

Hotellet serverer en skøn morgenmadsbuffet hver morgen og hotellets venlige personale står altid klar til at hjælpe med spørgsmål. Lige overfor hotellet ligger den smukke Parc du Contades, hvor det er muligt at tage sig en lille morgenløbetur eller bare gå en tur og nyde parkens smukke omgivelser.

Værelser

De moderne indrettede værelser har alle eget badeværelse med bruser og toilet. Der er gratis WiFi og alle værelserne er udrustet med satellit-tv, så der er rig mulighed for at vælge alt mellem film og sport.

Strasbourg

Denne betagende by er også hovedstaden i det smukke Alsace og geografisk befinder vi os i det nordøstlige Frankrig, ganske tæt på grænsen til Tyskland. Faktisk regnes Strasbourg for at være Europas hovedstad, da byen også ligger grund til Europaparlamentet, Europarådet og Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol. Byen blev grundlagt af den romerske Kejser Augustus og var dengang kendt under navnet Argentoratum. I dag, og spredt ud over 75 km2, tæller Strasbourg “downtown” omkring 263.000 indbyggere.

Hotellet er næsten placeret i hjertet af Strasbourg, og der er derfor ikke langt på gåben til de nærmeste oplevelser. Fra hotellet tager det kun omkring et kvarter at gå ind til centrum af byen, nærmere betegnet den berømte domkirke, Cathédrale Nôtre-Dame, som regnes for byens midtpunkt og som samtidig også er centrum for gamle bydel i Strasbourg. Mellem 1647 og 1874 var det den højeste bygning i hele verden med sit 142 meter høje tårn, indtil den rekord i 1874 blev overgået af tårnet på Skt. Nikolajs kirke i Hamburg. Det er ikke svært at blive imponeret over at det for 1000 år siden var muligt at bygge et sådan pragtstykke af en domkirke. Selv om dele af kirken stadigvæk er bygget i romansk stilart, så regnes domkirken for at være et af de fineste eksempler for sengotisk arkitektur i området.

Besøg også “Petite France”, som er et malerisk kvarter i den gamle bydel, som ligger mellem floderne og syd for Grande Ile. Her findes byens smukkeste bygninger med brostensbelagte gader, små romantiske broer og kanaler, der skærer på kryds og tværs i det smukke kvarter. Grande Ile er en ø, som blev skabt af flodernes strøm, og som ligger placeret midt i Strasbourg.

Udflugter

Der er ikke langt til de gode oplevelser i nabolaget, start eventuelt med en tur til Colmar, som ligger omkring 55 minutters kørsel sydpå fra Adonis Hotel Strasbourg. Colmar blev tilknyttet Frankrig i 1697, men har også været en del af det tyske kejserrige mellem 1871 - 1918 samt under 2. Verdenskrig fra 1940 - 1945, hvor det var en del af det tyske rige. Men uanset hvad har byen været heldig og er sluppet nogenlunde helskindet igennem de mange konflikter, der har præget det europæiske landskab op gennem tiderne.

Colmar har også et “Petite Venise”, eller Lille Venedig, takket være beliggenheden af de smukke bindingsværkshuse, der ligger helt op til floden Launch og de mange smukke kanaler spreder sig som et net rundt i byens centrum, helt á la Venedig. Prøv at tage en sejltur op ad floden eller udforsk den smukke og velbevarede by, hvis utrolige rigdom og diversitet afspejles i både arkitekturen og byens særprægede historie. Det kan bestemt betale sig at have en guidebog med og læse nærmere om de charmerende bindingsværkshuse i centrum, der alle har en helt speciel historie at fortælle. 

En tur til Skt. Martin-kirken i midten af byen er bestemt også en oplevelse, og på trods af kirkens store størrelse, betragtes den stadigvæk kun som en kirke. Besøg også museet Unterlinden, der har til huse i et gammelt kloster. Her findes blandt andet Issenheims verdensberømte altertavle samt Martin Schongauers passionsalter, med sine 24 malerier både foran og bagpå og så huser museets samling også en række kunstmalerier og skulpturer fra tiden der dækker senmidddelalderen frem til renæssancen. Der er også en række moderne værker, så der er faktisk lidt for enhver kunstsmag. Det gamle kloster er bestemt også med til at give både stedet og udstillingerne deres helt egen og spændende atmosfære.

Der er også masser af små charmerende butikker i Colmar, gemt rundt i de små gader, men det er især i den gamle bydel, at der er gode indkøbsmuligheder. De mange små butikker med udsøgte vare og spændende antikvitetsforretninger gemmer på interessante historier, der kan købes med hjem, og der er derfor gode muligheder for netop at finde en lille ting, der kan bruges som gave til en speciel person. Der er også gode muligheder for at få noget godt at spise, og især de gode vine fra Rhindalen vil nok kunne give lidt røde kinder. Prøv de dejlige lokale oste og selvfølgelig en flamberet tærte, som er områdets specialitet.
Colmar er en lille byperle, der ikke bør vente til næste besøg.

Lidt uden for Colmar ligger Château Hohlandsbourg, som er bygget på en bjergtinde med en enestående panoramaudsigt over Alsace og Vosges-bjergene. I godt vejr er det muligt at se domkirkens spir og de schweiziske alper fra slottet, som stammer helt tilbage fra det 13. århundrede, hvor det var hjemsted for den Habsburgske slægt, som var en del af Europas største fyrstehus. Slottet er blevet restaureret og er i dag et center for kulturel udvikling. Slottet kan besøges og det er dermed lagt op til en spændende slotsoplevelse med en fantastisk udsigt for hele familien. På turen tilbage til Strasbourg kunne det være en god idé at gøre et lille stop ved Haut-Koenigsbourg, som er en imponerende ridderborg, som ligger i 755 meters højde med en forrygende udsigt over Alsace og Rhindalen.

Fra Adonis Hotel Strasbourg er der kun ca. halvanden times kørsel til Basel, som er den tredjestørste by i Schweiz. En skøn tur til en næsten endnu skønnere by. Basel har mere end 40 museer, et utal af lækre restauranter og hyggelige bistroer samt glimrende muligheder for at shoppe rundt i Grossbasler Innenstadt, som også er byens naturlige centrum. En charmerende by, der har meget at byde på og som heller ikke ligger langt fra hotellet, hvis bilen er kommet med på ferien.

Julemarked i Strasbourg ca. 1 km fra hotellet

Vejl. åbningstider:

24.11.2017 -27.12.2017

(Tjek altid opdaterede åbningstider for de dage, I ønsker at besøge julemarkedet)

Hotellets placering

Adonis Hotel Strasbourg
5 rue de Turenne
67000 Strasbourg

Klik her for kørselsvejledning til hotellet

Afstand til hotellet fra

Puttgarden, Tyskland
845 km
Padborg/Kruså-grænsen
860 km
Rostock, Tyskland
890 km

Detaljeret hotelinformation

Check ind kl.
15:00
Check ud inden kl.
11:00
Nærmeste togstation
Strasbourg, 2.2 km
Nærmeste lufthavn
Strasbourg, 21 km
Beliggende i centrum
Ja
Hund*
10 EUR pr. dag
Elevator
Ja
Parkering mod gebyr
4
Trådløst internet
Ja
Internet i lobbyen
Ja
Gratis internet
Ja
Etager
3
Renoveret i år
2015
Miljøtillæg (person) pr. døgn*
1.65 EUR

* Vejledende information

Bemærk at

Miljøtillæg (person) pr. døgn 1,65 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Medbringer I et barn under 3 år, skal der betales 10 euro per nat for lån af babyseng direkte til hotellet.

Giv som gave - klik her
Et købsbevis er den perfekte gave, hvis du vil give et ophold, med en åben ankomstdato. Klik på pilen for at bestille opholdet med åben ankomst.

Du kan også forære et gavekort på et bestemt beløb ved at klikke her.

Centralt i Strasbourg

Besøg vinregionen Alsace

3 dage kun 969,-
Spar op til 156,-
Pr. person i Dobbeltværelse


Opholdet inkluderer

  • 2 overnatninger
  • 2 x morgenbuffet
  • 1 velkomstdrink
  • Gratis internet
  • Central beliggenhed

Priser

Mellemsæson kun 969,-
Ankomst ikke mulig

Vælg ankomstsdato for at starte bestillingen

Blot ankomstdagen skal være ledig.

Oktober 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
39
25
26
27
28
29
30
1
40
2
3
4
5
6
7
8
41
9
10
11
12
13
14
15
42
16
17
18
19
969
20
969
21
969
22
969
43
23
969
24
25
26
27
28
29
44
30
31
1
2
3
4
5
November 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
44
30
31
1
2
3
4
5
45
6
7
8
9
10
11
12
46
13
14
15
16
17
18
19
47
20
21
22
23
24
25
26
48
27
28
29
30
1
2
3
Ankomstsmåneder
2017 | OKT | NOV
Flere dage? klik herunder

Ekspeditionsgebyr 69,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved telefonbestilling

Skal I rejse indenfor de næste 5 dage, kan reservationen ikke foretages online. Ring på 70 22 77 17

Hoteller i nærheden