Tag på miniferie på Agersø Kro

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Agersø Kro

Traditionel dansk landsbykro med moderne flair

Hyggelig krostemning
Naturskøn beliggenhed på Agersø
Traditionel dansk mad med internationalt flair
 • Restaurant
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Hotellet

Efter 15 minutters sejllads fra Stigsnæs på Sjælland ligger I til havn ved den lille ø Agersø. Her ligger den hyggelige Agersø Kro, som byder på ægte krostemning og god mad fra det traditionelle danske køkken.

Kroen tilbyder

Agersø Kro er oprindelig anlagt som lystgård omkring år 1703. Hovedbygningen er nu indrettet med værelser og mødelokaler og sidebygningen, det tidligere kornmagasin, fungerer i dag som restaurant og krostue. I tilbygningen til Restaurant Kornmagasin er Agersøgårdsalen med plads til selskaber op til 150 personer.  

Kroen tilbyder et traditionelt dansk køkken med internationalt flair. Der er fokus på at anvende friske, lokale råvarer tilpasset årstiden. Frisk fisk fra havnen, grøntsager fra lokale avlere og krydderurter fra den omkringliggende natur er hovedbestanddelen af de lækre retter, som bliver serveret på kroen. Retterne serveres med den hensigt, at råvarerne skal kunne tale for sig selv og der ligges stor vægt på den rene smag.  

De lave lofter og lyse farver i Restaurant Kornmagasin skaber en hyggelig og intim stemning. Her serveres en solid dansk morgenbuffet og I kan bestille frokost og aftensmad fra et indbydende menukort. Hvis vejret tillader det, kan I nyde maden på terrassen med udsigt til de skønne omgivelser. I kan købe en kold øl eller et glas vin i den hyggelige krostue og få en snak med de lokale, sejlere og andre gæster på øen. Agersø Vinhandel har lokaler på kroen og her kan I komme til vinsmagning af vine, der primært er importeret fra Sydafrika.

Værelser

Agersø Kro råder over 21 dobbeltværelser. Værelserne er mindre og enkelt indrettede. Det er typiske kroværelser, som alle er placeret i den store krohave og ikke i selve kroen. Alle værelserne ligger i stueetagen og der er et lille tv. Når I rejser med Risskov Bilferie, får I værelse med eget bad/toilet.

Værd at se

 • Borreby Slot (8.5 km)

  Tag på bilferie i Danmark og oplev de mange seværdigheder som ligger og venter. En af dem er Borreby Slot som ligger ca. to km fra centrum af Skælskør og stammer helt tilbage fra ca. 1345. Slottet er en befæstet herregård i Magleby Sogn og er opført ved et dobbelt voldsted og har et et areal på omkring 675 hektar. Slottet er et imponerende syn og er bestemt et besøg værd. I 2012 slog Borreby Teater dørene op på slotsgrunden og er med tiden blevet et afholdt sted at opleve dansk skuespil, når det er bedst. Find børnevenlige hoteller i tæt på Skælskør hos Risskov Bilferie og kør-selv ud til det smukke Borreby Slot på Sjælland.

  Borreby Slot
  Besøg det smukke Borreby Slot i Skælskør.
 • Skælskør (12.3 km)

  Der er forlydender om at Skælskør hører til en af landets bedst bevarede hemmeligheder. Men efter et besøg i den hyggelige havneby, kan der ikke herske tvivl om, at Skælskør bestemt er en perle, helt for sig selv, i det vestsjællandske landskab. Skælskør er også kendt som ´Solskinsbyen´ med ca. 200 ekstra solskinstimer om året. Blandt de lokale, som tæller ca. 6.500 indbyggere, kaldes byen også for ´Skælle´. De mange velbevarede, gamle og skæve huse er med til at højne byens historiske baggrund. Der er også gode muligheder for at shoppe lidt rundt i de mange keramikbutikker og tag endelig et smut ned i den hyggelige havn, som er centrum for en række kulturoplevelser, som bl.a. ´Kulturkajen´, hvor der er udstillinger om kunsthåndværk og hobby- og fritidsaktiviter. Og hvad med en tur ombord på Skælskør V, som altid er klar til at tage sine gæster på en mini-cruise rundt i området og de omkringliggende øer.

  Skælskør
  Under et ophold nær Skælskør får I masser af shopping, kultur og fjordsejlads
 • Holsteinborg Slot (28.6 km)

  Holsteinborg Slot blev bygget af Trolle-familien og stod færdigt i 1651. Siden 1707 har det været ejet af familien Holstein. Den meget flotte hovedbygning er omgivet af en voldgrav og omkring slottet ligger der en større park med en skøn udsigt over Storebælt og Smålandshavet samt småøerne Glænø og Ormø. H.C. Andersen besøgte også Holsteinborg, og det blev faktisk til hele 35 besøg, og var et sted han holdt meget af. "Det var her, at der blev lagt solskin i mit hjerte”, skrev han, og det gode venskab med Grev Ludvig Holstein og grevinde Joachimine Holstein, holdt indtil hans død. Der er rundvisninger for grupper, som blandt lægger vejen forbi Holsteinborgs kirke og H.C. Andersens værelser og krydrer turen med de mange spændende fortællinger fra slottets lange og interessante historie og er man historie- og slots-interesseret, så er det oplagt at holde sin sommerferie eller en miniferie på Sydsjælland og besøge dette smukke slot.

  Holsteinborg Slot
  Besøg Holsteinborg Slot med den meget flotte hovedbygning, når i holder sommerferie på Sydsjælland.
 • Korsør (29.3 km)

  Tag på bilferie i Danmark og find de mange charmerende byer der også egner sig glimrende til en kør-selv ferie i det danske. Risskov Bilferie kan tilbyde billige bilferier med børnevenlige hoteller. Kør-selv til Korsør som ligger på det yderste vestlige hjørne af Sydvestsjælland ud til Storebælt og er en lille hyggelig købstad med en masse historie. Der har faktisk været beboelser siden sten- og bronzealderen, og det er der rigeligt med beviser på. Bare tag et kig ud over de mange gravhøje, der pryder landskabet. Korsør Slot er bestemt også et besøg værd. De gamle volde er fortsat bevaret sammen med bastionerne og den flotte magasinbygning fra 1600-tallet. Find et billigt hotelophold til jeres sommerferie eller vinterferie hos Risskov Bilferie og kør-selv til Korsør.

  Korsør
  En skøn gåtur i et spændende og afvekslende historisk område, tæt på Korsør.
 • Antvorskov Klosterruin (32.4 km)

  Besøg ruinerne der er tilbage af Antvorskov Kloster, som ligger i den sydlige ende af Slagelse. Klosteret blev opført helt tilbage i 1164 af Valdemar 1. og det var Danmarks første johanniterkloster. Bestil et weekendophold og tag hele familien med på ferie og opdagelse i Slagelse.

  Antvorskov Klosterruin
  Klosteret var særlig kendt for sit hospital, hvor man bl.a. tog sig af spedalske.
 • Slagelse (33.7 km)

  Slagelses hyggelige indre by tilbyder bl.a. gode shoppingmuligheder. Den meget livlige bymidte har meget at byde på og I kan gå på opdagelse og udforske de mange stræder og smågader, der afvekslende bliver til små pladser og torve, hvor det altid er nemt at finde en masse små specialbutikker. Slagelse har også en historisk stemning, og den mærkes bestemt, når Skt. Mikkelskirken aflægges et besøg. Den ligger midt i Slagelse og er en af Danmarks ældste teglstenskirker med aner helt tilbage til det 14. århundrede.

  Slagelse
  Slagelse byder både på shopping, kultur og historie som altsammen kan opleves når I er på ferie på Vestsjælland
 • Slagelse Museum (33.6 km)

  Slagelse Museum skal næsten besøges når man er i området. Det er et egnsmuseum, der rummer en interessant samling af gammelt håndværk, og samtidig giver besøget et enestående indblik i hvordan både handlen, håndværket og industrien har udviklet sig i det sidste århundrede.

  Slagelse Museum
  Slagelse Museum byder både på håndværk, handel og industri.
 • Vikingeborgen Trelleborg (34.2 km)

  Vikingeborgen Trelleborg er en af Danmarks helt store kulturskatte, da det er en af de bedst bevarede ringborge, der findes i det ganske land. Trelleborg blev bygget af Harald Blåtand i år 980 og de mange rester i terrænet er forsat til skue. Det er helt gratis at blive en del af den spændende historie. Tag familien med og oplev, hvordan vikingerne arbejdede både som landmænd og krigere, en rigtig god oplevelse for hele familien.

  Vikingeborgen Trelleborg
  Trelleborg er på årlig basis værter for en kæmpe vikingefestival, med markeder og aktiviteter og hvad der ellers hører sig til.
 • Vesterhavegaarden Vingård (35.8 km)

  Kom på besøg i Vesterhavegaarden Vingård, sydøst for Næstved. Her kan I blive vist rundt i gårdens omfattende vin- og æbleplantage og høre om vinens tilblivelse, hvorefter I kommer ned i gårdens hyggelige vinkælder, hvor I får indblik i processen. I kommer naturligvis også til at smage på sagerne. Vingården har også en gårdbutik, hvor I kan købe spændende økologiske produkter.

  Vesterhavegaarden Vingård
  Vingården er smukt beliggende helt ud til Smålandshavet i Karrebæksminde Bugt, og ligger i læ af Karrebækstorp Skov.
Vis flere

Kort

Agersø Kro
Egholmvej 2-4 Agersø 4230 Skælskør

Kunderne mener

Hvad vores kunder siger om os

 • "...Vi har lige været på kroophold på Agersø kro, vi sender kun ros herfra, værterne på kroen var bare så søde og venlige, maden fik vi lige som vi ville have den, en rigtig hyggelig tur som vi meget gerne vil opleve igen..."
  Anette Laugesen fra Sorø

  "...Vi har lige været på Agersø kro og vi kan bare sige at alt var perfekt, god mad fin service og selve øen er rigtig hyggelig så det er ikke sidste gang vi tager på tur med Risskov Bilferie..."
  Finn Hansen fra Viby Sjælland

  "...Denne korte besked blot for at sende en "buket roser" og takke for et spændende ophold på Agersø Kro. Værtsparret Karin og Renny Rosenlund er virkelig værter med stort V. Det er dem, der modtager os, når vi kommer til morgenmaden. Og dem, der takker af efter et godt aftenmåltid. Er venlige og meget flinke til at hjælpe og fortælle. Renny arrangerede også en 2 timers traktortur rundt på øen og var en glimrende fortæller. Køkkenet, som Karin styrede, levede til fulde op til kroens slogan "gastronomi og logi." Vi kommer gerne igen og kan kun anbefale Agersø Kro til andre, som gerne vil opleve et stykke anderledes Danmark..."
  Mette og Hans Jørgen Skriver fra Grindsted