Ferie i Niedersachsen på AKZENT Hotel Berlin Bad Bevensen

Dansk | DKK

AKZENT Hotel Berlin

Daglig adgang til termisk bad

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Gratis adgang til kurbadet Jod-Sole-Therme
 • Vidunderligt beliggenhed midt i Klein Bünstorfer Heide
 • Hyggeligt familiedrevet hotel
1.686,-
3~8 dage fra
999,-

Inkl. halvpension

Wellness i Niedersachsen

3 dage
Fra 999,- / spar op til 314,-
SPAR
4 dage
Fra 1.449,- / spar op til 495,-
SPAR
5 dage
Fra 1.899,- / spar op til 676,-
SPAR
6 dage
Fra 2.349,- / spar op til 861,-
SPAR
7 dage
Fra 2.799,- / spar op til 1.089,-
SPAR
8 dage
Fra 2.799,- / spar op til 1.686,-
SPAR
* Pris pr. person i komfort dobbeltværelse (nordsiden)

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • 1 x kaffe
 • 1 fl. vand på vær. til deling
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Der er fred og afslapning i vente på en ferie i Klein Bünstorfer Heide i Niedersachsen. Bo komfortabelt på AKZENT Hotel Berlin i Bad Bevensen og påbegynd dagen på afslappet maner med vandreture, wellness eller afslapning på terrassen.

Hotellet tilbyder

Det familiedrevne AKZENT Hotel Berlin ligger direkte i spa-centret i den lille ferieby Bad Bevensen. Spa-parken samt kurbadet Jod-Sole-Therme er inden for kort gåafstand (ca. 100 m væk), og du kan endda besøge spaen gratis hver dag for at genoplade batterierne og være god ved dit helbred. Der kan også bestilles massage mod gebyr på selve hotellet. Byens centrum kan nås inden for få minutter via en gåtur langs Ilmenau.

Lidt aktivitet er er også forfriskende under en afslappende ferie. Her anbefaler vi cykelture gennem den maleriske hede (der tilbydes cykeludlejning på hotellet), deltagelse i det kommunale sportsprogram i spaparken eller gåture og vandreture gennem regionen. Golfspillere kan vælge mellem otte forskellige golfbaner inden for en radius af 50 km. Derudover kan du også prøve kano, stand-up padling i og omkring Bad Bevensen eller begå dig på en af de mange stavgangsruter i området.
Udflugter i bil til Lüneburg, Lüneburger Heide, Hundertwasser station i Uelzen eller Elben Slot Bleckede er også populære.  

Værelser

De fleste af værelserne er renoverede og alle værelser har eget bade og toilet med bruser og hårtørrer. Derudover har alle værelser siddepladser, satellit-tv og gratis WiFi. Næsten alle værelser har egen møbleret balkon eller terrasse.


Værelsestyper *

Enkeltværelse (Nordsiden)

1 / 3
Enkeltværelser er ca. 17-19 m2 store med delvis møbleret balkon samt eget bad og toilet med bruser og kosmetikspejl. Værelserne har en 120 x 200 cm seng, siddeområde, skrivebord, satellit-tv, radio, telefon, pengeskab og WiFi.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Komfort dobbeltværelse (Nordsiden)

1 / 2
Komfortværelser (Nordseite) er ca. 19 m2 store med møbleret balkon og udsigt over parkeringspladsen samt eget bad og toilet med bruser og kosmetikspejl. Værelserne har en 160 x 200 cm dobbeltseng, siddeområde, skrivebord, satellit-tv, radio, telefon, og WiFi.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Komfort dobbeltværelse (Sydsiden)

1 / 2
Komfortværelser (Südseite) er ca. 21-25 m2 store med møbleret sydvendt balkon samt eget bad og toilet med bruser og kosmetikspejl. Værelserne har to 90 x 200 cm enkeltseng, siddeområde, skrivebord, satellit-tv, radio, telefon, pengeskab og WiFi.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Komfort dobbeltværelse med terrasse (Sydsiden)

1 / 2
Disse værelser er ca. 19 m2 store med sydvendt terrasse samt eget bad og toilet med bruser og kosmetikspejl. Værelserne har to 90 x 200 cm enkeltseng, siddeområde, skrivebord, satellit-tv, radio, telefon, pengeskab og WiFi.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

220 km fra
Rostock, Tyskland
230 km fra
Puttgarden, Tyskland
240 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Uelzen (15.9km)

Besøg den charmerende by Uelzen, der er mest kendt for sin "Hundertwasser-Bahnhof ". Den fascinerende og farverige banegård er en af de smukkeste i verden og det er muligt at få en spændende rundvisning mod et mindre gebyr.

Se også byens gotiske kirke St. Marien, der kan prale af et kirketårn på hele 86 m. samt et apostelkapel, der stammer helt tilbage fra 1350. Besøg også det smukke Schloss Holdenstedt, der ligger i dejlige grønne omgivelser. Slottet er hjemsted for byens egnsmuseum og I kan lære alt om byens og områdets mangeårige historie, mens der også er fine kunstudstillinger, der er værd at kigge nærmere på.

Suhlendorf (25km)

Suhlendorf ligger i et idyllisk, roligt og naturskønt område i det østlige Lüneburger Heide i nærheden af den smukke Naturpark Elbhöhen-Wendland. Det åbne og skovrige landskab indbyder til skønne cykelture og vandreture.

Suhlendorf kan tilbyde et meget interessant håndværksmuseum. I ti forskellige bygninger kan I se nærmere på og lære meget om de forskellige håndværk. I kan bl.a. besøge skomageren, radioteknikeren, smeden, frisøren, urmageren, maleren, bageren og mølleren. Museet bærer netop præg af, at det blev startet som et møllemuseum og siden hen har udviklet sig til at præsentere mange forskellige håndværk.

Ved museet finder I byens gamle mølle "Auguste", der er mere end 200 år gammel. Her blev korn tidligere malet til mel og den fine mølle bør I kigge nærmere på. Møllen hører til en af de ældste vindmølletyper i Europa.

Den lille hyggelige by har forskellige festligheder i løbet af året. Her kan bl.a. nævnes den årlige Schlachtefest, den internationale museumsdag, den tyske mølledag, sommerkoncerter, møllefesten samt håndværkerdagen. Her er der oplevelser for hele familien og de yngste kan også nyde godt af byens fine legeplads i nærheden af håndværkermuseet.

Lüneburg (27.2km)

Tag på bilferie i Tyskland og kør-selv på opdagelse i Nordtyskland. Besøg Hamborg og find børnevenlige hoteller til turen, om det er sommerferie eller vinterferie, der sker nemlig altid noget i storbyen Hamborg. En behagelig afhopper ville bestemt være et besøg til Lüneburg som ligger ved floden Ilmenau, ikke langt fra Hamborg. Det er en gammel middelalderby, der blev rig på handlen med salt, eller det hvide guld, som det blev kaldt dengang. Det er nok en af de smukkeste byer i det nordlige Tyskland, og med en historie på over 1000 år, så er der meget at både se og opleve.

Der er mange pladser rundt om i byen, og her hersker der altid en god stemning og glimrende muligheder for at få sig et glas øl og samtidig nyde den skønne udsigt ud over de mange flotte bindingsværkshuse, der præger bybilledet. Prøv eventuelt at starte ved Am Sande, ved Skt. Johannis kirken, eller tag en tur med hestevognen, der fragter nysgerrige rundt i byens smukkeste kvarterer. Find en aktiv ferie til Lüneburg med hele familien og kør-selv sydpå mod Hamborg med Risskov Bilferie.

Barfusspark Egestorf (49.8km)

Find børnevenlige hoteller tæt på Barfusspark Egestorf, lidt syd for Hamborg i Tyskland. Her kan hele familien få en unik oplevelse; oplev naturen på en anden måde og hav føddernes velbefindende i fokus. Den ca. 14 hektar store naturoplevelsespark byder på 2,7 km anlagte stier med 60 forskellige forhindringer i naturmaterialer, så masser af mulighed for at få sig en aktiv ferie og parken er det perfekte sted for en skøn gåtur. I parken findes også en lille kiosk, hvor der kan købe forfriskninger. Der er i den grad lagt op til en aktiv ferie i den skønne park. Find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie og nyd en ægte familieferie.

Wildpark Lüneburger Heide (51.9km)

Wildpark Lüneburger Heide er en af Tysklands største zoologiske haver. Her kan I se mere end 1.200 dyr, repræsenteret gennem 140 forskellige dyrearter som sibiriske tigre, moskusokser, elge, bjørne og geder. Parken har en bred vifte af forskellige slags spisesteder, hvor I kan købe alt fra enkle retter til fine madoplevelser. Det er også tilladt at medbringe sin egen frokost i dyreparken. Børnene vil sætte pris på parkens kæmpe legeplads med trampoliner, hængebroer, mini-radiobiler og gode muligheder for at klatre og balancere.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Egon Hotel Hamburg City

Inkl. 1 x 1-rets menu + vin

Hamborg området

Centralt i Hamburg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 1-rets menu
 • 1 glas vin el. øl til middagen
 • Gratis internet

235,-
Fra kun
789,-

Vis kort

Billigt hotel centralt i Hamburg

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng gratis

Hotel Domicil Hamburg

Ophold med morgenbuffet

Hamborg området

Oplev Hamburg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internet
 • Beliggende i centrum

264,-
Fra kun
749,-

Vis kort

Værelser med høj komfort

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 20% rabat

Brunnenhof Ferien- & Reit Hotel

Inkl. halvpension og madpakke

Lüneburger Heide

Dejlige Lüneburg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x frokostpakke
 • 1 flaske vand
 • Adgang til pool og sauna

174,-
Fra kun
929,-

Vis kort

Oplev den gamle hansestad Lüneburg

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~6.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 7~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 13~17.99 år i ekstra opredning 25% rabat