Miniferie på Hotel Germania Gastein

Dansk | DKK

Hotel Germania Gastein

Enestående naturoplevelser og populært skiområde i Østrig

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • 4-stjernet hotel omgivet af natur i østrigsk kurlandsby
 • Gratis adgang til thermal bad
 • Enestående naturoplevelser
1.933,-
3~8 dage fra
1.049,-

Velvære i smukke omgivelser

Ferie i Bad Hofgastein

3 dage
Fra 1.049,- / spar op til 534,-
SPAR
4 dage
Fra 1.549,- / spar op til 814,-
SPAR
5 dage
Fra 2.049,- / spar op til 1.094,-
SPAR
6 dage
Fra 2.549,- / spar op til 1.374,-
SPAR
7 dage
Fra 3.049,- / spar op til 1.654,-
SPAR
8 dage
Fra 3.549,- / spar op til 1.934,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x brug af termisk bad
 • 1 fl. vand på vær. til deling
 • Badekåbe på værelset
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Det skønne Hotel Germania ligger i hjertet af den smukke by Bad Hofgastein i delstaten Salzburg i Østrig. Hotellet kan i den grad leve op til sine fire stjerner  hvad angår den behagelige indretning samt dets helt unikke placering midt i byen og meget tæt på både sommer- og vinteraktiviteter, ja, faktisk lige uden for indgangen. Hotellet tilbyder et suverænt udgangspunkt for såvel skiferier som aktiv ferie og sommerferie i Østrig.

Hotellet tilbyder

Hotel Germania ligger i centrum af byen Bad Hofgastein og er derfor tæt på alle de udendørs aktiviter, som Gastein-dalen tilbyder. Det nærligende thermal bad Alpentherme Gastein ligger blot 400 meter fra hotellet og der er gratis adgang for vores gæster.

Hotellet serverer en stor morgenbuffet og om eftermiddagen kan der bestilles snacks og er i øvrigt også et glimrende tidspunkt til at gøre indhug i restaurantens kageudvalg. Der serveres kun morgenmad på hotellet, men der er gode muligheder for at spise på de nærliggende restauranter eller hoteller.

Det er muligt at medbringe hund mod gebyr fastsat af hotellet. Prisen kan variere mellem 10-20 euro per nat afhængig af hundens størrelse.

Værelser

Hotel Germania tilbyder enkelt- og dobbeltværelser på hhv. 17 og 21 kvadratmeter, der alle har udsigt ud mod bjergene – bestemt et syn, der er værd at vågne op til. De stilfulde værelser har alle deres eget badeværelse med enten badekar eller bruser, toilet samt hårtørrer. Værelserne er også udstyret med et køleskab samt en sikkerhedsboks, og så er der selvfølgelig også sørget for underholdning med kabel-tv og et hav af kanaler at vælge imellem.

 Det er muligt at opgradere til superior værelse, som er 32 m2 og har adgang til balkon og fantastisk udsigt til bjergene.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 4
Enkeltværelserne er 17 - 20 m² og maksimalt en voksen og et barn (op til 12 år). Værelset har et badeværelse med badekar (nogle er med brusere), hårtørrer og makeup spejl. På værelset finder du telefon, minikøleskab, faciliteter til at lave te, pengeskab og gratis trådløs internetadgang. Nogle af værelserne har balkon.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 4
Dobbeltværelserne er ca. 21m² og indeholder en dobbeltseng. (1,60m x 2m). Værelset har badeværelse med badekar, hårtørrer og makeup-spejl. På værelset finder du telefon, minikøleskab, faciliteter til at lave te, pengeskab og gratis trådløs internetadgang. Nogle af værelserne har balkon.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Superior værelse

1 / 5
Dobbeltværelserne er ca. 32m². Værelset har badeværelse med badekar, hårtørrer og makeup-spejl. På værelset finder du telefon, minikøleskab, faciliteter til at lave te, pengeskab og gratis trådløs internetadgang. Disse værelser har balkon. Mulighed for 1 ekstra person i gæsteseng/sovesofa. 
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

1000 km fra
Rostock, Tyskland
1150 km fra
Puttgarden, Tyskland
1175 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Bad Gastein (6.7km)

Bad Gastein ligger midt i nationalparken Hohe Tauern og er det perfekte sted for en bilferie i Europa. Bad Gastein ligger gemt væk blandt bjergene og byens smukke bygninger i Jugendstil smelter godt sammen med de naturlige omgivelser. Om sommeren er det især de meget attraktive vandreruter, der tiltrækker entusiasterne. I den smukke nationalpark er der også anlagt cykel- og motorcykelruter ud over et netværk af helt fantastiske og naturskønne vandreruter. Derfor er det også godt besøgt af turister som søger en aktiv ferie. Besøg også det 341 meter høje vandfald midt i byen – ganske imponerende at betragte de mange kubikmeter vand styrte ned midt igennem byen. 

Find en billig sommerferie sydpå eller et juleophold i skønne omgivelser og besøg det smukke Bad Gastein. Tag hele familien med på ferie, og se efter hos Risskov Bilferie, om der skulle være weekendophold tilbud eller last minute rejser. Få den billigste ferie med Risskov Bilferie. God tur!

Felsentherme (7.4km)

Termisk bad med et fantastisk sceneri, som kombinerer sten, vand og arkitektur, så I stadig kan nyde bjergsiderne i Gastein.

Der tilbydes: Afslapningszone, indendørs adventurespa, hvor der er geysere, massagesenge, vandrutsjebaner og meget mere, udendørs sportspool, sauna område med forskellige saunaer og dampbade, infrarød Sauna samt fitness center.

Hængebroen ved Stubnerkogel (8.5km)

På Stubnerkogel ”hænger” den berygtede hængebro, 140 meter lang og med et fald på over 28 meter. Broen hænger 2400 meter over havets overflade og er dermed Europas højeste hængebro. Broen er gennemsigtig og kan tage pusten fra enhver og kan slet ikke anbefales, hvis der er højdeskræk iblandt familiemedlemmerne. Der er lidt mere fast grund under fødderne på udkigsplatformen Glocknerblick; nyd den friske bjergluft i lungerne og lad øjnene vandre over det rå og bjergfyldte landskab, men husk kameraet til at forevige den smukke udsigt.

Liechtensteinklamm (28.5km)

Find en bilferie i Europa hos Risskov Bilferie og tag afsted i egen bil til Østrig på en kør-selv familieferie. Besøg Østrigs måske nok mest storslåede bjergslugt, Liechtensteinklamm. Her kan I opleve store mængder af smeltevand, der kommer brusende ned i imponerende vandfald. I kan gå på opdagelse i slugten og fra flere af broerne har I et godt overblik over naturens kræfter. Liechtensteinklamm er desuden en af de længste og dybeste slugter i Alperne. Find en billig sommerferie eller vinterferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på opdagelse i det smukke Østrig, i eget tempo.

Zell am See (41.3km)

Den hyggelige ferieby Zell am See er et af de smukkeste steder i Østrig med en fantastisk placering mellem Zeller søen og Schmittenhöhe bjergene. Den lille by ligger omgivet af høje bjerge og grønne bakker. Samtidig hører byen til en af de hyggeligste med de mange snævre stræder i centrum, hvor I kan slentre en tur og nyde atmosfæren eller sidde på en af de mange fortovscaféer. På byens torv er der masser af liv og I kan sidde og betragte de mange mennesker.

Rodelbahn Lucky Flitzer (49km)

En kælkebakke på skinner lyder måske ikke helt normalt, men efter en tur på fuld fart, kræver kroppen en tur mere. Der er gode sving og det trækker i kroppen. Gå ikke glip af denne lille seværdighed, hvor der er masser af fart over feltet og hvor både store som små kan få håret sat.

Ishulerne i Werfen (51.1km)

Ishulerne i Werfen er de største i verden, og her har I mulighed for at opleve bjergene på en helt ny måde. I ser ispaladser af krystalklar skønhed, som selv på varme sommerdage er en isverden. Det samlede net af gange i hulerne strækker sig over en længde på over 42 km., hvoraf den største, der er ca. 1 km. lang, har flere enorme isfigurer. Et aldeles oplagt mål på en bilferie i de Østrigske bjerge.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Gasthof zum Kirchenwirt

Tag på cykeltur i smuk natur

Salzburgerland

Dejlige dage i Østrig

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x 3-retters menu
 • 1 velkomstdrink + frugt på vær.
 • 1 dags cykelleje
 • Adgang til wellnessafdeling

497,-
Kun
1.869,-

Vis kort

Tilbud syd for Salzburg

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 6~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat

Hotel Kirchenwirt

Ægte tyrolerstemning

Tyrol

Fantastiske Kitzbühl

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x 3-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

131,-
Fra kun
1.369,-

Vis kort

Tyroler-stemning tæt ved Kitzbühl

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~1.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 2~9.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 10~14.99 år i ekstra opredning 30% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 15% rabat

Hotel Goldenes Schiff

Inkl. 3-retters menu

Salzburgerland

Oplev Salzkammergut

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 3 x 3-retters menu
 • 1 velkomstdrink
 • Adgang til wellnessafdeling

2.154,-
Fra kun
2.349,-

Vis kort

Unik luksusferie til fantastisk pris

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Klassisk dobbeltværelse med udsigt over byen
 • Barn 0~6.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 7~13.99 år i ekstra opredning 522kr per nat
 • Barn 14~99.99 år i ekstra opredning 576kr per nat