Kør-selv ferie til Alpenhotel Wurzer Filzmoos

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Alpenhotel Wurzer Filzmoos

Alpenhotel Wurzer Filzmoos byder på oplevelser året rundt

Skøn beliggenhed blandt de østrigske bjerge
Smuk natur og spændende byer
Ideelt til aktiv ferie
 • 1.150 km fra Padborg/Kruså-grænsen
 • 1.150 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 975 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Massage mod gebyr
 • Legeplads
 • Hund

Hotellet

Det 3-stjernede Alpenhotel Wurzer ligger centralt i den hyggelige og smukke landsby Filzmoos. Her kan I lade jer forkæle af den østrigske gæstfrihed med en miniferie i naturskønne omgivelser.

Hotellet tilbyder

Alpenhotel Wurzer tilbyder sport, natur og afslapning i kombination med den traditionelle gæstgiverkultur. Omgivet af det smukke bjerglandskab i Bischofsmütze og Dachstein forsvinder hverdagens stress og jag. Som afkobling efter en oplevelsesrig dag kan I anvende den infrarøde sauna, massage (på forespørgsel) eller solarium.

I hotellets restaurant bliver I forkælet med kulinariske højdepunkter fra regionen. Der sættes fokus på friske og sæsonbestemte ingredienser. Her serveres blandt andet daglig frisk salatbuffet, en rig morgenbuffet og der er mulighed for vegetariske hovedretter.

Alpenhotel Wurzer Filzmoos er et godt hotel for hele familien. På hotellet er der en legeplads, og der er også bordtennisbord. Det er muligt at reservere børnepasning ved at skrive dette i kommentarfeltet ved booking. Børnepasning er mod gebyr, 1 time for 15 Euro. Som gæster på Alpenhotel Wurzer Filzmoos har I desuden gratis adgang til Erlebnispark Filzmoos, 500 m. fra hotellet, hvor der er forskellige saunaer samt indendørs og udendørs swimmingpool.

Parkering på hotellet er gratis.

Værelser

Alle hotellets værelser er indrettet med eget bad/toilet, balkon, radio, telefon, værdiboks og TV.  

Hotellet har 2 slags værelser. Standard værelserne er placeret på 2. sal, mens hotellets superior værelser ligger på 1. sal og har en mere moderne indretning.

Bemærk at

Såfremt jeres ophold inkluderer entré til friluftsbad gælder dette i Erlebnispark Filzmoos.

Om sommeren kan I gratis benytte transport med Filzmooser Wanderbus.

Hvis I ønske at deltage på hotellets vandreture om sommeren, skal I medbringe vandrestøvler. Dette er et krav fra hotellet og kan ikke fraviges.

Turistskat (person) pr. døgn 2 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Vis flere

Værd at se

 • Therme Amadé Spa (16.5 km)

  Therme Amadé Spa er et 30.000 kvadratmeter stort vandland med spa og wellness, omgivet af Altenmarkts alpine landskab. Der er et omfattende udvalg af sauna og oplevelser i vandet. De fleste af svømmebassinerne ligger indendørs, og så er der to svømmebassiner udenfor som er forbundet. Den behagelige vandtemperatur gør Herme Amadé Spa et oplagt sted at slappe af hele året rundt. Vandet er tilført medicinske salte fra den berømte saltmine ved Bad Ischl. De fleste af bassinerne indeholder 1,5 - 2,5% saltvand, der som bekendt har en positiv effekt på huden.

  Therme Amadé Spa
  Oplev det store vandland Herme Amadé Spa
 • Rodelbahn Lucky Flitzer (19.3 km)

  En kælkebakke på skinner lyder måske ikke helt normalt, men efter en tur på fuld fart, kræver kroppen en tur mere. Der er gode sving og det trækker i kroppen. Gå ikke glip af denne lille seværdighed, hvor der er masser af fart over feltet og hvor både store som små kan få håret sat.

  Rodelbahn Lucky Flitzer
  Fuld fart ned ad bakken på skinner
 • Golfclub Radstadt (21.2 km)

  Radstadt golfbanen er vitterligt omgivet af en storslået natur og med en utrolig panoramaudsigt. På den ene side troner Radstädter Tauern med dens skrånende toppe, og på den anden side ligger Dachstein. Mellem skovene og med udsigt til middelalderbyen ligger der en glimrende 18-hullers mesterskabsbane med udfordringer af enhver slags. Prøv den smukke bjerggolfbane og selvfølgelig den berømte ´Birdie Jet´ mellem det 11. og 12. hul.

  Golfclub Radstadt
  Golfclub Radstadt er på 18 huller og huser den berømte Birdie Jet mellem 11. og 12. hul
 • Ishulerne i Werfen (35.9 km)

  Ishulerne i Werfen er de største i verden, og her har I mulighed for at opleve bjergene på en helt ny måde. I ser ispaladser af krystalklar skønhed, som selv på varme sommerdage er en isverden. Det samlede net af gange i hulerne strækker sig over en længde på over 42 km., hvoraf den største, der er ca. 1 km. lang, har flere enorme isfigurer. Et aldeles oplagt mål på en bilferie i de Østrigske bjerge.

  Ishulerne i Werfen
  Ishulerne i Werfen er som at træde ind i en anden verden. -En magisk oplevelse.
 • Sankt Johann im Pongau (36.3 km)

  St. Johann im Pongau ligger i den sydlige del af delstaten Salzburg og er hovedstaden i Pongau amt. Byen er kendt i hele Østrig for sine skønne vandreruter og som et ideelt sted at holde skiferie. St. Johann ligger i Salzachtal, som er den største dal i Salzburg. Den lille by er et turistmål for netop friluftsmennesker, men gemmer også på seværdigheder som den smukke katedral, der bestemt fortjener et besøg. Hotellerne og byen er separeret, så byen har næsten formået at bevare sin originale struktur. Besøg også Arthurstollen, som er en gammel tunnel, der blev brugt til at bryde kobber. Tunnelen er mindst 1600 år gammel og dele af den er tilgængeligt for offentligheden. Besøg den lille charmerende by, der er omgivet af noget af den skønneste natur, som Salzburg kan byde på.

  Sankt Johann im Pongau
  Sankt Johann im Pongau har sin egen katedral, som er et oplagt besøgsmål under ferien i Salzburg-regionen
 • Russbach (42.7 km)

  Hornbahn i Russbach tager jer nemt og ligetil op i 1450 meters højde på Hornspitz, hvor I finder utallige vandreruter passende til både børn og voksne. På vandreruterne kan I beundre den bjergtagende panorama, Dachstein gletscher, Gosaukamm højderyg og Tennengebirge bjergkæde. Den gule Ameisenexpress tager jer gennem et let kuperet alpint terræn til Edtalmhütte, hvor I kan få fornyet energi med et traditionelt østrigsk måltid. Der er masser af vandreeventyr for børnene og legepladser i Bruno's bjergverden. Emma, den kæmpestore myre, ser altid frem til at få besøgende. Den alpine have gemmer på mange skatte, mens svingskoven og Bruno's gigantiske rutsjebane inviterer børnene til at have det sjovt. De voksne kan i mellemtiden slappe af ved de hyggelige panorama lounges eller nyde kaffe og kage på solterrassen. Bjergbanen Russbach, som også kaldes "Hornbahn" af de lokale, ligger i centrum af Dachstein West's vandre-region i Tennengau. Stationen er kun 6 minutters gang fra Russbach centrum og gør opstigningen til Hornspitz til en leg. Det er et godt sted at starte for vandere eller hvis I blot vil gå en tur.

  Russbach
  Hornbahn i Russbach tager jer nemt og ligetil op i 1450 meters højde på Hornspitz
 • Gollinger Vandfald (48.4 km)

  Gollinger vandfaldet er en af egnens mest besøgte og romantiske naturlige seværdigheder. Her kan I opleve vandet, der falder 75 meter ned i dalen. I kan parkere knap 10 minutters gang fra vandfaldet. Det koster omkring 3 euro for en voksen at besøge vandfaldet.

  Gollinger Vandfald
  Gollinger Vandfald ligger syd for Salzburg
 • Lammerkløften (52.9 km)

  Find en billig ferie sydpå hos Risskov Bilferie. Tag hele familien med på en oplevelse i egen bil og eget tempo. Der er masser af gode tilbud i Østrig, så hvorfor ikke planlægge en kør-selv sommerferie med familien i Østrig. Besøg den smalle kløft, der ligger knap 30 kilometer syd for Salzburg og 10 kilometer vest for Golling. Kløften er dannet af Lammer-floden, som har skåret sig ind i bjerggruppen Tennengebirge. Kløften er meget smal, og det giver en helt speciel fornemmelse, når I går i den. Der er familievenlige rejser hos Risskov Bilferie, også med børnevenlige hoteller, så det kunne næsten ikke være nemmere.

  Lammerkløften
  Besøg den spændende og 'vilde' Lammerkløft.
 • Hallstatt (62.0 km)

  I Hallstatt finder I en unik stemning, og det er en dejlig udflugt at besøge den lille perle af en landsby. Bagved byen står de lodrette klippevægge og passer på den. Til den anden side har I en fantastisk udsigt over søen og de omkringliggende bjerge. Hallstatt er ganske enkelt en lille, men utrolig charmerende og historisk landsby ved Hallstätter See. I dag har byen en togstation på modsatte søbred. I kan sejle med den lille båd, der i pendulfart sejler frem og tilbage mellem stationen og byen. Byen er på UNESCO's liste over verdens kulturarv og et meget populært udflugtsmål - ikke til at komme udenom, når man er på kør-selv ferie i Østrig. Om aftenen falder der en unik stemning over byen og søen.

  Hallstatt
  At besøge Hallstatt, er som at besøge en anden verden.
Vis flere

Kort

Alpenhotel Wurzer Filzmoos
Filzmoos 93 5532 Filzmoos

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~3 år i forældres seng 100% rabat
Barn 3~6 år i ekstra opredning 60% rabat
Barn 6~8 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 8~12 år i ekstra opredning 40% rabat
Barn 12~16 år i ekstra opredning 30% rabat
Barn 16~100 år i ekstra opredning 15% rabat