Miniferie på City Partner Hotel Alter Speicher

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

City Partner Hotel Alter Speicher

Historisk hotel centralt i Wismar tæt på de mange seværdigheder

Historisk hotel centralt i Wismar
15% rabat på nærliggende badeland
Masser af forskellige muligheder
 • 230 km fra Padborg/Kruså-grænsen
 • 160 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 80 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Sauna
 • Fitness
 • Parkering mod gebyr

Hotellet

Den gamle hansestad Wismar er et oplagt feriested i kort afstand fra Danmark. Byens gamle bydel, hvor Alter Speicher Wismar ligger, er på UNESCOs liste over kulturarv og her finder I stolte gavlhuse og fine gamle bygninger samt en stor markedsplads. I den kolde tid kan I varme jer i badelandet og wellnessparadiset Wonnemar, hvor både store og små kommer til deres ret. Når I rejser med Risskov Bilferie, får I 15 % rabat til entré.

Hotellet tilbyder

Det hyggelige Alter Speicher Wismar ligger midt i den historiske gamle bydel i den gamle hansestad Wismar. Alle byens seværdigheder ligger i nærheden af hotellet, og kan nås på blot et par minutter. Hotellet er familiedrevet og blev i 1993 åbnet i midten af den gamle bydel. 

Med stor opmærksomhed for detaljer har Birgit og Jürgen Lentz rekonstrueret det historiske hus med charme og en dejlig atmosfære. Hotellet byder på et galleri, restaurant, bistro, pejs, lounge, et mindre afslapningsområde med sauna og solarium mod et gebyr, fitness-rum samt legeplads til de mindste. I får 15 % rabat til Wonnemar, som er et vandland i Wismar blot 3 km fra hotellet. Her er der masser af sjov for både børn og voksne.

Værelser

Hotellet tilbyder jer minidobbeltværelser på 14 kvadratmeter. Bemærk venligst at værelserne primært ligger i underetagen og hotellet tilbyder kun ryger-værelser. Alle værelser er udstyret med telefon, tv og betalings-tv, skrivebord, minibar og badeværelse med hårtørrer. 

Da hotellet er en ældre bygning, er alle værelserne forskellige og helt unikke.

Bemærk at

Bemærk at mad ikke er inkluderet for børn under 6 år. Det er muligt at købe børnemåltider for 3-10 euro i hotellets restaurant.

Værelserne er primært beliggende i underetagen og hotellet tilbyder kun ryger-værelser.

På dette hotel bliver I som gæst ofte placeret ved samme bord som andre gæster under maden.

Turistskat (person) pr. døgn 4 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

I får 15 % rabat til Wonnemar som er et vandland i Wismar blot 3 km. fra hotellet. Her er der masser af sjov for både børn og voksne.

Vis flere

Værd at se

 • Wasserkunst (1.5 km)

  I den sydøstlige ende af pladsen ligger den spektakulære brønd eller vandkunst, som man kalder den. Brønden, som er i hollandsk renæssancestil, blev bygget fra 1579-1602 efter planer af Phillipp Brandin fra Utrecht. De 12 søjler af kalksten bærer et smukt kobbertag, og oven på dette står en sekskantet lanterne. Indtil 1897 leverede brønden drikke- og brugsvand til omkring 220 husholdninger gennem vandledninger af træ.

  Wasserkunst
  Vandkunsten eller ´Wasserkunst´ er en lille perle på markedspladsen
 • Wonnemar Vandland (2.5 km)

  I Wonnemar Vandland er der masser af sjov og ballade. De mere end 15.000 kvadratmeter er pakket med underholdning til både voksne og børn. Der er en kæmpe rutsjebane og de mindste kan udfolde sig i Wonniland, hvor der er vandkanoner og et piratskib. De voksne kan nyde forskellige former for spa og wellness og flere termalbade med både saunaer og mulighed for vandmassage. Ren nydelse for kroppen for alle aldre og størrelser. Der serveres også mad og drikke og så er der gratis parkering til alle vandlandets gæster.

  Wonnemar Vandland
  Wonnemar er et fantastisk Vandland i Wismar
 • Insel Poel (14.8 km)

  Den smukke nordtyske ø, Poel, er beliggende i Østersøen, nord for Hansebyen Wismar, og hører under Mecklenburg-Vorpommern. Spredt over hele øen finder I adskillige små attraktioner hvor det helt store vartegn er Leuchtturm Timmendorfer Strand, som står på øens vestkyst. I kan også besøge det spøjse Muschel Museum som huser en udstilling med mere end 3.000 rester af havdyr fra Østersøen og Nordsøen såvel som udenlandske have.

  Insel Poel
  Poel byder på skøn idyl og børnevenlige badestrande, perfekt til en familieferie
 • Stadtkirche St. Nikolai (20.8 km)

  Denne smukke bykirke i Grevesmühlen er bygget i en blanding af romansk og gotisk stil, og har i sin oprindelige form som murstenskirke, stået i byen inden bynavnet Grevesmühlen for første gang registreredes omkring 1230. I dag tilhører kirken det evangelisk-lutherske sogn Grevesmühlen-Propstei-Wismar i Mecklenburg.

  Stadtkirche St. Nikolai
  Kirken er gennem tiderne blevet omformet og renoveret, men bærer stadig tydelige præg af at være en gammel sag, efterhånden.
 • Tarnewitzer Huk (22.3 km)

  Det beskyttede naturområde Tarnewitz Huk ligger helt ude på Boltenhagens østligste spids. Området er en 69 hektar stor halvø med et særdeles rigt plante- og dyreliv.

  Tarnewitzer Huk
  Tarnewitzer Huk har et særdeles rigt plante- og dyreliv.
 • Friedwald Grevesmühlen (23.4 km)

  Den smukke skov, Friedwald, ligger mellem Vielbecker See og Santower og indbyder til en dejlig, omend anderledes, vandretur. En anderledes vandretur fordi, der i skovens centrum er nedgravet urner med aske fra personer der har ønsket at tilbringe efterlivet her. Denne diskrete mindeplads virker som et fredeligt helle midt skoven. Konceptet er dog ikke enestående for Grevesmühlen, faktisk er der over 50 af denne slags skove spredt ud over hele Tyskland.

  Friedwald Grevesmühlen
  De biologisk nedbrydelige urner sikrer, at naturen ikke lider last.
 • Schloss Bothmer (23.6 km)

  Dette imponerende barokslot er fra den første halvdel af 1700-tallet og ligger lige øst for Leonorenwald i det nordvestlige Mecklenburg. Slottet blev bygget til greven Hans Caspar von Bothmer og er det største barokslot i hele Mecklenburg-Vorpommern. Efter en omfattende renovering, mellem 2009 og 2015, er slottet idag åbent for offentligheden og huser et museum med grevens spændende liv som omdrejningspunkt.

  Schloss Bothmer
  Slottet ligger mellem Leonorenwald og kystkommunen Boltenhagen.
 • Kalkflachmoor bei Degtow (26.7 km)

  Tyskland det oplagte sted at holde familieferie på en kør-selv tur sydpå. I eget tempo og med børnene er det en herlig oplevelse. Kalkflachmoor bei Degtow ligger lidt sydøst for Grevesmühlen, ved bydelen Degtow, og er et 61 hektar beskyttet naturområde. Kalk- og stenbruddet ligger i en højde mellem 21 og 43 meter over havets overflade og byder på skønne landskaber så langt øjet rækker. Her er der ideelle muligheder for at støde på spændende fugle- og sommerfuglearter, mens I går rundt i området. Tag kikkerten med og begiv Jer ud på i dette fantastiske naturområde. Find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie og nyd udsigten på en dejlige ferie i bil, sydpå.

  Kalkflachmoor bei Degtow
  Der er fundet adskillige sjældne fossiler i lergravene i området.
 • Tigerpark Dassow (34.6 km)

  Denne familieejede oplevelses- og tigerpark huser et af Europas største tiger- og løveanlæg. Parken åbnede i 2003 og er siden vokset til et 5 hektar stort område, hvor gæsterne, udover de mange forskellige arter af tiger og løver, også kan se bl.a. lamaer, dromedarer og alpakaer.

  Tigerpark Dassow
  I Tigerpark Dassow kommer man rigtig tæt på.
Vis flere

Kort

Alter Speicher Wismar
Bohrstrasse 12 + 12A 23966 Wismar

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Mini dobbeltværelse
Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
Barn 0~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat