Miniferie i Norge på Alver Hotel

Dansk | DKK

Alver Hotel

Charmerende hotel omgivet af skøn natur nær Bergen

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Norsk landidyl med hjortefarm nær Bergen
 • Masser af varierede oplevelser i området
 • Hyggelig atmosfære med lokale madtraditioner
1.507,-
3~4 dage fra
1.049,-

Inkl. halvpension

Miniferie nær Bergen

3 dage
Kun 1.049,- / spar op til 968,-
SPAR
4 dage
Kun 1.519,- / spar op til 1.507,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis kaffe/te i lobbyen
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Nyd en ferie i rolige, landlige naturomgivelser på det historierige Alver Hotel, som ligger i kort afstand fra den populære norske by, Bergen. Her kan I opleve den lokale hjortefarm, nyde masser af traditionel mad, tage på opdagelse i naturen og naturligvis tage på shopping og sightseeing i Bergen.

Hotellet tilbyder

Alver Hotel har en fredelig beliggenhed i udkanten af den norske by, Alversund, som ligger nord for Bergen. Hotellet har en rig kulturhistorie og er bygget på gården, hvor den norske forfatterinde, Amalie Skram, tilbragte store dele af sin barndom. Siden 1959 har stedet været drevet som hotel, men gårddriften i området er dog ikke helt ophørt, for ikke langt derfra oprettede man for nylig en hjortefarm, og i staldbygningen ved hotellet bor der også syv ponyer.

Området, som hotellet ligger i, hedder Nordhordland og byder på masser af spændende aktiviteter og gode muligheder, både for at spille golf og tage på vandre- og cykelture i naturen.

Hotellet serverer morgenbuffet hver morgen, og om aftenen kan I sætte jer til bords i restauranten, hvor retterne er baseret på rige, lokale madtraditioner. Hotellet har også en hyggelig bar, hvor I kan slappe af og runde dagen af med en øl eller en drink.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Alver hotel har 86 hyggelige og rummelige værelser, og der er både enkeltværelser og dobbeltværelser til rådighed. Derudover er der mulighed for, at tilføje en ekstra opredning på dobbeltværelserne. Alle værelserne har eget bad og toilet og er udstyret med hårtørrer, minibar, TV og telefon.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

33 km fra
Bergen, Norge
240 km fra
Stavanger, Norge
430 km fra
Larvik, Norge
470 km fra
Kristianssand, Norge
750 km fra
Göteborg, Sverige
975 km fra
Helsingborg, Sverige 
1075 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Bullahuset - Ole Bulls hus (20.1km)

Mange norske musikkere er på et eller andet tidspunkt blevet inspireret af Ole Bulls blide og folkekære musik, herunder Edvard Grieg og Bjørnstjerne Bjørnson. 

Ole Bull var en dygtig violinist og komponist, der blev verdensberømt under romantikken, ca. 1800-1870.

Besøg Ole Bulls hjem, Bullshuset, som er en smuk lyserød villa på Valestrandsfossen på Osterøy, kun 45 minutter fra Bergen. Om sommeren er der guidede ture, og dørene til musikhallen og komponistens arbejdsstue åbnes for besøgende gæster.

Der afholdes også regelmæssigt koncerter på stedet, så der er dermed budt op til en helt særlige kulturaftener på Osterøy. Hvis I gerne vil lytte lidt til et af Ole Bulls berømte værker, så prøv at søge på 'Sæterjentens søndag'.

Laksefiskeri i fjordene omkring Osterøy (23.7km)

Der er rigtig gode muligheder for at fange laks i fjordene omkring Osterøy, kun 45 minutter fra den norske hovedstad Bergen. Prøv at fange laks fra en båd med lokale guider med afgang fra Osterøy, som også er Norges største indre ø. I kan også bare finde fiskestængerne frem og finde et fredeligt sted, hvor I kan dyrke laksefiskeriets glæder. I bedes dog bemærke at i Loneelva er laksene lidt mindre i størrelsen, men til gengæld er der mange af dem, før de når ud i havet og får spist sig tykke og fede.

Mariakirken (28.8km)

Mariakirken er en flot langkirke der stammer tilbage fra 1180. Kirken var i lang tid kendt som Tyskekirken. Der har to vestvendte tårne, skibet er romansk mens koret er gotisk. Der er plads til 250 gæster, og kirken blev renoveret mellem 2010 og 2015. Norge byder også på mange naturoplevelser og er en perfekt destination for en billig bilferie sammen med familien. 

Bryggen (28.9km)

Oplev Norge på en sommerferie eller vinterferie med Risskov Bilferie. Find et familievenligt hotel tæt på Bryggen, i Norge, og tag på en aktiv ferie i den smukke by og omkringliggende natur. Bryggen er en af Bergens og Norges nok mest populære turistattraktioner. Bryggen blev genopbygget efter den store brand i 1702 og er en del af UNESCO´s verdensarvsliste. De allerførste bygninger i Bergen lå på Bryggen, som i mange århundreder har været et vigtigt område i byen. Gennem tiderne har Bryggen været hærget af flere brande. Men det var især branden i 1702, som forvandlede hele byen til aske, der var altødelæggende. Det nye Bryggen blev bygget over det samme fundament, der har eksisteret siden 1200-tallet, hvilket betyder, at byen stort set har stået på samme sted i de sidste århundreder. Verdensarvsstedet består af den gamle Hanseshavn og et af de mest berømte middelalder byområder i hele Norge. Find familievenlige hoteller hos Risskov Bilferie og kom afsted med hele familien i eget tempo.

Fisketorvet i Bergen (29.4km)

Tag på kør-selv ferie til Norge og gå en tur ned på Bryggen i Bergen og oplev det farverige fisketorv, hvor velfyldt boder med friske råvare er et herligt syn, der lynhurtigt tænder lysten til at lave mad og ægte madglæde med alt hvad havet kan tilbyde.

Der er masser af liv på Fisketorvet og det kan bestemt også svare sig at prøve at prutte lidt om priserne, der er nemlig boder, hvor priserne på samme produkt varierer.

Julemarked i Bergen (31.9km)

Tag på en herlig kør-selv ferie til Bergen i juletiden og besøg byens charmerende julemarked - her kommer I helt sikkert i den helt rigtige stemning! ’Byen mellem de syv fjeld’, Bergen, huser hvert år et pragtfuldt julemarked som åbner på ’Festplassen’ nær den lille sø, ’Lille Lungegårdsvannet’ i byens centrum. Her vil der være næsten 80 individuelle boder og stande, hvor I finder alt lige fra tøj og brugsgenstande til håndværk, dekorationer og naturligvis forskellig julemad- og drikke.

Udover de mange hyggelige boder er der også spændende aktiviteter for både store og små med bl.a. en klassisk hestekarrussel og et stort pariserhjul hvorfra I kan nyde en formidabel udsigt over byen og de funklende lys, som de spejler sig i søen. Der er også en lille hyggelig juletræsskov som bestmet også er med til at bidrage til stemningen.

I den indbydende varmestue med plads til 240 personer kan I slappe af og nyde juleatmosfæren med den mad og de drikkevarer I har købt i boderne. Varmestuen er åben for alle og sørger for, at man kan sidde ned og nyde julegodterne i rolige og behagelige rammer. Samtidig fungerer varmestuen også som informationscenter og hidtegodskontor under julemarkedet.

Når I køber varme drikke på julemarkedet bliver de skænket i en særlig Bergen-julemarkedskop, som I er velkomne til at tage med hjem som en souvenir. Koppen har hvert år et nyt design så de som kommer igen flere år, vil kunne lave en hel lille samling af kopperne.

Julemarkedet og ’Festplassen’ er placeret direkte i byens centrum så det er helt oplagt også at benytte lejligheden til, at kigge forbi et eller flere af de spændende museer som ligger placeret her.

Bergen (32km)

Tag på ferie med børn og besøg den næststørste by i Norge, som måske nok også er den smukkeste. Arranger en billig miniferie til Bergen med Risskov Bilferie og tag hele familien med. Bergen er omgivet af syv bjerge. Byen fungerer også samtidig som port til de norske fjorde, der løber ind i landet. Mange historikere hævder at Bergen var hovedstaden i Norge før Oslo, og mange 'bergensere' havde gerne set at Stortinget lå i Bergen. Det er en stærk og selvstændig by, en tidligere europæisk kulturby, på UNESCO's Verdenarvsliste og bestemt en by I ikke bør gå glip af, hvis ferie tillader det.

Prøv en tur op til toppen af Fløyen med bjergbanen, eller Fløibanen, og oplev den fantastiske udsigt over bjergene, fjorden og ikke mindst Bergen. Eller tag ud til Bryggen, som er en af de mest besøgte turistattraktioner i Norge. Oplev det store marked på torvet, eller slap af på en af de mange caféer og nyd det travle liv som udspiller sig på gader og stræderne. Bergen har også et bredt udvalg af festivaler og koncerter på byens spillesteder, hele året rundt.

Læg eventuelt en fjordcruise ind i ferieplanlægningen, den afgår fra Bergen og sejler videre til Mostraumen. Turen tager tre timer, og det er en skøn tur hvor alle ombord kan opleve Vestlandets fantastiske natur. Find et last minute hotel hos Risskov Bilferie og organiser en forrygende ferie i bil til Bergen, Norge. Det er også muligt at finde billige weekendophold i Bergen hos Risskov Bilferie, en glimrende chance for et intensivt møde med det skønne Bergen.

Fjordcruise, Bergen - Mostraumen (29.5km)

Find en billig sommerferie eller vinterferie hos Risskov Bilferie og tag på en kør-selv oplevelse til Bergen i Norge. En nem måde at få mættet sjælen med naturens herligheder er at tage på den 3-timers lange krydstogt til Osterfjord og det maleriske Mostraumenat og opleve de smukke fjorde og bjerge helt tæt på. Dybe fjorde, storslående bjerge, mægtige vandfald og brusende vandløb – året rundt! Krydstogten starter fra Zachariasbryggen, ved siden af ​​det velkendte fiskemarked i Bergen. På vej ud af Bergen er der en smuk udsigt udover den berømte Bryggen, den Gamle By, i Bergen dele af ​​Bergens store havneområde. Turen fortsætter under Nordhordalandsbron på den 27 kilometer lange Osterfjord i Hordaland. I den fjerne ende af den dybe fjord ligger Modalen, som er den næstmindste kommune i Norge med ca. 380 indbyggere. Båden tager jer sikkert gennem de stærke strømme på den meget smalle Mostraumen-strækning. Der er også et vandfald med på turen, og et forfriskende brusebad ved højvande, kommer I for tæt på! Båden sejler helt ind til vandfaldet for at fange en spand iskoldt bjergvand før turen fortsætter mod Modalen. Find familievenlige hoteller til turen hos Risskov Bilferie og kom afsted på oplevelse med hele familien i Bergen, Norge.

Troldhaugen - Griegs sidste bopæl (38.3km)

Troldhaugen var byen hvor Edvard og Nina Grieg boede de sidste 22 somre af Edvards liv. Villaen blev færdigbygget i 1885 og er et interessant sted at besøge, hvis man vel at mærker holder af Grieg. Siden 1928 har villaen fungeret som et museum med udstillede genstande fra Griegs liv og levned.

Kossdalsvejen (38.2km)

Der venter en fantastisk vandreoplevelse på den kulturhistoriske vejstrækning, ’Kossdalsvegen’, som strækker sig mellem Hosanger og landsbyerne længere inde på den norske halvø, Osterøy. Turen byder på hele 17 hårnålesving med en samlet stigning på 27 procent, og de skønne naturomgivelser gør turen til noget helt specielt. Perfekt til en aktiv ferie nær Osterøy.

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Myrkdalen Hotel

Ophold med morgenbuffet

Hordaland

Aktiv familieferie

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • Gratis kaffe og te
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

360,-
Kun
849,-

Vis kort

Aktiv ferie i smukke Myrkdalen

Læs mere

Magic Hotel Solheimsviken

Ophold med morgenbuffet

Hordaland

Tæt på Bergen

Wild Offer - 2 dage inkl.
 • 1 overnatning
 • 1 x morgenbuffet
 • Gratis internet
 • Design hotel
 • Tæt på Bergen centrum

163,-
Kun
439,-

Vis kort

Moderne designhotel i Bergen

Læs mere

Grand Hotell Stord

Ophold med morgenbuffet

Hordaland

Superpris i centrum

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 20% rabat i Samson restauranten
 • Gratis tag selv kaffe på gangen
 • Gratis internet og parkering

421,-
Kun
549,-

Vis kort

Familie hotel i Vestnorge

Læs mere

Store Ringheim Hotell

Ophold med morgenbuffet

Hordaland

Hotel ved søen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • Gratis kaffe/te på værelset
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

260,-
Kun
1.149,-

Vis kort

Unikt boutique-hotel i Vossevangen

Læs mere

Det Hanseatiske Hotel

Inkl. 1x2-retters menu

Hordaland

Miniferie centralt i Bergen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x 2-retters middag/buffet
 • Gratis kaffe i opholdsrummet
 • Gratis internet

373,-
Kun
859,-

Vis kort

Unik hoteloplevelse i Bergen

Læs mere
 
Dine data og cookies

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af risskov-bilferie.dk. Når du klikker "OK", accepterer du brugen af cookies og privatlivspolitik.