Kør-selv ferie til AM Hotel Stuttgart

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

AM Hotel Stuttgart

Spændende dage med kulturelle oplevelser i storbyen Stuttgart

Rolig beliggenhed tæt på Stuttgart centrum
Stilfuldt hotel med friske farver og varm atmosfære
Alletiders udgangspunkt for en storybyferie i Stuttgart
 • 850 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 825 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 850 km fra Rostock, Tyskland
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Hotellet

Besøg den spændende storby Stuttgart, hvor I blandt andet kan besøge de to interessante bilmuseer, Mercedes-Benz Museet og Porsche Museet. Byen er ideel til shopping, kulturelle oplevelser, restaurantbesøg eller hvad med en hyggelig dag i zoologisk have? Byen er omgivet af bølgende vinmarker; besøg de hyggelige landsbyer i området og smag de lokale vine. 

Hotellet tilbyder

AM Hotel Stuttgart er et moderne hotel indrettet i friske farver og her vil I opleve en afslappet og imødekommende atmosfære. I hotellets morgenmadsrestaurant får I en god start på dagen. Her vil I finde både frisk frugt, brød, pålæg, yoghurt og forskellige te og kaffe specialiteter. Restauranten er åben mandag - fredag klokken 6.30-10.00 og lørdag - søndag klokken 7.00-11.00. Hotellets bar er det perfekte sted at slappe af med noget koldt at drikke efter en lang dag med spændende oplevelser i storbyen.  

Receptionen er døgnbemandet. Der er gratis parkering ved hotellet og I kan let tage offentlig transport ind til centrum, så I ikke skal finde parkering i den populære storby. Ønsker I at flyve til Stuttgart, så ligger hotellet ikke langt fra lufthavnen.

Værelser

Hotellets værelser er, som resten af hotellet, moderne indrettet i et stilrent design. Alle værelserne er udstyret med eget bad og toilet, TV og værdiboks og her kan I slappe af i rolige omgivelser.

Værd at se

 • Esslingen (13.0 km)

  Tag på en billig bilferie i Tyskland og besøg den lille by Esslingen ved floden Neckar, som ikke er kendt af så mange, men som har sin helt egen charme, og som bestemt er køreturen værd. Få en frokost her og gå en tur i byen med de flotte bygninger. I kan bestille en kør selv ferie hos Risskov Bilferie. De har altid mange billige miniferier og weekendophold at vælge imellem. 

  Esslingen
  Ingen andre steder, kan du opleve en by helt som Esslingen.
 • Stuttgarter Weinwanderweg (17.1 km)

  Området omkring Stuttgart er præget af de mange vinmarker og det er oplagt at tage en tur på Stuttgarter Weinwanderweg. Her finder I et fint net af vandrestier, der bevæger sig mellem områdets små vinbyer. Her kan I smage områdets frugtige Trollinger samt den citrus-agtige Riesling, samtidig med at I kan veksle et par ord med de lokale.

  Stuttgarter Weinwanderweg
  Besøg Stuttgarter Weinwanderweg under en ferie i Stuttgart
 • Schauwerk Museum (23.8 km)

  På Schauwerk Museum kan I finde en fin samling af tysk og international kunst fra 60'erne og frem til i dag.

  Schauwerk Museum
  Schauwerk Museum Sindelfingen byder på mange pudsige indslag som kan opleves under en ferie nær Stuttgart
 • Stuttgart (21.0 km)

  Stuttgart er med sine knap 600.000 indbyggere en spændende storbyoplevelse. Gå en tur forbi slotspladsen og se slottet, der blev bygget af hertugen af Württemberg, som det sidste store residens-slotsanlæg. I det gamle slot kan I i dag besøge landmuseet for Württemberg, som fortæller om landets og områdets historie. Königstrasse er en mere end 1 kilometer lang shoppinggade, hvor I kan gå i utallige modebutikker, special butikker, indkøbscentre, caféer og restauranter. Fuldend dagen med en ægte kulinarisk oplevelse på en af de talrige restauranter i Stuttgart. Det er skønt at gå igennem Stuttgarts gader og nyde de smukke omgivelser. Mange seværdigheder er nemlig inden for gåafstand, og på kort tid kan I besøge de hyggelige torve og alle de smukke slotte. Stuttgarts slotsplads er et af de bedste steder at starte, hvis I skal udforske Stuttgart. Slotspladsen, med kejser Wilhelms Jubilæumssøjle, springvand og flotte græsarealer, ligger i hjertet af byen. Dette er hovedpladsen i Stuttgart og forener den smukke slotspark og den populære shopping gade, Königstrasse. Højdepunktet ved det royale torv er det U-formede Neues Schloss, som er det sidste barokslot, der blev bygget i Tyskland. Når I står i Stuttgarts myldrende centrum, er Neues Schloss bestemt den største attraktion. Slottet er ikke langt fra Det Gamle Slot, og blev næsten fuldstændig ødelagt under 2. Verdenskrig, under en bombning af Stuttgart. Slottet har huset både konger og den royale familie, men siden 1968 (efter genopbygningen) er slottet blevet brugt af statsministeriet. Slottet ligger midt i Stuttgart og er bestemt et besøg værd, både grundet den smukke arkitektur og den spændende historie. Den mest populære attraktion i Stuttgart er Wilhelma, som er en af de bedste zoologiske- og botaniske haver i Europa. Hvis I elsker at gå i zoo, så er Wilhelma et must. Sammenlignet med hele verden, så har denne zoo en af de største forekomster af forskellige dyrearter.

  Stuttgart
  Stuttgart har ufatteligt meget at byde på, og bør helt klart opleves når I er på ferie i nærheden
 • Sindelfingen (27.7 km)

  Sindelfingen er en gammel romantisk by med mange hyggelige huse og seværdigheder. Byen har en typisk middelalderkerne med flere bindingsværkshuse. Blandt de største seværdigheder i den gamle bydel finder I bl.a. St. Martins kirke fra det 11. århundrede, det flotte gamle rådhus samt the Market springvandet og venskabs springvandet. Det gamle rådhus stammer tilbage fra 1478 og I kan finde et bymuseum her i dag. Ved siden af ligger salthuset fra 1592. Økonomien i byen er hovedsagelig baseret på bilindustrien ligesom resten af området nær Stuttgart og særligt fabrikken Daimler AG og kontorerne til Smart præger byen. I middelalderen lå der et væveri i byen, og i dag står modeindustrien stadig stærkt her, hvilket de mange modefirmaer vidner om. Byen er fyldt med dejlige timer for hele familien. Byen rummer et stort antal af butikker og hyggelige markeder, hvor I kan slentre rundt og nyde atmosfæren. Når I trænger til en pause findes der mange gode restauranter, stemningsfyldte kroer og lokale ølhaver. I kan finde noget for enhver smag og både fra det lokale og det internationale køkken.

  Sindelfingen
  Oplev den gamle romantiske by, Sindelfingen, under en ferie i nærheden af Stuttgart
 • Mercedes-Benz Fabrikken Sindelfingen (27.9 km)

  Tag turen ud til Mercedes-Benz Fabrikken i Sindelfingen, hvis I er på bilferie i Tyskland. Fabrikken ligger lidt udenfor Stuttgart.

  Mercedes-Benz Fabrikken Sindelfingen
  Besøg Mercedes-Benz fabrikken Sindelfingen, hvis ferien går til Stuttgart.
 • Leonberg (30.1 km)

  Tag på bilferie i Tyskland og bestem selv farten og hvorhen turen skal gå. Find et billigt hotel hos Risskov Bilferie og kom afsted på en weekend for to eller for hele familien. Sæt kursen mod Leonberg som er en af de ældste byer i Baden-Württemberg og her forenes historie med moderne faciliteter. I byen bør I besøge Leonberg Palads, som blev bygget i 1565. Paladset er specielt kendt for at have været residens for den tyske poet Friedrich Schillers mor igennem flere år. I bør også besøge renæssancehaven Pomeranzgarten, som blev anlagt i 1609 og er en af Tysklands unikke attraktioner. Haven ligger ved Leonberg Palads og er designet af delstatens kendte arkitekt Heinrich Schickhardt. Byens idylliske placering imellem grønne skove giver gode muligheder for at vandre og cykle i den skønne natur. Højdepunktet på byens aktivitetskalender er det traditionelle heste marked, som igennem 300 år har fundet sted den anden tirsdag i februar. Find børnevenlige hoteller til rejsen og nyd en ferie i egen bil.

  Leonberg
  Leonberg er både en historisk og moderne by.
 • Ludwigsburg (49.6 km)

  Tag på bilferie i Tyskland med hele familien og sæt eventuelt kursen mod Stuttgart. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og få jer en billig ferie syd for grænsen. Ca. 15 km. nord for Stuttgart ligger den charmerende og historiske by Ludwigsburg, der dannede rammen om Friedrich Schillers barndomshjem. Byen er dog mest kendt for det imponerende Versailles-inspirerede slot. Grev Eberhard Ludwig byggede det sublime slot i det 18. århundrede med henblik på, at det skulle være et af de mest pompøse slotte i Europa. Det barokke slot med de imponerende haver og paladser er en historisk oplevelse, hvor I næsten kan mærke historiens vingesus. Find en kør-selv familieferie hos Risskov Bilferie og kom afsted i eget tempo med bedre tid til at nyde de mange oplevelser som ligger og venter i Ludwigsburg.

  Ludwigsburg
  Besøg det imponerende slot i Ludwigsburg.
 • Burg Hohenzollern (52.1 km)

  Tag på en spændende bilferie i Tyskland og tag turen ud til det majestætiske Hohenzollern Slot, beliggende på toppen af bjerget Hohenzollern, hele 855 meter over havoverfladen. Slottet har været hjemsted for Hohenzollern-slægten, der kom til magten i middelalderen og regerede over Preussen og Brandenburg frem til 1. Verdenskrigs afslutning. Oprindeligt blev slottet opført i starten af 1000-tallet, men det blev stærkt beskadiget efter en belejring i 1423. Det nye slot blev bygget i årene mellem 1454 og 1461, og her lå Hohenzollern-slægten i eksil under krigstiden, herunder også under Trediveårskrigen. Find en billig sommerferie sydpå med hele familien og oplev de mange spændende seværdigheder som Tyskland gemmer på med hele familien.

  Burg Hohenzollern
  Kør-selv på ferie og oplev Burg Hohenzollern tæt på Stuttgart.
 • Julemarked i Stuttgart (20.5 km)

  Funklende juleboder med smukt dekorerede tage, glimtende lys og et stemningsfuldt program af arrangementer. Julemarkedet i Stuttgart er et oplagt sted, at besøge under en miniferie eller et weekendophold i julen.

  Nyd den 25 dage lange juleatmosfære i Baden-Württembergs smukke delstatshovedstad, Stuttgart. Placeret i hjertet af byens centrum strækker den overdådige og traditionsrige række af boder sig, fra pladsen foran ’Neues Schloss’ med ’Königsbau’-passagen på den ene side og byens store torve, ’Karlsplatz’ og ’Schillerplatz’ på den anden - og hele vejen forbi ’Alten Schloss’ og ’Stiftsstrasse’ til den store ’Marktplatz’ foran byens flotte rådhus.

  Julemarkedet i Stuttgart er ikke bare et af de smukkeste julemarkeder i Europa, det er også et af de ældste. Markedet nævnes for første gang i officielle kilder i 1692, men det antages at det har haft rødder endnu længere tilbage i tiden. Og boderne har stadig den dag i dag et stort udvalg af traditionelle loppemarkedsvarer, men variationen i sortimentet i de godt og vel 300 boder, har med tiden nået et noget andet niveau, end man sandsynligvis har kunnet opleve for bare 100 år siden. I finder bl.a. et stort udvalg af trælegetøj, dekorationer og uroer, kunsthåndværk, smykker, søde sager og kulinariske delikatesser fra hele Verden.

  Mere end 3,5 millioner mennesker besøger hvert år den smukke delstatshovedstad i jagten på den helt specielle julestemning, som byen tilbyder.

  Julemarkedet ledsages af et omfattende program af forskellige arrangementer og events, som er spredt ud over hele byen. Der er daglige live koncerter, et stort eventyrland til børnene med nostalgiske karruseller, en ægte dampmaskine fra gamle dage og masser af aktiviteter som indbyder til deltagelse, såsom børnebageri, stearinlysværksted og antikvitetsmarkedet på Karlsplatz-torvet, som altsammen er med til at gøre Stuttgarts julemarkedsdage til noget helt særligt.

  Stuttgarter Weinachtsmarkt er åbent fra og med d. 28. November, til og med d. 23. December 2018.

  Julemarked i Stuttgart
  Oplev den helt særlige julestemning med en billig bilferie til Stuttgart i juletiden
Vis flere

Kort

AM Hotel Stuttgart
Industriestraße 9 70794 Filderstadt-Sielmingen