Kør-selv ferie til Angler Hof Landgasthotel

Betaling

Betaling

Gavekort

Angler Hof Landgasthotel

Tag på en oplevelsesrig ferie i det pragtfulde og historierige Slesvig-Holsten.

 • 50 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 140 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 280 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Mulighed for cykelleje
 • Hund
 • Gratis parkering

Hotellet

Angler Hof Landgasthotel ligger i Sønder Brarup i Nordtyskland, og omsluttes af det henrivende Slesvig-Holstenske bakkelandskab. Hotellet ligger perfekt placeret i forhold til at besøge de berømte nordtyske julemarkeder, og spændende byer såsom Flensburg og Slesvig ligger begge indenfor 35 km. Et ophold på Angler Hof udgør et ideelt udgangspunkt for naturelskere og historieinteresserede såvel som for en romantisk juleferie i dejlige omgivelser.

Hotellet tilbyder

Angler Hof Landgasthotel ligger i kommunen Süderbrarup (Sønder Brarup), i den naturskønne nordtyske delstat Slesvig-Holsten. Det traditionsrige hotel stammer helt tilbage fra 1882 og ligger ca. 10 km. fra stranden. Med interessante byer som Kappeln, Flensburg, Eckernförde og Schleswig i umiddelbar nærhed, er der fremragende muligheder for at tilrettelægge nogle spændende udflugter. 

Hotellet tilbyder en varieret morgenbuffet. Om aftenen serveres regionale såvel som internationale retter samt et bredt udvalg af vin i hotellets atmosfæriske restaurant. Angler Hof Landgasthotel har også sin egen bowlingbane, som gæsterne kan benytte sig af. Det er gratis at parkere ved hotellet og der er adgang til gratis trådløst internet.

Værelser

Angler Hof Landgasthotel har 24 værelser indrettet i varme farver. Alle hotellets værelser har eget bad og toilet og er udstyret med kabel-TV og et skrivebord. Nogle værelser har balkon. Der må ikke ryges på nogle af værelserne. Det er muligt at opgradere til et superior værelse, som er renoveret i sommeren 2016.

Bemærk at

Hotellets restaurant er lukket mandag aften og der serveres ikke aftensmad denne dag. Ønsker I at tilkøbe halvpension kan dette ikke ske ved ophold på en mandag.
Juni-august er restauranten åben alle dage.

Vis flere

Værd at se

 • Kappeln (10.7 km)

  Find en billige kør-selv ferie hos Risskov Bilferie og tag turen til Kappel, som ligger i Slesvig-Holsten. Besøg den lille idylliske havneby, som har fået sit navn fra Sankt Nikolaj Kapellet. Det er her det sidste sildehegn i Europa findes, og hvad er så et sildehegn? Hegnene, som består af pæle med et netværk af træ imellem sig, og som blev stillet ud i vandet på en sådan måde, at de formede en tragt og dermed ledte alle sildene, som kom ind med tidevandet, ind i fiskernes net. Byens absolut største seværdighed er hollændermøllen Amanda fra 1888, der både blev brugt til at male korn med, men også fungerede som byens savværk indtil 1964. Møllen har igennem sin tid oplevet flere restaureringer og står derfor også den dag i dag flot og nydelig med sit eget lille møllemuseum, og fra det høje galleri i møllen, er der en glimrende udsigt over Kappel og Slien. Med sine 30 meter er det den højeste mølle i hele Slesvig. Find rejsen hos Risskov Bilferie og tag på en rigtig kør-selv familieferie.

  Kappeln
  Havnebyen Kappeln
 • Slesvig (21.4 km)

  Slesvig ligger kun 40 km. syd for den danske grænse og byder på spændende historie og kultur. Byen er over 1200 år gammel og kalder sig selv Nordeuropas første by. En slentretur i centrum er anbefalelsesværdigt, hvor byens katedral troner og antyder lille Slesvigs mere farverige fortid. Vikinger bosatte sig langs fjorden Slien, hvorfor området i 200 år var et økonomisk knudepunkt. Senere gjorde hertugerne af Gottorp, Slesvig til deres magtbase fra det 16. til 18. århundrede. Denne historiske arv kan I lære mere om på byens mange museer.

  Slesvig
  Besøg den spændende by Schleswig
 • Glücksburg Slot (34.2 km)

  Slottet betragtes som et af de mest betydningsfulde renæssanceslotte i Norden. Vandslottet ligger i Glücksburg by på en opdæmmet dam, som blev bygget på en 2,5 meter høj granitsokkel. Forbindelsen til land gik over en bro. Slottet var før den 2. slesvigske krig i 1864 en dansk kongelig residens, hvor Frederik d. 7. tilbragte en del af hans tid og han døde her i 1863 året før krigen.

  Glücksburg Slot
  Glücksburg Slot ligger smukt omgivet af vand
 • Eckernförde (22.8 km)

  Bestil en billig kør-selv ferie til Eckernförde og tag hele familien med på ferie. Byen har noget af en historie at byde på; pesten hærgede i 1600-tallet, hvor næsten alle indbyggerne døde, og byen blev plyndret under Trediveårskrigen og igen under Napoleonskrigene og har siden været kastebold mellem Danmark og Preussen sidst under treårskrigen, også kendt som den Slesvigske krig fra 1848 til 1850, hvor Danmark mistede sit linjeskib Christian VIII samt fregatten Gefion, da de forvildede sig ind i Eckernförde bugten og næsten blev decimeret af det preussiske kystbatteri. Fregatten Gefion blev siden restaureret og indgik i den tyske forbundsflåde under navnet Eckernförde. Tag på billig miniferie eller weekendophold i Eckernförde og oplev det gamle rådhus fra 1500-tallet, som var i brug indtil 1984, og som i dag fungerer som bymuseum. Her fortælles den spændende historie om byens udvikling fra 1200 til i dag i form af vekslende og informative udstillinger. Fortsæt gåturen ind gennem byen og ret næsen mod nord, over træbroen mod Borby kirke, som er en smuk romansk kirke bygget af kvadersten i 1110-tallet, og som derfor også hører til en af de ældste i Sydslesvig. Ikke langt fra kirken, ned mod vandet, ligger Ostsee Info-Center, som har forskellige udstillinger om Østersøen og om delelementerne af dette smukke hav. Lær mere om dyre- og plantelivet og kom helt tæt på Østersøens forunderlige geologiske historie, bestemt en oplevelse hele familien vil værdsætte.

  Eckernförde
 • Flensburg (36.6 km)

  Flensburg er en livlig havneby med et rigt kulturliv og et varieret shoppingudbud, hvilket alt for ofte overses. Mange danskere tager blot over grænsen for at hente sodavand og tobak uden at kigge nærmere på Flensburg, hvilket er ærgerligt, da byen virkelig har noget at byde på. Flensburg har en interessant historie, smukke bygninger og gode spisesteder. Byen var en af de få i Nordtyskland, der ikke blev ødelagt under Anden Verdenskrig, hvorfor I vil finde mange historiske bygninger fra alle stilperioder. Den historiske bykerne, som er præget af dansk og tysk bygningskultur, er et levende vidnesbyrd om Flensburgs 700-årige historie. Flensburg er en gammel søfartsby, der er bygget op omkring den naturlige havn for enden af Flensburg Fjord. Havnen er i dag et livligt område med masser af spisesteder, museer og skibe. Desuden oser havnen af historie, som I kan lære mere om på søfartsmuseet, hvor alle tekster er på dansk. Det er alle steder tydeligt, at Flensburg har været under den danske krone i hele 400 år. Fx er mange gadenavne i byen danske. Flensburg er virkelig et paradis for alle, der kan lide at shoppe. Rotestrasse har cirka 500 butikker med favorable priser for danskere. I finder også flere hyggelige baggårde og gyder, der især ved juletid gør sig rigtig godt. Holmen med sine flotte, gamle borgerhuse er gågadernes mødested med flere af byens stormagasiner.

  Flensburg
  Oplev havnebyen Flensburg
 • Frørup Bjerge (28.5 km)

  Naturreservatet Fröruper Berge blev etableret i 1936. Landskabet er kendt for sit store moseområde, som blev skabt under istiden. Store dele af området er fredet.

  Frørup Bjerge
  Naturreservatet Fröruper Berge
 • Dannevirke (30.7 km)

  Dannevirke er Nordens største forsvarsværk og fortidsminde. Det består af volde og mure og blev skabt og udbygget mellem år 600 og 1200. Værket skulle sikre rigets grænse mod syd og rakte tværs over Jylland mellem fjorden Slien og floden Trenen. Senest i krigen 1864 (2. Slesvigske Krig) fungerede Dannevirke som forsvarsværk, og fortidsmindet har en nærmest mytisk rolle i Danmarks historie.

  Dannevirke
  Besøg det berømte Dannevirke, forsvarsværket brugt senest i krigen i 1864.
 • Gottorp Slot (27.6 km)

  Besøg Gottorp Slot med de flotte barokhaver og tre kunstmuseer; landsmuseum for kunst, kulturhistorie og arkæologi. Slottet ligger i bunden af Slien, og har haft stor betydning i de mange krige mellem de danske konger og de gottorpske hertuger. Frederik d. 1 regerede desuden Danmark fra netop Gottorp Slot.

  Gottorp Slot
  Besøg det smukke barokslot Gottorp Slot på jeres ferie i Slesvig-Holsten
 • Meerwasser-Wellenbad Eckernförde (23.1 km)

  Kan I lide spa, wellness og forkælelse så er en wellnessferie til Eckernförde i Nordtyskland måske noget for Jer. Eckernförde er i dag mest baseret på spa- og wellnessturisme og her ligger Meerwasser-Wellenbad Eckernförde der så bestemt fortjener et besøg - om det er med eller uden familien. Meerwasser-Wellenbad tilbyder et sandt samsurium af wellness-oplevelser med tyrkisk og finsk sauna, et sneværelse samt en saltgrotte og forskellige former for massage og selvfølgelig masser af vand, både klor- og saltvandsbassiner, samt aktiviteter til børnene. Et besøg på stedets bistro er heller ikke at fornægte sig, skulle sulten tage overhånd. Her serveres der både snacks og varme retter samt drikkevarer. Meerwasser-Wellenbad Eckernförde er derfor en oplagt destination på en billig bilferie i Tyskland. 

  Meerwasser-Wellenbad Eckernförde
  Meerwasser-Wellenbad Eckernförde i Tyskland.
Vis flere

Kort

Angler Hof Landgasthotel
Große Straße 25 24392 Süderbrarup