Storbyferie til Anker Hotel centralt i Oslo

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Anker Hotel

Tag på storbyferie i Oslo og oplev byens mange spændende seværdigheder

Centralt i Oslo
Tæt på butikker, restauranter og caféer
Besøg de mange seværdigheder i Oslo
 • 575 km fra Øresundsbroen
 • 300 km fra Göteborg, Sverige
 • 500 km fra Helsingborg, Sverige
 • 140 km fra Larvik, Norge
 • 320 km fra Kristianssand, Norge
 • 460 km fra Stavanger, Norge
 • 460 km fra Bergen, Norge
 • Bar
 • Fitness
 • Parkering mod gebyr
 • Gratis internet
 • Elevator

Hotellet

Anker Hotel Anker Hotel er et komfortabelt hotel, der ligger midt i Norges hovedstad Oslo. I smørhullet midt imellem Oslos myldrende hovedgade Karl Johan og Grünerløkka, som byder på en masse cafeer, restauranter og natteliv. Hotellet ligger kun 15 minutters gang hen Karl Johans gade i Oslo.  

Hotellet tilbyder  

Ankers lobbybar tilbyder enkle måltider og forfriskninger fra mandag til lørdag. Når vejret tillader det, arrangeres der grillfest og andre arrangementer i den hyggelige gårdhave. Personalet kan anbefale en række cafeer, restauranter og butikker på den livlige og trendy gade Grünerløkka, som ligger kun 15 minutters gang fra hotellet. Der er gratis wifi på hele hotellet, døgnåben reception og elevator. Der er mulighed for at tilkøbe parkeringsplads. Forhåndsreservation er ikke nødvendigt. Parkeringspladsen er offentlig, men er tilknyttet hotellet. Værelser Hotellets råder over 264 farverige værelser, som alle er udstyret med eget badeværelse, adgang til trådløst internet, telefon, kabel-TV, hårtørre og skrivebord. Ønsker I et værelse med opredning, skal I opgradere til et tre-sengsværelse.

Værelser

Hotellets råder over 264 farverige værelser, som alle er udstyret med eget badeværelse, adgang til trådløst internet, telefon, kabel-TV, hårtørre og skrivebord. Ønsker I et værelse med opredning, skal I opgradere til et tre-sengsværelse.

Værd at se

 • Oslo (0.9 km)

  Oslo, Norges hovedstad, er en herlig by, perfekt til storbyferie, den er forsat vækster og huser i dag omkring 700.000 indbyggere. Her findes der spændende museer, kunstudstillinger og restauranter og rigeligt med plads til at nyde den herlige og livlige atmosfære, som findes i denne lille ´store´ hovedstad. Oslo er også en alsidig by, og der er altid et eller andet at se eller tage sig til i de forskellige bydele. Der er heller ikke langt mellem de interessante seværdigheder, der alle ligger i gåafstand eller nemt kan klares med en cykel eller offentlig transport. Oslo er en meget cykelvenlig by, og det kan bestemt betale sig at leje en cykel og opleve byen på nært hold. Start eventuelt med at besøge den ca. 700 år gamle fæstning, Akershus, som ligger på en bakke med en helt utrolig udsigt. Tag derefter turen til Oslos Operahus, som også ligger ud til fjorden, bare på den anden side. Oplev Vigelandsparken og Karl Johans Gate, hvor der ligger et utal af restauranter og caféer. Oslo er også en by fyldt med musik, og der spilles meget live-musik rundt om på de forskellige klubber og beværtninger. Det lille metropol har sin charme både om vinteren og om sommeren, og der venter altid gode overraskelser i Oslo.

  Oslo
  Tag på billig storbyferie i Oslo, der er en by med mange facetter
 • Munchmuseet (1.3 km)

  Tag på sommerferie eller vinterferie til Oslo, og find ferien hos Risskov Bilferie. Besøg det spændende Munchmuseum der huser nogle af Edvard Munch's nok mest berømte malerier. Det er også i Oslo, at det verdensberømte maleri "Skriget" udstilles og Munch-museet har klart nok også den største samling i verden af Edvard Munch’ s kunst. Et besøg på det berømte museum vil også åbenbare en masse spændende information omkring maleren både som menneske og som pioner for ekspressionismen som kunstart. Find en billig ferie i Oslo med børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie.

  Munchmuseet
  Det berømte Munchmuseum huser også Edward Munch's 'Skriget'.
 • Akershus slot og fæstning (2.7 km)

  I kan også besøge Akershus slot og fæstning. Fæstningen ligger strategisk ved indsejlingen til Oslo Havn og har overlevet flere belejringer gennem tiderne. Fæstningen stammer tilbage fra middelalderen, men blev ombygget af Christian d. 4, og Dronning Margrethe d. 1 boede på slottet den første del af sit liv. På slottet kan man opleve den uhyggelige fangekælder, som også blev brugt som fængsel under anden verdenskrig.

  Akershus slot og fæstning
  Akershus slot og fæstning
 • Operahuset (1.5 km)

  Operahuset i Oslo er i nyere tid blevet et af Norges nationale vartegn. Bygningen blev færdigbygget i 2007 med et budget på 4,4 billioner norske kroner. Bygningen tilhører Nationalteatret og -operaen og er den største nationale kulturbygning opført i Norge siden 1300-tallet. Gå en tur op på taget af bygningen og nyd den smukke udsigt udover byen og vandet.

  Operahuset
  Tag på storbyferie til Oslo og besøg Operahuset. Et af Norges vartegn.
 • Karl Johans Gate (3.4 km)

  Find et last minute hotel hos Risskov Bilferie og tag på en skøn tur til til Norges hovedstad, Oslo. Karl Johans Gate er Oslos hovedgade og strækker sig fra Jernbanetorget ved Oslo Sentralstasjon til det kongelige slot i den anden ende. Langs gaden finder du et utal af restauranter, caféer og butikker. Men derudover støder du også undervejs på flere spændende, historiske bygninger, som f.eks. Oslo Domkirke og Stortinget, der er Norges svar på Folketinget. Brug også tid ved det kongelige slot og gå en tur gennem slotshaven. Find et billigt weekendophold for hele familien hos Risskov Bilferie og oplev den dejlige by på egen hånd.

  Karl Johans Gate
  Karl Johans Gate i Oslo har sin helt egen charme.
 • Vigelandsparken (8.8 km)

  Vigelandsparken i Oslo er bestemt et besøg værd, da det også er den største park i centrum af Oslo. Parken har altid været et populært område, hvor byens borgere kunne underholde sig med forskellige udendørs aktiviteter eller bare det at kunne nyder det gode vejr omgivet af en grøn og smuk natur. Parken er en af de mest storslåede seværdigheder i den norske hovedstad, og hele parken er desuden viet til værkerne af den berømte billedhugger og kunstner Gustav Vigeland. Vigelandsparken rummer i alt 214 skulpturer, der er udført i bronze og granit. Dertil kommer 13 smedejernsporte. Gustav Vigeland modellerede selv alle skulpturerne i fuld størrelse, mens udhugningen i granit og støbningen i bronze primært blev lavet af hans elever samt af dygtige håndværkere.

  Vigelandsparken
  Se de smukke skulpurer af Gustav Vigeland
 • Norsk folkemuseum (7.8 km)

  I Bygdøy, tæt på Oslo, ligger det Norske Folkemuseum som kan være et ganske interessant besøg. Få en smagsprøve på hvordan man levede i Norge fra det 16. århundrede frem til i dag. Museet lægger grund til et friluftsmuseum med 158 bygninger fra forskellige byer og landsbyer i Norge. Besøg ´Landsbygda´, ´Gamlebyen´, ´Setesdal i 1739´, ´Trøndelag i 1959´, ´Wessels gate i Oslo år 1879´ og ´Stavkirken fra Gol´, men der er mange flere spændende bygninger, som blandt andet også huser en række udstillinger om slægter og samt om norsk folkekunst fra middelalderen frem til 1900-tallet og Samisk kultur. Et spændende besøg for hele familien. Der er masser at både se og opleve, og så ligger det ikke langt fra Oslo.

  Norsk folkemuseum
  Norsk folkemuseum er en oplevelse for hele familien
 • Vikingeskibsmuseet (8.3 km)

  Tag på kør-selv ferie til Norge og besøg den norske hovedstad Oslo med Risskov Bilferie. Find børnevenlige hoteller til turen og kom afsted med hele familien. En af de store attraktioner i Oslo er Vikingeskibsmuseet, der ligger sammen med Fram Museum og det norske Folkemuseum. Vikingeskibene blev bygget omkring år 800 og der ligger også tre store gravhøje på Oseberg, Gokstad og Tune. Vikingeskibsmuseet udstiller også den eneste vogn, der nogensinde er blevet fundet fra vikingetiden, og så er der også både slæder og udskåret trækunst samt andre gravskatte. På museet er der også udstillet skeletter fra Oseberg og Gokstad. Planlæg en sommerferie eller en vinterferie med Risskov Bilferie og besøg Vikingeskibsmuseet.

  Vikingeskibsmuseet
  Se de flotte vikingeskibe på Vikingeskibsmuseet i Oslo.
 • Julemarked i Oslo (2.2 km)

  Tag færgen til Oslo ved juletid, hvor byen er pyntet med julelys og butikkerne bugner med gaveideér. Første adventsweekend tændes julelysene i Oslos gader og grantræer og julemåneden er præget af julekoncerter og julemarkeder. Ønsker I ikke at gøre alle jeres juleindkøb i butikkerne, så besøg et af de hyggelige julemarkeder i Oslo, hvor I kan købe gaver og godter og smage på traditionelt norsk mad og drikke.

  Et af byens større julemarkeder ligger på Youngsstorget og I kan også tage til Sandvika, hvor der hvert år er pyntet op til jul på det traditionelle julemarked. En anderledes juleoplevelse kan I bl.a. få på Designernes Julemarked på Grünerløkka og udenfor jazzklubben Blå. 

  Jul i Vinterland

  Ved Karl Johans Gate i Spikersuppa kan I besøge julemarkedet; Jul i Vinterland. Fra boderne sælges juledelikatesser og hele familien kan hygge sig sammen og komme i den rette julestemning. 

  Jul i Vinterland ligger lige ved siden af Spikersuppa skøjtebane, hvor både store og små kan komme på glat it. Tag skøjter med i rejsetasken og tilbring en romantisk aften på Spikersuppa Skøjtebane midt i Oslo. Skøjtebanen er åben hver dag i vinterperioden fra slutningen af november til starten af mart og er ganske gratis at benytte. Har I ikke selv et par skøjter, så kan I leje dem i pavilionen ved siden af banen. 

  Julemarked i Oslo
  Julemarked i Oslo
Vis flere

Kort

Anker Hotel
Storgata 55 0182 Oslo

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~5 år i forældres seng 100% rabat
Barn 5~12 år i ekstra opredning 20% rabat