Kør-selv ferie til Apart Hotel Sehnde

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Apart Hotel Sehnde

Tag på ferie nær Hannover og besøg de mange seværdigheder i området.

Hyggeligt hotel nær Hannover
Indbydende rammer på hotellet
Oplev Hannover og Braunschweig
 • 320 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 300 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 350 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
 • Elevator

Hotellet

Det moderne hotel ligger centralt i den lille, hyggelige by Sehnde, kun 10 minutters kørsel fra Hannover og nær motorvejene A2 og A7. I Hannover er der mange spændende seværdigheder, besøg blandt andet det smukke rådhus og universitetsbygningen "Welfengarten". I kan også tage familien med i zoologisk have eller i akvariet "Sealife". 

Hotellet tilbyder

Hotellet byder på morgenmad hver morgen mellem klokken 6:00-10:00 og i weekender og på helligdage mellem kl. 7:00-11:00. I Köpi-Loungen serveres der drinks i en hyggelig atmosfære. Der er adgang til gratis trådløst internet på hotellet. Der er gratis parkering ved hotellet.

Værelser

Hotellet råder over 185 værelser, som alle er indrettet med eget badeværelse med enten bruser eller badekar, hårtørrer, telefon og tv.

Bemærk at

Opholdet er med slutrengøring, som betyder, at der ikke vil blive redt senge og skiftet håndklæder under opholdet. Nye håndklæder afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.

Vis flere

Værd at se

 • Hannover (21.9 km)

  Hannover centrum med det særdeles store net af gågader rummer noget for enhver smag, hvad angår indkøbsmuligheder. Vil I suge stemning til jer, mens I shopper, kan I tage en udflugt til den gamle bydel med de mange små spændende butikker. Et must at besøge i byen er haverne i Herrenhausen, der tilbyder barok havekunst i fransk stil, landskabshave efter engelsk forbillede og botanisk have. Anlagt af Hannovers kurfyrster og konger i det 17., 18. og 19. århundrede, forener haveanlægget på enestående vis de vigtigste stilretninger inden for havekunst. Anlæggets centrale del er "Großer Garten", der er et historisk barokanlæg i fransk stil med stor fontæne, vandkunst og labyrint. Et hurtigt weekendophold eller en længere kør-selv ferie i bil til Hannover byder bestemt på dejlige oplevelser for alle.

  Hannover
  Tag på billig sommerferie nær Hannover.
 • Peine (28.0 km)

  Peine er en by med 50.000 indbyggere i hjertet af Tyskland mellem Hannover og Braunschweig og med fine naturomgivelser. Peine kan både byde på interessante historiske seværdigheder, fine kulturoplevelser og kulinariske oplevelser med byens marked i centrum for friske råvarer. Markedet er åbent onsdag og lørdag. I centrum af byen finder I den store markedsplads, hvorfra I kan tage udgangpunkt til en gåtur rundt i den gamle bydel. Den største plads i Peine stammer helt tilbage fra år 1220 og har dannet rammen omkring livet i byen igennem mange århundreder. Ved pladsen finder I det gamle rådhus. Byen har været hærget af utallige brande og der har været bygget flere forskellige rådhuse gennem tiderne. Det nuværende stammer fra 1827 og flere gange dagligt spreder rådhusets klokkespil ekstra stemning i byen.

  Peine
  Besøg den hyggelige kulturby Peine under ferien i Tyskland
 • Rausch Chokolademuseum (26.8 km)

  En sød oplevelse kunne være at besøge Rausch chokolademuseum. Her kan I lære interessante ting om kakaobønnens historie, høsten af bønnerne samt produktion af chokolade. Se også interessante maskiner, der viser, hvordan chokoladen blev produceret for 100 år siden. Der er selvfølgelig også mulighed for at smage chokoladen samt købe lidt med hjem fra outlet-butikken. Museet har også en fin café, hvor der serveres det ypperste indenfor varm cacao og kager med chokolade.

  Rausch Chokolademuseum
  En strejf af himmelen for enhver chokoladeelsker.
 • Braunschweig (54.2 km)

  Tag på bilferie i Tyskland og besøg Braunschweig, Henrik Løves by, som er den største by i det sydøstlige Niedersachsen og samtidig det kulturelle og økonomiske centrum i regionen. Af seværdigheder, der skal ses i byen, kan nævnes Burgplatz med borgløven, domkirken St. Blasii og det gotiske rådhus i den gamle bydel. Burgplatz blev om- og udbygget af hertugen Henrik Løve i 1100-tallet. Pladsen omkranses af borgen Dankwarderode - Henrik Løves tidligere residens – domkirken, det klassicistiske Vieweghaus og flere bindingsværksbygninger. Midt på denne traditionsrige plads står byens vartegn: En løvestatue af bronze, som hertugen i sin tid lod opstille som et symbol på sin magt og jurisdiktion. Find et billigt weekendophold for hele familien og tag på opdagelse i Braunschweig og omegn med Risskov Bilferie.

  Braunschweig
  Braunschweig er en skøn by med mange feriemuligheder.
 • Hameln (56.7 km)

  Omgivet af bløde bakker i Weserbergland ligger den lille by Hameln, der også er hjemstedet for sagnet om Rottefængeren fra Hameln. Byen har en lang række rigtig skønne bindingsværksbygninger og sandstenshuse fra mellem det 16. og 17. århundrede. Især Rottefangerhuset, Rådhuset, Bryllupshuset og Dempters hus er interessante små arkitektoniske herligheder bygget i Weserrenæssance-stilen med smukke gavludsmykninger prydet med diamantsten og voluter samt masker og pyntelister og flotte udsmykkede karnapper. Hameln er mest kendt fra sagnet om Rottefængeren fra Hameln, der var en gammel historie fra middelalderen, der mest af alt var for at skræmme de ulydige børn, men historien er blevet oversat til ikke mindre end 30 sprog, så måske er der alligevel noget om snakken og alle børnenes forsvinden, da de fulgte efter rottefængere ud ad byen. Det bliver afsløret på Museum Hameln, der også har iscenesættelser af rottefængeren samt figurspil. Byens ældste bygning er Münster St. Bonifatius, kirken stammer tilbage fra det 9. århundrede og er bestemt et besøg værd. Tag en tur ind i den gamle bydel op ad Osterstrasse og Pferdemarkt og ind imellem de smalle stræder, der snor sig rundt med små indbydende caféer og romantiske restauranter og hyggelige ølhaver. Der er masser af små charmerende butikker og for nysgerrige shoppere er der helt sikkert noget at hente i dette shoppingparadis.

  Hameln
  Hameln er en charmerende by, og den med Rottefængeren fra Hameln, måske passer det alligevel?
 • Skt. Jakobi Kirke (28.4 km)

  I centrum af Peine ligger den fine Skt. Jakobi kirke. Den nygotiske kirke blev bygget i slutningen af 1800-tallet og står stolt over de brostensbelagte gader. Kirken er udsmykket med fine malerier og farvede vinduer. Menigheden går meget op i det musikalske og der er ofte forskellige koncerter i kirken lige fra de klassiske til gospel.

  Skt. Jakobi Kirke
  Der er ofte musikalske indslag i Jakobi Kirken, som I kan opleve under en ferie i nærheden af Peine
 • Hannover Zoo (19.5 km)

  Med sine over 50 dyr er der masser at se på i den store zoo. I kan opleve næsehorn, løver, tigre og mange andre flotte dyr. Ligeledes kan I opleve dyrene blive fodret og dyreshows med sæler og fugle. En oplagt idé til underholdning og oplevelser for alle på kør-selv ferie i Hannover.

  Hannover Zoo
  Teg et weekendophold i Hannover og besøg Hannover Zoo.
 • Bergen-Belsen (66.8 km)

  Tag på bilferie i Tyskland med Risskov Bilferie. En glimrende måde at få stillet nysgerrigheden på, især hvis I er historisk interesseret. Så kan I nemlig gøre et stop på vejen til eller fra hotellet i Bergen-Belsen, som ligger omkring 15 km nordvest for Celle. Koncentrationslejren rummede godt 55.000 politiske fanger, der langsomt blev sultet ihjel. Det var også her at Anne Frank mødte sit endeligt, da hun døde af tyfus blot en måned før lejren blev befriet af de allierede tropper i april 1945. Find et billigt hotelophold i Bergen-Belsen og mød den dystre fortid tæt på. En kør-selv ferie åbner op for helt nye muligheder, se om der ikke skulle være et last minute hotel hos Risskov Bilferie.

  Bergen-Belsen
  Bergen-Belsen står som et dystert minde med mange menneskeliv på samvittigheden.
 • Julemarked i Hildesheim (27.4 km)

  Den gamle by Hildesheim har stolte julemarkedstraditioner. Imellem gamle bindingsværkshuse og kirker på UNESCOs verdensarvsliste, findes der i Hildesheim masser af julestemning.

  Julemarkedet byder på forlystelser, juleshopping til den helt store guldmedalje og de dejligste tyske delikatesser.”

  Fra den sidste uge i november indtil juleaftensdag holdes der i Hildesheim julemarked. Byens gamle bydel har mere end 1000 år gamle rødder, og det er netop denne bydel, der danner ramme for byens julemarked. Her pyntes op med julepynt samt lys, og igennem hele julemåneden holdes der koncerter og julearrangementer for store og små julehjerter.

  Foran Knochenhaueramtshaus, et af verdens smukkeste bindingsværkshuse, finder I talrige boder med kunsthåndværk, julegodter og gløgg. I forlængelse af julemarkedet finder i også St. Michaelis-kirken og Mariendom-katedralen, der begge er optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

  Med sin placering stik syd for Hannover ligger Hildesheim centralt placeret i Tyskland, og kan således også opleves i kombination med andre ophold i Tyskland, f.eks. Harzen eller Hannover. 

  Julemarked i Hildesheim
  Besøg det fortryllende julemarked i Hildesheim
Vis flere

Kort

Apart Hotel Sehnde
Peiner Straße 7 31319 Sehnde

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~3 år i forældres seng 100% rabat
Barn 3~6 år i ekstra opredning 75% rabat
Barn 6~12 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 12~100 år i ekstra opredning 0% rabat