Kør-selv ferie til APOGIA Hotel Paris

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Apogia Paris

Oplev de smukkeste og mest inspirerende seværdigheder i lysenes by, Paris

3-stjernet hotel tæt på offentlig transport
Der serveres en dejlig morgenbuffet
Gratis WiFi og aflåst parkering
 • 1.050 km fra Padborg/Kruså-grænsen
 • 1.025 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 1.075 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Hotellet

Paris er byernes by. Her kan I nyde alt det bedste af shopping, kunst, kultur, gastronomi, historie og byens utallige seværdigheder. I det sydlige Paris lige ved RER station direkte ind til centrum ligger det 3-stjernede APOGIA Hotel Paris, der er det perfekte udgangspunkt for alle Paris' utallige oplevelser. 

Hotellet tilbyder

Det 3-stjernede APOGIA Hotel Paris er beliggende lige syd for Paris i kort afstand til Seinen og nær RER C togstation, som kan tage jer direkte ind til centrum af Paris. Hotellet har egen restaurant, der byder jer velkommen i elegante omgivelser. Her serveres jeres morgenbuffet og om aftenen kan I nyde en middag med fokus på det franske og det italienske køkken. I hotellets lounge bar kan I nyde en drink om aftenen efter en lang dags sightseeing eller en kop kaffe om eftermiddagen, hvor I kan diskutere dagens mange indtryk fra Paris. 

Hotellets reception har åbent 24 timer i døgnet og her kan I få assistance til byens mange seværdigheder. I receptionen kan de desuden være behjælpelige med at booke billetter til traditionelle shows som f.eks. Moulin Rouge og Lido. Der er adgang til gratis internet på hotellet samt gratis aflåst parkering.

Værelser

Alle hotellets værelser er funktionelt indrettede med eget badeværelse med badekar og bruser, safe, telefon, TV og adgang til gratis WiFi. Der er air condition, som er centralstyret (kan ikke justeres individuelt på værelset). 

Bemærk at

Person i ekstra opredning har kun morgenmad inkluderet i opholdet.

Byskat (person) pr. døgn 1,65 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen

Vis flere

Værd at se

 • Paris (6.3 km)

  Paris er uden tvivl en af verdens smukkeste og mest romantiske storbyer. Byen har inspireret forfattere og malere og I mærker hurtigt, at det ikke bare er en storby I besøger, men et mekka for kunst, kultur, mode, mad og nytænkning. Mange nye strømninger, både politisk og kulturelt er i tidens løb udgået herfra. Gå en tur langs Seinen eller tag på shoppingtur på Champs Elysées, hvor I også kan se Triumfbuen i toppen og Concordepladsen i bunden. I skal selvfølgelig også se Eiffeltårnet. Paris er fyldt med store pladser, brede boulevarder og grønne områder, men det er også værd at gå ind i de mindre kvarterer, hvor I kan finde de mest fantastiske butikker og restauranter inde i de små brostensbelagte gader.

  Paris
  Paris er romantikkens by og er perfekt for en storbyferie
 • Katakomberne (5.9 km)

  Tag på bilferie sydpå og oplev Paris på en billig kør-selv ferie med Risskov Bilferie. Oplev Paris i eget tempo og parkér bilen og tag metroen. Det er nemt at komme rundt i Paris under jorden og tæt på Denfert-Rochereau metrostation ligger døden og venter, også under jorden! Tag hele familien med ned under jorden og besøg de uhyggelige katakomber i den fugtige og kolde parisiske underverden, hvor der mest af alt lugter af muggen kælder. Der er ca. 1,7 km tunnel tilgængelig for turister, ud af et gangsystem på over imponerende 280 km. De dødes rige ligger også og venter med kranier og knogler i rækkevis, der stammer fra døde franskmænd, kvinder og børn, meget morbidt og makabert, men dødspændende. Find en billig vinterferie eller sommerferie hos Risskov Bilferie med børnevenlige hoteller, og oplev hvad der gemmer sig under gaderne i Paris.

  Katakomberne
  Katakomberrne i Paris hører til de mere uhyggelige seværdigheder.
 • Musée d´Orsay (8.1 km)

  En anden stor oplevelse i Paris er Musée d´Orsay, den gamle Orsay jernbanestation, som er blevet restaureret og ombygget til et helt utroligt museum med hovedsageligt fransk kunst fra perioden 1848 - 1914. Men der er næsten altid særudstillinger, og gerne flere ad gangen, så det kan bestemt betale sig at lægge vejen forbi – stå af ved Solferino metrostation og drej til højre ned ad Rue de Bellechasse.

  Musée d´Orsay
  Kom til Musée d´Orsay og se på fransk kunst fra perioden 1848 - 1914, samt diverse særudstillinger.
 • Latinerkvarteret (5.9 km)

  Tag på en billig sommerferie sydpå og besøg Frankrig og den smukke hovedstad Paris på en rigtig familieferie. Find børnevenlige hoteller i området og gå på opdagelse i den store by. Læg også vejen forbi Latinerkvarteret omkring Notre Dame, som er et must for enhver besøgende i Paris. Latinerkvarteret er de smukke gamle gader i Paris og her finder I både det gamle Sorbonne universitet, grønne områder og nogle af de bedste restauranter i byen. I de små gader inde bagved Notre Dame finder I billige restauranter, hvor I kan få en god oplevelse. De finere michelin restauranter findes også her, men her skal I bestille bord. I området finder I også Ïle St. Louis, der er den stille ø midt i Seinen. I kommer over på øen via en lille bro bagved Notre Dame. Her finder I en lille hovedgade fyldt med små og sjove forretninger med alt fra delikatesser til tøj. På øen finder I også den bedste is i Paris. Find et billigt weekendophold for hele familien eller bestil en miniferie hos Risskov Bilferie og nyd alt det som en storbyferie til Paris kan byde på.

  Latinerkvarteret
  Latinerkvarteret i Paris byder på shopping i stor stil.
 • Invalidekirken (9.1 km)

  Kom afsted på ferie sydpå med billige hoteller i eller tæt på Paris, der har så uendelig meget at byde på. Et godt sted at starte i Paris er Hôtel National des Invalides som er en sand perle, med museer og monumenter, der alle relaterer til fransk militærhistorie. Musée de l´Armée, som er en del af dette enorme kompleks, har en ganske uovertruffen samling af rustninger og våben op igennem tiderne blandet med videoer og fortællinger om historien bag Frankrigs militære udvikling. Museets samling af krigskunst hører også til en af de absolut største og mest anerkendte i verden. Træk med det samme også en billet til at se Dôme des Invalides, hvor alle de franske krigshelte er begravet, hvilket også inkluderer Napoleon Bonaparte I – et imponerende mausoleum og en stor hyldest til Frankrigs helte. Er man både til franske fristelser og uovertruffen militærhistorie, så er storbyferie i Paris ikke til at komme udenom! Find en et weekendophold eller en miniferie til Paris hos Risskov Bilferie, og kom afsted på oplevelse i Lysets By.

  Invalidekirken
  Hôtel National des Invalides ligger også grund til Musée de l´Armée.
 • Eiffeltårnet (10.4 km)

  Tag på storbyferie til den smukke by Paris. I det vestlige Paris ligger Trocadéro og Eiffeltårnet, som bestemt er et besøg værd. Trocadéro-kvarteret er præget af de mange museer og centralt i kvarteret står det imponerende Palais de Chaillot, der bl.a. huser 2 spændende museer. Bygningen er delt i to fløje og på pladsen imellem har I et af de bedste udsigtspunkter til byens vartegn, Eiffeltårnet. Tårnet, der blev bygget til verdensudstillingen i 1889, mødte megen modstand og skulle have været revet ned igen, men står i dag som vartegn for hele Frankrig og er en af de mest besøgte seværdigheder i verden. I kan vælge at køre med elevator op i tårnet og nyde den smukke udsigt over byen, men I kan også springe køen over og kaste jer over tårnets mange populære trappetrin. Risskov Bilferie har et stort udvalg af weekendophold og miniferier. 

  Eiffeltårnet
  Der er en grund til, at alle taler om Eiffeltårnet.
 • Montmartre og Sacré-Coeur kirken (17.3 km)

  Tilbring nogle dejlige timer i det skønne Montmartre-kvarter. Nyd en gåtur rundt i bydelen, der emmer af ægte parisisk atmosfære. Besøg den smukke hvide kirke Basilique du Sacré-Coeur. Kirken er bygget på Paris’ højeste punkt, og den hvide kuppel er synlig over det meste af byen. (Er I dårligt gående kan I tage kabelbanen op til kirken mod et tillæg). Gå rundt i de smalle gader, se det lille torv Place du Tertre, hvor mange kunstnere og malere holder til og gå forbi Rue des Saules med Restaurant Lapin Agil og Paris’ eneste vinmark.

  Montmartre og Sacré-Coeur kirken
  Det skønne Montmartre-kvarter Paris
 • Versailles (38.2 km)

  Besøg det imponerende kongeslot Château de Versailles, der blev opført af den franske Solkonge Louis XIV. Det absolutte højdepunkt på det glamourøse slot er den imponerende spejlsal. Parken er ligeledes kæmpestor og flot anlagt. Til højre for hovedbygningen står den berømte Neptun-fontæne, i midten af slotsparken løber Grand Canal, og i parken ses desuden de to mindre palæer, Grand Trianon og Petit Trianon. Det er muligt at tage med det lille tog, der kommer forbi havens seværdigheder.

  Versailles
  Nyd ferien i Frankrig med et besøg i Versailles
 • Disneyland Paris (34.9 km)

  Disneyland ligger kun 30 km øst for Paris i Marne-la-Vallé og vil med garanti være den udflugt, der scorer flest point hos de yngre familiemedlemmer. Den klart nemmeste måde at komme til Disneyland på er at stå på toget i Paris, og, lidt over en halv time senere, stå af igen. Disneyland tilbyder en helt fantastisk verden, som vi alle kender og som er bygget på de nok så berømte Disney-figurer. Der er to store forlystelsesparker, Disneyland Paris og Walt Disney Studios Park og midt i det hele ligger Disney Village med restauranter, barer og biografer. Tag en tur i Discoveryland eller Adventureland eller mød Peter Pan og Snehvide i Fantasyland. Oplev en ægte guldgraverby på klippeøen og gå en tur på Main Street, som forestiller hovedgaden i en mindre amerikansk provinsby i starten af det 19. århundrede. Her er der oplevelser til både de små, mellemstore og helt store familiemedlemmer.

  Disneyland Paris
  Det magiske Disneyland Paris.
Vis flere

Kort

Hotel Apogia Paris
14 Boulevard Paul Vaillant Couturier 94200 Ivry Sur Seine