Storbyferie i Holland på Leonardo Hotel Groningen

Dansk | DKK

Leonardo Hotel Groningen

Oplev en af Hollands smukkeste storbyer

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Rolig beliggenhed tæt på Groningens centrum
 • Topmoderne hotel indrettet i arkitektonisk perle
 • Shopping og sightseeing i Groningen
498,-
3~6 dage fra
1.149,-

Inkl. 1 x 3-retters menu

Oplev Groningen

3 dage
Fra 1.149,- / spar op til 179,-
SPAR
4 dage
Fra 1.649,- / spar op til 219,-
SPAR
5 dage
Fra 2.069,- / spar op til 339,-
SPAR
6 dage
Fra 2.449,- / spar op til 499,-
SPAR
* Pris pr. person i superior værelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 2-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • Bykort over Groningen
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Leonardo Hotel Groningen tilbyder et roligt udgangspunkt, lige over for ’Stadsparken’, og i kort afstand fra Groningens smukke centrum. Hotellet er indrettet i den arkitektoniske perle, ’La Liberté’, som danner nogle helt unikke, moderne og yderst komfortable rammer om Jeres ophold. Oplev en af Hollands smukkeste storbyer med masser af shopping og sightseeing, nyd udsigten fra Martinikirkens tårn, tag på dagsudflugt til Vadehavet og spis masser af god mad med en skøn storbyferie i Groningen.

Hotellet tilbyder

Det 4-stjernede Leonardo Hotel Groningen ligger lige overfor den 140 hektar store ’Stadspark’, i det sydvestlige Groningen. Parkanlægget huser b.la. hestevæddeløbsbanen ’Drafbaan’ og en hyggelig børnezoo samt adskillige gode vandreruter, blanke søer og rekreative områder som er ideelle til picnics og afslapning.

Hotellet er indrettet i en arkitektonisk perle af en bygning, La Liberté, som den prominente franske arkitekt, Dominique Perrault, står bag. Bygningens ydersider er udstyret med spejle som, sammen med solens reflektioner, skaber en fantastisk illusion af, at bygningen konstant forandrer sig. Den karakteristiske bygning stod færdig i 2011 og danner nogle yderst moderne og ganske unikke rammer for en herlig miniferie i en af Hollands smukkeste storbyer. Under opholdet har I mulighed for, at benytte hotellets fitnessrum, som er placeret i stueetagen. Derudover findes der mange gode ruter i Stadsparken overfor hotellet, som egner sig til jogging og vandreture.

Fra hotellets rolige beliggenhed i det sydvestlige Groningen, har I kort afstand og gode forbindelser ind til byens smukke centrum. Således har I alletiders udgangspunkt for, at udforske en af Hollands smukkeste storbyer med masser af muligheder for shopping og sightseeing. Derudover har I også mulighed for at tage en dagtur og opleve det fantastiske område omkring Vadehavet ud for Hollands nordvestlige kyst.

Hotellets restaurant, ”Chef’s! Food & Drinks”, ligger placeret på tredje sal i hjertet af hotellet, og byder på lækre måltider, både morgen, middag og aften. Her kan I stå op til en righoldig omgang morgenmad med stor variation og med gode vegetariske specialiteter. I løbet af dagen og om aftenen bydes I indenfor til såvel lette snacks som komplette 3-retters menuer samt et bredt udvalg af á la carte-retter.

Under hotellet findes en stor P-kælder, hvor I kan parkere gratis. Under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet på hotellet.

Værelser

Leonardo Hotel Groningen har 105 flotte værelser som alle er moderne indrettet og tilbyder en 4-stjernet kvalitet. Alle værelserne er indrettet med eget badeværelse med hårtørrer samt behagelige senge og TV, og tilbyder derudover ekstra komfort i form af gratis kaffe- og tefaciliteter, et hyggeligt loungeområde og air condition. Hotellets dobbeltværelser er 20 m², Deluxe Twin-værelserne er 25 m² og hotellets nydelige suiter er ca. 30 m².

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

440 km fra
Puttgarden, Tyskland
450 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
490 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Groningen (2.5km)

Universitetsbyen Groningen er blevet kåret til Hollands bedste bycentrum i 2005-2007.

På lang afstand ses Martinikirkens grå tårn fra 1400-tallet. Gør jer selv den tjeneste at gå op i tårnet for at opleve en flot udsigt over Groningen og byens omegn.

Frokost kan med fordel nydes i Goudkantoor (”Guldkontoret”) fra 1635. Bygningen fik sit navn fra en kontrolmyndighed for guld og sølv, som i 1800-tallet fandtes her og i dag findes der en restaurant i bygningen.

I de såkaldte A-kvarterer findes bygninger fra 1100-tallet – som på den tid fungerede som pakhuse til Hanseforbundet. I dag er de fleste af disse 200 huse beboede ejendomme.

At mere end en fjerdedel af byens befolkning, som udgøres af 180.000 indbyggere, består af studerende sætter definitivt sit præg på denne perle i det nordlige Holland. Et sydende studenterliv er som regel med til at bidrage til et ligeså sydende natteliv. Groningens klubber bestemmer selv, hvornår de vil lukke – at se mennesker gå direkte fra diskoteket til arbejdet er derfor ikke et sjældent syn!

Hvis I er til nyskabende former og inspirerende kunst er Groningen byen til dette, da mange af de førende navne inden for moderne arkitektur er repræsenterede her. Groninger Museum er værd at besøge. Ikke blot på grund af de interessante udstillinger, men også på grund af bygningen i sig selv: en herlig blanding af farver og former.

Kanalrundfart i Groningen (2.9km)

Find en kør-selv ferie til Holland hos Risskov Bilferie. Velegnet til både en sommerferie og vinterferie, og der er masser at opleve. Kør-selv til Groningen fra og oplev den smukke by fra en helt anden vinkel med en sejltur på kanalerne, der løber gennem byen. Rondvaartbedrijf Kool arrangerer kanalrundfart med guide af en times varighed. Bådene afgår fra museumsbroen i centrum af Groningen. Find en billig ferie med børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og sæt selv tempoet og varigheden. Besøg Groningen på en ægte kør-selv bilferie.

Groninger Museum (3.2km)

Groninger Museum er en farverig bygning designet af Alessandro Mendini. Museet ligger lige ved siden af Groningens Hovedbanegård og kanalerne. På museet kan I se udstillinger om byens og provinsens historie og kultur med både arkæologiske fund og portrætmalerier fra tidligere århundreder, billedkunst, mode og design.

Haren Botaniske Have (5.3km)

Haren Botaniske Have ligger få kilometer syd for Groningen, og her kan I gå en tur igennem adskillige temahaver, der strækker sig over et 20 hektar stort areal. Her er eksempler på både kinesiske haver, keltiske haver, stenhaver og mange flere. Det er muligt at købe snacks og drikkevarer på stedet.

Martinikirken (4.6km)

Tag på billig bilferie i Holland og besøg Martinikirken. Kirken blev opført helt tilbage i det 9. århundrede og ligger midt i Groningen. Kirken er karakteriseret ved sit imponerende 95 meter høje tårn - det højeste tårn i Groningen. Der er 311 trappetrin til toppen og herfra får I en fantastisk udsigt over byen og området.

Aduard (11.2km)

Aduard er en charmerende lille landsby, som er en del af Zuidhorn kommune. Byen daterer tilbage fra år 1192, da Cistinerordnen grundlagde munkeklostret Aduard. Siden da har byen haft vokseværk og er den dag i dag groet til en størrelse på ca. 2360 indbyggere, der alle bor rundt om klostret.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Ringhotel Landhaus Gardels

Inkl. 2-retters menu

Nordsøkysten

Miniferie på Nordsøen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 2-retters menu
 • 1 x Hovedret inkl. kaffe og te
 • Gratis adgang til sauna og fitness
 • Gratis internet og parkering

404,-
Kun
969,-

Vis kort

Billig Miniferie i St. Michaelisdonn

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse Queensize
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng 100% rabat

Hotel Zur Linde Heede

Inklusiv halvpension

Nordsøkysten

Hotel i landlige omgivelser

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering

316,-
Fra kun
699,-

Vis kort

Skøn ferie tæt på den hollandske grænse

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 80% rabat
 • Barn 6~14.99 år i ekstra opredning 40% rabat

BW Hotel Achim Bremen

Besøg de mange attraktioner

Bremen området

Kulturbyen Bremen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 3-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

136,-
Kun
899,-

Vis kort

Storbyferie i Bremen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 6~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat