Kør-selv ferie til Arena Hotel Göteborg

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Arena Hotel Göteborg

Tag en tur til Sveriges anden største by, Göteborg.

 • 280 km fra Øresundsbroen
 • 7 km fra Göteborg, Sverige
 • 220 km fra Helsingborg, Sverige
 • Døgnåben reception
 • Hund
 • Parkering mod gebyr
 • Gratis internet
 • Elevator

Hotellet

Göteborg er Sveriges næst-største by og lokker med storbyoplevelser og den smukke skærgård. Tag på reje-cruise, gå en tur på Kungsportsavenyn, gå shop-amok i de kreative butikker i Nordstan, tag en tur i rutsjebanen i Liseberg eller gå på opdagelse i den historiske og livlige by.

Hotellet tilbyder

Arena Hotel er et trestjernet hotel centralt beliggende i Göteborg, kun en kort gåtur til hovedbanegården. På hotellet er I kun nogle få minutter fra bydelen Masthugget, Botanisk Have samt forlystelsesparken Liseberg.

På hotellet tilbydes morgenbuffet og gratis trådløst internet. Der er TV i lobbyen, hvor I også kan stege og spise egne vafler med syltetøj og flødeskum i tidsrummet fra kl. 16-21. Her er der også kaffe og the i dagtimerne. Det er muligt at medbringe kæledyr mod betaling af gebyr. 

Parkering mod gebyr kan reserveres direkte på hotellet, når I booker et værelse.

Værelser

Hotellet råder i alt over 30 værelser, heraf også værelser med 1 opredning. Alle værelser har tv, bad/brus, toilet og hårtørrer. 

Bemærk at

Ønsker I at reservere parkering, skal I kontakte hotellet på forhånd. Parkering er mod gebyr.

Opholdet er med slutrengøring, som betyder, at der ikke vil blive redt senge og skiftet håndklæder under opholdet. Nye håndklæder afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.

Vis flere

Værd at se

 • Liseberg Forlystelsespark (4.7 km)

  Find en billig ferie i Sverige og besøg den dejlige by Gøteborg på en kør-selv familieferie med Risskov Bilferie. Når man tænker på Gøteborg, kommer man straks til også at tænke på Liseberg. Det er Nordens størstes forlystelsespark, og her findes masser af oplevelser for hele familien. Om foråret kan I f.eks. nyde Vestsveriges største havemesse, Lisebergs Trädgårdsdagar. Gennem hele sommerperioden er der masser af forlystelser, attraktioner og underholdning samt de berømte og nuttede Liseberg kaniner. I kan også nyde et måltid på en af parkens mange restauranter eller caféer. At opleve Liseberg er et must – uanset alder. Find børnevenige hoteller og planlæg en billig sommerferie til Gøteborg og omegn med Risskov Bilferie.

  Liseberg Forlystelsespark
  Udforsk forlystelser og attraktioner i Liseberg Forlystelsespark.
 • Göteborg Kunstmuseum (2.1 km)

  Det skader vist ikke at indlede med at fortælle, at Göteborg Kunstmuseum har hele tre stjerner i Michelinguiden. På museet finder I nemlig verdens måske flotteste samling af nationalromantisk kunst signeret engang i 1800-tallet af blandt andet skandinaverne Edvard Munch, Anders Zorn, P. S. Krøyer og Carl Larsson. Göteborg kunstmuseum ligger ved Götaplatsen, byens højkulturelle centrum, blot et stenkast fra teatret og koncerthuset, hvor Sveriges nationalorkester holder til.

  Göteborg Kunstmuseum
  Nyd den flotte kunst på Göteborg Kunstmuseum - her ses «Hip, hip, hurra! Kunstnerfest på Skagen» (1886), af P.S. Krøyer.
 • Haga (2.6 km)

  Nyd en ferie i bil til Haga, et af de ældste områder i Göteborg med velbevarede hyggelige træhuse, såkaldte "landshøvdingehuse". I dag ligger Haga midt i Göteborg, men det hele startede da den svenske Dronning Kristina beordrede, at masserne skulle flyttes, og så blev Haga et faktum. Hvis I blot har lyst til at gå rundt i byen og snuse atmosfære, så anbefales det varmt at besøge Haga. Her finder I en hattemager, den uafhængige legetøjsforretning og masser af antikvitetsforretninger. Køb lidt hjemmelavet marcipan, sæbe fra skærgården eller gå på skattejagt i de modebutikker, som ikke findes i indkøbscentrene. Det charmerende kvarter er fyldt med serveringssteder og spændende små butikker. Området ligger mellem Vasa og Linné som møder hovedgaden Haga Nygata i begge ender. Husk at holde pause, der er masser af spisesteder, hvor I kan få frokost eller blot en kop kaffe. I December findes her også et julemarked, og i foråret og efteråret kan gårdmarkedet være åbent.

  Haga
  Gå en tur gennem de charmerende gader i Haga
 • Universeum (1.6 km)

  Tag jeres børn eller barnlige sjæle med på et besøg på Universeum. Det er et perfekt sted at tilbringe dagen med at udforske de forskellige videnskabs-udstillinger, nogle af Europas største akvarier, eksperimentarium og en hel regnskov! Universeum ligger midt i Göteborg og er Nordens største science center i hele 7 etager.

  Universeum
  Få masser af oplevelser i Universeum
 • Den Botaniske Have i Göteborg (4.1 km)

  Den fremragende botaniske have i Göteborg er et paradis for haveelskere Haven allerede åbnet i 1923, og er en af de største af sin art. Der kan I nyde 175 hektar af planter, både i det fri og i de mange væksthuse. Tag et kig på havens samling af tropiske orkideer, kødædende planter og det sjældne Påskeø-træ, som uddødt i sit naturlige miljø. Gå en tur i klippehaven og nyd duften af urtehaven. Mere end en halv million mennesker besøger hvert år denne smukke park, så det er et af Sveriges mest populære besøgsmål. http://www.botaniska.se/

  Den Botaniske Have i Göteborg
  Den fremragende botaniske have i Göteborg er et paradis for haveelskere og oplev det smukke vandfald.
 • Ostindien-fareren Göteborg (8.0 km)

  Dette skib er verdens største aktive træskib. Skibet er en kopi af den ostindienfarer, som ved hjemkomsten fra Kina i 1745 sank lige udenfor indsejlingen til Göteborg. Selvom det er en kopi, har det været i Indien og på flere ekspeditioner rundt omkring i Europa. I 2010 deltog skibet i festlighederne omkring kronprinsesse Viktorias bryllup.

  Ostindien-fareren Göteborg
  Mærk historiens vingesus under en guidet tur på "sejlskibet Göteborg".
 • Göteborg (12.6 km)

  Göteborg
 • Volvo Museum (14.1 km)

  I 1970'erne var Volvo faktisk Sveriges største eksportvare næst efter Abba.... Mamma mia !! Har I bare en lille smule interesse i køretøjer på 4 hjul, så kig indenfor på museet, som er med til at fortælle historien om svenskerne og Sveriges samfundsudvikling fra 1927 og frem til i dag. I gavebutikken kan I sågar købe en lille bid af Volvo med hjem - legetøjsbiler, bøger og reklameartikler. Der er naturligvis gratis parkering udenfor museet.

  Volvo Museum
  Ren nostalgi på Volvo museet
 • Bohus fæstning (17.9 km)

  Tag på en dejlige kør-selv bilferie til Sverige. Find et billigt nord for Göteborg og besøg Bohus fæstning, som er mere end 700 år gammel. Et besøg her er spændende for både børn og voksne. Her kan I opleve ægte nordiske historier om kongelige, blodige belejringer, hekseprocesser og fangekældre. Det spændende program skaber øjeblikke og erindringer som bliver siddende længe efter. Tag på en guidet tur eller prøv at skyde med bue og pil. Der er masser af børnevenlige hoteller, find dem hos Risskov Bilferie og nyd en skøn familieferie i det svenske på en ægte kør-selv ferie.

  Bohus fæstning
  Bohus fæstning, en oplevelse for både børn og historie intereserrede.
Vis flere

Kort

Arena Hotel
Baldersgatan 4 411 02 Göteborg