Wellnessferie på Arendal Herregaard Spa & Resort

Dansk | DKK

Arendal Herregaard Spa & Resort

Wellnessophold med afslapning og naturoplevelser i maritime omgivelser

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Gratis adgang til stort wellnessområde
 • Unik atmosfære og god service
 • Oplev naturen i Raet Nationalpark
965,-
3~4 dage fra
1.549,-

Inkl. 5-retters menu

Wellness i Sydnorge

3 dage
Kun 1.549,- / spar op til 659,-
SPAR
4 dage
Kun 2.319,- / spar op til 965,-
SPAR
Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 5-retters menu
 • 1 x velkomstdrink (alkoholfri)
 • Adgang til spa afdeling
 • Gratis parkering
Risskov Pakken

Nyd et uforglemmeligt ophold med wellness og herregårdsidyl i Sydnorge. Lad jer forkæle i det flotte spa center, spis god mad, drag ud på eventyr i de smukke omgivelser og nyd den korte afstand til såvel stranden som til naturen. Arendal Herregaard Spa & Resort tilbyder alletiders base for en vaskeægte wellnessferie med masser af muligheder.

Hotellet tilbyder

Arendal Herregaard Spa & Resort har en skøn beliggenhed i landsbyen Færvik i det sydøstlige Norge, blot nogle få hundrede meter fra Spornes Strand. Her er I omgivet af natur og en skøn maritim atmosfære som tilsammen skaber en helt særlig ro og idyl. Hotellet er indrettet i en smuk herregårdsbygning som danner nogle yderst charmerende og samtidig moderne rammer om jeres ophold.

Hotellets flotte wellnessområde byder på indendørs swimmingpool med lagune, dampbad, tyrkisk Hamam, sauna, tropiske bade og Jacuzzi. Derudover har I mulighed for at bestille forskellige massage- og spabehandlinger som udføres af uddannede terapeuter.

Udenfor kan I nyde godt af hotellets terrasse, solterrasse og have og mellem d. 20.06. og d. 17.08. er der åbent for hotellets udendørs swimmingpool.

Området omkring Færvik er oplagt til aktivititer såsom ridning, fiskeri, vandre-, cykel- og kanoture og hotellets personale hjælper gerne med at arrangere. Der er mulighed for at leje cykler direkte ved hotellet så I let kan drage ud i omgivelserne. Tag f.eks. en tur til Merdø som er en del af den naturskønne Raet Nationalpark, beliggende i skærgårdsområdet sydvest for hotellet.

Hver morgen kan I få en god start på dagen med et velsmagende morgenmåltid som nydes i lyse rammer. Om aftenen kan I nyde en god middag i den flotte restaurant og som den perfekte afslutning på en god dag, kan I tage en drink og en sludder i hotellets hyggelige bar.

Der tilbydes gratis parkering ved hotellet og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellets flotte værelser er alle renoveret i 2008 og tilbyder hyggelige rammer med rustikke møbler, lyse farver og et stilrent design inspireret af Sydnorge og havet. Samtlige værelser tilbyder eget bad og toilet, TV, radio og garderobeskab. Kæledyr er ikke tilladt på hotellet.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

80 km fra
Kristianssand, Norge
130 km fra
Larvik, Norge
300 km fra
Stavanger, Norge
430 km fra
Göteborg, Sverige
470 km fra
Bergen, Norge
600 km fra
Øresundsbroen
650 km fra
Helsingborg, Sverige 

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Arendal (9.9km)

Hold en miniferie eller tag et weekendophold og besøg byen Arendal, som har ca. 40.000 indbyggere og er den næststørste by i Sørlandet efter Kristianstad. Her findes der en herlig blanding af skærgård, hvor der er masser af friluftsmuligheder og så er der den travle by med små gader fyldt med specialbutikker og gode madoplevelser samt et bredt kulturudbud hele året rundt.

Tag på sightseeing i skærgården med ´Skilsferga´ til den idyliske Merdø. Lej en kano eller en kajak og oplev kysten i eget tempo, og husk at få badetøjet med når turen går til stranden. Risskov Bilferie har altid mange billige miniferier og weekendophold at vælge imellem.

Vitensenteret Sørlandet (35.4km)

Videnscenteret Sørlandet er en oplevelse og samtidig et center hvor børn og unge kan lære via interaktive oplevelser og en slags ´læreland´for opfindere og forskere. Tag endelig hele familien med på turen i det interaktive videnscenter, og start med at udforske alle de interaktive installationer og aktiviteter som centeret byder på. Prøv en tur i hamsterhjulet eller prøv et varmekamera eller løs de mange gåder og udfordringer samt meget, meget mere.

Der er også et udendørs område med parkering og en smuk udsigt over søen.

Raet nasjonalpark (17.1km)

Nationalparken dækker ca. 185 kvadratkilometer af den yderste skærgår fra Hasseltangen i Grimstad til Lyngør ved Tvedestrand. Det er Sørlandets første nationalpark og den ligger ved skærgården Aust-Agder.

Sørlandets største ø hedder Tomøy og ligger lidt udenfor Arendal. På den fjerne side af Tromøya ligger Spornes strand, der har sin egen rullesten, og med udsigt til fyrtårnene Store og Lille Torungen, der lige kan skimtes i det fjerne.

På Tromøy er der også gode muligheder for at få sig en cykeltur i det skønne terræn, som også egner sig til familier med børn. Tag færgen fra Tyholmen i Arendal til Akilså, som er den nordvestlige del af Tromøy, det er gratis at medbringe cyklerne, hvis de vel at mærke er lejet bycykler i Arendal.

Nes Verk Golfpark (28.9km)

Golfanlægget ved Nes Verk bliver regnet som værende et af de aller bedste i Norge. Gæstespillere kan forsøge sig med hovedbanen med 18 huller eller deres 9-hullers bane. Sidstnævnte anbefales til begyndere og spirende golfentusiaster. Golfbanen har også en korthulsbane, hvor man kan spille fodgolf, en herlig familieaktivitet for både børn og voksne. Nes Verk har også en skøn café, Golfen Café, og deres egen butik, der sælger udstyr og tøj til både begyndere og erfarne golfspillere.

Arendal & Omegn Golfklub (28.9km)

Bestil en golfferie i Norge hos Risskov Bilferie og spil i Arendals Golfklub, som blev bygget i 1994 og i dag har mere end 1000 medlemmer. Hovedbanen har 18 huller, mens deres mindre bane har 9 huller.

I klubben finder I også en restaurant og en golfbutik. I kan bestille hotel hos Risskov Bilferie - og så afsted til  Arendals Golfklub - det oplagte sted for en golfferie, en kør-selv ferie eller bare et weekendophold med golf på menuen!

Bogbyen ved Skagerrak (27.6km)

Find en billig kør-selvferie hos Risskov Bilferie og oplev Bogbyen ved Skagerrak. I 2003 blev Tvedestrand udnævnt til Bogbyen ved Skagerrak, og i dag kan den lille by prale af hele ti boghandlere. Hver måned arrangeres der forskellige litteraturarrangementer med nogle af Norges mest kendte forfattere. Byens guidede turer anbefales også, så I ikke går glip af de mange hyllemetre af gode oplevelser byen har at byde på. Tag gerne små pauser undervejs og lad spontaniteten råde, når i passerer de mange smukke huse i byen som Rådhuset, Forvaltergården og "Strygejernet". Sidstnævnte regnes som Norges smalleste hus og har indgang fra både første, anden og tredje sal. Find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie og tag hele familien med så alle kan lære Bogbyen ved Skagerrak at kende.

Ibsen museet (32.5km)

I Grimstad ligger der et museum, dedikeret til Henrik Ibsen. Det ligger i den gamle bygning, hvor den verdenskendte forfatter i sine yngre dage arbejdede som medhjælper i et apotek. Det var her at han skrev ´Catilina´, som også var hans første skuespil.

Størstedelen af museet er bevaret som det stod dengang Henrik Ibesen holdt til på stedet, nærmere betegnet mellem 1847 g 1850. Besøg den lille urtehave og læg også vejen forbi den lille museumsbutik, hvor Ibsens samlede værker kan købes på flere forskellige sprog. En dejlig oplevelse at tage med sig hjem fra miniferie i Norge.

Lystfiskeri i Vegårshei (44.4km)

Find en aktiv ferie til Norge hos Risskov Bilferie og tag familien med ud på en fisketur. Kør-selv til Vegårshei hvor der er et varieret udbud af fiskepladser. Man skal købe fiskekort, hvilket kan erhverves flere steder i området. Fiskekort kan købes hos Esso i Vegårshei eller i Vegårshei Hunting & Fishing. Fiskeområdet omfatter øvre Storelva fra Høl til Presteveien, Solberg Water, Kallberg Water, Ekksjø, Kalsvann, Kordsdalskjennene og vandet rundt om Slettå.

En af stederne er Vega, områdets største sø, som også er et af Norges største fiskeområder. Her har man ofte held med at fange ørreder. Find billige hoteller i området og kom afsted på en fisketur i Norge med Risskov Bilferie.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Fårup Skovhus

Inkl. 2-retters menu

Nordjylland

Familieferie i Nordjylland

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenkomplet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

376,-
Fra kun
699,-

Vis kort

Ideelt til familieferie i Nordjylland

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat

Smögens Hafvsbad

Wellnessophold ved havet

Vestkysten

Spa-hotel i Sverige

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x aftenens ret
 • 2 x entré til spa
 • Gratis frugt i receptionen
 • Gratis internet

575,-
Fra kun
1.079,-

Vis kort

Fantastisk SPA-hotel lige ved havet

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse i anneks
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 45% rabat

Foldens Hotel Skagen

Parkering inkluderet

Vesterhavet

Maleriske oplevelser

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • Gratis parkering og internet
 • Central beliggenhed

327,-
Fra kun
1.199,-

Vis kort

Skøn beliggenhed i Skagen centrum

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 4~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat