Betaling

Betaling

Gavekort

Arona Hotel Atrium

Opels hjemby Rüsselsheim er en hyggelig bilby med grønne områder og historie

 • 675 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 650 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 700 km fra Rostock, Tyskland
 • Bar
 • Sauna
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Hotellet

Oplev Opels hjemby Rüsselsheim, som er en hyggelig og historisk by med oplevelser for enhver smag. Byen er placeret på den tyske industrirute og I kan lære meget om byens industrielle historie. Arona Hotel Atrium er et moderne 4-stjernet hotel med en central beliggenhed i det hyggelige bycentrum.

Hotellet tilbyder

Arona Hotel Atrium er et moderne 4-stjernet hotel med en beliggenhed direkte i centrum af Rüsselsheim i nærheden af flere butikker og restauranter. Hotellet tilbyder selv en fin morgenmadsrestaurant, hvor de serverer en stor og indbydende buffet mellem kl. 6 - 10 og 7 - 11 i weekenden. Hotellet har et lille område med sauna og solarium, hvis I trænger til en afslappende stund. Der er adgang til gratis internet på hotellet.

Værelser

Alle hotellets standardværelser er komfortabelt indrettet på ca. 25 m2. Værelserne er alle indrettet med eget bad og toilet, hårtørrer, skrivebord, siddeplads, tv, telefon, radio, minibar samt adgang til internet.

Bemærk at

Børn i opredning har kun morgenmad inkluderet i opholdet.

Såfremt I har bestilt et ophold med aftensmad, vil denne blive serveret på restauranter i byen: enten på italiensk restaurant (lukket søndag) eller græsk restaurant (lukket lørdag).

Vis flere

Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 99,- pr. booking ved telefonbestilling

Værd at se

 • Wiesbaden (19.5 km)

  Wiesbaden har en lang tradition som kursted takket være sine 26 varme kilder og regnes rent faktisk for en af de ældste i Europa. Byen er et anerkendt center for behandling af reumatiske og ortopædiske sygdomme og de varme kilder er derfor forsat et vigtigt element i de medicinske behandlinger. Derfor har byen også mange specialiserede sygehuse og rehabiliteringscentre. Wiesbaden er også berømt for sin smukke arkitektur og skønne klima, hvorfor byen også er kendt som Tysklands Nice. Besøg Schloßplatz som ligger i centrum af byen og som er omgivet af flere fremragende bygninger. Hertugens Palads blev påbegyndt under William, Hertug af Nassau i 1837, og den blev afsluttet i 1841, to år efter Williams død. Paladset blev senere brugt som hovedkvarter for franske og britiske besættelsestropper efter Første Verdenskrig, derefter som museum. Siden 1945 har bygningen fungeret som ´Landtag´ eller parlamentsbygning til den føderale del af Hesse. Den hyggelige by har meget at byde på og et par timer i dens hyggelige selskab kan bestemt ikke skade.

  Wiesbaden
  Det majestætiske rådhus i Wiesbaden
 • Frankfurt (34.7 km)

  Tysklands femte største by og som er et sted, hvor mulighederne og oplevelserne står i kø. Frankfurt er i dag en af verdens vigtigste finansbyer og I kan bl.a finde Den Europæiske Centralbank. Byens skyskrabere står i kø og minder mest af alt om en amerikansk storby. Frankfurt er indbegrebet af en international storby og hver tredje indbygger er ikke tysk. Dette præger byen meget og skal I f.eks. ud at spise, er der næsten ikke et land, der ikke er repræsenteret på byens restauranter. Selvom byen er mest kendt for dens skyskrabere, finder I mange andre ting i Frankfurt. Kaiserdom, St. Paul's kirke og Römer er blandt de fantastiske bygninger, der præger billedet i den gamle bydel. Også shopping mulighederne er utallige. Der findes både de store shoppinggader med alle de kendte butikker i det nye kvarter, men de hyggelige gader med special butikker findes også i den gamle bydel.

  Frankfurt
 • Rüdesheim am Rhein (44.0 km)

  Rüdesheim am Rhein er en af Tysklands mest produktive og naturskønne vinregioner. Byen indbyder til smukke vandreture gennem bjergene og en fantastisk udsigt over den blændende Rhin-floddal og store dele af det UNESCO-listede Rheingau-distrikt. Sammen med sine omfattende vinmarker gør byens rige kulturelle og historiske baggrund det til et af de mest spændende steder at besøge i landet.

  Rüdesheim am Rhein
  Rüdesheim am Rhein er en af Tysklands mest produktive og naturskønne vinregioner
 • Burg Rheinstein (51.3 km)

  Find en billig kør-selv ferie hos Risskov Bilferie og oplev de mange seværdigheder som Tyskland gemmer på. Et af dem er det eventyrlige Rheinstein Slot som ligger majestætisk placeret på en stejl klippe overfor Assmannhausen-kvarteret i Rüdesheim am Rhein. Det er et af de vigtigste eksempler på en rekonstruktion af et romantisk slot. Mesterværket blev udført af arkitekten Johann Claudis af Lassaulx og blev bygget i begyndelsen af 1400-tallet som en fyrstelig sommerbolig. Interiøret præges bl.a. af smukke glasmosaikker og vægmalerier. Detr er også muligt at finde billige weekendophold med børnevenlige hoteller i området med Risskov Bilferie. 

  Burg Rheinstein
  Burg Rheinstein
 • Mainz (18.1 km)

  Tag en billig bilferie i Tyskland. Strategisk beliggende ved sammenløbet mellem Rhinen og Main-floden, ligger universitetsbyen Mainz. Byen, som siden 1946 har haft status som hovedstadsby for delstaten Rheinland-Pfalz, byder på mange flotte kirker – deriblandt, ikke mindst, den fantastiske domkirke – hyggelige stræder perfekt til shopping og et Gutenberg Museum hvor I bl.a. finder den første trykte Bibel.

  Mainz
Vis flere

Kort

Arona Hotel Atrium
Marktstr. 2 - 4 65428 Rüsselsheim

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~6 år i forældres seng 100% rabat
Barn 6~12 år i ekstra opredning 70% rabat