Nyd en ferie på Arthotel ANA Panorama i Allgäu

Dansk | DKK

Arthotel ANA Panorama

Mulighed for aktiviteter året rundt

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Billig indkvartering i naturskønne omgivelser
 • Kombiner aktiviteter og kulturelle attraktioner
 • Inkl. daglig morgenmad, madpakke og aftensmad
488,-
3~5 dage fra
699,-

Inkl. 3-retters menu

Ferie i Allgäu

3 dage
Fra 699,- / spar op til 299,-
SPAR
4 dage
Fra 999,- / spar op til 387,-
SPAR
5 dage
Fra 1.299,- / spar op til 489,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbelt superiorværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 3-retters menu
 • 1 x frokostpakke
 • kaffe og te
 • 1 velkomstdrink
Risskov Pakken

På Arthotel ANA Panorama bor du i naturskønne omgivelser i Marktoberdorf, i Sydtyskland. Her tilbydes du et behageligt ophold med en billig hotelpakke og gode betingelser for at kombinere aktiviteter og kulturelle attraktioner.

Hotellet tilbyder

Arthotel ANA Panorama er et charmerende 3-stjernet hotel midt i Allgäu-regionen. Her bor du i hyggelige faciliteter, omgivet af Alperne og dens smukke natur. Hotellet tilbyder interiør inspireret af Alperne og det rustikke kombineret med klassisk og moderne stil.

Der serveres lækker morgenmad hver morgen, og i løbet af dagen kan du nyde kaffe på terrassen i hotellets frodige have. Hotelpakken indeholder også en velkomstdrink, en madpakke, der kan tages med en af dagene, og en middag, der tilbydes på den nærliggende Restaurant Burger. 

I sommermånederne har du de ideelle betingelser for at udforske området gennem vandre- og cykelture. Der tilbydes gratis cykler på hotellet, så du nemt kan komme ud på Allgäu-cykelstien. I vintermånederne kan du nå fem skiområder inden for 30 minutter fra hotellet, hvor du kan stå på ski, kælke og bobslæde.

Benyt lejligheden til at opleve regionens smukke slotte , som omfatter Neuschwanstein, Hohenschwangau og Linderhof. For dem, der ønsker en længere udflugt, anbefales det også at besøge storbyen München eller Tysklands største sø Bodensee (Bodensøen).

Der tilbydes gratis parkering på selve ejendommen og gratis trådløs internetadgang.

Værelser

Arthotel ANA Panorama har i alt 60 hotelværelser.  Det er muligt at reservere 1-2 ekstra senge på deluxe-værelserne.

Værelsestyper *

room type Superior DBL Single use

1 / 3
Superior Dobbeltværelse på ca. 18 m² til 1 person. Udstyret med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, tv og trådløst internet samt eget badeværelse med bruser, toilet, hårtørrer og gratis toiletartikler. Nogle af værelserne har skrivebord samt stol eller sofa og bord.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Standard enkeltværelse

1 / 3
Enkeltværelser udstyret med en enkeltseng, garderobe og trådløst internet samt eget badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer. Nogle af værelserne har skrivebord, stol og tv.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbelt superiorværelse

1 / 3
Superior dobbeltværelse på ca. 18 m², udstyret med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, tv og trådløst internet, samt eget badeværelse med bruser, toilet, hårtørrer og gratis toiletartikler. Nogle af værelserne har skrivebord samt stol eller sofa og bord.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Deluxe dobbeltværelse

1 / 3
Rummeligt og nyrenoveret Deluxe-dobbeltværelse på ca. 25 m². Udstyret med balkon med udsigt over landskabet, en dobbeltseng, garderobe, skrivebord, stol, sofa, bord, tv og trådløst internet. Der er desuden eget badeværelse med bruser eller badekar, toilet, hårtørrer og gratis toiletartikler. Det er muligt at booke 1-2 ekstra opredninger (max 4 personer i alt).
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

850 km fra
Rostock, Tyskland
925 km fra
Puttgarden, Tyskland
950 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Schloss Neuschwanstein (33.7km)

Besøg det fascinerende Schloss Neuschwanstein, som er et af Bayerns vartegn. Slottet stammer fra det 19. århundrede og har efter sigende givet inspiration til Askepot slottet, i den verdensberømte Disney film Askepot. Slottet har efterfølgende også fået sin plads i Disneyland.

I dag er slottet et af de mest velbesøgte slotte i Europa og bliver da også besøgt af ca. 1.4 millioner mennesker årligt.

Om sommeren strømmer der dagligt omkring 6000 mennesker igennem slottets værelser, som oprindeligt var tiltænkt blot én enkelt beboer.

Therme Bad Wörishofen (35.6km)

Lidt nord for centrum i Bad Wörishofen ligger det lækre spa- og wellnessanlæg, Therme Bad Wörishofen, som indbyder til afslappende stunder under ferien i Allgäu.


Anlægget som præges af en eksotisk atmosfære med palmetræer, består af to primære dele:


”Thermenparadies”, som byder på et stort udvalg af bassiner og bade, heriblandt også det store ”blueFun” familieområde med vandrutsjebaner, liggestole, vandlegetøj, bordfodbold og meget andet.


Det andet området hedder ”SaunaOase”, og byder på mere end 15 forskellige sauna- og spaoplevelser i skønne omgivelser.

Allgäu Skyline Park (37.8km)

Allgäu Skyline Park ligger nær Bad Wörishofen, og er den største forlystelsespark i Bayern. Her er der mere end 60 attraktioner for både store og små, og således er Skyline Park et ideelt besøgsmål under en familieferie i de tyske alpelandskaber.

Hvad enten I er til rutsjebaner, vandrutsjebaner eller børnekarusseller finder I det hele her! Der er smukke åbne udendørs områder, et varieret udvalg af restauranter og masser af forskellige events som løber fra åbningen i april til Halloween.

Alle parkens forlystelser er inkluderet i entréen, og der er gratis parkering til rådighed for gæsterne.

Schloss Linderhof (70.1km)

Besøg det storslåede royale slot, Linderhof, under jeres ferie nær München eller Zugspitze. Det bayerske bygningsværk har hentet inspiration i det verdensberømte Versailles-palads i Frankrig, og hører til blandt nogle af Tysklands mest prægtige arkitektoniske perler. Der tilbydes guidede ture på paladset og i den tilhørende park, skabt af Ludwig II’s anlægsgartner tilbage i 1868.

Oberstaufen (68.9km)

Landsbyen Oberstaufen ligger omgivet af duftende grønne enge, bølgende bakker og imponerende bjerge - et sandt eventyrland tæt ved Bodensee i Sydtyskland.

Bjergene lokker uanset om I er til vandreture, stavgang, mountainbiking, skiferie eller om I blot er der for, at nyde den fantastiske udsigt.

Besøg Alpsee Bergwelt og det naturskønne område ved søen, der byder på sjov for både børn og voksne. Her finder I Alpsee Coaster, som er Tysklands længste rutsjebane. Rutsjebanen er mere end 3000 meter lang og fører jer fra liftstationen på toppen af bjerget og hele vejen ned til foden af bjerget. Turen varer 5-10 minutter. Alpsee Bergwelt byder også på en klatrepark og en legeplads til børnene.

München (102km)

München er hovedstaden i den tyske delstat Bayern og ligger ved floden Isar nord for de bayerske alper. Efter Berlin og Hamburg, er München Tysklands tredjestørste by, kendt for blandt andet sin Oktoberfest, fodbold og selvfølgelig sine BMW-biler.

Men München er også meget andet end blot øl og hornmusik, og Deutsches Museum er bestemt et af beviserne. Dette imponerende museum udstiller alt mellem himmel og jord, med en enten fysisk eller kemisk beskaffenhed. Fra sivbåde til rumraketter, fra miner til flyvemaskiner. Dette museum er mere end imponerende. Eller hvad med et besøg i den smukke barokke Theatinerkirche eller Münchens tre Pinakotheker, der rummer noget af Europas ypperste kunst. Triumfbuen Siegestor eller den Olympiske Park, der er meget at tage sig til for ikke at tale om biler og byens stolthed, nemlig BMW. Læg vejen forbi BMW Welt og oplev bilerne på nærmeste hold, prøv blandt andet at sidde i en række gamle BMW´er eller hvad med at udforske BMW´s historie i nogle af de interaktive lokaler.

Nu er München jo som bekendt også lidt af et ølsted, så hvorfor ikke aflægge det gamle ølhus Hofbräuhaus ved Platzl et besøg, bestemt en oplevelse, hvis tysk folkemusik og masser af øl lyder tiltrækkende.

Der er fart over München, det er en energisk og livlig forretnings- og shoppingby, fyldt med spændende historie og omgivet af noget af Tysklands ypperste natur og som gemmer på masser af oplevelser til både børn og voksne.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Waldfriede

Fantastisk beliggenhed i alperne

Tyrol

Bjergby i Østrig

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x 4-retters menu/buffet
 • 1 x kaffe og kage
 • 1 x velkomstdrink
 • 10 EUR voucher (wellness behandlinger)

Kun
2.399,-

Vis kort

Moderne wellnesshotel i Tyrol

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. room type Doubleroom Heimatgfühl
 • Barn 0~1.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 2~5.99 år i ekstra opredning 80% rabat
 • Barn 6~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 13~99.99 år i ekstra opredning 10% rabat

First Mountain Hotel Ötztal

Ferie i naturskønne områder

Tyrol

Charmerende Tyrol

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x kaffe og hjemmebag
 • 2 x aftenbuffet
 • 2 x frokostpakke
 • Gratis drikkevarer

Fra kun
999,-

Vis kort

Traditionelt østrigsk hotel i Ötztal

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset room type Doubleroom Basic
 • Barn 0~5.99 år i ekstra opredning gratis
 • Barn 6~10.99 år i ekstra opredning 90kr per nat
 • Barn 11~15.99 år i ekstra opredning 135kr per nat

First Mountain Hotel Zillertal

Mange aktiviteter i Zillertal

Tyrol

Sommer in Österreich

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x aftenbuffet
 • 2 x frokostpakke
 • 1 x eftermiddagskaffe og kage
 • Gratis drikkevarer

201,-
Fra kun
969,-

Vis kort

Vinterferie i smukke omgivelser

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Basic dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i ekstra opredning gratis
 • Barn 6~11.99 år i ekstra opredning 90kr per nat
 • Barn 12~15.99 år i ekstra opredning 135kr per nat