Kør-selv til Auberge du Pécheur med Risskov Bilferie

Dansk | DKK

Auberge du Pécheur

Overnat på et traditionelt belgisk hotel når I holder bilferie i Belgien

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Hold en fredlig familieferie i Gent
 • Slap af på breden af floden Leie
 • Kombinér byferien med det aktive udendørsliv
638,-
3~7 dage fra
949,-

Ophold med morgenbuffet

Miniferie ved Flanderen

3 dage
Fra 949,- / spar op til 184,-
NEDSAT
4 dage
Fra 1.419,- / spar op til 279,-
NEDSAT
5 dage
Fra 1.899,- / spar op til 369,-
NEDSAT
6 dage
Fra 2.369,- / spar op til 519,-
NEDSAT
7 dage
Fra 2.819,- / spar op til 639,-
NEDSAT
* Pris pr. person i komfort dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Risskov Pakken
Auberge du Pêcheur ligger lige ved bredden af ​​floden Lys i Sint-Martens-Latem i det østlige Flandern. De smukke omgivelser og muligheden for at kunne kombinere både aktive og kulturelle oplevelser, er et stort plus når familien er med. I kan også holde en lang weekend på hotellet, hvis I ønsker et pusterum i den travle hverdag.

Hotellet tilbyder

Det klassiske og traditionelle belgiske hotel har en dejlig placering og ligger ikke langt fra de små romantiske byer og den uovertrufne natur i området omkring Sint-Martens-Latemar. Midt i dette landskab ligger hotellet Auberge du Pêcheur, som også byder på en skøn udendørs overdækket terrasse med flodudsigt, hvor der også serveres mad fra hotellets Brasserie. Her kan I få afprøvet det belgiske køkken og i vinkælderen gemmer der sig over 500 forskellige vinetiketter med skønheder i både hvid, rød og rosé.

Der er også en indre gårdhave, perfekt til at slappe lidt af velvidende at bilen har gratis parkeringsret og der er selvfølgelig også gratis WiFi på hotellet.

Belgien gemmer på mange kulturelle oplevelser, og så er der heller ikke langt til spændende byer som Gent og Brugge, som bestemt fortjener en hel dag, hvis I vælger at aflægge et besøg. Ooidonk-slottet ligger heller ikke mange minutters kørsel fra hotellet. 

Fra hotellet er der heller ikke langt til Flanders Expo Gent som er en multi-arena og et kongrescenter, hvor der foregår en lang række arrangementer som koncerter, udstillinger, messer og sportsbegivenheder.

Der er gratis WiFi og parkering på hotellets område.

Værelser

Det hyggelige hotel Auberge du Pêcheur Gæsterne har 32 rummelige værelser der er moderne indrettet med et boutique décor. Der er udsigt til Leiemeersen naturreservat og Ooidonk slottet fra nogle af værelserne. I kan vælge mellem Comfort, Deluxe, Junior Suite, også med en ekstra seng, samt enkeltværelser.

Værelsestyper *

Komfort dobbeltværelse

1 / 4
Værelset er ca. 22 kvm stort, har et moderne badeværelse samt en god udsigt. Derudover er værelset udstyret med fladskærms-Tv, telefon og hårtørrer.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Deluxe dobbeltværelse

1 / 3
Værelset er ca. 27 kvm stort, har et moderne badeværelse samt en god udsigt. Derudover er værelset udstyret med skrivebord, telefon og Tv.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Junior suite

1 / 3
Værelset er ca. 30 kvm stort, har badeværelse med både badekar og brusekabine samt placeret i en separat bygning. Derudover er værelset udstyret med luksuriøse møbler, Tv og placeret lige ved siden af Leie-floden. Mulighed for 1 ekstra person i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Enkeltværelse

1 / 2
Værelset har et moderne badeværelse samt en god udsigt. Derudover er værelset udstyret med fladskærms-Tv, telefon og hårtørrer.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

750 km fra
Puttgarden, Tyskland
775 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
800 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Gent (13.7km)

Det første der møder øjnene er det mægtige “Het Gravensteen”, som også er en af de helt store seværdigheder i Belgien. Borgen blev bygget af Philip af Alsace, der også var greve af Flandern. I første omgang fungerede borgen som et forsvarsværk mod fjender både fra syd og fra nord, men i det 15. århundrede blev borgen lavet om til et fængsel, og et besøg i de dystre fangehuller kan bestemt anbefales sammen med et besøg i museet, der udstiller en masse torturinstrumenter, og her er det kun fantasien, der sætter grænser.

Belgien er hovedsageligt et katolsk land, og derfor er der heller ikke langt mellem kirkerne, hvor den ene bare er smukkere end den anden, og Gent er bestemt ikke en undtagelse. Besøg den flotte Skt. Bavon's katedral, som blev bygget i det 12. århundrede og som nok er et af de mest prægtige bygningsværker i Flandern og som tillige også gemmer på kunstneriske skatte af høj kaliber. Der hænger blandt andet en del malerier af Rubens og den berømte altertavle “Det Mystiske Lam” som blev malet af brødrene Hubert og Jan van Eyck i midten af det 15. århundrede. Den store prædikestol, som er placeret midt i kirken, er lavet af italiensk marmor og i øvrigt god dansk eg.

Gent byder selvfølgelig også på kulinariske oplevelser med de bedste råvarer fra Flandern, og der er et livligt caféliv i byen. Der er også mange småbutikker i centrum, hvor det ikke er svært at finde noget interessant at få med sig hjem.

Brugge (41.1km)

Find en dejlig familieferie hos Risskov Bilferie og kør selv til Belgien og oplev den dejlige by Brugge. Byen ligger i Flandern i det nordlige Belgien og er samtidig den største by i det, der udgør Vestflandern-provinsen. Der er heller ikke langt til den Hollandske grænse fra Brugge, det drejer sig måske højst om 25 km i fugleflugtslinje. Brugge er på en måde nordeuropas svar på Venedig med sit 50 km lange kanalnet, der er en del af selve byen, og som bestemt kan lede tankerne hen til den norditalienske by.

Prøv at tage en af de mange turistbusser, der suser rundt, og få det hele fra landsiden – en sjov og lærerig oplevelse. Oplevelsen er lige så stor, hvis I hopper på en af de mange kanalrundfarter der tilbydes, og så er byen lige pludselig en helt anden, når set fra vandsiden.

Hvad med et besøg på det lokale bryggeri, hvor der tilmed også kan smages på de færdigproducerede varer, eller de mange smukke kniplinger, der både udstilles og sælges rundt om i byen eller hvad med fiskemarkedet i den gamle bydel, som har åbent seks af ugens syv dage og det vil bare ingen ende tage, find selv ud af det, og husk på, at Brugge kræver flere dage, da der er meget at både se og opleve. Find et billigt weekendophold for hele familien hos Risskov Bilferie og tag på en oplevelsestur til den skønne by Brugge i Flandern.

Roubaix (55.4km)

En af forårsklassikerne er som bekendt Paris - Roubaix, også kendt som den hårdeste endagsrute i cykelløb, og de berømte 'pavéer', eller brosten på godt dansk, er bestemt en del af spændingen, da den mindste fejl kan afstedkomme alvorige ændringer i klassementet.

Men Roubaix er også meget andet end blot cykelløb. Også kendt som byen med de tusinde skorstene, men det er nu mange år siden, og kommer de besøgende lidt ind på livet af Roubaix, er det faktisk en undervurderet og meget charmerende by. Besøg det spændende La Piscine Museum eller La Manufacture. Nyd en drink på en af de utallige barer eller caféer og prøv den franske gastronomi med gode vine og råvarer fra området.

Frihedsmuseet (54.8km)

'For Freedom museum' viser den dystre side af Anden Verdenskrig på en blændende, realistisk måde. Ingen enkelt indbygger i Zwin-regionen og Vest-Zeeland-Flandern blev sparet for modgang og undertrykkelse mellem 1940 og 1944 og det er denne periode i historien der udgør museets hovedtema.

Museet rummer tre samlinger. Patrick Tierssoone og Freddy Jones, som er to gamle skolekammerater med en passion for historie, har stillet deres unikke samlinger af originale køretøjer og uniformer til rådighed. Den belgiske luftfartshistorieforening, Bahaat, som er en anerkendt sammenslutning af luftfartarkæologer, udgør den tredje og imponerende udstilling af udgravede flyrester.

Oplev 2. Verdenskrig igen på 'For Freedom Museum', en spændende tur for hele familien.

Fort Napoleon (58.5km)

I klitterne nord for Oostend ligger der et imponerende fort, der også har haft en turbulent historie. Den franske general Napoleon byggede det i 1811 til at forsvare sig mod angreb på blandt andet havnen i Oostende. Men fæstningen har haft flere historiske oplevelser, da det også spillede en rolle i de to verdenskrige.

I dag er der et museum, bistro og restaurant og en god og lærerig udflugt for hele familien.

Mini-Europe (58.9km)

Ved foden af Atomium ligger Mini-Europe, som byder på en unik og ´hurtig´ rejse rundt i de smukkeste byer på det gamle kontinent. Se den gode efterligning af Christian IV-tals Børsen, og tag en spadsertur fra London til Paris videre til Venedig. Men også mange af modeller har en teknisk kunne, oplev Vesuv, der gemmer på overraskelser eller Berlinmurens fald.

En tur til Mini-Europa kan varmt anbefales og der er rigtig mange oplevelser og aktiviteter som ligger og venter i denne oplevelsesoase i Bruxelles.

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Postillion Hotel Dordrecht

Inkl. halvpension og velkomstdrink

Sydholland

Hollandsk kanalby

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis parkering

309,-
Fra kun
1.169,-

Vis kort

Kun 25 minutter fra Rotterdam

Læs mere

Best Western Plus Golden Lakes

Ophold med morgenbuffet

Belgien

Unik naturoplevelse

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 15% rabat i restauranten
 • Adgang til spaområde
 • Gratis parkering og internet

119,-
Kun
999,-

Vis kort

4-stjernet ophold ved Eau d'Heure-søerne

Læs mere

Best Western Hotel Wavre

Inkl. 1 x 3-retters menu

Belgien

Nær Bruxelles

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x 3-retters menu
 • Gratis parkering
 • Sen udtjekning

214,-
Kun
949,-

Vis kort

Udforsk Belgien med en ferie i Wavre

Læs mere

Gosset Hotel Brussels

Ophold med morgenmad

Belgien

I udkanten af Bruxelles

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
 • Sen check ud hvis muligt

159,-
Fra kun
719,-

Vis kort

Billig storbyferie i Bruxelles

Læs mere

Apollo Hotel Breda

Inkl. 1x3-retters menu

Nord Brabant

Oplev historiske Breda

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 3-retters menu
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis parkering

Fra kun
1.319,-

Vis kort

God beliggenhed med familieaktiviteter

Læs mere