Kør-selv ferie til AZIMUT Hotel City South Berlin

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

AZIMUT Hotel Berlin City South

Tag på storbyferie i Berlin til en fordelagtig pris!

Rolig placering i Berlin med nem adgang til centrum
Rar stemning på hotellet og hygge med billard i baren
Fantastiske storbyoplevelser venter i Berlin
 • 450 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 410 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 240 km fra Rostock, Tyskland
 • Døgnåben reception
 • Bar
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
 • Elevator

Hotellet

Azimut Hotel Berlin City South ligger lidt udenfor den helt centrale del af Berlin i et mere roligt kvarter. Hotellet ligger blot 10 minutters kørsel fra Schönefeld Lufthavn i Berlin og blot 5 minutters køretur fra motorvej A100 og A113. 

Hotellet tilbyder

Der serveres morgenmadsbuffet i restauranten med et udvalg af kaffe, brød og juice. Efter en lang dag i Berlin kan Azimut Hotel Berlin City South også byde på en lækker cocktail i baren i hotellobbyen. Der er også mulighed for at få sig et spil billard og en øl.  

Morgenmaden serveres mellem kl. 6:30 frem til kl. 10:00. Hotellet har en skøn terrasse og baren har i øvrigt åben døgnets 24 timer. Der er gratis parkering og fra hotellet er der offentlig transport ind til centrum. Der er adgang til gratis WiFi, men fortrinsvis i lobby og fællesområderne.

Der er også et træningslokale, så det er nemt at vedligeholde træningsplanen på de kardio- og vægtmaskiner, som findes i motionscenteret. Slap af med lidt massage eller en tur i solariet efter træningen. 

Der ligger adskillige internationale restauranter under 5 minutters gang fra hotellet. 

Værelser

Hotellets værelser er lyse og indrettet med eget badeværelse med bad og toilet. Alle værelserne har lydisolerede vinduer og er indrettet med air-condition. Der er også TV og minibar. 

Bemærk at

Turistskat (person) pr. døgn 4,22 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Der tilbydes gratis internet, dog fortrinsvis i lobbyen og på fællesområderne, og der kan anvendes op til 600 MB per nat og apparat for i alt 3 apparater.

Vis flere

Værd at se

 • Checkpoint Charlie (12.1 km)

  Da Berlin var delt i øst og vest fra 1945 til 1989 var Checkpoint Charlie en af de mest kendte grænseovergange. Fornemmelsen af den kolde krig kommer tydeligt frem ved Checkpont Charlie. Selvom navnet lyder fint og glamourøst, så betyder Checkpoint Charlie faktisk bare Kontrolpunkt "C". Her berettes om en række spektakulære flugtforsøg fra den østlige del til den vestlige del af byen, som desværre kostede flere mennesker livet. Checkpoint Charlie blev nedlagt den 22. juni 1990 i forbindelse med Tysklands genforening. Ved grænseovergangen ligger et spændende museum med en omfattende samling af billeder, fotos, avisudklip, film og andre ting, som dokumenterer og fortæller om Berlinmuren og de mange flugtforsøg over muren. Det er på én gang spændende og skræmmende.

  Checkpoint Charlie
  Checkpoint Charlie er en Berlins mest berømte attraktioner.
 • Brandenburger Tor (17.5 km)

  Tag på en familieferie til Tyskland og oplev alle Berlins seværdigheder. Find Danmarks billigste priser på weekendophold i i Berlin hos Risskov Bilferie og læg vejen forbi Brandenburger Tor som er den mest imponerende og den sidste bevarede byport i Berlin. Der var oprindeligt 18 byporte på den gamle toldmur, som stod i byen fra det 18. århundrede frem til midten af det 19. århundrede. Carl Gotthard Langhans byggede den 26 meter høje port tilbage i 1789-91 efter græsk forbillede. På toppen af Brandenburger Tor står en 6 meter høj statue af en stridsvogn og i porthusene kan I se to store statuer - i den ene står guden Mars med sværdet og i den anden Minerva med lansen. Porten ligger for enden af de to boulevarder, Unter den Linden og Straße des 17. Juni. Find børnevenlige hoteller i Berlin og tag på en rigtig storbyferie med familien. 

  Brandenburger Tor
  Brandenburger Tor er den sidste stående byport i Berlin.
 • AquaDom & Sealife Berlin (14.1 km)

  Det store AquaDom & Sealife Berlin er et kæmpe akvarium med 35 tanke fyldt med hajer, søstjerner, blæksprutter og mange tusindvis af forskellige fiskearter. AquaDom er den største cylindertank i verden, der indeholder mere end 1 million liter vand samt koralrev og hundredvis af fisk. Cylinderen virker som en elevator og fragter de besøgende op gennem et væld af fisk, som rent faktisk svømmer lige ved siden af. Tag en billig miniferie eller et weekendophold i Berlin og besøg AquaDom & Sealife Berlin og nyd det fascinerende syn - det er en spændende oplevelse både for voksne og børn og netop AquaDom vil være en sjov måde at afslutte besøget i Sealife Berlin.

  AquaDom & Sealife Berlin
  AquaDom & Sealife Berlin er en oplevelse for voksne og børn.
 • Siegessäule (15.6 km)

  Oplev med egne øjne Siegessäule med sejrsgudinden, som står i den store rundkørsel i Berlin Mitte. Søjlen har siden 1873 stået som et symbol på krigen mellem Danmark, Østrig og Preussen i 1864 (Slaget ved Dybbøl), da Danmark tabte Slesvig, Lauenburg og Holsten. Under 2. Verdenskrig blev søjlen delvist ødelagt og den dag i dag kan man stadig se skudhullerne i monumentets fod.

  Siegessäule
  Den berømte Siegessäule er ikke mindst interessant med danske øjne
 • Zoologischer Garten Berlin (15.3 km)

  Berlin Zoo er Tysklands ældste zoologiske have og blev oprindeligt anlagt i 1844. I dag byder parken på mere end 13.000 dyr og 1.400 arter fordelt over et kæmpe areal i bydelen Charlottenburg, vest for Berlins centrum.

  Zoologischer Garten Berlin
  En af chimpanserne i Berlin Zoo, hvor I også kan se 1400 andre arter.
 • Berlinmuren (18.5 km)

  Berlinmuren var ca. 43 km lang og 3,6 meter høj og delte Vest- og Østtyskland fra 1961 frem til 1989, da Berlin atter blev genforenet. I dag er der ikke meget tilbage af Berlinmuren, men der er markeringer rundt omkring, hvor muren har stået. Oplev Berlin med Risskov Bilferie på et billigt weekendophold i den store by. Oplagt til en lille familieferie fyldt med spændende oplevelser. Der er kun omkring 1,5 km tilbage af muren, også kaldet ´East Side Gallery´, som ligger ved Muehlenstrasse. Men det bedste sted at opleve muren er ved mindesmærket for Berlinmuren på Bernauer Strasse 111 – tag U-bahn til ´Nordbahnhof Station´. Tag på ferie med børn og find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie og oplev byen i et familietempo.

  Berlinmuren
  Et vigtigt stykke historie gemmer sig rundt omkring i Berlin.
 • Rigsdagen (17.8 km)

  Rigsdagen, eller på tysk Reichstag, er Tysklands parlamentsbygning, som ligger midt i Berlin nær Brandenburger Tor. Under Den Kolde Krig lå bygningen i Vestberlin og Berlinmuren løb direkte bag Rigsdagen, som på det tidspunkt stod øde og forladt hen. Bombardementer under 2. verdenskrig lagde bygningen i ruiner, men i 1990 blev bygningen total genopbygget og fik en storslået glaskuppel på taget. Snyd ikke jer selv for en tur op i kuplen, hvorfra I kan kigge ned i parlamentssalen samt nyde en helt fantastisk udsigt ud over Berlin.

  Rigsdagen
  Tysklands parlamentsbygning, Rigsdagen eller på tysk Reichstag
 • Deutsches Technikmuseum Berlin (11.6 km)

  Deutsches Technikmuseum Berlin, eller Tekniske Museum, er nok mest beregnet for de lidt større børn og voksne. Men ikke desto mindre er det en usædvanlig oplevelsesrejse i teknikkens verden, som indebærer dampmaskiner, damplokomotiver, flyvemaskiner, computere og en masse andre teknologiformer. En god blanding af ældre og nyere teknologier, og så er der også en masse ting, der kan afprøves. Der er mere end 26.000 kvadratmeters udstilling, så der er rigeligt at gå i gang med, hvis der er interesse i at finde ud af, hvordan tingene virker.

  Deutsches Technikmuseum Berlin
  Museet gemmer på mange ´tekniske´ oplevelser.
 • Lichtenberg (16.1 km)

  Find en billig bilferie i Tyskland hos Risskov Bilferie og tag på en skøn kør-selv ferie til Berlin. Find en familievenlig storbyferie og kom afsted på opdagelse. Lichtenberg er en større bydel i udkanten af Berlin, hvorfra I har kort afstand til alle Berlins store seværdigheder. Lichtenberg er den perfekte blanding af moderne og traditioner samt storbyliv med landsbyidyl. Området præsenterer sig selv som et livligt og grønt kvarter, der har gode rammer for hele familien. Lichtenberg var en del af det tidligere Østtyskland og det store hovedkvarter for den østtyske efterretningstjeneste Stasi lå i bydelen. I dag er det tidligere hovedkvarter et spændende museum, hvor I kan lære alt om Stasis spændende historie. Stasi var kendt som en af de mest effektive og undertrykkende efterretningstjenester i verden og dette omfattede bl.a. en grundig overvågning og registrering af østtyskere. Museet er meget interessant og I kan bl.a. kigge nærmere på Erich Mielke's kontor, overvågningsteknologi samt de gamle fængselsceller. I bydelen ligger også Berlins største zoologiske have Tierpark Berlin, der også er Europas største landskabszoo. Med mere end 160 hektar og 8.500 dyr, er der nok at se på. De store grønne haveområder giver dejlige omgivelser til de mange dyr og især elefanterne er populære, da haven er kendt for dens vellykkede avl af elefanter. Derudover er en af de større attraktioner kattehuset, hvor der er tigre, pantere og jaguarer i ret store mængder. Tag på en skøn kør-selv storbyferie til Berlin med hele familien og styr selv hastigheden og hvad I vil se i den store by. Find den perfekte familieferie hos Risskov Bilferie.

  Lichtenberg
  Læg vejen forbi bydelen Lichtenberg, hvor også Stasi havde sit hovedsæde.
Vis flere

Kort

AZIMUT Hotel Berlin City South
Rudower Str. 90 - 94, 12351 Berlin

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~13 år i forældres seng 100% rabat