Bilferie til Berghotel Sankt Andreasberg

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Berghotel Sankt Andreasberg

Kulturelle oplevelser i populære Harzen med udsigt til det smukke landskab

Moderne hotel med udsigt i Harzen
Gode udflugtsmuligheder for både børn og voksne
Charmerende omgivelser og feriehygge på hotellet
 • 420 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 400 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 360 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Dampbad
 • Sauna
 • Fitness

Hotellet

Det hyggelige bjerghotel ligger i et naturskønt område i Harzen, og kan tilbyde sine gæster et herligt ophold, omgivet af en skøn natur, der byder på masser af udendørsaktiviteter både om sommeren og om vinteren. Alle gæster er garanteret et behageligt og afslappende ophold i dette moderne hotel, som også egner sig glimrende som familiehotel.

Hotellet tilbyder

Berghotel Sankt Andreasberg er et forholdsvis nyt hotel, som blev bygget i 1970 og som i dag fungerer som et familiehotel. 

Start dagen med en lækker morgenbuffet, på tysk manér, med alt hvad maven begærer fra hytteost til dampende røræg med bacon. Der serveres også gluten- og laktosefri produkter, men snak eventuelt lige med receptionen først, hvis der er specielle krav til maden. I den lækre Panorama Café serveres der tyske og internationale retter og fra den skønne terrasse, der er tilknyttet restauranten, er der et helt fantastisk panoramaudsyn ud over Harzen, som bedst nydes med et glas koldt tysk hvidvin. 

Hotellet har sin egen sauna, som er gratis for hotellets gæster. Der er gratis parkering og adgang til gratis internet.

Værelser

De rummelige værelser på Berghotel Sankt Andreasberg har alle et separat badeværelse med bruser og toilet samt hårtørrer og andre fornødenheder. Der er også telefon på værelserne og et fladskærms-tv med Sky TV og en række filmkanaler. Der er også et lille bord samt lænestole, så hvis der skal læses en god bog eller arbejdes lidt på computeren, så er der også plads til det. Alle værelserne har en lille balkon.

Andre faciliteter

Bemærk at

Turistskat (person) pr. døgn 2 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Det er kun muligt at få en opredning til børn op til 12 år.

Vis flere

Værd at se

 • Nationalpark Harz (15.1 km)

  I den fantastiske park på 247 kvadratkilometer får I naturen helt tæt på. Med over 300 km. stier, så er der rigeligt med mulighed for smukke vandre- og cykelture for hele familien.

  Nationalpark Harz
  I den fantastiske park på 247 kvadratkilometer får I naturen helt tæt på
 • BocksBergBob (30.5 km)

  Tag på en skøn kør-selv ferie i Harzen med hele familien og læg vejen forbi Bocksberg. Den sjove sommerkælkebane som findes på skråningerne af Bocksberg ved Hahnenklee. Her kan I en til to personer drøne ned af skråningerne. I styrer selv hastigheden, så det ikke bliver vildere end ønsket. BocksBergBob banen befinder sig mellem 1 og 6 meter over jorden afhængigt af, hvor I er på banen. Efter turens afslutning bliver I trukket op til start igen, mens I sidder i slæden. I kan enten tage svævebanen op til banens start eller tage en rask vandretur derop. Så der er også lagt op til en aktiv ferie og selvfølgelig, ferie med børn.

  BocksBergBob
  BocksBergBob
 • Badelandet Vitamar (13.4 km)

  Tag til badeland i Vitamar og prøv en billig kør-selv ferie i Tyskland. Vitamar tilbyder masser af sjov for børn og teenagere. Her finder I et stort svømmebassin med kunstige bølger og vandrutsjebanen "Black Hole" med imponerende lys-, video- og lydeffekter. Udover det tilbyder hallen også brændingsbølger som ved havet, en vandpark med vandkanal, boblebad, romersk dampbad, helårs-udvendig svømmebassin samt et vandfald til både store og små gæster. Vandtemperaturen ligger på 28-31°C, mens den ligger på 33 °C i børneparadiset og 35 °C i boblebadene. Hvis I har brug for at slappe lidt af efter den megen aktivitet i badelandet, kan I tage i saunalandskabet. Her er der både finske saunaer, en bio-sauna og meget mere. I badelandet Vitamar skal der betales entré.

  Risskov Bilferie har Danmarks billigste priser på weekendophold, så se om der ikke skulle være et hotel tæt på badeland Vitamar, og nyd lidt kvalitetstid med hele familien.

  Badelandet Vitamar
  Masser af oplevelser i Badelandet Vitamar.
 • Bloksbjerg (Brocken) (18.7 km)

  Tag på ferie i Harzen og tag kør-selv til Bloksbjerg er det højeste punkt i Harzen med sine 1142 meter. Find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie og nyd en ægte familieferie i Harzen. Fra Bloksbjerg er der en fantastisk udsigt, når vejret er til det. Se de store skove, bjerge og de omkringliggende dale. I kan tage enten bil, cykel eller vandre derop. Desuden kan I tage smalsporsbanen fra Schierke.

  Bloksbjerg (Brocken)
  Bloksbjerg
 • Bad Lauterberg (15.2 km)

  Tag på ferie i Harzen og besøg Bad Lauterberg som ligger i en dyb dal i den sydlige del af det smukke Harzen og er et skønt rejsemål i Tyskland. Tag på bilferie i Tyskland og besøg det smukke Bad Lauterberg som er omgivet af stejle bjerge på mellem 460 og 700 meter. Bad Lauterberg har knap 12.000 indbyggere og er en anerkendt, populær kurby, så en wellnessferie er bestemt også muligt. Da byen er over 800 år gammel finder I en smuk bymidte med romantiske gader. Byen byder på alt lige fra større varehuse til små butikker, caféer, iscaféer og restauranter. Der er en ugentlig markedsdag i Bad Lauterberg ved St. Andreaskirken, som I kan kigge nærmere på. Det er også muligt at tage på et weekendophold, så hør ad hos Risskov Bilferie og tag på spa, wellness og forkælelse.

  Bad Lauterberg
  Bad Lauternberg byder på wellness og smuk natur.
 • Wernigerode (35.0 km)

  "Den farverige by ved Harzen" Wernigerode og Wernigerode slot. Slottet troner højt oppe over byen. På slottet kan I kigge ind i fyrstelige værelser og der findes forskellige udstillinger hele året rundt. Fra slottet har I en fantastisk udsigt over Harzens landskab op til Bloksbjerg. Wernigerode er en by med masser af charme. Her findes mange pragtfulde bindingsværkshuse - det ældste er fra omkring år 1400.

  Wernigerode
  Besøg den farverige by ved Harzen Wernigerode
 • Liebesbankweg (30.6 km)

  Find en aktiv ferie til Harzen hvor der er et utal af smukke vandreområder, hvoraf en af de nok smukkeste er, “Liebesbankweg.” Stien løber syv kilometer og er også kendt som kærlighedsruten, da der er små kærlighedsbænke og hytter langs ruten, en garanteret sund oplevelse for hele familien. Oplev blandt andet lagerbassinerne og de farverige enge i Upper Harz, en meget smuk tur som hele familien kan være med på. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og tag på en kør-selv ferie til Harzen i Tyskland.

  Liebesbankweg
  Der er mange smukke vandreture ved Liebesbankweg.
 • Wurmberg (15.5 km)

  Via svævebane fra Braunlage kan I komme op til Wurmbergs top, hvorfra I vil kunne nyde en fantastisk udsigt over hele Oberharzen. Wurmberg er det største skiområde i Harzen. For ski- og snowboardentusiaster venter der et moderne skiområde med forskellige slæbelifter samt pister for både begyndere og øvede.

  Wurmberg
  Via svævebane fra Braunlage kan I komme op til Wurmbergs top
 • Ski-Centrum Hohegeiß/Harz (22.5 km)

  Om vinterne kan I stå på ski i det lokale ski-område.

  Ski-Centrum Hohegeiß/Harz
  Ski-Centrum Hohegeiß/Harz er en oplagt destination for en skiferie i Tyskland, om vinteren
 • Braunlage (11.5 km)

  Tag på en familieferie med børnene og besøg den lille tyske by Braunlage som ligger i Goslar-regionen i de sydlige Harzenbjerge. Byen har sin historie at fortælle, da den allerede blev grundlagt i 1250. En af de ældste bygninger i byen er den gamle smedjebygning fra 1658, som i dag fungerer som et hotel. Den hyggelige lille by har også en del forretninger samt caféer og bistroer. Byens største indtægtskilde er turisme, mest på grund af den fantastiske beliggenhed, som er med til at gøre stedet velegnet til en masse friluftsaktiviteter og sport i de skønne bjerge og skove. Om sommeren er der masser af muligheder for at vandre eller cykle i bjergene, og der er flere anlagte mountainbikeruter, som nok vil kunne udfordre de fleste. Om vinteren er skisporten høj i kurs, og det kan bestemt mærkes. Harzen er et helt fantastisk skisportssted og er meget besøgt om vinteren med turister fra hele Europa. De smukke omgivelser, der er en blanding af granskove og bjerge, gør dette sted helt unikt. Prøv en tur på skøjtebanen i Stadion, som ligger i Harzburger Strasse. Her arrangeres der ishockey og diskoskøjtedans samt skøjteskydning. Udstyret kan lejes ved Stadion, prøv at få fart på med et par skøjter på fødderne, en sjov oplevelse for alle familiemedlemmerne, både øvede som uøvede. Lidt mindre balance kræver det at spille minigolf, her lægges der mere vægt på præcision med en golfkugle. Prøv den 14-hullers minigolfbane i Eventyr Golf. Dermed er der lagt op til en skøn og aktiv ferie med børnene med masser af sjove og spændende aktiviteter. Find en kør-selv ferie hos Risskov Bilferie og tag på en aktiv familieferie i Braunlage, Tyskland.

  Braunlage
  Braunlage byder på herlige friluftaktiviteter.
Vis flere

Kort

Berghotel Sankt Andreasberg
Am Gesehr 12 37444 Sankt Andreasberg

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~6 år i forældres seng 100% rabat
Barn 6~13 år i ekstra opredning 50% rabat