Familieferie ved søen på Bernsteinsee Hotel

Dansk | DKK

Bernsteinsee Hotel & Ferien

Naturskøn familieferie med sandstrand og krystalklart vand ved Bernsteinsee

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Hotellet ligger direkte ved den maleriske Bernsteinsee
 • Restaurant med udsigt over søen
 • Nyligt renoverede, komfortable hotelværelser
683,-
3~6 dage fra
1.119,-

Inkl. halvpension

Hotel ved søen

3 dage
Kun 1.119,- / spar op til 284,-
SPAR
4 dage
Kun 1.649,- / spar op til 414,-
SPAR
5 dage
Kun 2.169,- / spar op til 554,-
SPAR
6 dage
Kun 2.699,- / spar op til 684,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 3-retters menu
 • 1 x 2-retters menu inkl. appetizer
 • 1 velkomstdrink
 • 1 x kaffe og kage
Risskov Pakken

Bernsteinsee Hotel & Ferien ligger i Sassenburg, i Niedersachsen, tæt på Wolfsburg og midt i et naturområde med mange fritidsaktiviteter og muligheder. Bad i den krystalklare sø, Bernsteinsee, tag på vandreture i omgivelserne eller udforsk de spændende museer og forlystelsesparker i nærheden.

Hotellet tilbyder

Bernsteinsee Hotel & Ferien ligger direkte ved en sø med samme navn, bare ca. 20 km. fra Wolfsburg. Her har I den perfekte base for såvel aktiv ferie som familieferie med børn, og kan se frem til et væld af muligheder: Stå på vandski eller wakeboard, spil minigolf, kør gokart eller skyd med bue og pil (mod et gebyr). Det er også oplagt at slappe af på stranden, og nyde en dukkert i det krystalklare vand.  

Efter en god start på dagen med lækker morgenmad i my Bernsteinsee Restaurant, hvor der er udsigt over søen, kan I dykke ned i regionens mange udflugtsmuligheder, som bl.a. tæller møllemuseet ’Gifhorn’, Autostadt Wolfsburg, Wolfsburg Planetarium, Phaeno Science Center og Otter-zentrum i Hankensbüttel.

Er I til naturoplevelser er det helt oplagt, at drage ud på skønne vandre- eller cykelture i grænselandet mellem Hamodrzen og Heide, som byder på nogle særdeles pragtfulde landskaber.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellets moderne værelser er renoveret for nylig, og I kan vælge mellem Standardværelser og Komfortværelser.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 3
Lyst og rummeligt enkeltværelse med eget bad og toilet, hårtørrer, håndklædeholder, kosmetikspejl, komfortabel seng, skrivebord, siddehjørne og TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Komfort enkeltværelse

1 / 2
Komfort enkeltværelse indrettet i den nye tilbygning med elevatoradgang. Værelset har eget bad og toilet, hårtørrer, håndklædeholder, kosmetikspejl, gulvvarme, komfortabel seng, skrivebord, siddehjørne og TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 3
Lyst og rummeligt dobbeltværelse på 20-29 m², med eget bad og toilet, hårtørrer, håndklædeholder, kosmetikspejl, komfortabel seng, skrivebord, siddehjørne og TV. Det er muligt at booke dette værelse med en ekstra seng.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Komfort dobbeltværelse

1 / 4
Komfort dobbeltværelse på 21-25 m², indrettet i den nye tilbygning med elevatoradgang. Værelset har eget bad og toilet, hårtørrer, håndklædeholder, kosmetikspejl, gulvvarme, komfortabel seng (180x200cm), skrivebord, siddehjørne og TV. Det er muligt at booke dette værelse med en ekstra seng.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

260 km fra
Rostock, Tyskland
290 km fra
Puttgarden, Tyskland
300 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

BadeLand Wolfsburg (20.9km)

BadeLand Wolfsburg er det største badeland i  Nordtyskland og har et væld af sjove aktiviteter. Bølgepool, slides, sauna, boblebad og afslapningsområde er blot nogle af dem. Der er børnevenlig hoteller i nærheden, så hvorfor ikke tage hele familien med på ferie og overrask ungerne med en ferie i bil og en tur til BadeLand Wolfsburg.

Vogelschutzgebiet Drömling (43.4km)

Dette beskyttede naturområde regnes for at være Europas vigtigste fuglereservat. I alt omfatter det beskyttede område over 28.000 hektar opdelt i fire forskellige zoner. Området huser 119 ynglende fuglearter og 47 forskellige pattedyr. Parken har i dag status som et biosfærereservat og hører under EU’s omfattende Natura 2000-program.

Braunschweig (45.1km)

Tag på bilferie i Tyskland og besøg Braunschweig, Henrik Løves by, som er den største by i det sydøstlige Niedersachsen og samtidig det kulturelle og økonomiske centrum i regionen. Af seværdigheder, der skal ses i byen, kan nævnes Burgplatz med borgløven, domkirken St. Blasii og det gotiske rådhus i den gamle bydel. Burgplatz blev om- og udbygget af hertugen Henrik Løve i 1100-tallet. Pladsen omkranses af borgen Dankwarderode - Henrik Løves tidligere residens – domkirken, det klassicistiske Vieweghaus og flere bindingsværksbygninger. Midt på denne traditionsrige plads står byens vartegn: En løvestatue af bronze, som hertugen i sin tid lod opstille som et symbol på sin magt og jurisdiktion. Find et billigt weekendophold for hele familien og tag på opdagelse i Braunschweig og omegn med Risskov Bilferie.

Rausch Chokolademuseum (52.8km)

En sød oplevelse kunne være at besøge Rausch chokolademuseum. Her kan I lære interessante ting om kakaobønnens historie, høsten af bønnerne samt produktion af chokolade. Se også interessante maskiner, der viser, hvordan chokoladen blev produceret for 100 år siden. Der er selvfølgelig også mulighed for at smage chokoladen samt købe lidt med hjem fra outlet-butikken. Museet har også en fin café, hvor der serveres det ypperste indenfor varm cacao og kager med chokolade.

Happy RIZZI House (52.8km)

Seværdigt er også det kulørte Happy RIZZI House. Happy RIZZI House ligger i udkanten af det historiske Magni-kvarter og er tegnet og skabt af kunstneren James Rizzi fra New York. Det tog to år at færdiggøre de kulørte hustårne. De tredimensionale bygninger huser kontorer i dag. I Magni-kvarteret finder I desuden mange fine bygninger og hyggelige stræder og stedet er ideelt at besøge, når man er på ferie i bil i området.

Julemarked i Braunschweig (53.5km)


Braunschweig er en af de mange tyske byer som er blevet populær, at besøge i tiden op til jul. Den smukke by forvandles til et skønt julemekka af funklende lys, dekorationer og dejlige dufte, fra allerførste dag når julemarkedet skydes i gang.

Hvert år bliver torvene og pladserne omkring byens flotte domkirke, ’Braunschweiger Dom’, forvandlet til et charmerende julemarked med elegante lysdekorationer og en pragtfuld atmosfære. Med de omgivende historiske bygninger som baggrund, åbner mere end 150 boder op med håndværk, julepynt, legetøj, beklædning og meget andet. De kulinariske delikatesser, såvel regionale som internationale, er altid populære blandt gæster fra nær og fjern. Med sin mere end 500 år lange tradition er julemarkedet i Braunschweig blandt nogle af de mest attraktive og stemningsfulde i Tyskland, og det tiltrækker tusinder af mennesker hvert eneste år. Julemarkedet falder ofte sammen med byens årlige kulturuge. Kulturugen omfatter et stort program spækket med arrangementer, underholdning og events i lange baner. Kor, teater, musik og kultur, eventyrfortælling, dukketeater og juleværksted er blot nogle af de tilbud I kan nyde godt af i denne uge.

En stor oplevelse venter ved byens historiske voldgrav, hvor et advanceret belysningssystem, på magisk vis, angiver hvor Oker-floden har haft sit oprindelige forløb. Dette i form af farverigt glas, som i kombinationen med rolige musikalske toner, er utroligt smukt at opleve. Omkring den historiske voldgrav er opstillet flere boder hvor I finder alt fra kunsthåndværk til Glühwein.

I bør også helt absolut gå en tur op i det 61 meter høje rådhustårn, hvorfra I har en fuldstændig fantastisk udsigt over den smukke by og hele markedsområdet nedenfor.

Braunschweig er et oplagt besøgsmål i juletiden og med Risskov Bilferie finder I helt sikkert et godt tilbud på et hotelophold i eller i nærheden af byen.


Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

H+ Hotel Goslar

Inkl. halvpension

Harzen

Velvære i Harzen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenmenu/buffet
 • 1 fl. vand på vær. til deling
 • Adgang til pool og sauna

149,-
Fra kun
999,-

Vis kort

Wellness i historiske Goslar

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 7~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 0~6.99 år i ekstra opredning 100% rabat

Hotels am Kranichsee

Inkl. 3-retters menu

Harzen

Populære Harzen

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x Æblejuice og vand på værelset
 • 3 x 3-retters menu/buffet
 • 1 velkomstdrink
 • Adgang til pool og sauna

140,-
Kun
1.469,-

Vis kort

15 km fra Goslar

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat
 • Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat

Residenz Hotel Harzhöhe

All inclusive ophold

Harzen

Vild pris til Harzen

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x frokost (salatbuffet & suppe)
 • 3 x aftenbuffet
 • 3 x kaffe og kage
 • 3 x Gratis drikkevarer

166,-
Fra kun
1.099,-

Vis kort

Pakke inkl. gratis drikkevarer

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~6.99 i babyseng 100% rabat
 • Barn 7~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat