Ferie på Best Western Plaza Hotel Eskilstuna

Dansk | DKK

Best Western Plaza Hotel Eskilstuna

Centralt og komfortabelt hotel midt i Eskilstuna

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Central beliggenhed midt i Eskilstuna
 • Inkl. velkomstkaffe og aftenens hovedret
 • Tæt på den familievenlige Parken Zoo
474,-
3 dage fra
789,-

Inkl. dagens ret

4*-hotel i centrum

3 dage
Fra 789,- / spar op til 475,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenens ret
 • 1 x velkomstkaffe
 • Gratis fitness faciliteter
Risskov Pakken

Best Western Plaza Hotel Eskilstuna er et familiehotel med personlig service og en central beliggenhed lige i centrum af Eskilstuna. Her tilbydes du en behagelig base og et ideelt udgangspunkt for dejlige dagsture og nærhed til byens udbud af shopping og aktiviteter.

Hotellet tilbyder

Det 4-stjernede hotel ligger centralt lige i centrum og er bemandet døgnet rundt med venligt og hjælpsomt personale. Der serveres en stor morgenbuffet hver morgen. Om aftenen tilbydes aftenens hovedret efter kokkens valg, hvorefter du eksempelvis kan sætte dig ned i hotellets hyggelige bar. Som overnattende gæst har du fri adgang til hotellets fitnesscenter. For dem der ønsker at forkæle sig selv med kidt ekstra, har hotellet også et wellness-område med dampbad og sauna.

Besøg Tuna Park indkøbscenter med over 60 butikker, spadser rundt i det 17. århundredes miljø omkring Rademachersmedjorna, læg vejen forbi verdens første genbrugsgalleri (Re-Tuna) eller besøg en af Sveriges eneste brewpubs (Ölkultur) ved Eskilstuna-floden. For dem der rejser med børn, anbefales et besøg i Parken Zoo der omfatter både zoologisk have, forlystelsespark og karneval. For golfentusiaster finder du også Eskilstuna GK og Torshälla GK inden for en overkommelig afstand. Andre interessante attraktioner omfatter Eskilstuna Bymuseum, Eskilstuna Kunstmuseum og Sörmlandsgården Frilandsmuseum.

Værelser

Hotellet har i alt 88 værelser fordelt på 5 etager med elevator. Vælg mellem overnatning i enkelt- og dobbeltværelser, med mulighed for at booke en ekstra opredning på dobbeltværelserne. Hotelværelserne er ca. 16 m² og er alle udstyret med eget badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer, dobbeltseng eller to enkeltsenge, tv, telefon og trådløst internet.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Standard enkeltværelse udstyret med eget badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer. Derudover har værelset en 105 cm bred seng, skrivebord med stol, lænestol, TV, telefon, clockradio og elkedel.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 3
Standard dobbeltværelse udstyret med eget badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer. Derudover har værelset en dobbeltseng (160 eller 180 cm bred) eller to enkeltsenge, skrivebord med stol, lænestol, TV, telefon, clockradio og elkedel. Mulighed for ekstra person i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

380 km fra
Göteborg, Sverige
525 km fra
Helsingborg, Sverige 
600 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Ekilstuna (0.8km)

Tag en billig bilferie og besøg byen Eskilstuna i Sörmland. Byen ligger på Eskilstunaån, der forbinder søerne Hjälmaren og Mälaren, og takket være denne strategiske beliggenhed blev der dannet et handelscenter her i 1000'erne. Navnet Eskilstuna er afledt af den engelske munk og Sörmlands saint St. Eskil. Den centralt beliggende Fors kirke, som er byens ældste, dateres tilbage til midten af 1000-tallet.

Gå ikke glip af Rademachersmedjerne, som er et udendørs museum i centrum af byen, hvor I finder velbevarede huse fra Reinhold Rademachers smidjeproduktion fra det 17. århundrede. Traditionelt håndværk kan købes i området, som kan købes på stedet. Nap en billig kør-selv ferie og hold sommerferie i Sverige. 

Torshälla GK (8.1km)

Udfordrende, men ikke for svært, består Torshälla GKs 18-hullers bane, af ni huller der åbnede i 1961 og ni huller fra 1993. Banen består af tre forskellige naturtyper, eng, park og skovkarakter. Der er en sæsonbestemt golfrestaurant, der serverer frokostbuffet og a la carte.

Sagostigen (25.1km)

Sagostigen er et sjovt natursti med tilhørende forlystelsespark. Området er primært rettet mod børn 2-12 år. Langs stien er der modeller af slotte og bygninger fra de berømte klassiske sagaer.

Strängnäs (33.8km)

Oplev den lille perle Strängnäs ved Sveriges tredje største sø Mälarens sydlige strand i det smukke Sörmland. Strängnäs oprindelse kan forklares ved sin strategiske beliggenhed mellem indre Södermanlands og Mälardalen. De tidligste spor af mennesker i området stammer fra 6000 f.Kr. I dag bor næsten 14.000 indbyggere her.

Bybilledet domineres af katedralen på Kyrkberget.

Der er mange hyggelige restauranter og små butikker samt flere af de store detailkæder.

Gårdsbutikken Östra Malma (40.9km)

Gårdsbutikken Östra Malma har etableret, hvad gårdbutikker betyder og sælger kun lokalt producerede fødevarer og andre produkter. Vildt køddet herfra er meget værdsat, så hvis det er vildt sæson og I er madlavning entusiaster, kan et besøg anbefales. Hvis I vil spise en lettere frokost, er det også godt.

Västerås (44.4km)

Västerås ligger på Mälarens nordlige bred og er en dejlig by med lidt over 120.000 indbyggere. I kan tage en tur rundt i det hyggelige centrum og se om der ikke skulle være nogle billige godbidder på udsalg som I kan få med hjem som minde fra turen. Der ligger også flere restauranter, hvor I kan få lidt at spise eller I kan også benytte lejligheden til at besøge H&Ms allerførste butik, hvor modeimperiets historie tog sin start.

Et af byens vartegn er Västerås Koncerthus som blev indviet i 2002 af kong Carl Gustav XVI. Hold øje med de mange interessante begivenheder som afholdes i koncertsalen og på Västmanlands Teater. 

Vasaparken er også et besøg værd, et skønt sted at slappe af mindt i de smukke omgivelser. Er I på udkig efter kunst, så læg vejen forbi Karlsgatan 2, som er mødestedet for kunst og kultur, og der er også to museer; Västerås Art Museum og Västmanland landsmuseum. 

Tag familien med til Sveriges første actionbad, Kokpunkten, og få badeadrenaliet op i det røde felt. Om vinteren kan I også stå på ski ved Vedbobacken eller prøve skøjterne på skøjtebande på Mälarensøen.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Good Morning+ Hägersten

15 min. med T-banen til centrum

Mälardalen

Sveriges hovedstad

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x aftenens ret
 • 2 x kaffe
 • Adgang til sauna og fitness

137,-
Kun
829,-

Vis kort

Oplev Stockholm og skærgården på ferien

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 3~99.99 år i ekstra opredning 298.2kr per nat

Good Morning+ Nyköping

Historisk skærgårdsby

Södermanland

Oplev Nyköping

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatning m. morgenmad
 • 1 x aftenens ret
 • 2 x kaffe
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

130,-
Fra kun
779,-

Vis kort

Skærgård, kultur og shopping i Nyköping

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 3~99.99 år i ekstra opredning 298.2kr per nat

Clarion Hotel Örebro

Inkl. halvpension

Närke

Suveræn placering i Örebro

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x aftenens ret
 • Adgang til wellnessafdeling
 • Gratis internet

569,-
Fra kun
759,-

Vis kort

Suveræn placering i Örebro

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~8.99 år i forældres seng 100% rabat