Billig bilferie til Best Western Hotel Carlia

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Best Western Hotel Carlia

Hygge og charme kendetegner det naturskønne område omkring Uddevalla

Flot hotel med central placering i Uddevalla
Wellness- og fitnessfaciliteter af høj kvalitet
Ideelt udgangspunkt for udflugter i Bohuslän
 • 370 km fra Øresundsbroen
 • 90 km fra Göteborg, Sverige
 • 300 km fra Helsingborg, Sverige
 • Restaurant
 • Dampbad
 • Sauna
 • Hund
 • Parkering mod gebyr

Hotellet

Dette hotel ligger i Uddevalla ved Bäveåns munding i byfjorden omgivet af skøn natur og masser af udflugtsmuligheder. Med et ophold på Best Western Hotel Carlia får I et skønt udgangspunkt midt i byen med alle Bohusläns mange spændende muligheder inden for rækkevidde.

Hotellet tilbyder

Dette 4-stjernede hotel ligger centralt i Uddevalla, blot et kort gåtur fra byens hovedgade Kungsgatan og bare ca. 600 meter fra Bohuslän Museum. Her bliver I mødt af et venligt og topprofessionelt personale, som vil være Jer behjælpelige under hele opholdet.  

Hotellet tilbyder en god start på dagen med en stor og varieret morgenbuffet i den lyse og hyggelige morgenmadsrestaurant. Om aftenen kan I nyde lækre og veltilberedte retter i hotellets Restaurant Meatings.  

Der er mulighed for at benytte hotellets sauna og fitnessfaciliteter med løbebånd, crosstrainer, vægte og pilatesbolde.  

Til børnene ligger der en legeplads i blot ca. 300 meters afstand.  

Der er parkering direkte ved hotellet mod et mindre gebyr og gæster har fri adgang til det trådløse internet.

Værelser

De komfortable standard dobbeltværelser er udstyret med to 90cm brede senge. Alle værelser har eget bad og toilet og TV. Det er muligt at låne strygejern og elkedel ved henvendelse i receptionen. Der er desuden mulighed for to ekstra opredninger. Bemærk venligst at værelserne ikke er kørestolsegnede.

Bemærk at

Såfremt jeres ophold inkluderer aftensmad serveres denne på dag 2. Da restauranten er lukket søndag, vil middag blive serveret lørdag ved ankomst denne dag.

I perioden 18/11-14/1 serveres der 2-retters menu i stedet for aftenbuffet.

Opholdet er med slutrengøring, som betyder, at der ikke vil blive redt senge og skiftet håndklæder under opholdet. Nye håndklæder afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.

Det er ikke muligt at betale med kontanter på hotellet.

Receptionen er ikke bemandet kl. 23.00-06.00. Ved ankomst i dette tidsrum bedes I kontakte hotellet på forhånd.

Obs. Julens åbningstider: Mellem den 22. dec. og 06. jan har vi begrænsede åbningstider. Følgende tider gælder i receptionen: kl. 08.00 – 22:00, indcheckning sker fra kl. 14:00. Skulle nogle af gæsterne have brug for at checke ind efter kl. 22:00, må de ringe til os på 0522-14140.

Vis flere

Værd at se

 • Strandpromenaden og Uddevallabroen (2.9 km)

  Gå ikke glip af en slentretur langs den smukke 9,3 km. lange promenade, der løber fra Lindesnäs til ”Skalbankarna”. Vejen, som er komplet bilfri, vandt ”De Smukke Vejes Pris” i 2009. En speciel kilometer af vejen er belagt med træ og kaldes Uddevallabroen. Da broen blev indviet og båndet skulle klippes over, slog man verdensrekorden i ”båndklipning”.

  Strandpromenaden og Uddevallabroen
  Gå en tur på Uddevallabroen og nyd naturen omkring Strandpromenaden
 • Bohusläns Museum (0.7 km)

  Lidt nord for Göteborg ligger byen Uddevalla. Find et billigt hotelophold med Risskov Bilferie og mærk Sverige efter i kanterne. Bohuslän Museum på ’Bäveåns kaj’ i Uddevalla er bestemt et besøg værd, skulle rejsen gå til Sverige. Her kan I opleve et fuld pakket program med lige fra foredrag og musikaftener til temadage og spændende udstillinger. På museets stueetage er der midlertidige udstillinger. Der er også et galleri for moderne kunst og en bådhal med traditionelle både såvel som lystbåde. Find også børnevenlige hoteller i området og begiv jer ud på en skøn familieferie i det svenske med masser af kultur og og skønne oplevelser. Find en billig kør-selv ferie hos Risskov Bilferie.

  Bohusläns Museum
  Tag en tur til Bohuslän Museum og oplev alt fra spændende udstillinger til foredrag og musikaftener.
 • Uddevalla Golf Klub (12.6 km)

  Kan I lide at spille golf, så bør I gå en tur ude på Uddevalla Golfklubs bane. Her finder I 18 huller beliggende i den smukke natur omkring den svenske vestkyst.

  Uddevalla Golf Klub
  Nyd de 18 huller beliggende i den smukke natur omkring den svenske vestkyst
 • Torreby Slot og Golf Klub (28.1 km)

  Benyt lejlighed til at spille 18 huller på den smukke bane i Torreby Golf Klub. Torreby Slot er Bohusläns eneste borg og at spille på denne bane er absolut en oplevelse. Efter en runde kan I spise et godt måltid i det flotte slot.

  Torreby Slot og Golf Klub
  Torreby Slot og Golf Klub
 • Vandpaladset (29.9 km)

  Vandpaladset i Vänersborg er et lækkert badeland, kombineret med forskellige wellnesstilbud. Der er mange aktiviteter såsom vandrutschebane, udendørs pool, whirlpool og grotter. De mindste har deres helt eget børnelandskab hvor de rigtig kan boltre sig.

  Vandpaladset
  Vandpaladset er et badeland kombineret med wellness
 • Fiskebäckskil på Skaftø (37.7 km)

  Besøg Fiskebäckskil på Skaftø som er et dejligt lille fiskerisamfund. Feriestedet blev grundlagt i 1500-tallet under den første Bohuslänske sildesæson. Da silden til sidst forsvandt fra området har industrien siden vendt sit fokus mod skibsfarten. I begyndelsen af 1900’erne opdagede den mere velhavende klasse den vidunderlige lille by og begyndte at leje husene som sommerboliger.

  Fiskebäckskil på Skaftø
  Oplev en helt unik lille by, der tager dig tilbage til en simplere tid.
 • Trollhättefallet (30.1 km)

  Naturens kræfter kommer sjældent så tydeligt til udtryk, som ved et vandfald. Se naturens kræfter på arbejde ved det verdensberømte vandfald Trollhättefallet. Vandfaldet er over 30 meter højt, og I kan få en fantastisk udsigt over faldet fra Oscarsbroen. Vandet falder på bestemte dage og på bestemte tidspunkter, f.eks. under ”Fallens Dagar” (faldets dage), som finder sted i Juli måned. Når vandet frigives falder det med 300.000 liter vand i sekundet! Dette er en vidunderlig forestilling som I ikke må gå glip af.

  Trollhättefallet
  Oplev det kæmpe vandfald, Trollhättefallet, under en ferie nær Trollhättan
 • Käringön, Smögen & Fjällbacka (57.4 km)

  Sverige har meget at byde på og specielt Bohuslän har en ganske unik natur og et storslået øhav, som det ikke er svært at blive betaget af. Find et billigt weekendophold for hele familien og oplev skærgården med de nøgne granitklipper og de små fiskerisamfund der, ligger som perler på en snor, op langs kysten. Besøg eksempelvis Käringön langt ude i Nordsøen. Øen er kun tilgængelig med færge da den er totalt bilfri. Tag en dagtur til Smögen og gå en tur på den lange Smögenbro ved den gamle fiskerihavn. Eller hvorfor ikke tage en tur til den lille fiskerby Fjällbacka og opleve det sted, hvor Camilla Läckbergs berømte detektivhistorier udfolder sig. Find et last minute hotel hos Risskov Bilferie og kom afsted på en kør-selv ferie til Käringön, Smögen & Fjällbacka i Sverige.

  Käringön, Smögen & Fjällbacka
  Käringön, Smögen & Fjällbacka er dejlige udflugtsmål.
 • Gøteborg (87.3 km)

  Tag en dag ud af kalenderen, besøg Gøteborg og nyd alt hvad denne Sveriges anden største by har at byde på. I kan slentre langs Avenyn, spise god mad, få en kop kaffe og kigge ind i de hyggelige butikker. I kan også tage en tur ud i skærgården med en af de mange passagerbåde eller besøge Nordens største forlystelsespark Liseberg. Tag familien med på en kør-selv storbyferie til Gøteborg og oplev de mange spændende attraktioner og seværdigheder som Sveriges vestkyst kan byde på.

  Gøteborg
  Gøteborg har meget at byde på og er ideel til en hyggelig dagtur eller en storbyferie.
Vis flere

Kort

Best Western Hotel Carlia
Norra Drottninggatan 26 451 31 Uddevalla

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
Barn 3~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 13~99.99 år i ekstra opredning 50% rabat