Risskov Bilferie har Danmarks billigste priser på weekendophold, miniferie og kør selv-ferie.

OK

Best Western Hotel Sindelfingen

Den hyggelige middelalderby Sindelfingen ligger i det sydlige Tyskland nær storbyen Stuttgart.

Billige ophold

2-5 dage fra 289,-

Vi anbefaler

Romantik i Sydtyskland

  • 1 overnatning
  • 1 x morgenbuffet
  • 1 velkomstdrink
  • 1 flaske vand på værelset
  • Gratis internet

2 dage fra 289,-

Spar op til 135,-

Pr. person i Dobbeltværelse


Se alle tilbud fra hotellet

Best Western Hotel Sindelfingen City

Tilbring en romantisk ferie i middelalderbyen Sindelfingen, der tilbyder en dejlig bykerne med hyggelige stræder og fine bindingsværkshuse og som blot ligger 20 km. fra storbyen Stuttgart. Best Western Hotel Sindelfingen City ligger med en rolig beliggenhed, hvor I kan slappe af og nyde en dejlig middag og nattesøvn ovenpå en dags sightseeing.

Hotellet tilbyder

Det dejlige 4-stjernede Best Western Hotel Sindelfingen City ligger dejligt placeret i Sindelfingen ikke langt fra fabrikken Daimler Chrysler. Hotellet har egen restaurant, hvor I kan nyde både mindre snacks og større måltider i moderne omgivelser. Desuden kan I også nyde en forfriskning i baren. Her kan I ofte følge med i diverse større sportsbegivenheder på storskærm. Hotellet har et fint fitnessområde med tilhørende sauna og solarium (mod gebyr), samt en dejlig haveterrasse, hvor I kan slappe af, hvis vejret tillader det. I hotellets lobby er der en 24 timers minibar-service. Der er mulighed for parkering i hotellets garage mod gebyr på 12 euro per dag.

Værelser

De moderne og rummelige dobbeltværelser er alle komfortabelt indrettet med eget bad og toilet, telefon, internetforbindelse og tv. Desuden er dyner og puder allergivenlige.

Sindelfingen

Sindelfingen er en hyggelig tysk by kun ca. 20 km. fra Stuttgart. Sindelfingen grænser til Böblingen og de to byer glider faktisk i et. Floden Schwippe har sit udspring i Sindelfingen og langs dens bredder kan I gå en tur og nyde den hyggelige by. I nord ligger naturreservatet Glemswald, hvor I kan nyde noget af den smukke natur, som I kan finde i Sydtyskland.

Byen er en gammel romantisk by med mange hyggelige huse og seværdigheder. Byen har en typisk middelalderkerne med flere bindingsværkshuse. Blandt de største seværdigheder i den gamle bydel finder I bl.a. St. Martins kirke fra det 11. århundrede, det flotte gamle rådhus samt the Market springvandet og venskabs springvandet. Det gamle rådhus stammer tilbage fra 1478 og I kan finde et bymuseum her i dag. Ved siden af ligger salthuset fra 1592.

Økonomien i byen er hovedsagelig baseret på bilindustrien ligesom resten af området nær Stuttgart og særligt fabrikken Daimler AG, som ligger tæt på hotellet og kontorerne til Smart præger byen. I middelalderen lå der et væveri i byen, og i dag står modeindustrien stadig stærkt her, hvilket de mange modefirmaer vidner om.

Byen er fyldt med dejlige timer for hele familien. Byen rummer et stort antal af spændende butikker og hyggelige markeder, hvor I kan slentre rundt og nyde atmosfæren. Når I trænger til en pause findes der mange gode restauranter, stemningsfyldte kroer og lokale ølhaver. I kan finde noget for enhver smag og både fra det lokale og det internationale køkken.

I byen finder I desuden flere forskellige, spændende museer. På Schauwerk Museum kan I finde en fin samling af tysk og international kunst fra 60'erne og frem til i dag. I den gamle væveskole kan I finde et interessant væverimuseum. Vævere er blevet uddannet i byen i over 150 år og I kan få et indblik i fagets historie. I snart 20 år har IBM's tidligere hulkorttrykkeri lagt hus til museet „Haus zur Geschichte der IBM Datenverarbeitung“. Her finder I spændende udstillinger omkring ting, der blev betragtet som fremskridt for få år tilbage, men som allerede befinder sig på museum.

Anslået antal indbyggere 60.745.

Udflugter

Sindelfingen ligger i det sydlige Tyskland ikke langt fra mange af områdets utallige spændende oplevelser. I kort afstand fra hotellet finder I smukke naturoplevelser, skønne byer og spændende kulturoplevelser.

Kun ca. 20 km fra Sindelfingen, finder I en af Tysklands vigtigste industribyer Stuttgart, der ligger i centrum af regionen Mittlerer Neckarraum og har cirka 600.000 indbyggere. Men Stuttgart er meget andet end bilindustrien. Stuttgart er den perfekte by, hvis I elsker stor variation af jeres muligheder. Besøg de mange forskellige barer og diskoteker eller nyd en romantisk middag på en af byens mange restauranter. Også shoppingmulighederne i byen er uendelige. Stuttgart Centrum byder på mange forskellige interessante shoppingsteder og især Stuttgarts indkøbsgade Königstrasse byder på mange kendte modebutikker, som ligger tæt op ad hinanden.

Schwäbische Alb er et område sydøst for delstaten Baden-Württembergs hovedstad Stuttgart og øst for Schwarzwald, som virker til at være designet for cykling, ridning, vandring og udforskning af charmerende byer og gamle slotte. Det er et karstområde med omkring 2500 kendte grotter. Nogle af dem er forberedt til at blive vist frem. Donauversickerung på Immendingen, et af Tysklands naturlige vidundere, ligger i området. Schwäbische Albs "landskabsblomst" er silvertisteln.

Besøg også den unge by Karlsruhe med det prægtige slot i centrum, hvorfra alléer og gader udgår fra som en vifte. Byen, som først opstod i 1715 var modsat andre tyske byer en åben og liberal by, der ikke var gemt væk bagved store mure. Besøg markedspladsen, hvor I både finder byens kirke og rådhuset. Rundt om pladsen finder I hyggelige ølhaver og restauranter, hvorfra I kan følge med i bylivet. Byen er også fyldt med grønne områder. Gå f.eks. en tur i enten den botaniske have, slotshaven og den zoologiske have.

Romerne gav Schwarzwald navnet: "Silva Nigra" - den sorte skov og Schwarzwald er idag en af de mest romantiske destinationer i Tyskland. Her er der mange muligheder for naturrige udflugter. Prøv f.eks. "Die Schwarzwald Panoramastrasse". Denne strækning er 70 km lang og byder på utallige skønne udsigtspunkter. I helt klart vejr er det faktisk muligt at se Alperne! Turen kan I starte i Waldkirch (ved Freiburg) og tage videre af stejle bjergveje til St. Peter klosteret. Herefter videre til bjerget Kandel til St. Märgen med den berømte klosterkirke. En tur som Schwarzwald-Tälerstrasse er en smuk romantisk vej i det nordlige Schwarzwald.

Andre udflugtsmuligheder er: Middelalderslottet Altes Schloss: 20 km. - SI-Center: 20 km. - Zoo Stuttgart "Wilhelma": 25 km. - Porsche Museum: 32 km. - Hohenzollern slottet: 50 km. - Outlet stores i Metzingen: 50 km. - Klosteret Maulbronn: 61 km.

Hotellets placering

Best Western Hotel Sindelfingen City
Calwer Strasse 16-18
71063 Sindelfingen

Klik her for kørselsvejledning til hotellet

Afstand til hotellet fra

Puttgarden, Tyskland
810 km
Padborg/Kruså-grænsen
825 km
Rostock, Tyskland
840 km

Detaljeret hotelinformation

Check ind kl.
14:00
Check ud inden kl.
11:00
Nærmeste togstation
Sindelfingen, 2 km
Nærmeste lufthavn
Stuttgart Airport, 18 km
Restaurant
Ja
Bar
Ja
Fitness
Ja
Hund*
9 EUR pr. dag
Mulighed for rygerværelse
Ja
Elevator
Ja
Parkering mod gebyr
12 EUR
Gratis internet
Ja
Byggeår
2002

* Vejledende information

Bemærk at

Såfremt jeres ophold ikke inkluderer gratis parkering, koster det 12 euro per dag at parkere i hotellets garage.

Giv som gave - klik her
Et købsbevis er den perfekte gave, hvis du vil give et ophold, med en åben ankomstdato. Klik på pilen for at bestille opholdet med åben ankomst.

Du kan også forære et gavekort på et bestemt beløb ved at klikke her.

Romantik i Sydtyskland

Middelalderbyen Sindelfingen

2 dage kun 289,-
Spar op til 135,-
Pr. person i Dobbeltværelse


Opholdet inkluderer

  • 1 overnatning
  • 1 x morgenbuffet
  • 1 velkomstdrink
  • 1 flaske vand på værelset
  • Gratis internet

Priser

Mellemsæson kun 289,-
Højsæson kun 319,-
Ankomst ikke mulig

Rabatter*

Barn 0~5,99 år
Gratis i forældres seng

Barn 6~14,99 år
50% rabat i ekstra opredning

Ung/voksen 15~99 år
30% rabat i ekstra opredning

Tillæg

Enkeltværelsestillæg +150,-

Vælg ankomstsdato for at starte bestillingen

Blot ankomstdagen skal være ledig.

Marts 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
9
27
28
1
2
3
4
5
10
6
7
8
9
10
11
12
11
13
14
15
16
17
18
19
12
20
21
22
23
319
24
289
25
289
26
13
27
28
29
30
31
1
2
Ankomstsmåneder
2017 | MAR
Flere dage? klik herunder

Ekspeditionsgebyr 69,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved telefonbestilling

Skal I rejse indenfor de næste 3 dage, kan reservationen ikke foretages online. Ring på 70 22 77 17

Hoteller i nærheden