Udforsk Belgien med en ferie i Wavre

Dansk | DKK

Best Western Hotel Wavre

Billig byferie i Bruxelles med overnatning på Best Western Hotel Wavre

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Kort afstand til den populære forlystelsespark Walibi
 • Perfekt base for byture i Bruxelles
 • Moderne hotel med rolig beliggenhed i grønne omgivelser
383,-
3~5 dage fra
949,-

Inkl. 1 x 3-retters menu

Nær Bruxelles

3 dage
Kun 949,- / spar op til 214,-
SPAR
4 dage
Kun 1.319,- / spar op til 279,-
SPAR
5 dage
Kun 1.649,- / spar op til 384,-
SPAR
* Pris pr. person i standard dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x 3-retters menu
 • Gratis parkering
 • Sen udtjekning
Risskov Pakken

Det 3-stjernede Best Western Hotel Wavre ligger nær forlystelsesparken, Walibi, sydøst for Bruxelles og tilbyder en perfekt base for spændende bybesøg, aktiv ferie og familiehygge i Belgien.

Hotellet tilbyder

Best Western Hotel Wavre er et moderne og komfortabelt indrettet hotel beliggende i den sydøstlige del af den belgiske hovedstad, Bruxelles. Her har I et ideelt udgangspunkt for en varieret ferie i Belgien, med gode muligheder for at opleve byerne Bruxelles, Charleroi og Antwerpen, tage på vandreture i naturen omkring Wavre eller spille golf på den nærliggende golfbane. Derudover har I også den populære forlystelsespark, Walibi, indenfor kort afstand, hvilket gør hotellet perfekt for en familieferie.

Lad godt op med energi ved hotellets store morgenbord, inden I drager ud på opdagelse blandt Valloniens mange seværdigheder og attraktioner. Om aftenen serveres lækre belgiske specialiteter i hotellets restaurant, og senere kan I runde dagen af med en drink i den hyggelige bar. Om sommeren er den nydelige solterrasse det perfekte sted for afslapning, og det er også muligt at nyde både morgenmaden og aftensmaden her når vejret er til det.

Værelser

Hotellets værelser er moderne og komfortable, og har alle eget badeværelse med bruser og hårtørrer, samt kaffe- og tefaciliteter og TV med internationale kanaler. Familier har mulighed for at booke værelser ved siden af hinanden, og ekstra senge er gratis tilgængelige for børn under 2 år.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Dobbeltværelse til enkeltpersoner på 19 m² med eget bad og toilet, king-size seng eller to separate senge, skrivebord, telefon og TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Standard dobbeltværelse

1 / 2
Hyggeligt værelse på 22 m² med eget bad og toilet, king-size seng eller to separate senge, skrivebord, telefon, stor garderobe og TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Superior værelse

1 / 2
Hyggeligt værelse på 18 m² med eget bad og toilet, king-size seng eller to separate senge, skrivebord, telefon, stor garderobe og TV. Nyligt renoveret.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

750 km fra
Puttgarden, Tyskland
775 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
800 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Wavre (3.9km)

Den lille by, Wavre, med et befolkningstal på ca 33.000, er hovedstaden i den belgiske provins Walloon Brabant og ligger i Dyle-dalen. De fleste indbyggere taler fransk som modersmål.

Byen byder på flere smukke seværdigheder, som den gotiske kirke, Skt. Johannes Døberen, bygget i 1475, og byens flotte rådhus, som stammer tilbage fra det 18. århundrede og er indrettet i Karmeliterordenens tidligere kloster. I 1975 blev den første Walibi forlystelsespark bygget og opkaldt efter Wavre, da den ligger lidt vest for byens centrum, længere op ad floden Dyle.

18. og 19. juni 1815 blev slaget ved Wavre udkæmpet, på samme dag, som slaget ved Waterloo. Napoleon havde sendt Marshal Grouchy afsted for at forfølge en del af den tilbagevendende preussiske hær, men selv om kanonerne buldrede fra slaget ved Waterloo, valgte Grouchy at adlyde Napoleon og engagere preusserne i Wavre. Var han kommet Napoleon til undsætning kunne slaget have været endt anderledes.

Walibi Belgium (6.4km)

Walibi Belgium er den ideelle forlystelsespark at besøge med familie og venner. Parken har sjove attraktioner til alle aldre. Den berømte Radja-flod, den skøre Calamity Mine eller Tutankhamons udfordring. Der er masser at gå i gang med og hele familien er garanteret en oplevelsesrig eftermiddag bland en masse vilde forlystelser.

Waterloo (18.7km)

Waterloo ligger omkring 15 km syd for Bruxelles, og var som bekendt Napoleons Bonapartes sidste, efter at være blevet besejret af en britisk-preussisk og nederlandsk hær, den 18. juni 1815.

I dag er slagmarken næsten ubebygget, men præget af det meget store monument ´Løvehøjen´, som står på det sted, hvor de allierede havde etableret deres højre fløj. Det var også på det sted, at Prinsen af Huset af Oranien blev såret under det voldsomme slag. Der er en glimrende udsigt fra toppen af monumentet og ved siden af er der et besøgscenter med interessante oplysninger om slaget ved Waterloo.

I selve byen Waterloo ligger Wellington-museet, og lidt syd for slagmarken, er den gård, hvor Napoleon overnattede natten før slaget, blevet lavet til et Napoleon-museum. Rundt omkring på slagmarken er der flere monumenter for de forskellige nationaliteter af soldater som kæmpede side om side eller front mod front.

Parc du Cinquantenaire (24.3km)

Tag turen gennem den imponerende triumfbue og træd ind i Parc du Cinquantenaire, også kendt som Jubelpark. Parken er både en national seværdighed som det er en park. I anledningen af 50 året for Belgiens uafhængighed fra det Forenede Kongerige Nederlandene, byggede Kong Leopold II denne imponerende park på 30 hektar og med tre museer. Autoworld er et ikon inden for bilmuseer i Europa med biler helt tilbage fra 1886 og selvfølgelig en masse luksusbiler. Militærmuseet er en gennemgang af Belgiens militærhistorie og så er der det kongelige kunst- og historiemuseum, som også byder på spændende oplevelser. Her kan svagtseende opleve kunsten gennem berøring.

Foran Triumfbuen er der er skøn udsigt over parken og Bruxelles´ EU-kompleks.

Mont des Arts (27km)

Mont des Arts eller Kunstberg, hhv. fransk og flamsk for ´Kunstens bakke´er et historisk område, som blev bygget i forbindelse med Verdensudstillingen i Bruxelles i 1910. Den består af en park og en trappe med fontæner. Fra Mont des Arts er der en herlig udsigt til blandt andet Rådhustårnet og Grand Place, som er nogle af Bruxelles stoltheder. Nogle af de bedste museer ligger også her Bozar, Musikmuseet, Kunstmuseet og selvfølgelig Musikmuseet. Nyd en lille frokost på femte sal i Musikmuseet, hvorfra der er en meget smuk udsigt over Bruxelles.

Manneken Pis (27.7km)

På en billig sommerferie sydpå, kan I besøge Bruxelles og se statuen Manneken Pis. Den lille bronzestatue på kun 60 cm er udført af Duquesnoy i 1619 og skulle erstatte den forgående, der var udført i sten. "Manneken Pis" er blevet et vartegn for hovedstaden Bruxelles og der fortælles mange historier om det ret specielle motiv af drengen der med en rimelig tilfredshed lader vandet. En af historierne lyder at en søn blev væk for sin far, som derefter lovede at oprette en statue af sønnen som han fandt ham, og heldigvis blev sønnen fundet! En anden historie lyder at der var udbrudt brand i Bruxelles og en dreng forsøgte at slukke branden ved at tisse på ilden.

Nok så berømt er de mange dragter som den lille Manneken Pis iklædes til forskellige lejligheder, og i det nærliggende museum er de mange beklædningsgenstande udstillet. Faktisk findes der en skulptur med samme motiv, med en tissende Manneken Pis, som er endnu ældre end dens belgiske ´bror´ og som går helt tilbage til 1608, og den skulptur står såmænd på Gammeltorv i København.

Galeries Royales Saint-Hubert (27.2km)

Skulle shoppinglysten være intakt, så er en tur i det stilfulde Galeries St-Hubert , der også går for at være Europas første indkøbscenter, faktisk noget af en oplevelse. Tegnet og bygget i nyrenæssancestil i 1847 med et smukt hvælvet glastag. Galeries Royales Saint-Hubert er hjemstedet for en række af de mest eksklusive butikker i Bruxelles. Der er også en række meget fine restauranter og caféer, som er med til at gøre Galeries Saint-Hubert til et livligt og meget besøgt sted.

Mini-Europe (37.1km)

Ved foden af Atomium ligger Mini-Europe, som byder på en unik og ´hurtig´ rejse rundt i de smukkeste byer på det gamle kontinent. Se den gode efterligning af Christian IV-tals Børsen, og tag en spadsertur fra London til Paris videre til Venedig. Men også mange af modeller har en teknisk kunne, oplev Vesuv, der gemmer på overraskelser eller Berlinmurens fald.

En tur til Mini-Europa kan varmt anbefales og der er rigtig mange oplevelser og aktiviteter som ligger og venter i denne oplevelsesoase i Bruxelles.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Fletcher Hotel-Restaurant het Witte Huis

Inkl. 3-retters menu

Utrecht

Ferie nær Amersfoort

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 3-retters menu
 • Gratis parkering
 • Tidlig check in

202,-
Fra kun
949,-

Vis kort

Tæt på Amersfoort, Utrecht og Amsterdam

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Komfort dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 4~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat

Postillion Hotel Arnhem

Historiske dage i Arnhem

Gelderland

Ferie i Holland

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis internet og parkering

164,-
Fra kun
1.119,-

Vis kort

Oplev Holland

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Twin dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~2.99 i babyseng 100% rabat
 • Barn 3~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat

Postillion Hotel Amersfoort

Inkl. halvpension og velkomstdrink

Gelderland

Naturskønne Holland

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering

164,-
Fra kun
1.119,-

Vis kort

Hollandsk naturferie

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Twin dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~2.99 i babyseng 100% rabat