Bilferie til Best Western Plus Hotel Aduard

Dansk | DKK

Best Western Plus Hotel Aduard

Historisk klosterby nær Groningen i det nordlige Holland.

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Skøn og sund morgenbuffet med et stort udvalg
 • Restaurantens råvarer dyrker de selv
 • Moderne værelser og gratis parkering
386,-
3~5 dage fra
1.019,-

Klosterbyen Aduard

Udforsk Holland

3 dage
Kun 1.019,- / spar op til 271,-
SPAR
4 dage
Kun 1.569,- / spar op til 344,-
SPAR
5 dage
Kun 2.149,- / spar op til 386,-
SPAR
* Pris pr. person i deluxe værelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu
 • 1 x kaffe og kage
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Smukt placeret i det nordlige Holland ligger det familievenlige hotel Best Western Plus Hotel Aduard, blandt smukke landsbyer og med en utrolig dejlig beliggenhed, kan hotellet tilbyde sine gæster et enestående ophold, som samtidig er et fortrinligt udgangspunkt, når det nordlige Holland skal udforskes.

Hotellet tilbyder

Best Western Hotel Plus Aduard er et familiedrevet hotel, hvilket også straks kan mærkes ved den venlige betjening og de meget rare værter. Hotellets 'T Restaurant byder på en overdådig og sund morgenbuffet, der synes umulig at overgå. Men så prøv endelig frokostbuffetten, der tilbyder et stort udvalg af lækre retter og pålæg med både et internationalt og lokalt præg. Det gælder også den lækre à la carte menu, som samtidig er en glimrende mulighed for at afprøve restaurantens helt egne råvarer, som stammer fra den gård, ejerne samtidig driver, i Friesland. En regional oplevelse, i en hyggelig restaurant med et fabelagtigt køkken. Det skal hurtigt nævnes, at der også er tænkt på menuer til de yngste af familiemedlemmer. Parkeringspladserne ved hotellet er til fri afbenyttelse, så der er ingen problemer med at få parkeret hverken bilen eller motorcyklen.

Værelser

Værelserne er indrettet i et moderne design og med en skøn udsigt over det friesiske landskab. Værelserne er ca. 38 kvm og udstyret med tv, skrivebord, sikkerhedsboks, hvis der er værdier eller andet, som helst skulle kunne gemmes af vejen. På værelserne er der også en Tassimo-maskine, så I selv kan lave jer en kop te eller kaffe. Alle værelserne er desuden udstyret med et moderne badeværelse og et toilet, der ligger i to separate rum.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

450 km fra
Puttgarden, Tyskland
460 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
500 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Aduard (1.4km)

Aduard er en charmerende lille landsby, som er en del af Zuidhorn kommune. Byen daterer tilbage fra år 1192, da Cistinerordnen grundlagde munkeklostret Aduard. Siden da har byen haft vokseværk og er den dag i dag groet til en størrelse på ca. 2360 indbyggere, der alle bor rundt om klostret.

Groningen (12.6km)

Universitetsbyen Groningen er blevet kåret til Hollands bedste bycentrum i 2005-2007.

På lang afstand ses Martinikirkens grå tårn fra 1400-tallet. Gør jer selv den tjeneste at gå op i tårnet for at opleve en flot udsigt over Groningen og byens omegn.

Frokost kan med fordel nydes i Goudkantoor (”Guldkontoret”) fra 1635. Bygningen fik sit navn fra en kontrolmyndighed for guld og sølv, som i 1800-tallet fandtes her og i dag findes der en restaurant i bygningen.

I de såkaldte A-kvarterer findes bygninger fra 1100-tallet – som på den tid fungerede som pakhuse til Hanseforbundet. I dag er de fleste af disse 200 huse beboede ejendomme.

At mere end en fjerdedel af byens befolkning, som udgøres af 180.000 indbyggere, består af studerende sætter definitivt sit præg på denne perle i det nordlige Holland. Et sydende studenterliv er som regel med til at bidrage til et ligeså sydende natteliv. Groningens klubber bestemmer selv, hvornår de vil lukke – at se mennesker gå direkte fra diskoteket til arbejdet er derfor ikke et sjældent syn!

Hvis I er til nyskabende former og inspirerende kunst er Groningen byen til dette, da mange af de førende navne inden for moderne arkitektur er repræsenterede her. Groninger Museum er værd at besøge. Ikke blot på grund af de interessante udstillinger, men også på grund af bygningen i sig selv: en herlig blanding af farver og former.

Martinikirken (10km)

Tag på billig bilferie i Holland og besøg Martinikirken. Kirken blev opført helt tilbage i det 9. århundrede og ligger midt i Groningen. Kirken er karakteriseret ved sit imponerende 95 meter høje tårn - det højeste tårn i Groningen. Der er 311 trappetrin til toppen og herfra får I en fantastisk udsigt over byen og området.

Kanalrundfart i Groningen (9.9km)

Find en kør-selv ferie til Holland hos Risskov Bilferie. Velegnet til både en sommerferie og vinterferie, og der er masser at opleve. Kør-selv til Groningen fra og oplev den smukke by fra en helt anden vinkel med en sejltur på kanalerne, der løber gennem byen. Rondvaartbedrijf Kool arrangerer kanalrundfart med guide af en times varighed. Bådene afgår fra museumsbroen i centrum af Groningen. Find en billig ferie med børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og sæt selv tempoet og varigheden. Besøg Groningen på en ægte kør-selv bilferie.

Haren Botaniske Have (15.4km)

Haren Botaniske Have ligger få kilometer syd for Groningen, og her kan I gå en tur igennem adskillige temahaver, der strækker sig over et 20 hektar stort areal. Her er eksempler på både kinesiske haver, keltiske haver, stenhaver og mange flere. Det er muligt at købe snacks og drikkevarer på stedet.

Duinen Zathe (54.4km)

Forlystelsesparken Duinen Zathe sikrer jer en dag fyldt med fart og sjov. I parken kan I opleve flere forskellige rutsjebaner, trampoliner, vilde karuseller, karuseller til de mindste, klatrepark og meget mere. Desuden er der flere steder, hvor I kan købe mad og drikke.

Wildlands Adventure Zoo Emmen (65.9km)

Hollands største dyrepark, hvor I kan komme helt tæt på alverdens eksotiske dyr. I kan blandt andet opleve løver, elefanter, isbjørne og meget mere. I kan komme helt tæt på dyrene i de forskellige dele af parken, hvor I kan sejle imellem dem i Junglen. Kør også imellem dem på Afrikas slette.

Papenburg (83km)

Papenburg er en by i Emsland distriktet i Niedersachsen beliggende ved floden Ems. Byen er kendt for sit store skibsværft, som er specialiseret i at bygge krydstogtskibe. På det kendte skibsværft "Meyer Werft" kan I følge produktionen af de store luksus-krydstogtskibe. Besøg Meyer Værftets besøgscenter, som giver jer et interessant indblik i skibsbygning.

I Papenburg afvikles i løbet af året mange forskellige kulturelle events. Tag til koncert, i teatret eller besøg en af kunstudstillingerne i byen. Der afvikles desuden markeder, festivals og andre spændende events i løbet af året.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Ringhotel Landhaus Gardels

Inkl. 2-retters menu

Nordsøkysten

Miniferie på Nordsøen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 2-retters menu
 • 1 x Hovedret inkl. kaffe og te
 • Gratis adgang til sauna og fitness
 • Gratis internet og parkering

404,-
Kun
969,-

Vis kort

Billig Miniferie i St. Michaelisdonn

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse Queensize
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng 100% rabat

Hotel Zur Linde Heede

Inklusiv halvpension

Nordsøkysten

Hotel i landlige omgivelser

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering

316,-
Fra kun
699,-

Vis kort

Skøn ferie tæt på den hollandske grænse

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 80% rabat
 • Barn 6~14.99 år i ekstra opredning 40% rabat

BW Hotel Achim Bremen

Besøg de mange attraktioner

Bremen området

Kulturbyen Bremen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 3-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

136,-
Kun
899,-

Vis kort

Storbyferie i Bremen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 6~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat