Kør-selv ferie til Best Western Plus Hotel Eyde

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Best Western Plus Hotel Eyde

Oplev den gode stemning og lækre mad på Best Western Hotel Eyde i Herning.

Suveræn placering i hjertet af Herning
Flot hotel med velrenomeret restaurant
Afslapning og oplevelser
 • Restaurant
 • Sauna
 • Fitness
 • Hund
 • Gratis parkering

Hotellet

Besøg Best Western Plus Hotel Eyde som byder på masser af varme, personlig service og venlighed i den vestjyske by Herning. Her kan I nyde den veltilberedte mad og i løbet af dagen kan I enten opleve Herning eller besøge en af de mange attraktioner i området som Baboon City eller Jyllands Park ZOO.

Hotellet tilbyder

Best Western Plus Hotel Eyde er et privatejet hotel med en lang og stolt historie baseret på varme, personlig service og venlighed. Det giver en helt speciel og unik atmosfære. Det skyldes ikke mindst et dedikeret team af professionelle, entusiastiske og smilende medarbejdere, der altid er klar til at hjælpe. Faktisk kan hotellets historie føres helt tilbage til 1839, hvor hotellet kun var den tredje bygning i Herning. Fri kaffe/te er inkluderet i opholdet. I kan hente forskellige slags kaffe i automat ved receptionen eller selv brygge på værelset. Der er ligeledes fri frugt i receptionen samt gratis internet på hele hotellet. 

I hotellets Restaurant Sankt Jørgen nyder I jeres veltilberedte mad. Køkkenet er åben mandag-lørdag fra 11:30 - 22:00 og søndag 17:00 - 22:00 - på nær helligdage, hvor køkkenet er helt lukket. Hotel Eydes Restaurant Sankt Jørgen er en af de ældste restauranter i Herning. Der serveres i dag et spændende udvalg af retter, inspireret af både det danske og franske køkken i hyggelige og stemningsfyldte omgivelser.

Værelser

Alle de store værelser, ca. 24 m2, har eget bad/toilet, føntørrer, minibar, elkedel inkl. kaffe/te/kakao, stor fladskærms TV med gratis filmkanal. De fine værelser har udsigt til den rolige Mindegade og bylivet i Herning.  

I bestillingsprocessen kan I vælge at opgradere til business værelse. Alle business værelser er indrettet i moderne dansk stil af dygtige indretningsarkitekter. Værelserne er ca. 30 m2 store og byder på god kvalitet og fladskærms TV fra B&O. Der er yderligere skrivebord og lænestole.

Bemærk at

Hotellets restaurant er lukket på helligdage.

Vis flere

Værd at se

 • Herning (1.1 km)

  I midten af Midtjylland ligger Herning og stråler med et utroligt udbud af alt fra kunst til underholdning. Herning Museum of Contemporary Art hører klart til en af byens stoltheder og her kan der opleves eksperimenterende kunst fra 1930 op til nutiden. Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum huser 4.000 værker af kunstnerægteparret, der også havde tilknytning til Cobra-gruppen. Ydersiden af museet prydes af en 90 m lang stentøjsfrise af Carl-Henning Pedersen. Den store Elia skulptur, kan med en samlet højde på 32 meter og 60 meter i diameter godt virke pænt imponerende. Oplev historien og udviklingen af fotografiet og kameraet fra 1839 og frem til i dag i selskab med de forskellige fotoudstillinger, som pryder Fotomuseets vægge. Men ellers er der også Frilandsmuseet Herning, som ligger i Museumsparken eller hvad med en spændende tur i Tekstilmuseet. Er der benzin i blodet, så kunne AutoGalleriet måske friste med sin samling af mere end 100 klassiske biler og veteranmotorcykler og meget mere. Eller tag en svingom i toppen af trækronerne i Wow Park og husk endelig at gå amok i Baboon City, der kan prale af mere end 200 interaktive forlystelser på et kæmpe område ladet med sjov og underholdende øjeblikke. Herning er kendt for sit natteliv, som for det meste foregår på Østergade og Bredgade, hvor der ligger en række pubs, restauranter og diskoteker og derfor ofte en lystig stemning i gaderne. Trænger i til oplevelser for hele familien, så er Herning det oplagte udflugtsmål for en billig miniferie eller et weekendophold.

  Herning
  Herning er en spændende by med både kunst, kultur og koncerter
 • Herningsholm Museum (3.1 km)

  Herningsholm blev opført i 1579 af adelsmanden Josva Von Qualen, og kom til at spille en central rolle i udviklingen af landbrugsproduktionen i området. Men Herningsholm har også været en del af tekstilindustrien i det midtjyske, da der i 1638 blev oprettet en gård på 3000 tønder land til opdræt af får. Dermed var der rigeligt med uld, som tilmed blev eksporteret til Tyskland. I 1754 blev Herningsholm ombygget i en mere klassicistisk stil og i dag huser herregården Herningsholm Museum, der blandt andet fortæller om forfatteren Steen Steensen Blichers liv og forfatterskab samt udstiller flere af hans originalmanuskripter. Herningsholm rummer også en riddersal fra det 18. århundrede og så er herregården omgivet af en dejlig park med stier, der kan benyttes af offentligheden. Et skønt sted at tilbringe et afslappende weekendophold eller en miniferie.

  Herningsholm Museum
  Hold miniferie i Midtjylland og se Herningsholm, som blev opført i 1579.
 • Herning Golfklub (3.3 km)

  Herning Golf Klub ligger i nærheden af Hernings bymidte og har en 18-hullers Parkbane på par 72. Men selvom banen er placeret så tæt på byen, kan det altså ikke mærkes på den ret flade bane, som er omgivet af grønne områder og med træer ved de fleste huller. Der er også gode naturlige udfordringer med søer og åer, der gerne skal undgås samt et skovstykke som kan drille en smule, hvis bolden forvilder sig ind i skovbrynet. På ´Pay & Play´-banen er der adgang for alle. Der er fem huller, hvor både nybegyndere og de letøvede kan få sig lidt udfordringer, så uanset om man er begynder eller øvet, så er en billig miniferie ved Herning en god mulighed for at komme ud at slå til bolden.

  Herning Golfklub
  Tag på miniferie og nyd et spil golf i Herning Golfklub.
 • HEART - Herning Museum of Contemporary Art (5.1 km)

  En af Hernings mange stoltheder er så bestemt HEART - Herning Museum of Contemporary Art, som er en helt unik bygning, tegnet af den amerikanske arkitekt Steven Holl. HEART åbnede dørene i 2009 og tilbyder de besøgende et spændende indblik i både dansk og international samtidskunst. Der er skiftende særudstillinger, der dækker alle former og typer af samtidskunst og indenfor alle typer af medier. Der er også tematiske gruppeudstillinger og selve samlingen tager udgangspunkt i den konceptuelle og eksperimenterende kunst fra 1930'erne og frem til i dag. Der er værker af den italienske kunstner Piero Manzoni og derudover rummer samlingen også værker af Paul Gadegaard, Ingvar Cronhammar, Bjørn Nørgaard samt mange andre kunstnere. ´Socle du Monde biennalen´ er stedet hvor unge kunstnere skaber nye kreationer sammen med Hernings virksomheder. Alt i alt er Herning en ideel destination, hvis man vil på familieferie i Danmark eller måske blot har brug for et par dage på miniferie i egen bil - der er også et levende kulturhus med en koncertsal, restaurant og butik, så der skulle være god underholdning i vente, hvis der er interesse for at udforske den moderne kunst i et spændende og vidtrækkende kunstnermiljø i HEART - Herning Museum of Contemporary Art.

  HEART - Herning Museum of Contemporary Art
  Herning Museum of Contemporary Art.
 • MCH Messecenter Herning (2.9 km)

  Herning er med tiden blevet til en stor messeby, der årligt tiltrækker et væld af nationale og internationale gæster. Det er også i MCH, at Skandinaviens største fagmesse for design, interiør og brugskunst afholdes og det gælder også Nordeuropas nok vigtigste messe i den farmaceutiske industri. Der er bilshows og der afholdes fagudstillinger i et væk, men MCH Messecenter Herning er altså også et af Skandinaviens største messe- og udstillingscentre, og skal der afholdes en større firmafest med flere tusinde deltagere, så er MCH bestemt også leveringsdygtige med deres 15 haller og 110.000 indendørs kvadratmeter.   

  MCH Messecenter Herning
  MCH Messecenter Herning er et af Skandinaviens største messecentre.
 • Jyske Bank BOXEN (3.9 km)

  Find et billigt weekendophold hos Risskov Bilferie og kom afsted til Herning og BOXEN, som er en stor indendørs arena med en kapacitet på 15.000 gæster og er den første af sin art i Danmark. Dens fleksible konstruktion gør den egnet til at afholde en lang række forskellige arrangementer. Jyske Bank BOXEN har også en række faciliteter der gør det muligt at huse store internationale sportsbegivenheder, koncerter samt forskellige shows og særlige begivenheder. I 2010 blev der af holdt koncert med Lady Gaga og siden har både Prince, Roger Waters, Rihanna, Rammstein holdt koncerter i BOXEN. Det var også her at EM-slutrunden i håndbold for kvinder blev afholdt samt VM i svømning og brydning. Der har også været afholdt store show som Batman Live og We Will Rock You. Et besøg i Jyske Bank BOXEN er altid en oplevelse, så hvis turen går til Herning, tjek eventuelt om der skulle foregår noget spændende. Skal I til koncert er det oplagt at finde et billigt hotel hos Risskov Bilferie.

  Jyske Bank BOXEN
  Der holdes koncerter med manér i Jyske Bank BOXEN.
 • Baboon City (4.3 km)

  Kør selv til Danmarks nok største indendørs forlystelsespark på over 9.000 kvadratmeter med Risskov Bilferie og prøv de mere end 200 sjove og interaktive forlystelser, hvor alle kan være med. Der er både fysiske udfordringer og interaktive lege, sport og spil, som kan være rigtig sjovt, svært eller let alt efter hvem, der er modstanderen. Der er også en meget stor indendørs rutsjebane, krydret med skumboldskanoner samt en meget stor afdeling til de helt små. Tag en tur i minibyen, gør hoppeborgen mør og bliv væk i kuglerummet. Der er også curlingbaner, et poolcenter, radiobiler, trampoliner, minigolf, et sørøverskib, massagestole og meget, meget mere. Her vil familien ikke være til at styre på ti tønder land. Der er simpelthen så meget at tage sig til, at det ingen ende tager. Efter besøget vil der helt sikkert være nogen, som gerne vil tilbage til Baboon City inden alt for længe! Så hvorfor ikke tage på  et weekendophold og samtidig få krydret jeres sommerferie med et besøg i Baboon City. Der er masser af børnevenlige hoteller i nærheden, så der er lagt op til en rigtig vaskeægte familieferie.

  Baboon City
  Få det sjovt i Baboon City.
 • Jyllands Park Zoo (14.7 km)

  Jyllands Park Zoo er en zoologisk have i Videbæk i Vestjylland. Parken indeholder over 500 dyr, og har desuden en række forlystelser som karrusel og rutsjebane. Jyllands Park Zoo er ideel at besøge, hvis I har de yngste med på miniferie.

  Jyllands Park Zoo
  Familieudflugt til Jyllands Park Zoo
 • Silkeborg Rovfugleshow og Bisonfarm (38.4 km)

  Den absolut bedste måde at opleve de flotte ørne, ekstremt hurtige falke og meget adrætte høge. De både underholdende og utraditionelle shows viser de utrolige flyve- og jagtinstinkter som disse rovfugle besidder. Prøv selv at holde en rovfugl eller ugle. De kan virke større på armen end når de flyver rundt i de højere luftlag og ligner gråspurve. Bagefter er der mulighed for at gå på opdagelse i ´Ugleskoven´ og møde verdens største ugler, som huserer i træerne. Prøv derefter at finde vej ud af skoven i det store virvar af stier, ikke altid helt let. Mød også de prægtige bisonokser. Tag turen med traktorprærievognen og hør den sælsomme og fantastiske historie om bisonens vandringer og hvordan den var livsnødvendig for indianernes overlevelse og slutteligt blev udslettet af den hvide mand. En spændende tur for både børn og voksne, der er interesserede i rovfugle og bisonokser midt i naturens egen friluftsscene.

  Silkeborg Rovfugleshow og Bisonfarm
  Oplev de prægtige rovfugle ved Silkeborg Rovfugleshow og Bisonfarm under Jeres ferie i nærheden af Silkeborg
 • Elia skulpturen i Herning (4.7 km)

  Tag på bilferie i Danmark og besøg den store skulptur - Elia - der ligger i udkanten af Herning. Den er bygget af kunstneren Ingvar Cronhammar og blev indviet i september 2001. Skulpturen består af en stålkuppel, der med en diameter på 60 meter og en højde på 11 meter rejser sig fra en tidligere kornmark i Birk ved Herning. Fra toppen af kuplen rejser sig fire stålsøjler, så skulpturens samlede højde er på hele 32 meter. Elia er udstyret med en stor gasbrænder, som en gang i løbet af en 19 dages periode laver en 8,4 meter høj og 1 meter bred ildsøjle i omkring 30 sekunder. Tidspunktet for udladningen er tilfældig og styres af en computer. Risskov Bilferie har et stort udvalg af miniferier og weekendophold for hele familien.

  Elia skulpturen i Herning
  Den spændende Elia skulptur ligger i udkanten af Herning og er bygge af Ingvar Cronhammar.
Vis flere

Kort

Best Western Plus Hotel Eyde
Torvet 1 7400 Herning

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat