Miniferie i Aalborg med ophold på Best Western Prinsen Hotel

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Best Western Prinsen Hotel

Få masser af shopping, historie, kultur og sightseeing med et skønt ophold centralt i Aalborg

I hjertet af Aalborg
Gratis kaffe, te og chokolade
Charme, hyggelig stemning og smilende betjening
 • Bar
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
 • Elevator

Hotellet

Prinsen Hotel tilbyder en central beliggenhed i Danmarks fjerdestørste by, Aalborg. Hotellet ligger lige overfor byens banegård og det hyggelige grønne område, Kildeparken. Herfra har I kort afstand til den charmerende bys mange muligheder, som bl.a. tæller butiksstrøget, Aalborg Kongres & Kultur Center, Gråbrødre Kloster Museum og Jomfru Ane Gade. Således tilbyder Best Western Prinsen Hotel et suverænt udgangspunkt for en hyggelig miniferie, storbyferie eller et weekendophold med masser af shopping, historie, kultur og sightseeing i alle retninger.

Hotellet tilbyder

Det lille hotel fungerer som et skønt åndehul i hjertet af Aalborgs pulserende byliv, og tilbyder en charmerende indretning, som indbyder til hygge. Hotellets størrelse sikrer en dejlig fri og uformel stemning samt et højt personligt serviceniveau, hvor I altid kan komme i kontakt med personalet.

På hotellets bar og café kan I hygge Jer med kaffe, te og chokolade, låne en avis eller blot nyde den rolige atmosfære. I den behagelige TV-stue kan I ligeledes nyde kaffe, te og chokolade og hinandens selskab. Der er også et lille bibliotek, hvor I kan låne en god bog at fordybe Jer i.

Hver morgen serveres en lækker og omfattende morgenbuffet i hotellets hyggelige morgenmadsrestaurant. Her er der lagt stor vægt på variation og friske produkter. Morgenmaden serveres på hverdage kl. 07.00 - 9.30 og i weekender kl. 07.30 - 10.00.

Der serveres ikke aftensmad på hotellet, men til gengæld finder I et stort og varieret udvalg af gode og hyggelige restauranter og caféer i kort afstand. Således kan I også helt selv vælge alt efter hvad I lige skulle have lyst til.

Bag hotellet findes et begrænset antal gratis parkeringspladser. Disse pladser går efter ”først-til-mølle”-princippet, så skulle der være fyldt op, finder I flere parkeringshuse lige i nærheden. Under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Best Western Prinsen Hotel har 38 værelser indrettet i en charmerende, typisk dansk stil. I marts 2018 blev værelserne opgraderet og sengene udskiftet med nogle helt nye, mere komfortable senge.

Der tilbydes både enkelt- og dobbeltværelser i ’Klassisk’-kategorien, som tilbyder god plads og komfort. Alle værelserne er udstyret med eget bad og toilet, hårtørrer, skrivebord og stol, telefon, kaffe- og tefaciliteter samt LCD TV. 

Bemærk at

Bag hotellet findes et begrænset antal gratis parkeringspladser. Disse pladser går efter ”først-til-mølle”-princippet, så skulle der være fyldt op, finder I flere parkeringshuse lige i nærheden.

Ankommer I udenfor receptionens åbningstid, kan I få fat på personalet ved at løfte telefonrøret, som hænger ved siden af indgangen, og få oplyst en nøglekode til døren.

Der er elevator til 2. sal, så værelserne på 3. og 4. sal kan kun nås ad trapperne.

Vis flere

Værd at se

 • Aalborg (0.6 km)

  Aalborg er en vidunderlig by, der med et sætter gang i alle sanser - og i shoppinggenet, da shopping er et must, når I besøger Aalborg. I midtbyen finder I den populære shoppinggade, Bispensgade, hvor I finder Jomfru Ane Gade som en lille sidegade. Jomfru Ane Gade kræver næppe nærmere præsentation - den er kendt i ind- og udland som Aalborgs gamle forlystelsesgade. Aalborg byder på et hav af seværdigheder, heriblandt Aalborg Zoo, Utzon Centret, Nordkraft, Musikkens Hus og Nordjyllands Kunstmuseum. I VisitAalborgs InfoCenter kan I få udleveret en lille folder ”Du Gamle Aalborg” med to forslag til gåture, som I kan tage på egen hånd i Aalborgs gamle bydele.

  Aalborg
  Aalborg er en særdeles levende by med kulturoplevelser, shopping og gode restauranter.
 • Kunsten - Museum of Modern Art (1.3 km)

  Brug sommerferien eller vinterferien på en kør-selv tur rundt i Danmark. Find spændende områder med billige og børnevenlige hoteller og tag på en rigtig familiieferie fyldt med oplevelser. Aalborg har meget at byde på og en af byens stoltheder er Kunsten - Museum of Modern Art. Dette levende kunstmuseum huser en ganske unik samling af over 400 kunstværker fra både danske og udenlandske kunstnere. Der er fem udstillingssale, hvor der både er faste og skiftende særudstillinger. Hovedparten af de udstillede værker er fra årene 1900 og frem og rummer blandt andet en række COBRA-værker samt Anna og Kresten Krestensens store samling af abstrakt kunst. Der afholdes forskellige kulturelle arrangementer som foredrag, filmvisninger, koncerter, guidede ture og familieværksteder. ´Kunsten´ har meget at byde på og der er garanteret noget til enhver smag og alder. Bygningen som huser ´Kunsten´ er også noget helt i særklasse. Ikke mindre end et arkitektonisk mesterværk, som er opstået i et samarbejde mellem det finske ægtepar Alvar og Elissa Aalto og danske Jean-Jacques Baruël. ´Kunsten´ er en rigtig god oplevelse, og det er ikke nødvendigt at være en stor fan af moderne kunst, fordi der er nemlig mange andre spændende ting at tage sig til på det fornyende og altid meget levende museum. Find en billig ferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på oplevelser i Aalborg.

  Kunsten - Museum of Modern Art
  ´Kunsten´ er et nutidigt og spændende museum, hvor alt kan ske.
 • Utzon Center (2.0 km)

  Utzon Center i Aalborg er et eksperimenterende kultur- og videncenter, designet og opkaldt efter den kendte arkitekt Jørn Utzon, der bl.a. er kendt for Operahuset i Sydney. Her kan I opleve arkitektur, design og kunstformidling samt skiftende udstillinger i løbet af året. Gå ikke glip af den smukke Spidsgatterbåd, tegnet af Jørn Utzons far, Aage Utzon. 

  Utzon Center
  Arkitektur, design og kunstformidling på Utzon Centeret.
 • Aalborg Zoo (2.4 km)

  Er I på familieferie, så vil en tur til Aalborg Zoo helt sikkert være interessant. Her har hele familien nemlig rig mulighed for både at lege og lære – og blive udfordret og underholdt. Tag en tur på savannen, hvor I kan se både giraffer og zebraer, kuduer og antiloper. Se isbjørnene tage en svalende dukkert i det kolde vand og den røde panda guffe friske bambus. I Aalborg Zoo kan I opleve eksotiske dyr, som den afrikanske elefant, Borneo orangutang og den asiatiske løve. Han-løven Akash, brøler, så han kan høres i hele haven. Giv den gas på naturlegepladsen og grill din egen mad. I weekenderne kan du også opleve trænede dyr på den store Zoo-Scene. 

  Aalborg Zoo
  Få dyrebare oplevelser året rundt i Aalborg Zoo
 • Lindholm Høje Museet (5.0 km)

  Find en bilferie i Danmark hos Risskov Bilferie og kom på en familieoplevelse rundt i det ganske land. Der er også kroophold samt weekendophold for hele familien, så tag et kig på kortet og se hvor kør-selv ferien skal afholdes. Går turen til Aalborg og omegn så er Lindholm Høje Museet bestemt et besøg værd. Det historiske museum ligger i Nørresundby, ved gravpladsen Lindholm Høje. Museet beskriver gravpladsen og de mange grave fra jernalderen og vikingetiden og indeholder arkæologiske fund fra området. Find en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på en aktiv ferie rundt i Danmark.

  Lindholm Høje Museet
  I Aalborg finder I et af Nordens fineste oldtidsminder, Lindholm Høje, der består af grav- og bopladser fra både jernalderen og fra vikingetiden.
 • Dronninglund Slot (28.1 km)

  Dronninglund Slot har fået sit navn efter Dronning Charlotte Amalie, der var Christian d. 5s dronning. Hun købte slottet tilbage i 1690. I dag er slottet indrettet som hotel og der er stadig holdt fast i de gamle traditioner i indretningen. Lægger I vejen forbi slottet, bør I også gå en tur i den smukke slotspark.

  Dronninglund Slot
  Smukke Dronninglund Slot og slotspark er et besøg værd
 • Rebild bakker (30.8 km)

  Rebild Nationalpark er et stort område med lyngklædte bakker. Der er rig mulighed for en skøn dag i naturens tegn - der er noget for enhver, uanset om man er til mountainbike eller lange gåture.

  Rebild bakker
  Nyd stilheden og naturen i Rebild Bakker.
 • Himmelbjerget (148.0 km)

  Tag på billig bilferie til Midtjylland og bestig Himmelbjerget og oplev den pragtfulde natur. Himmelbjerget er 147 meter højt og har siden 1800-tallet tiltrukket tusindvis af turister. Siden 1861 har det været muligt, at sejle dertil med Hjejlen, hvilket stadig er muligt i dag. Nyd den fantastiske udsigt fra ét af områdets mange udsigtspunkter.

  Himmelbjerget
  Tag en billig miniferie og bestig Himmelbjerget, som er 147 meter højt.
 • Rold Skov (41.9 km)

  Rold Skov er Danmarks største skov. Den giver med sine 8000 ha mulighed for masser af oplevelser af forskellig karakter. Selvsagt byder skoven på en masse fine vandreture, tag f.eks. rundt om Store Økssø. Rold Skov er et sandt mekka for MTB ryttere, da der findes ruter i forskellig sværhedsgrad og længde. Også ridning i den store skov er populært. Der er også en skøn naturlegeplads, Røverknolden, som indbyder til både leg og hygge. I gamle dage kunne det være helt farligt at besøge stedet. Legendariske røvere som Bette Fanden, Long Ajes, Lorentz Nielsen og Petronillen holdt nemlig skarpt øje med kroen, og når gæsterne på vej hjem drog gennem Rold Skov, slog røverne til. Men gudskelov hører røverierne i skoven fortiden til og i dag er det kun legenden, der lever samt de flotte statuer til minde om de fire røvere.

  Rold Skov
  MTB ruter og historier om legendariske røverer, Rold Skov har det hele.
 • Råbjerg Mile, Nordeuropas største vandreklit. (98.4 km)

  Milen er ca. 1000 meter på hver led, indeholder 3,5 millioner m3 sand, er op til 40 meter høj og dækker et areal på ca. 2 kvadratkilometer - og så vandrer klitten 15 meter årligt mod nord-øst. Nyd en gåtur til toppen af milen, hvor en rigtig smuk udsigt venter.

  Råbjerg Mile, Nordeuropas største vandreklit.
  På Råbjerg Mile kan I med egne øjne se naturens kræfter på spil.
 • Rhododendronparken i Brønderslev (32.1 km)

  Brønderslev huser Nordeuropas største rhododendronpark med over 10.000 rhododendronplanter og når de blomstrer i maj og juni, er det et fantastisk syn krydret med den skønne duft af de mange smukke og forskellige typer. I den Runde Pavillon, som ligger i parken, afholdes der både koncerter, markeder og mange andre spændende begivenheder.

  Rhododendronparken i Brønderslev
  Brønderslev huser Nordeuropas største rhododendronpark
 • Fårup Sommerland (36.4 km)

  Med over 500.000 gæster årligt er Fårup Sommerland i top 10 over Danmarks mest besøgte attraktioner. Med alt lige fra vilde rutsjebaner og børnetivoli til Danmarks største og vådeste vandland er forlystelsesparken et must med børn. Læs mere om jeres besøg på Fårup Sommerlands hjemmeside: www.faarupsommerland.dk.

  Fårup Sommerland
  En sjov dag for hele familien venter i Fårup Sommerland.
 • Svinkløv Klitplantage (49.0 km)

  Svinkløv Klitplantage er et ca. 700 hektar stort område, beliggende ud mod Jammerbugten. Plantagen er statsejet med offentlig adgang og tilbyder en suveræn blanding af pragtfulde naturlandskaber og en fantastisk badestrand. Derudover er der en række aktiviteter i plantagen – f.eks. finder I bl.a. tre afmærkede vandreruter, St. Olavs Kilde og adskillige bål- og picnicpladser.

  Svinkløv Klitplantage
  Svinkløv Klitplantage er oplagt til vandreture under en ferie i Nordjylland
Vis flere

Kort

Best Western Prinsen Hotel
Prinsensgade 14, 9000 Aalborg

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~4 år i forældres seng 100% rabat
Barn 4~100 år i ekstra opredning 0% rabat