Bilferie til Brenner Hotel Bielefeld

Betaling

Betaling

Gavekort

Brenner Hotel Bielefeld

I bor tæt på centrum i den gamle og skønne by Bielefeld

 • 410 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 390 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 430 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Hotellet

Oplev en af Tysklands 20 største byer med alt, hvad den har at tilbyde. Her kan I f.eks. gå på opdagelse på Sparrenburg Slot, Bielefelds gamle og smukke vartegn og slentre rundt i den gamle bydels hyggelige gader. I har også mulighed for at udforske omegnen omkring Bielefeld, der byder på mange dejlige oplevelser. 

Hotellet tilbyder

Det familiedrevne Brenner Hotel Bielefeld er beliggende i Sieker distriktet i Bielefeld. Der er gratis adgang til internet på hele hotellet. Restauranten på hotellet tilbyder internationale og lokale retter. Der er gratis parkering ved hotellet. Mod et gebyr kan I tage et spil på hotellets keglebane.

Værelser

Alle de hyggeligt indrettede værelser har eget bad/toilet, telefon, TV og adgang til gratis internet.

Bemærk at

Hotellets restaurant er lukket søndag aften.

Vis flere

Værd at se

 • Bielefeld (6.0 km)

  Tag på bilferie i hjertet af Bielefelds gamle bydel ligger "Alter Markt", som er omgivet af historiske imponerende facader og udsmykkede gavle. Find et billigt weekendophold for hele familien op oplev de imponerende patricia villaer, som bestemt er værd at se. En af hovedattraktionerne er Crüwell, huset med sin sen-gotiske trappegavl der stammer fra 1530. Trappen er udsmykket med 7.000 Delft fliser fra det 16. til 18. århundrede. "Alter Markt" er blevet et yndet sted for begivenheder i Bielefeld. Her holdes bl.a. vin-festival og julemarked. For kunstinteresserede kan Kunsthalle Bielefeld være et interessant udflugtsmål. Som moderne kunstmuseum kan I her nyde tysk og international kunst fra det 20. og 21. århundrede. Fire gange om året skifter de udstillingerne ud med en ny udstilling inden for f.eks. klassisk moderne eller tysk ekspressionisme. Find et biligt weekendophold og et børnevenligt hotel hos Risskov Bilferie. 

  Bielefeld
  Bielefeld er kendt for bl.a. sin vinfestival og julemarked og sin smukke arkitektur.
 • Adlerwarte Berlebeck (32.1 km)

  Find en billig ferie hos Risskov Bilferie og kom afsted med hele familien til den kendte fuglepark Adlerwarte Berlebeck som ligger i Detmolder-distriktet Berlebeck. Den blev grundlagt i 1939 og huser i dag 46 rovfuglearter med mere end 200 eksemplarer. I løbet af sæsonen er der flere daglige fugleopvisninger, hvor man kan få sig en helt speciel oplevelse, fra en af de 160 tilskuerpladser. Find også børnevenlige hoteller til turen og kom afsted på ferie i eget tempo.

  Adlerwarte Berlebeck
  Besøg den spændende Adlerwarte Berlebeck fuglepark med over 46 rovfulgearter.
 • Falkenburg-ruinerne (34.0 km)

  Falkenburg-ruinerne finder I i den sydøstlige del af Teutoburger Wald, og de er et levn fra en tidligere højborg, som blev bygget omkring år 1100. Falkenburg, som i dag er registreret som et fredet monument, er siden april 2005 blevet undersøgt af et arkæologisk udgravningshold. Allerede i løbet af de første 6 måneder var der stor gevinst, og man har siden udgravet store dele af den skjulte borg. Da det udgravede murværk er ustabilt efter at have været begravet i århundreder, er det kun tilladt at besøge ruinerne under guidede ture.

  Falkenburg-ruinerne
 • Osnabrück (78.0 km)

  Osnabrück er kendt som livsnydernes by, hvor man kan blive forkælet på vidunderlige gourmetrestauranter som fx La Vie. Man fornemmer nærmest Osnabrücks betydning og stolte historie (forhandlingerne om 30 års krigens slutning) fysisk på en slentretur gennem den gamle bydel, så intensiv er atmosfæren. Den smukke romanske domkirke St. Peter, barokslottet, forsvarsanlæggene og bindingsværkshusene fra middelalderen og ikke mindst det sengoriske rådhus er seværdigheder i topklasse. Felix-Nussbaum-Haus, byens yngste og samtidig mest spektakulære museum er også et besøg værd, for dem, der holder af kunst.

  Osnabrück
  Tag på ferie til livsnydernes by, Osnabrück.
 • Hameln (77.5 km)

  Omgivet af bløde bakker i Weserbergland ligger den lille by Hameln, der også er hjemstedet for sagnet om Rottefængeren fra Hameln. Byen har en lang række rigtig skønne bindingsværksbygninger og sandstenshuse fra mellem det 16. og 17. århundrede. Især Rottefangerhuset, Rådhuset, Bryllupshuset og Dempters hus er interessante små arkitektoniske herligheder bygget i Weserrenæssance-stilen med smukke gavludsmykninger prydet med diamantsten og voluter samt masker og pyntelister og flotte udsmykkede karnapper. Hameln er mest kendt fra sagnet om Rottefængeren fra Hameln, der var en gammel historie fra middelalderen, der mest af alt var for at skræmme de ulydige børn, men historien er blevet oversat til ikke mindre end 30 sprog, så måske er der alligevel noget om snakken og alle børnenes forsvinden, da de fulgte efter rottefængere ud ad byen. Det bliver afsløret på Museum Hameln, der også har iscenesættelser af rottefængeren samt figurspil. Byens ældste bygning er Münster St. Bonifatius, kirken stammer tilbage fra det 9. århundrede og er bestemt et besøg værd. Tag en tur ind i den gamle bydel op ad Osterstrasse og Pferdemarkt og ind imellem de smalle stræder, der snor sig rundt med små indbydende caféer og romantiske restauranter og hyggelige ølhaver. Der er masser af små charmerende butikker og for nysgerrige shoppere er der helt sikkert noget at hente i dette shoppingparadis.

  Hameln
Vis flere

Kort

Brenner Hotel Bielefeld
Otto-Brenner-Str. 133-135 33607 Bielefeld

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~6 år i ekstra opredning 60% rabat
Barn 6~12 år i ekstra opredning 40% rabat
Barn 12~100 år i ekstra opredning 20% rabat