Miniferie i Loire-dalen på Brit Hotel Orléans L'Antarès

Dansk | DKK

Brit Hotel Orléans L'Antarès

Nyrenoveret, 3-stjernet hotel i smukke Orléans

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Perfekt placering nær Loire-dalen
 • God værdi for pengene med mad af høj kvalitet
 • Kultur- og naturoplevelser for folk i alle aldre
653,-
3~4 dage fra
869,-

Inkl. 3-retters menu

Miniferie i Loire-dalen

3 dage
Fra 899,- / spar op til 196,-
SPAR
4 dage
Fra 869,- / spar op til 654,-
SPAR
* Pris pr. person i komfort dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 3-retters menu
 • 1 velkomstdrink
 • 1 x 1 gave
 • 1 fl. vand på vær. til deling
Risskov Pakken

Nyd en skøn ferie i Loire-dalen med et ophold på Brit Hotel Orléans L’Antarès, som giver jer et fremragende udgangspunkt i Orléans. Det helt nyrenoverede hotel tilbyder komfortable rammer, værelser med air conditioning, mad af høj kvalitet og let adgang til både byens og dalens mange spændende seværdigheder.

Hotellet tilbyder

Brit Hotel Orléans L’Antarès er et helt nyrenoveret 3-stjernet hotel i Orléans, og ligger bare 500 meter fra Loire, tæt på offentlige transportforbindelser som giver let adgang ind til centrum.

Orléans er for mange synonym med Jeanne d’Arc, som i 1429 befriede byen efter længere tids engelsk belejring. Den sagnsomspundne heltinde, er derfor også en naturlig del af bybilledet, både i form af statuer, vejnavne og ikke mindst hendes hus, Maison de Jeanne d’Arc.
Byen byder på utallige spændende og varierede seværdigheder, som f.eks. den smukke gamle domkirke ’Sainte-Croix d’Orléans’, kunstmuseet ’Musée des Beaux-Arts’, universitetsparken ’Parc Floral de la Source’, og den tidligere rådhusbygning, Hotel Groslot.

Derudover giver hotellet jer alletiders udgangspunkt for, at udforske Loire-dalen som byder på fantastisk natur, og en lang række historiske og kulturelle seværdigheder, med UNESCO-listede bygninger, majestætiske slotte og charmerende landsbyer.
Start dagen med et dejligt morgenmåltid med mange lokale kvalitetsprodukter og delikatesser at vælge imellem. Om aftenen kan I se frem til et udsøgt måltid i hotellets egen restaurant, som er berømt for sit kreative, højkvalitets køkken.
Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Brit Hotel Orléans L’Antarès har 62 lyse og komfortable værelser, og der er både enkeltværelser og dobbeltværelser til rådighed.

Værelsestyper *

Komfort enkeltværelse

1 / 2
Komfortabelt enkeltværelse på 14 m² med eget bad og toilet, hårtørrer, air conditioning, behagelig seng, skrivebord, telefon og fladskærms TV med Canal+ kanaler.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Komfort dobbeltværelse

1 / 4
Komfortabelt dobbeltværelse på 14 m² med eget bad og toilet, hårtørrer, air conditioning, en dobbeltseng (160x200cm) eller to twinsenge (2x 90x200cm), skrivebord, telefon og fladskærms TV med Canal+ kanaler.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

1175 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
1175 km fra
Puttgarden, Tyskland
1225 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Orléans (5.4km)

Den stora staden Orléans, med över 300 000 invånare, ligger vid floden Loire och är huvudstad i regionen Centre och Loiredalen. Läget söder om Paris och öster om Le Mans är underbart. Val de Loire är upptagen på UNESCO: s världsarvslista och väl värt ett besök när ni bilar i Frankrike. Loire är den sista vilda floden i Europa och fascinerar med sina oförklarliga nycker. Bitvis flyter floden fram lugnt och majestätiskt för att sedan forsa fram med brusande vattenmassor. Loire överraskar också med gröna öar och flyttbara flodbankar. Om du följer floden västerut med bil, kan du besöka många av de berömda slotten längs floden, som gjort just Loiredalen så berömd och legendarisk.

Staden är mest känd för Jeanne d'Arc (Jungfrun av Orléans), en bondflicka som hörde Gud säga att hon borde vägleda kungen i kriget mot England, vilket hon också gjorde. Hon hjälpte till att besegra engelsmännen vid belägringen av Orléans och möjliggjorde till sist Frankrikes seger över England. Historien är mycket viktigt för Frankrike och fransk historia och i Orléans kan du se flera monument som hyllar Jeanne d'Arc, t.ex. statyn Jeanne d'Arc till häst på Place du Martroi. Du har också möjlighet att se hennes hem, som byggts upp igen efter andra världskriget då det förstördes. Huset har återuppbyggts i sin ursprungliga stil från 1500-talet på Place du General de Gaulle.

Musée des Beaux Arts (5.4km)

Orléans museer er dedikeret til Orléans videnskab, historie og arkæologi. Det vigtigste museum i byen er Musée des Beaux Arts, som har en omfattende samling af malerier og kunstværker - primært fra perioden mellem det 17. og det 19. århundrede. Bag mange af kunstværkerne står prominente navne som f.eks. Velasquez. Museets permanente udstilling huser værker af både franske, italienske og hollandske kunstnere og består af 2.000 malerier, 700 skulpturer og flere tusinde tegninger.

Cathédrale Sainte-Croix d’Orléans (5.7km)

Under en ferie nær Orléans må man ikke gå glip af et besøg i byens storslåede domkirke ’Sainte-Croix’. Kirkens historie går helt tilbage til 330 e.Kr. og har været klassificeret som historisk monument siden 1862. Det er lidt af et under, at bygningen har overlevet utallige krige og uroligheder gennem tiden, og den har da også været ramt og beskadiget, men står altså stadig smukt og stolt den dag i dag.

Jardin des Plantes (8.3km)

Find en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og Orléans har flere smukke parker men Jardin des Plantes fra det 18. århundrede er virkelig er et besøg værd. Parken blev åbnet i 1640 med det formål at dyrke medicinalplanter, som siden blev flyttet til sin nuværende plads. Her udføres der også undersøgelser i botanikens verden. Men frem for alt er det en meget smuk park, der dagligt tiltrækker mange besøgende. Her kan I gå på opdagelse bland smukke gamle træer, det store drivhus samt haver med forskellige temaer som f.eks. rosentræshaven. Der er også en legeplads for børn og meget mere og der kan selvfølgelig også købes forfriskninger. Parkens gartnere arbejder løbende med at finde nye måder at fremme parkens bæredygtige udvikling.

Find en billig ferie sydpå med Risskov Bilferie og besøg den smukke botaniske have Jardin des Plantes.

Parc Floral de la Source (11.8km)

I den sydlige ende af Orléans, ved siden af byens smukke universitet, finder i den pragtfulde Parc Floral de la Source. Her er det oplagt at gå en tur rundt i de flotte omgivelser, som bl.a. byder på blomsterhaver, et sommerfuglehus og et voliere. Parkens navn kommer sig af, at kilden til Loiret-floden (ikke at forveksle med Loire), ligger lige midt i området.

Château de Chamerolles (25.7km)

Lidt nordøst for Orléans finder I det middelalderlige ”parfume-slot”, Château de Chamerolles, som er bygget i begyndelsen af renæssancen. Faktisk lå det borg-lignende slot i ruiner indtil for få årtier siden, hvor man foretog en fuld restaurering af bygningen. I dag huser slottet et spændende museum for regionens parfumeproduktion fra 1500 til 1900-tallet, samt et historisk distilleri og en interaktiv udstilling hvor man kan dufte til de forskellige parfumer. I forbindelse med slottet er også anlagt en smuk renæssancehave, som er et pragteksempel på fransk havekunst.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Bären

Inkl. 3-retters menu

Schwarzwald

Ferie i Schwarzwald

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering

259,-
Fra kun
719,-

Vis kort

Besøg Tysklands store skove

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~5.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 6~13.99 år i ekstra opredning 50% rabat

Hotel Les Jardins d’Adalric

Inkl. 1 x 3-retters menu + vinsmagning

Alsace

I hjertet af Alsace

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 3-retters menu
 • 1 x vinsmagning
 • 1 flaske vin
 • Adgang til swimmingpool

277,-
Fra kun
1.079,-

Vis kort

Nyd de charmerende omgivelser

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Komfort dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 i babyseng 100% rabat
 • Barn 3~5.99 år i ekstra opredning 75% rabat
 • Barn 6~12.99 år i ekstra opredning 60% rabat
 • Barn 13~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Hotel Kyriad Caen Nord

Natur, historie og kultur

Normandiet

Historiske Normandiet

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
 • Tæt på centrum

526,-
Fra kun
599,-

Vis kort

Oplev historiske Normandiet!

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~1.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 2~11.99 år i ekstra opredning 80% rabat
 • Barn 12~17.99 år i ekstra opredning 40% rabat