Bilferie til Brunnenhof Ferien- & Reit Hotel

Dansk | DKK

Brunnenhof Ferien- & Reit Hotel

Naturskøn ferie omgivet af Lüneburger Heides msukke hedelandskaber

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Naturskøn beliggenhed i Niedersachsen
 • Wellnessområde med indendørs swimming pool
 • Fantastisk natur og spændende byer
721,-
3~8 dage fra
929,-

Inkl. halvpension og madpakke

Dejlige Lüneburg

3 dage
Fra 929,- / spar op til 174,-
SPAR
4 dage
Fra 1.379,- / spar op til 226,-
SPAR
5 dage
Fra 1.829,- / spar op til 279,-
SPAR
6 dage
Fra 2.279,- / spar op til 721,-
SPAR
7 dage
Fra 2.739,- / spar op til 374,-
SPAR
8 dage
Fra 3.199,- / spar op til 416,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x frokostpakke
 • 1 flaske vand
 • Adgang til pool og sauna
Risskov Pakken

Lüneburger Heide er Niedersachsens største ferieområde og her er der naturoplevelser for enhver smag. Brunnenhof Lüneburger Heide har en idyllisk placering i den smukke natur og er vejret ikke med jer, kan hotellet desuden tilbyde en indendørs swimmingpool, sauna og område med mulighed for wellness-behandlinger.

Hotellet tilbyder

Brunnenhof Lüneburger Heide ligger i Niedersachsens største ferieområde Lüneburger Heide i idylliske omgivelser. Midt i rolige omgivelser og med store åbne marker finder I hotellet. Hotellet har en hyggelige kaminrestaurant, hvor I bl.a. kan nyde regionale retter. Når vejret tillader det, serveres der grillspecialiteter på terrassen. Om sommeren kan I desuden nyde kaffe og kage på hotellets solterrasse.  

Hotellet har en indendørs swimmingpool og sauna (tændes på forespørgsel), hvor I har gratis adgang til. Herudover er der dampbad, solarium og mulighed for forskellige behandlinger mod et gebyr. Desuden er der en udendørs legeplads for de mindste samt trampolin og bordtennis.   

Er I interesserede i ridning, så er I kommet til det rette sted. Hotellet råder nemlig over egen stald og ridefaciliteter, som ligger 300 meter væk. Her er det muligt at købe en ridetime eller tage på guidet ridetur i det omkringliggende landskab. I kan høre mere herom samt bestille tid direkte ved hotellet.

Værelser

Alle værelser er indrettet med eget bad/toilet, telefon, TV, radio samt adgang til internet mod gebyr. Der er mulighed for både 1 og 2 opredninger på værelserne. Ved mere end 2 voksne og 1 barn per værelse kommer der et tillæg oveni for et større familieværelse.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
De komfortable møbleret enkeltværelser har eget badeværelse med badekar eller bruser, hårtørrer og make-up spejl. Værelset er endvidere udstyret med et smalt bord og sidde arrangement, satellit TV, telefon og internet adgang.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 2
Komfortabelt dobbeltværelse med eget badeværelse med enten bruser eller badekar og hårtørrer. Der er et sofabord med stole og satellit TV. Mulighed for ekstra personer i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

220 km fra
Rostock, Tyskland
250 km fra
Puttgarden, Tyskland
270 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Uelzen (18km)

Besøg den charmerende by Uelzen, der er mest kendt for sin "Hundertwasser-Bahnhof ". Den fascinerende og farverige banegård er en af de smukkeste i verden og det er muligt at få en spændende rundvisning mod et mindre gebyr.

Se også byens gotiske kirke St. Marien, der kan prale af et kirketårn på hele 86 m. samt et apostelkapel, der stammer helt tilbage fra 1350. Besøg også det smukke Schloss Holdenstedt, der ligger i dejlige grønne omgivelser. Slottet er hjemsted for byens egnsmuseum og I kan lære alt om byens og områdets mangeårige historie, mens der også er fine kunstudstillinger, der er værd at kigge nærmere på.

Bleckede (50km)

Lidt sydøst for Hamborg ligger Bleckede, som også egner sig vældig godt til en ferie i egen bil. Tag på en billig miniferie til Bleckede og både se og oplev  byens Elbschloss. Det nuværende slot ligger på resterne af en tidligere borg tilbage fra 1270, hvoraf det høje tårn stadig står. Der er en udsigtsplatform i toppen af tårnet, hvorfra I kan nyde en dejlig udsigt. På selve slottet finder I en fin udstilling, der fortæller om det spændende flodlandskab ved Elben. I Bleckede er det også værd at kigge nærmere på byens gamle barokkirke St. Jacobi-kirken samt de grønne områder, hvor I bl.a. kan finde interessante stenformationer i Findlingsgarten Breetze. Finde en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og oplev Nordtyskland fra sin bedste side.

Lüneburg (52.3km)

Tag på bilferie i Tyskland og kør-selv på opdagelse i Nordtyskland. Besøg Hamborg og find børnevenlige hoteller til turen, om det er sommerferie eller vinterferie, der sker nemlig altid noget i storbyen Hamborg. En behagelig afhopper ville bestemt være et besøg til Lüneburg som ligger ved floden Ilmenau, ikke langt fra Hamborg. Det er en gammel middelalderby, der blev rig på handlen med salt, eller det hvide guld, som det blev kaldt dengang. Det er nok en af de smukkeste byer i det nordlige Tyskland, og med en historie på over 1000 år, så er der meget at både se og opleve.

Der er mange pladser rundt om i byen, og her hersker der altid en god stemning og glimrende muligheder for at få sig et glas øl og samtidig nyde den skønne udsigt ud over de mange flotte bindingsværkshuse, der præger bybilledet. Prøv eventuelt at starte ved Am Sande, ved Skt. Johannis kirken, eller tag en tur med hestevognen, der fragter nysgerrige rundt i byens smukkeste kvarterer. Find en aktiv ferie til Lüneburg med hele familien og kør-selv sydpå mod Hamborg med Risskov Bilferie.

BadeLand Wolfsburg (67.7km)

BadeLand Wolfsburg er det største badeland i  Nordtyskland og har et væld af sjove aktiviteter. Bølgepool, slides, sauna, boblebad og afslapningsområde er blot nogle af dem. Der er børnevenlig hoteller i nærheden, så hvorfor ikke tage hele familien med på ferie og overrask ungerne med en ferie i bil og en tur til BadeLand Wolfsburg.

Celle (69.8km)

Den henrivende bindingsværksby Celle med den gamle bydel, hvor I finder mere end 500 bindingsværkshuse og hertugslottet fra 1200-tallet ligger i den sydlige udkant af Lüneburger Heide. Celle er berømt for sin bindingsværksarkitektur. Kunstfærdigt udsmykkede huse fra 15. - 17. århundrede pryder den gamle bydel og skaber en gennemført middelalderlig stemning. Den nok prægtigste bygning er Hoppener Haus fra 1532: Med de seks etager op til gavlen er det et yderst fantasifuldt hus, prydet med talrige ornamenter. Hertugslottet er med bygningsdele fra 1200-tallet byens ældste bygning. Det interessante inventar i det firefløjede anlæg, hvor renæssance møder barok, omfatter det ældste barokteater, der stadig er i brug, slotskapellet, statslige gemakker og slotskøkkenet.

Celle tilbyder desuden et bredt spektrum af indkøbsmuligheder. Hovedindkøbsgaden er Zöllnerstraße, der har en kulørt blanding af individuelle forretninger og små butikker bag de prægtige renæssancehuses og historiske bindingsværkshuses facader.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Hannover Airport by Premiere Classe

Ophold med morgenmad

Niedersachsen

Stop-over ved Hannover

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

184,-
Fra kun
669,-

Vis kort

Familiedrevet budgethotel i Hannover

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i forældres seng 100% rabat

Landgut Stemmen

Én overnatning i Tyskland

Lüneburger Heide

Gør et stop undervejs

Risskov Pakken - 2 dage inkl.
 • 1 overnatning
 • 1 x morgenbuffet
 • Adgang til sauna og fitness
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Kun
369,-

Vis kort

Miniferie mellem Bremen og Hamburg

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 4~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat

Seehotel Schwanenhof

Inkl. halvpension

Schleswig-Holstein

Ferie ved Schulsee

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 3-retters menu
 • 1 x 2-retters menu
 • 1 velkomstdrink
 • Kaffe/te m. småkager efter middagen

964,-
Fra kun
949,-

Vis kort

Wellness & Smuk Natur

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 5~15.99 år i ekstra opredning 50% rabat