Kør-selv ferie til Best Western Hotel Braunschweig Seminarius

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Best Western Hotel Braunschweig Seminarius

Historiske Braunschweig med hyggelige stræder og fine bindingsværkshuse

Central beliggenhed i Braunschweig
Relaxafdeling og hyggelig restaurant
Bo i historisk by med smuk arkitektur
 • 350 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 340 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 290 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Sauna
 • Fitness
 • Hund

Hotellet

Henrik Løves by Braunschweig er fyldt med stræder og pladser i centrum af den gamle bydel, hvor I kan nyde de gamle huse og de mange kirker. Braunschweig fortæller en spændende historie overalt, hvor I kommer. Nord for byen ligger Best Western Hotel Braunschweig Seminarius og tilbyder en nattesøvn i rolige omgivelser.

Hotellet tilbyder

Hotellet ligger i hjertet af Tyskland i det nordlige Braunschweig. Det 3-stjernede hotel byder på egen restaurant, hvor I i rolige omgivelser kan nyde alt fra en lille snack til et hovedmåltid. Desuden er der en hyggelig bar inde i restauranten, hvor I kan nyde en forfriskning eller en kop kaffe. Restauranten er åben mandag til fredag indtil klokken 21.00. Der er ingen mulighed for betjening i weekenden. Hotellet har også en Biergarden (ølhave), hvor I kan slappe af, hvis vejret tillader det. 

Hotellet har en lille relaxafdeling, hvor der bl.a. er sauna samt fitness muligheder. Desuden hører der en tennisbane med til hotellet. Også indendørs aktiviteter tilbydes heriblandt billard, dart og bowling. Herudover findes der en legeplads, hvor børnene kan brænde krudt af. Der er elevator på hotellet samt gratis parkering.

Værelser

Alle de simple dobbeltværelser er indrettet med eget bad/toilet, hårtørrer, radio, telefon og tv. Dyner og puder er desuden allergivenlige.

Bemærk at

Hotellets restaurant er lukket lørdag og søndag aften.
Indeholder jeres pakke menu/buffet, beslutter hotellet, om der serveres menu eller buffet. Serveres en menu, vil denne indeholde retter udvalgt af hotellet.

I sauna og dampbad er badetøj ikke tilladt.

Vis flere

Værd at se

 • Happy RIZZI House (11.5 km)

  Seværdigt er også det kulørte Happy RIZZI House. Happy RIZZI House ligger i udkanten af det historiske Magni-kvarter og er tegnet og skabt af kunstneren James Rizzi fra New York. Det tog to år at færdiggøre de kulørte hustårne. De tredimensionale bygninger huser kontorer i dag. I Magni-kvarteret finder I desuden mange fine bygninger og hyggelige stræder og stedet er ideelt at besøge, når man er på ferie i bil i området.

  Happy RIZZI House
  Tag et billigt weekendophold i Tyskland og besøg det kulørte Happy RIZZI House i udkanten af det historiske Magni-kvarter.
 • Rausch Chokolademuseum (23.1 km)

  En sød oplevelse kunne være at besøge Rausch chokolademuseum. Her kan I lære interessante ting om kakaobønnens historie, høsten af bønnerne samt produktion af chokolade. Se også interessante maskiner, der viser, hvordan chokoladen blev produceret for 100 år siden. Der er selvfølgelig også mulighed for at smage chokoladen samt købe lidt med hjem fra outlet-butikken. Museet har også en fin café, hvor der serveres det ypperste indenfor varm cacao og kager med chokolade.

  Rausch Chokolademuseum
  En strejf af himmelen for enhver chokoladeelsker.
 • Peine (24.5 km)

  Peine er en by med 50.000 indbyggere i hjertet af Tyskland mellem Hannover og Braunschweig og med fine naturomgivelser. Peine kan både byde på interessante historiske seværdigheder, fine kulturoplevelser og kulinariske oplevelser med byens marked i centrum for friske råvarer. Markedet er åbent onsdag og lørdag. I centrum af byen finder I den store markedsplads, hvorfra I kan tage udgangpunkt til en gåtur rundt i den gamle bydel. Den største plads i Peine stammer helt tilbage fra år 1220 og har dannet rammen omkring livet i byen igennem mange århundreder. Ved pladsen finder I det gamle rådhus. Byen har været hærget af utallige brande og der har været bygget flere forskellige rådhuse gennem tiderne. Det nuværende stammer fra 1827 og flere gange dagligt spreder rådhusets klokkespil ekstra stemning i byen.

  Peine
 • Skt. Jakobi Kirke (24.9 km)

  I centrum af Peine ligger den fine Skt. Jakobi kirke. Den nygotiske kirke blev bygget i slutningen af 1800-tallet og står stolt over de brostensbelagte gader. Kirken er udsmykket med fine malerier og farvede vinduer. Menigheden går meget op i det musikalske og der er ofte forskellige koncerter i kirken lige fra de klassiske til gospel.

  Skt. Jakobi Kirke
  Der er ofte musikalske indslag i Jakobi Kirken, som I kan opleve under en ferie i nærheden af Peine
 • BadeLand Wolfsburg (41.4 km)

  BadeLand Wolfsburg er det største badeland i  Nordtyskland og har et væld af sjove aktiviteter. Bølgepool, slides, sauna, boblebad og afslapningsområde er blot nogle af dem. Der er børnevenlig hoteller i nærheden, så hvorfor ikke tage hele familien med på ferie og overrask ungerne med en ferie i bil og en tur til BadeLand Wolfsburg.

  BadeLand Wolfsburg
  Masser af sjov venter i BadeLand Wolfsburg.
 • Celle (52.5 km)

  Den henrivende bindingsværksby Celle med den gamle bydel, hvor I finder mere end 500 bindingsværkshuse og hertugslottet fra 1200-tallet ligger i den sydlige udkant af Lüneburger Heide. Celle er berømt for sin bindingsværksarkitektur. Kunstfærdigt udsmykkede huse fra 15. - 17. århundrede pryder den gamle bydel og skaber en gennemført middelalderlig stemning. Den nok prægtigste bygning er Hoppener Haus fra 1532: Med de seks etager op til gavlen er det et yderst fantasifuldt hus, prydet med talrige ornamenter. Hertugslottet er med bygningsdele fra 1200-tallet byens ældste bygning. Det interessante inventar i det firefløjede anlæg, hvor renæssance møder barok, omfatter det ældste barokteater, der stadig er i brug, slotskapellet, statslige gemakker og slotskøkkenet. Celle tilbyder desuden et bredt spektrum af indkøbsmuligheder. Hovedindkøbsgaden er Zöllnerstraße, der har en kulørt blanding af individuelle forretninger og små butikker bag de prægtige renæssancehuses og historiske bindingsværkshuses facader.

  Celle
  Nyd den skønne byatmosfære i Celle med mange bygninger fra 1200-tallet og frem.
 • Goslar (56.7 km)

  Goslar er Harzens største by, og er præget af bindingsværksbygninger og bygninger med skifferbelægninger i fantastiske mønstre. Disse blev bygget på baggrund af de minearbejdere i byen, som arbejdede med at udvinde sølv, bly og kobber. I Goslar kan I opleve Tysklands ældste verdslige bygning, Kaiserhaus, som blev opført i 1050. Denne blev anvendt som bolig for kejseren frem til år 1250.

  Goslar
  Charmerende Goslar med de små gader, det imponerende Kaiserhaus og Goslar er mindst lige så betagende i julen med dens julemarked.
 • Nationalpark Harz (70.5 km)

  I den fantastiske park på 247 kvadratkilometer får I naturen helt tæt på. Med over 300 km. stier, så er der rigeligt med mulighed for smukke vandre- og cykelture for hele familien.

  Nationalpark Harz
  I den fantastiske park på 247 kvadratkilometer får I naturen helt tæt på
 • Baumwipfelpfad Harz (59.8 km)

  Oplev den smukke natur i Harzen fra et nyt perspektiv med en tur mellem trækronerne i Bad Harzburg! På jeres næste kør-selv ferie til Harzen kan I lægge vejen forbi Baumwipfelpfad Harz. Flere meter over skovbunden er opført en rute af træbroer imellem trætoppene, hvorfra I får en spektakulær 360 graders udsigt over landskabet med flere udsigtspunkter undervejs. En spændende oplevelse for hele familien. 

  Baumwipfelpfad Harz
  Smukke naturoplevelser fra Baumwipfelpfad Harz
Vis flere

Kort

BW Hotel Braunschweig
Hauptstrasse 48b 38110 Braunschweig

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~6 år i forældres seng 100% rabat
Barn 6~15 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 15~100 år i ekstra opredning 30% rabat