Kør-selv ferie til Best Western Nordic Hotel Lübecker Hof

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Best Western Hotel Lübecker Hof

Nyd 4-stjernede omgivelser ved den populære hansestad Lübeck

Skøn beliggenhed tæt på Lübeck
Hyggeligt 4-stjernet hotel
Spændende oplevelser i hansestaden, Lübeck
 • 160 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 90 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 150 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Sauna
 • Hund
 • Parkering mod gebyr
 • Elevator

Hotellet

Det 4-stjernede Best Western Hotel Lübecker Hof ligger lige udenfor den charmerende hansestad Lübeck i den lille by Stockelsdorf. Herfra kommer I nemt ind til Lübecks charmerende bymidte.

Hotellet tilbyder

Det 4-stjernede hotel har en fin beliggenhed under 10 km. fra Lübeck. I hotellets restaurant kan I nyde en traditionel middag eller I kan nyde en forfriskning i baren. Hotellets reception har åbent 24 timer i døgnet og står til rådighed også i forhold til forslag til seværdigheder. Hotellet har en lille sauna, hvor I kan nyde en afslappende stund.

Parkering i garage ved hotellet er mod gebyr, mens der er gratis udendørs parkering (begrænset antal pladser). Bemærk, at det ikke er muligt at reservere en parkeringsplads.

Værelser

Hotellets enkle værelser er alle indrettet med eget bad og toilet, hårtørrer, telefon, kabel-tv, radio samt kaffe-og tefaciliteter.

Bemærk at

Der er parkering mod gebyr, såfremt der er ledig kapacitet. Det er ikke muligt at forudbestille parkering.

Vis flere

Værd at se

 • Julemarked i Lübeck (4.0 km)

  Tag på bilferie til Lübeck i julen og oplev den historiske hanseby, når den er allersmukkest. Der venter en sanseoplevelse uden lige, når den kølige vinterdis sænker sig over hustagene og de varme nuancer fra utallige forskellige lyskilder, leder vejen op ad de smukke snævre gader i den nordtyske eventyrby.

  Hvert år, fra November, fyldes gaderne af i tusindvis af besøgende fra store dele af Europa – heriblandt ikke mindst os danskere, som må siges at have en særlig plads til Lübeck i vore hjerter. Det tager da også bare lidt over et par timer, at nå byen fra den dansk-tyske grænse. Perfekt beliggenhed for en kør-selv ferie hvor I virkelig kommer i julestemning!

  Den midderalderlige by med sine mange historiske bygninger og sit UNESCO-listede gamle bycentrum, sætter da også en helt perfekt kulisse for et vaskeægte tysk julemarked på det allerhøjeste niveau. Er man rigtig heldig at være i byen efter et friskt lag sne, vil hele denne pragtfulde kulisse få et yderligere nøk op, med de sneklædte gader og hustage, som giver følelsen af, at man går rundt i ét stort julelandskab, som om byen aldrig var skabt eller brugt til noget andet.

  Officielt er der hele syv julemarkeder i Lübeck, som alle har hver deres helt egen enestående charme. Men faktisk kan man godt sige, at byen fra omkring den 26. November forvandler sig til ét stort fortryllende julemarked, som forgrener sig rundt gennem store dele af byen. Det største af slagsen må dog siges at være det historiske julemarked nær byens rådhus og den smukke Marienkirche. Her befinder man sig i hjertet af byens gamle centrum, omgivet utallige bygninger stammende helt tilbage til Middelalderen. Her havde man allerede julemarkeder for ca. 350 år siden. Dengang var det dog ikke helt så idyllisk – for da gjaldt det om at hamstre mad, så man kunne klare den vinteren over. I dag fyldes området med utallige boder, underholdningstilbud og aktiviteter, Glühwein-hytter, mandelmænd, marcipantelte og meget andet. Og når man nu er i Lübeck, er det naturligvis også helt oplagt at smage på byens berømte marcipan. Derfor bør I helt bestemt besøge den hygglige Café Niederegger, som ligger lige ud til den smukke gågade.

  Det store netværk af julemarkeder er yderst alsidigt og strækker sig fra midtbyen og ud mod Travefloden i flere retninger. Gå en hyggelig tur rundt i de skønne maritime omgivelser og besøg et af de forskellige kunst- og håndværksmarkeder, f.eks. det smukke kunsthåndværkermarked ved St. Petri-kirken, kig forbi familiemarkedet på Traveflodens bred eller gå en tur hen til den smukke oplyste skøjtebane som ligger lige udenfor Holstentor. Besøg også det spændende kunst- og håndværksmarked i Heiligen Geist Hospital, hvor mange forskellige kunstnere fra nær og fjern fremviser nogle af deres flotte værker – være det sig keramik, trævarer eller tekstiler.

  De fleste af byens julemarkeder åbner mellem den 24. November og den 29. November og kører helt frem mod jul.

  Risskov Bilferie tilbyder et stort og varieret udvalg af ophold og hoteller i - og i nærheden af - den fortryllende hansestad, Lübeck. Book Jeres juleferie, miniferie eller weekendophold og nyd den fantastiske julestemning i en af Tysklands mest fortryllende byer. 

  Julemarked i Lübeck
  Romantik og julelys i Lübeck
Vis flere

Kort

BW Hotel Lübecker Hof
Ahrensböker Str. 4-8 23617 Stockelsdorf bei Lübeck

Kunderne mener

Hvad vores kunder siger om os

 • "...Vi bestilte på nettet tre overnatninger på Sunotel Kreuzeck, tre overnatninger på Hotel Friedrich Franz Palais og to overnatninger på Nordic Hotel Lübecker Hof i uge 32/33.
  Det var første gang vi prøvede det - men absolut ikke sidste gang! I skal vide, at vi var 100 % tilfredse. Vi fik det, vi var blevet lovet - og det vi havde betalt for. Flink og venligt personale og gode værelser alle tre steder..."
  Kristian Richardt Møller fra Thisted.

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~12 år i forældres seng 100% rabat
Barn 0~12 år i ekstra opredning 100% rabat
Barn 12~16 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 16~100 år i ekstra opredning 30% rabat