Kør-selv ferie til Best Western Nordic Hotel Lübecker Hof

Betaling

Betaling

Gavekort

Best Western Hotel Lübecker Hof

Nyd 4-stjernede omgivelser ved den populære hansestad Lübeck

 • 160 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 90 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 140 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Sauna
 • Hund
 • Parkering mod gebyr
 • Elevator

Hotellet

Introduktion

Det 4-stjernede Best Western Hotel Lübecker Hof ligger lige udenfor den charmerende hansestad Lübeck i den lille by Stockelsdorf. Herfra kommer I nemt ind til Lübecks charmerende bymidte.

Hotellet tilbyder

Det 4-stjernede hotel har en fin beliggenhed under 10 km. fra Lübeck. I hotellets restaurant kan I nyde en traditionel middag eller I kan nyde en forfriskning i baren. Hotellets reception har åbent 24 timer i døgnet og står til rådighed også i forhold til forslag til seværdigheder. Hotellet har en lille sauna, hvor I kan nyde en afslappende stund.

Parkering i garage ved hotellet er mod gebyr, mens der er gratis udendørs parkering (begrænset antal pladser). Bemærk, at det ikke er muligt at reservere en parkeringsplads.

Værelser

Hotellets enkle værelser er alle indrettet med eget bad og toilet, hårtørrer, telefon, kabel-tv, radio samt kaffe-og tefaciliteter.

Bemærk at

Der er parkering mod gebyr, såfremt der er ledig kapacitet. Det er ikke muligt at forudbestille parkering.

Vis flere

Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 99,- pr. booking ved telefonbestilling

Værd at se

 • Holstentor (32.8 km)

  Den ikoniske byport, som sikrede den gamle by's centrum fra vest, betragtes af mange som symbolet på Lübeck. I dag fungerer byporten også som museum, hvor I rigtig kan opleve historien og den fantastiske bygning. Lübeck er en oplagt destination for en miniferie eller et weekendophold!

  Holstentor
  Hold miniferie i Lübeck og se den ikoniske byport, som af mange betragtes som symbolet på Lübeck.
 • Teater Figur Museet (4.4 km)

  Et sjovt lille museum, hvor der kan opleves teater figurer i mange afskygninger. Og med over 1000 dukker, så er der rigeligt at kigge på. Museet er bygget op i fem huse fra den gamle bydel i Lübeck. Dukkerne varierer fra moderne til klassiske. Desuden er der dukker fra Afrika, Asien og Europa.

  Teater Figur Museet
  Et sjovt lille museum, hvor der kan opleves teater figurer i mange afskygninger.
 • Lübeck (6.1 km)

  Tag på bilferie i Tyskland og find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie. Tag hele familien med på en billig kør-selv ferie til Hansestaden Lübeck. Byen er en af de tyske hansestæder beliggende ud til Østersøen cirka 60 kilometer nordøst for Hamburg. Byen er placeret ved floden Trave. Den gamle del af byen er en ø omgivet af floden og kanalforbindelsen. Mens byen også har en havneby, Travemünde, som ligger cirka 15 kilometer nordøst for den gamle del af byen. Det er et must at bruge jeres tid i den gamle bydel, som ligger omgivet af vand og hvis mange kirker med smukke tårne viser et smukt billede af 1000 års levende historie. Den gamle bydel er med rette på UNESCOs liste over verdenskulturarv og de mange imponerende bygningsværker stammer både fra gotikken, renæssancen, barokken og klassicismen. Find billige hoteller til turen hos Risskov Bilferie og nyd en kør-selv ferie i eget tempo med familien.

  Lübeck
  Besøg den historiske by Lübeck på en ferie sydpå.
 • Timmendorfer Strand (17.8 km)

  Timmendorfer Strand, nord for Lübeck, har bare alting: den længste strand i Schleswig-Holstein, masser af hav, kultur, lifestyle, ædelshopping, nightlife, wellness, den allerbedste stjerne-gastronomi, en rejsevifte af spændende arrangementer og den bedste underholdning. Snyd ikke jer selv for et besøg her.

  Timmendorfer Strand
  Timmendorfer Strand, den længste strand i Schleswig-Holstein.
 • Hansapark (27.8 km)

  Har I børn med på turen, så er der ingen tvivl om at en tur i Nordtysklands største forlystelsespark, Hansapark, vil vække glæde. Forlystelsesparken ligger 30 km nord for Lübeck i byen Sierksdorf og er et must for de mindste, når man er på familieferie i Nordtyskland. Planlæg jeres besøg her: http://www.hansapark.de/dk/

  Hansapark
  Tag på miniferie i Nordtyskland og besøg Hansapark, som er Nordtysklands største forlystelsespark.
 • Outlet centret McArthurGlen Neumünster (55.3 km)

  Tag en shoppe dag til outlet centret McArthurGlen i Neumünster, hvor I kan shoppe jeres favorit designer-varemærker nedsat med 30-70 % rabat hele året rundt. Her finder I et stort udvalg af tøj, tilbehør og fodtøj, elegante ting til hjemmet og smart sportstøj. Udforsk fantastiske mærker og masser af nye trends.

  Outlet centret McArthurGlen Neumünster
  Outlet centret McArthurGlen Neumünster
Vis flere

Kort

BW Hotel Lübecker Hof
Ahrensböker Str. 4-8 23617 Stockelsdorf bei Lübeck

Kunderne mener

Hvad vores kunder siger om os

 • "...Vi bestilte på nettet tre overnatninger på Sunotel Kreuzeck, tre overnatninger på Hotel Friedrich Franz Palais og to overnatninger på Nordic Hotel Lübecker Hof i uge 32/33.
  Det var første gang vi prøvede det - men absolut ikke sidste gang! I skal vide, at vi var 100 % tilfredse. Vi fik det, vi var blevet lovet - og det vi havde betalt for. Flink og venligt personale og gode værelser alle tre steder..."
  Kristian Richardt Møller fra Thisted.

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~12 år i forældres seng 100% rabat
Barn 0~12 år i ekstra opredning 100% rabat
Barn 12~16 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 16~100 år i ekstra opredning 30% rabat