Miniferie eller wellnessophold i Sverige på BW Plus Hus 57

Dansk | DKK

Best Western Plus Hus 57

Bo centralt i Ängelholm på BW Plus Hus 57, der har egen fitness- og spa-afdeling.

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Fitness- og spaafdeling
 • Centralt placeret i Ängelholm
 • Tæt på de mange smukke kystbyer i Skåne
321,-
3~4 dage fra
769,-

Ophold med morgenbuffet

Miniferie i Ängelholm

3 dage
Kun 769,- / spar op til 207,-
NEDSAT
4 dage
Kun 1.099,- / spar op til 321,-
NEDSAT
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • Cava og snacks på værelset ved ankomst
 • 2 x Fri entré til spaafdeling
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Skåne har meget at byde på og det er derfor også et oplagt sted at holde sommerferie med familien. Find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie og prøv en ferie på Best Western Plus Hus 57, som ligger centralt i Ängelholm på Skånes nordvestkyst. Ängelholm er en meget smuk lille by med en perfekt beliggenhed tæt på flere andre byer f.eks Helsingborg og Malmö. Langs hele Skånes vestkyst er der gode forbindelser og transportmuligheder, og netop derfor er Ängelholm det perfekte sted for et weekendophold, tæt på både Bjärehalvön i nord, Kullahalvön i syd og det smukke Skälderviken i vest.

Hotellet tilbyder

Best Western Plus House 57 ligger centralt og er et godt udgangspunkt, når de mange smukke områder ved hotellet skal udforskes. Der serveres en lækker morgenbuffet hver morgen, og hotellets restaurant serverer også både frokost og aftensmad. Køkkenet har fokus på bæredygtig madlavning alt efter hvad årstidens råvarer har at byde på. Der er fokus på sunde råvarer og der serveres grøntsager i og til mange af retterne.

Hotellet har sit eget spa i kælderen med et 50 cm dybt opvarmet bassin, spabad og sauna og så er der dømt afslapning, og hotellets gæster har selvfølgelig gratis adgang, man skal dog være fyldt 18 for at få adgang. Hotellet har også sit eget fitnesscenter og der er selvfølgelig gratis WiFi til hotellets gæster.

Værelser

Hotellet har i alt 112 værelser, der er indrettet med klassiske materialer, men moderne former og farver. Alle værelser har eget badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer. Der er også et tv samt strygefaciliteter, en badekåbe og tøfler. 

Find en billig familieferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på en kør-selv oplevelse til det smukke Ängelholm i Skåne.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

38 km fra
Helsingborg, Sverige 
130 km fra
Øresundsbroen
190 km fra
Göteborg, Sverige

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Ängelholms Hembygdspark (1km)

Tag på en miniferie til Sverige med Risskov Bilferie og oplev den smukke natur og de mange seværdigheder som ligger og venter på besøg. Det er bestemt værd at tage til 'Ängelholm Hembygdspark' ved Ängelholm. Her er adskillige museer som f.eks. Skolemuseet og Teknisk Museum, der har åbent i sommermånederne. Der er også flere store dyreindhegninger i parken med papegøjer, hjorte, griser, geder, heste m.m. Der er et godt stisystem i parken og en stor legeplads, og parken er åben hele året. Om sommeren arrangeres der desuden forskellige events og koncerter i parken. Find et billigt hotel til sommerferien hos Risskov Bilferie og besøg det spændende Ängelholms Hembygdspark.

Birgit Nilsson Museum (32km)

Tag på bilferie i Skåne, Sverige og besøg Birgit Nilsson Museum i Båstad. Birgit Nilsson var en verdensberømt svensk operastjerne, bl.a. kendt for sine enestående Wagner-fortolkninger. Museet er indrettet i Birgit Nilssons barndomshjem; en bondegård, hvor hun boede sammen med sin familie til hun var 23 år gammel. Under turen rundt på museet vil I nå at lære operadivaen rigtig godt at kende. I den tilstødende stald severes lækkert smørrebrød og hjemmebagt kage. Tag børnene med på en fantastisk familieferie i det svenske, tæt på Båstad i Skåne, og find et børnevenligt hotel hos Risskov Bilferie. Der er masser af børnevenlige hoteller i området, så oplevelsen kan blive delt af hele familien, store som små.

Kungsbygget Adventurepark (28.7km)

Tag på en aktiv ferie med med hele familien og find børnevenlige hoteller tæt på Kungsbygget Adventurepark hos Risskov Bilferie. Fordi hvis ferien skal have lidt ekstra 'action', så er Kungsbygget Adventurepark stedet at tage til. Prøv Zippline, hvor I svæver i en karabine over jorden! Eller kælken, hvor I suser 935 meter gennem den skønne natur! Endeligt kan I prøve Bungy Rocket, hvor I med et kraftigt gummibånd kan hoppe helt op til 25 meter op i luften og lave vild akrobatik! Find en billig kør-selv ferie hos Risskov Bilferie og kom afsted til alle oplevelserne der venter i Kungsbygget Adventurepark.

Frederiksdal Haver og Museer (28.9km)

Find en billig bilferie til Sverige hos Risskov Bilferie og tag hele familien med på en skøn oplevelse hos vores svenske naboer i Helsingborg. Besøg Frederiksdal haver og museer som er Sveriges næststørste frilandsmuseum. Her kan I se marker, skove, byen, huse og dyr og få en fornemmelse af, hvordan folk engang boede i det sydlige Sverige. Der er omkring 50 historiske bygninger at besøge og hvert år afholdes en række forskellige markeder og festivaler. Find børnevenlige hoteller til turen hos Risskov Bilferie og kom afsted på en kør-selv oplevelse i eget tempo.

Tropikariet (28.8km)

Tag på en billig miniferie til Helsingborg med Risskov Bilferie og tag hele familien med på en oplevelse i Tropikariet, som er en 4-etagers indendørs zoo, som specialiserer sig i tropiske dyr. Her finder I alt fra hajer og krokodiller til aber og flyvepungegern. Tropikariet er inddelt i hele otte forskellige naturmiljøer som f.eks. det imponerende hajrev, den afrikanske savanne og den specielle afdeling, ”Regnskovsnat”, hvor man får en unik mulighed for at opleve nogle af naturens spændende natdyr, mens de er aktive. Planlæg en kør-selv sommerferie og besøg Helsingborg og Tropikariet med Risskov Bilferie.

Mölle (30.6km)

Om sommeren lokker den svenske vestkysts strande med dejlige forhold for aktiviteter i vand og på strand. Besøg kendte Mölle, som er en rigtig traditionel badeby, hvor turismen nåede sin top i 1900-tallets begyndelse.

Dunkers Kulturhus (30.5km)

Find en miniferie til Sverige hos Risskov Bilferie og omgiv dig selv i en verden af kultur og moderne kunst på Dunkers Kulturhus i Helsingborg. Der er 3.000 kvadratmeter udstillingsareal med nye og spændende udstillinger hele tiden. Bygningen blev designet af Jim Utzon, og idéen var, at det skulle ligne et middelalder slot. De omkringliggende bygninger udgør en ringvæg, der indeholder kontorer og andre administrative funktioner. Besøg det spændende kulturhus med Risskov Bilferie og find også børnevenlige hoteller til rejsen så hele familien kan nyde turen.

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotell Hovs Hallar

Beliggende ved havet

Vestkysten

Den svenske vestkyst

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • 2 x kaffe
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

307,-
Kun
1.149,-

Vis kort

Miniferie i Skåne

Læs mere

Good Morning+ Helsingborg

Oplev Skåne og Sydsverige

Skåne

Oplev Helsingborg

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 2-retters menu
 • Adgang til sauna og fitness
 • Gratis internet og parkering

311,-
Fra kun
719,-

Vis kort

Besøg spændende by i Sverige

Læs mere

Comfort Hotel Helsingborg

Dejligt ophold inklusiv halvpension

Österlen

Oplev Helsingborg

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x lettere aftensmad
 • Gratis internet
 • Beliggende i centrum

339,-
Fra kun
719,-

Vis kort

Ferie i Skåne

Læs mere

Valhall Park

Inkl. halvpension

Skåne

Oplev Angelholm

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 1-rets menu
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

262,-
Fra kun
789,-

Vis kort

Lækker ferie i det sydvestlige Sverige.

Læs mere

Riverside Hotel & Apartments

Ophold i hotelværelse

Skåne

Miniferie i hjertet af Ängelholm

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • Frugt og chokolade på vær.
 • Gratis internet
 • Central beliggenhed

397,-
Fra kun
549,-

Vis kort

Perfekt beliggenhed centralt i Ängelholm

Læs mere