Kør-selv ferie til Campanile Caen Nord Hérouville

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Campanile Caen Nord Hérouville

Spændende verdenshistorie venter jer overalt i Normandiet

Kun 4 km til centrum af Caen
Stort udbud af udendørs aktiviteter
Gratis parkering og WiFi til hotellets gæster
 • 1.200 km fra Padborg/Kruså-grænsen
 • 1.200 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 1.250 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Hotellet

Tag på en historisk og tankevækkende ferie, som I sent vil glemme. Få steder finder I så meget verdenshistorie samlet på et sted og krydret med den charmerende stemning i Caen, venter der jer en interessant og indbydende ferie. Caen tilbyder franske gastronomi-oplevelser i verdensklasse: I skal bare suge til jer af det hele.

Hotellet tilbyder

Det 3-stjernede Campanile Caen Nord Herouville har en god beliggenhed, kun 4 km. fra byens centrum og 10 km. fra lufthavnen Carpiquet mellem Caen og havet. Campanile er en lavpris hotelkæde, med hoteller i hele verden. Hotellet er et ideelt udgangspunkt for dem, der ønsker at besøge de nærliggende strande, såvel som sportsudøvere. Der udbydes bl.a. vandreture, ridning eller cykelture fra hotellet. Nyd jeres middag i hotellets hyggelige restaurant. Der er gratis parkering ved hotellet og gratis trådløst internet.

Værelser

Alle hotellets værelser er indrettet med eget bad/toilet med hårtørrer, skrivebord, satellit-tv, telefon og el-kedel.

Bemærk at

3-retters menuen består af enkle retter og inkluderer forretsbuffet, dagens ret og dessertbuffet.

Turistskat (person) pr. døgn 1,20 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Vis flere

Værd at se

 • Pegasusbroen (8.1 km)

  Den specielle klapbro, Pegasusbroen, også kaldet Bénouville broen, forbinder Caen og Quistreham, og natten mellem den 5. og 6. juni 1944 var den og et par andre broer i de allieredes sigtekorn i forbindelse med D-Dagen, hvor de allierede invaderede det tyskbesatte Frankrig. 'Operation Deadstic' skulle sikre, at broerne blev sikret for blandt andet at forhindre de tyske kampvogne i at angribe den østlige flanke under de allieredes landgang på 'Sword Beach'. Operationen blev ledet af major John Howard, og de britiske tropper ankom i 3 svævefly, hvor to af dem formåede at lande så tæt på Bénouville-broen, at de kunne overrumble de tyske soldater og dermed forhindre den tyske forstærkning i at nå frem til Sword Beach. Siden hen er broen blevet kaldt for Peagsus, til ære for den fantastiske indsats, og navnet stammer faktisk fra det skulderemblem, som de britiske styrker bar under operationen, den bevingede hest Pegasus. Besøg endelig det lille "Airborne Troops Museum" i Bénouville, som ligger på Avenue Major Howard kun ca. 100 m. fra Pegasus-broen. Den oprindelige bro måtte desværre udskiftes i 1994 men kan stadigvæk besøges i museumsparken. I øvrigt fortælles det også, at 'Cafe Gondrée', ved Pegasus-broen, var det første franske hus, der blev befriet på D-Dagen.

  Pegasusbroen
  John Howard og den berømte Pegasusbro
 • Le Grand Bunker Musee du Mur de l'Atlantique (12.4 km)

  Find en billig sommerferie eller vinterferie hos Risskov Bilferie og tag på en billig kør-selv ferie til Frankring. Besøg det store Bunkermuseum fra Atlantvolden, en oplevelse der ikke sent vil blive glemt. Bunkeren er på 5 etager og udstyret med mange artefakter fra krigens tid, og der er masser af plancher der fortæller om forholdene og om de forskellige udstillingsgenstande. Bunkeren blev overtaget af de allierede, der fik hele den tyske stab på ca. 53 mand til at overgive sig, hvilket siden førte til befrielsen af Ouistreham. Fra toppen af bunkeren er der en fantastisk udsigt til 'Sword Beach, hvor invasionen fandt sted d. 6. juni 1944. Kanonerne i bunkeren havde en rækkevidde på 30 km. Find en billig rejse med børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og kom afsted på en aktiv ferie til Frankrig og Le Grand Bunker Musee du Mur de l'Atlantique i Ouistreham, Frankrig.

  Le Grand Bunker Musee du Mur de l'Atlantique
  Få færten af livet i en tysk bunker anno 1944.
 • Parc Festyland (14.1 km)

  Lidt uden for Caen, ca. fem kilometer mod vest, ligger Parc Festyland, og som navnet indikerer, er der her tale om en forlystelsespark beliggende i Bretteville-sur-Odon og som også er Normandiets største. Her er der masser af sjove attraktioner både til de store og de små familiemedlemmer og alle er garanteret et godt grin, prøv en tur i CAP’TAIN ROC eller PIRAT’AK, også kaldet den våde fornøjelse!

  Parc Festyland
  Parc Festyland er oplagt til familieferie i Frankrig
 • Château de Fontaine-Henry (16.0 km)

  Château de Fontaine-Henry ligger mellem Caen og de allieredes landgangsstrande, og er en fantastisk renæssance ejendom, der har tilhørt den samme familie i de sidste 800 år. Turen rundt på slottet starter i stueetagens saloner og fortsætter derefter op på de øvre etager, der huser meget fine møbler og malerier. På slotsgrunden er der også et interessant kapel fra det 13. århundrede.

  Château de Fontaine-Henry
  Det smukke Château de Fontaine-Henry
 • Klostret Saint Gabriel (28.9 km)

  Tag til Frankrig på sommerferie eller vinterferie og oplev en kør-selv ferie hvor seværdighederne kan opleves i eget tempo. Find den perfekte familieferie hos Risskov Bilferie og kom afsted syd på mod Prieure Saint Gabriel ligger i den franske del af Calvados, i kommunen Saint-Gabriel-Brécy mellem Caen og Bayeux, ikke langt fra den lille købstad Creully. Klosteret blev grundlagt i 1058 af Abbed af Fécamp. Bygningerne var meget velholdt frem til det 16. århundrede men i det 18. århundrede var de fleste gået til. Koret er det eneste der har overlevet tidens tand, men selve klostret er et glimrende eksempel på romansk arkitektur og er samtidig en perle i landskabet. Siden 1929 har stedet fungeret som Landskabs- og Haveskole. Find et billigt ophold hos Risskov Bilferie og tag hele familien med på oplevelse i Calvados, Frankrig.

  Klostret Saint Gabriel
  Besøg det charmerende kloster i Saint-Gabriel-Brécy.
 • Bayeux (34.5 km)

  Tag på bilferie i Europa og oplev den spændende historie som gemmer sig i Normandiet, Frankrig. Ferie i egen bil gør det nemt at komme rundt og besøge de spændende seværdigheder og Bayeux ligger kun omkring en halv times kørsel fra Caen og er så bestemt et besøg værd. Byens største attraktion er Bayeux Museum, hvor det berømte Bayeux-tapet har til huse. Lad fantasien ride over kampscenerne på det 70,5 meter lange stykke hørlærred, mens pilene suser ned om ørerne på en og barske vikinger med og uden hoveder kæmper med blodige økser og sværd. Få en sjælden indsigt i historien om slaget ved Hastings i 1066 med dette fantastiske stykke middelaldergraffiti med en produktionsdato tæt på slutningen af vikingetiden – en enestående mulighed for at komme helt tæt på en stor historisk begivenhed.

  Tag på bilferie i Europa, men start i Normandiet på en billig kør-selvferie. Find et last minute hotel og tag familien under armen på en ægte familieferie i det franske.

  Bayeux
  Det berømte Bayeux-tapet gengiver et af middelalderens drabelige slag.
 • Zoo de Jurque (46.1 km)

  Zoo de Jurque er en Zoologisk Have der ligger i meget smukke omgivelser og er en oplevelse både for børn og for voksne. Der er afmærkede ruter, så besøgende kan få sig en god tur rundt i det store zoologiske have. Der er masser af skjulte områder hvor dyrene gemmer sig, så hold øje med skyggerne. Dyrene er meget velholdte og det er dejligt at se hvor godt de bliver passet og plejet. Enkelte områder udbygges løbende, så det er aldrig for sent at aflægge denne dyreoase et besøg. Se de majestætiske giraffer, tigerne og de mange andre spændende dyr, der trives i denne perle af et zoo.

  Zoo de Jurque
  Mød de mange spændende dyr i Zoo de Jurque.
 • Le Souterroscope des Ardoisières (49.7 km)

  Tag på opdagelse i Normandiet på en kør-selv ferie med hele familien. Oplev de mange seværdigheder som Nordfrankrig kan byde på. Find en billig sommerferie eller vinterferie med børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie. Læg vejen forbi 'Le Souterroscope des Ardoisières', hvor 'Souterroscope' tilbyder en fantastisk rejse under jorden der åbner op for en helt ukendt verden fyldt med naturlige overraskelser. Den underjordiske skifermine på 'Caumont l'Eventé' giver et helt fantastisk indblik i historien og naturressourcerne i Bocageområdet i Normandiet. Oplev de teknikker der blev brugt af minearbejderne i det 19. århundrede til at bryde skiffer. Der er også en filmudstilling og gå endelig ikke glip af turen til den magiske sø og spøgelsesgalleriet eller hør hvordan vandet synger i den store underjordiske katedral. Der er masser at tage sig til både for børn og voksne, så beregn en god bid af dagen til at besøge Le Souterroscope des Ardoisières. Find en bilferie fyldt med oplevelser hos Risskov Bilferie og nyd en familieferie med godbidder til alle aldre.

  Le Souterroscope des Ardoisières
  Le Souterroscope des Ardoisières er et besøg værd.
 • Omaha Beach (55.7 km)

  Besøg Omaha beach, den Amerikanske kirkegård, Merville museet og Pegasusbroen, hvor de allieredes svævefly landede natten mellem den 5. og 6. juni 1944 og efter blot 10 minutters kamp fuldstændig overrumplede den tyske stilling, der var sat til at bevogte klapbroen. Det var også her, at de allierede led deres første tab, da løjtnant Denholm Brotherridge måtte lade livet i kampen om klapbroen, og dermed blev den første ud af de 4.414 registrerede soldater, der døde under D-dagen. En barsk, men uforglemmelig oplevelse, der er med til at sætte historiens gang i perspektiv.

  Omaha Beach
  Kør-selv på ferie og besøg Omaha Beach i Frankrig.
Vis flere

Kort

Campanile Caen Nord
Impasse Des Ormes P. Tertiaire Bd Du Bois 14200 Herouville-Saint-Clair

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~1.99 år i forældres seng 100% rabat
Barn 2~11.99 år i ekstra opredning 80% rabat
Barn 12~17.99 år i ekstra opredning 40% rabat
Barn 18~99.99 år i ekstra opredning 0% rabat