Risskov Bilferie har Danmarks billigste priser på weekendophold, miniferie og kør selv-ferie.

OK

Campanile d'Orange

Tag på vinferie i smukke Sydfrankrig og gå på opdagelse i Rhône-dalen

Billige ophold

4-7 dage kun 1.019,-

Vi anbefaler

Vinferie i Rhône-dalen

  • 3 overnatninger
  • 3 x morgenbuffet
  • 1 velkomstdrink
  • 1 fl. vand på vær. til deling
  • Gratis internet og parkering

4 dage kun 1.019,-

God pris !

Pr. person i Dobbeltværelse


Se alle tilbud fra hotellet

Campanile d'Orange

Det traditionelle sydfranske hotel ligger under en kilometer fra centrum af romerbyen Orange. Fra hotellet er der er vidunderlig udsigt over Rhône-dalen og hele området tilbyder gode muligheder for både vinsmagning og et unikt indblik i det sydfranske køkken, som er i en klasse for sig selv.

Hotellet tilbyder

Det dejlige og fredelige Hotel Campanile d´Orange har en skøn beliggenhed og de hyggelige og gæstfrie omgivelser er oplagt til at holde en familieferie. Hotellet byder på en herlig fransk morgenbuffet mellem kl. 6:30 og frem til kl. 9:00 på hverdage og fra kl. 7:00 til 10:00 i weekenden. Der serveres også frokost og aftensmad med en varieret menu baseret på skønne friske råvarer fra de meget frugtbare jorde i området.

Der er også en skøn terrasse samt en 3000 kvadratmeter stor have, hvor gæsterne kan slappe af i grønne omgivelser. Der er også en legeplads for familier med småbørn, så de små kan brænde lidt krudt af mens de voksne måske nyder en drink på terrassen. Der er også et hotelbibliotek med lidt lekture samt en kiosk, hvor der kan købes fornødenheder og provianteres. Hotellet tilbyder også gratis parkering til den fir- eller tohjulede. Receptionens personale taler engelsk og er altid klar til at yde den hjælp, der kræves for at sikre, at gæsterne får et behagelig og afslappende ophold.

Værelser

De moderne værelser er komfortable og hyggeligt indrettet. Der er gratis WiFi, satellit-tv, et skrivebord samt telefon og selvfølgelig et tilstødende badeværelse med hårtørrer. Der findes mange forskellige størrelser på værelserne. Det er muligt at medbringe et kæledyr, men husk at advare hotellet, når værelserne bookes.

Orange

Byen blev grundlagt i 35 f.Kr. af veteraner fra “Legio secunda Augusta” eller Augustus 2. Legion. Denne 2. Legion blev oprettet hen imod slutningen af den Romerske Republik, som startede i 509 f.Kr. og strakte sig frem til 27 f.Kr. da selve Romerriget blev etableret. Rent praktisk fortsatte det af gode grunde alligevel som en republik i mange år efter.

Den antikke og meget velholdte by huser omkring 29.000 indbyggere, som alle er så heldige at bo i et område, der ikke blot er leverandør af de berømte Rhône-druer fra de omkringliggende vinmarker, der spreder sig så langt øjet rækker. Men selve Orange er et åbent museum, der byder på romersk arkitektur i særklasse. En af de meget fornemme seværdigheder er den romerske triumfbue, hvis ophav ikke helt er fastslået. Det prægtige bygningsværk siges at stamme fra Augustus, som grundlage Romerriget, men kunne ligeså godt have været bygget af Tiberius eller meget senere af Severan. Triumfbuen er også på UNESCO´s Verdensarvsliste og dermed udpeget som en del af verdens kulturelle arv. I sin tid blev triumfbuen opført uden for byens mure og blev derfor også et monument for byens grundlæggelse og et klart signal om byens tætte bånd med det mægtige romerrige. De smukke friser på porten viser scener med romerske krigere og underkuede og besejrede gallere og dermed også et klart signal om det uovervindelige romerske herredømme.

Det antikke romerske Teater er også i en klasse for sigselv og er derfor også kommet på UNESCO´s berømte liste over Verdensarv, hvilket ikke kan undre, da det ganske enkelt er en oplevelse i sig selv, som familien ikke bør snydes for.

Orange byder på utroligt meget at både se på, men også at nyde, og det er stedet hvor livet leves på ægte sydfransk og helt til fingerspidserne og byens hyggelige atmosfære med små gader og antikke pladser er i den grad med til at gøre netop Orange til en perle blandt mange i det smukke Provence.

Udflugter

Provence har meget at byde på, det er et stort område, der også dækker en god bid af Sydfrankrig. Derfor er der også meget at tage sig til og ikke mindst skønne udflugter, som med garanti vil give point på oplevelsesbarometret. 

En lille tur sydpå til Arles er ikke den værste måde at starte ferien på. Byen ligger kun en lille times kørsel fra Hotel Campanile d´Orange, forbi både Nîmes og Avignon. 

Arles ligger smukt placeret ved floden Rhône og er også gammel romersk by, der blev grundlagt af Cæsar i 46 f.Kr. Byen kaldes også “Galliens lille Rom” da der er rigtig mange rester fra romerske bygninger som teatret, det romerske bad og amfiteateret, der er en ellipseformet, to-etagers bygning med plads til 20.000 siddende tilskuere og 800 stående -- alle tændt på at se en blodig forestilling med gladiatorene i hovedrollerne. Sikke nogle brøl der måtte have lydt, når hjemmeholdet scorede! Det velbevarede amfiteater stammer helt tilbage fra 1 århundrede e.kr og er lidt større end det som står i Nîmes. For at få sig et godt overblik over antikken kan et besøg i “Musée départemental Arles antique” give en rigtig god forståelse og indsigt i det romerske imperiums udbredelse, især i det sydfranske. En helt igennem spændende oplevelse da der er noget at både se og høre på for hele familien. Afsæt god tid da der er mange forskellige og meget spændende udstillinger der skal aflægges et besøg. 

Mange berømtheder har ladet sig drage af Arles og på det legendariske Grand Hôtel Nord-Pinus vil et hurtigt kig i gæstebogen afsløre navne som Edith Piaf, Picasso og Hemmingway, der alle har sat en autograf i den værdifulde bog. Napoleon d. III boede i øvrigt på værelse nummer 10 i 1856 og har kunnet nyde den gode udsigt over det hektiske Place du Forum, hvor det myldre med mennesker, der enten spiser på en af de mange restauranter eller shopper lidt rundt i de små og charmerende butikker, der ligger spredt rundt i labyrinten af smalle stræder og snævre gyder i en blanding af romersk arkitektur og solide stenhuse fra middelalderen.
Men mange andre kunstnere har også fundet frem til den smukke by og en af de mere illustre er bestemt van Gogh som boede i Arles mellem 1888-89 og lod sig inspirer af stedets specielle lys. Her mødte han i øvrigt også den danske kunstner Christian Mourier-Petersen.

For at komme til Arles kørte vi både forbi Avignon og Nîmes, men disse to byer bør bestemt også aflægges et visit, hvor især Avignon har rigtigt meget at byde på. Men Nîmes er også en lille perle med seværdigheder som den førnævnte romerske arena, Maison Carrée og Pont du Gard. 

Rettes forlygterne mod nord, så ligger Montélimar omkring 40 minutters kørsel fra hotellet, en sjov lille afstikker, hvis hele familien er enige om, at nougat smager godt. Montélimar er nemlig også kendt som nougatfabrikken eller Nougatens hovedstad. Der er nemlig ikke færre end 15 nougatproducenter i byen. Et besøg på “Fabrique et Museé du Nougat”, ja, et Nougatmuseum, vil blandt andet afsløre, at nougaten blev opfundet af munke helt tilbage i 1100-tallet ved at blande honning, krydderier og valnødder sammen. En skøn forening og en glimrende mulighed for at prøve løs af de mange varianter nougat, som fabrikeres og sælges rundt omkring i byen. Hovedgaden Alleés Provencals er pyntet med platantræer og fyldt med små fortorvscaféer, hvor der gerne drikkes et glas koldt Cóte du Rhóne vin eller måske to, en skøn måde at afslutte besøget i Montélimar, og husk at gøre plads til lidt nougat, der skulle jo også gerne lidt guf med hjem.

Hotellets placering

Campanile d'Orange
Chemin De La Sauvageonne
84100 Orange

Klik her for kørselsvejledning til hotellet

Afstand til hotellet fra

Puttgarden, Tyskland
1.515 km
Padborg/Kruså-grænsen
1.535 km
Rostock, Tyskland
1.565 km

Detaljeret hotelinformation

Check ind kl.
7:00-23:00
Check ud inden kl.
22:00
Nærmeste togstation
Orange , 2.7 km
Nærmeste lufthavn
Marseille, 102 km
Restaurant
Ja
Bar
Ja
Hund*
5 EUR pr. dag
Gratis parkering
Ja
Trådløst internet
Ja
Gratis internet
Ja
Etager
1
Renoveret i år
2016
Miljøtillæg (person) pr. døgn*
1.1 EUR

* Vejledende information

Bemærk at

Miljøtillæg (person) pr. døgn 1,10 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Giv som gave - klik her
Et købsbevis er den perfekte gave, hvis du vil give et ophold, med en åben ankomstdato. Klik på pilen for at bestille opholdet med åben ankomst.

Du kan også forære et gavekort på et bestemt beløb ved at klikke her.

Vinferie i Rhône-dalen

På opdagelse i Sydfrankrig

4 dage kun 1.019,-
God pris !
Pr. person i Dobbeltværelse


Opholdet inkluderer

  • 3 overnatninger
  • 3 x morgenbuffet
  • 1 velkomstdrink
  • 1 fl. vand på vær. til deling
  • Gratis internet og parkering

Priser

Lavsæson kun 1.019,-
Ankomst ikke mulig

Rabatter*

Barn 0~10,99 år
84% rabat i ekstra opredning

Tillæg

Enkeltværelsestillæg fra +1.080,-

Vælg ankomstsdato for at starte bestillingen

Blot ankomstdagen skal være ledig.

December 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
48
27
28
29
30
1
2
3
49
4
5
6
7
8
9
10
50
11
12
13
14
15
16
17
51
18
19
20
21
22
23
24
52
25
26
27
28
29
30
31
Ankomstsmåneder
2017 | DEC
Flere dage? klik herunder

Ekspeditionsgebyr 69,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved telefonbestilling

Skal I rejse indenfor de næste 3 dage, kan reservationen ikke foretages online. Ring på 70 22 77 17

Hoteller i nærheden