Kør-selv ferie til Campanile Lille-Sud CHR

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Campanile Lille-Sud CHR

Tag på ferie i Nordfrankrig og besøg kulturbyen Lille.

Tæt på centrum af Lille
Stor morgenbuffet med et stort udvalg morgenmad
Gratis WiFi, TV og mulighed for at lave kaffe
 • 850 km fra Padborg/Kruså-grænsen
 • 825 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 875 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Parkering mod gebyr
 • Gratis internet

Hotellet

Besøg Frankrigs måske mest undervurderede by. Den engang ubehagelige industrimetropol har transformeret sig til en smuk og selvsikker kulturel perle. Indbyggerne i Lille er kendte for deres venlighed, så glæd dig til at besøge byen og dens seværdigheder, og dette med base på hotellet Campanile Lille Sud.

Hotellet tilbyder

Det moderne og komfortable hotel Campanile Lille Sud ligger kun to kilometer fra centrum af Lille, og er derfor en god base, hvorfra I kan opleve den fine by i Nordfrankrig, lige ved grænsen til Belgien. Campanile er en lavpris hotelkæde, med hoteller i hele verden. Hotellets morgenbuffet står klar fra kl. 06.30-09.00, og byder på forskellige varme drikke, yoghurt, kager, pålæg og frugt salat. Restauranten på hotellet serverer også frokost og aftensmad. I kan vælge mellem en buffet og en menu, som kombinerer regionale og traditionelle retter.

Værelser

Alle hotellets 76 værelser er hyggelige og stille. Alle værelser har bad og WC, fladskærms TV og mulighed for at lave kaffe. Der er kun mulighed for opredning på hotellets twinbed-værelser.

Bemærk at

Turistskat (person) pr. døgn 1,65 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Børn under 5 år har kun morgenmad inkluderet i opholdet.

Hotellets restaurant er lukket fredag-søndag samt 6.-31. august 2018.

Vis flere

Værd at se

 • Musée d'histoire naturelle de Lille (3.7 km)

  Det spændende museum byder på en rejse gennem tiden og på tværs af kontinenterne med etnografiske og industrielle samlinger, der gradvist er blevet tilføjet til de oprindelige zoologiske og geologiske gallerier i det interessante museum. Samlingen er helt unik i Frankrig og omfatter over 250.000 udstillingsgenstande og museet arrangerer desuden regelmæssigt specielle særudstillinger, der plejer at være et stort tilløbsstykke. Tag endelig børnene med, de vil med garanti finde spændende ting i de mange montrer.

  Musée d'histoire naturelle de Lille
  Det Naturhistoriske museum i Lille er en oplevelse for alle aldre
 • Citadel Lille (4.7 km)

  Det var Markise Vauban, der, efter anmodning fra Louis XIV, måske bedst kendt som Solkongen, påbegyndte byggeriet af det smukke kastel. Pudsigt nok havde Louis d. XIV faktisk lige overvundet byen men ikke desto mindre varede byggeriet 3 år, fra 1667 til 1670, hvor det stod færdigt som en lille by omringet af fem bastioner, der dækkede et område på 2.200 m2. Der blev brugt ikke mindre end 60 millioner mursten og 70.000 sandsten. Over den kongelige indgangsport står der med latinske gloser, en hyldest til den herlige Solkonge. Selve kastellet var en del af en dobbeltbefæstning af området mellem Gravelines, Dunkirk og Maubeuge, også kendt som 'Pré Carré'. Citadel Lille, var kendt som 'Dronningen af Kastellerne', og er bestemt et besøg værd for hele familien.

  Citadel Lille
  Tag turen over til Citadel Lille, bygget af Arqui Vauban
 • Zoo de Lille (4.9 km)

  Den Zoologiske Have er populær blandt rejsende med børn. Her finder I over 100 forskellige dyrearter, lige fra ugler og papegøjer til store pattedyr såsom løver, myreslugere, aber og kameler. Desuden er der et tropisk hus med slanger, skildpadder og flagermus. Haven er åben hver eneste dag og har gratis adgang.

  Zoo de Lille
  Mød de mange spændende dyr i Zoo de Lille.
 • Le Beffroi de l'Hôtel de Ville (6.6 km)

  Tag på en kør-selv ferie til Frankrig med hele familien og besøg den smukke by Lille med Risskov Bilferie. Find børnevenlige hoteller i området og brug et par dage på at udforske den gamle historiske by. Læg også vejen forbi l'Hôtel de Ville er på UNESCOs liste over verdensarv og er med sine 104 meters højde også et imponerende syn. Men det bliver mere storslået, når de besøgende fra toppen kan nyde den helt fantastisk udsigt over Lille, la Lys-dalen og de fjerne bjerge i Flandern, på en rigtig klar dag. Men først er der 100 trappetrin der skal bestiges, men derefter hjælper elevatoren resten af turen op. Det er dog også muligt at tage turen helt op i tårnet via trapperne. God tur! Find en billig ferie til Frankrig hos Risskov Bilferie og nyd en billig sommerferie eller vinterferie i eget tempo. 

  Le Beffroi de l'Hôtel de Ville
  Le Beffroi de l'Hôtel de Ville er 114 meter højt
 • Mosaïc - Le jardin des Cultures (12.2 km)

  En kæmpe oplevelse for hele familien, så læg vejen forbi den lidt alternative, men rigtig skønne Mosaik-park, som byder på underholdning, levende dyr, farver og ikke mindst masser af plads til at boltre sig i. Nyd de botaniske kunstværker og den harmoni der hersker i det lille paradis, lidt uden for Lille. Der afholdes også koncerter, der fortælles historier, der danses og så kører der også en række kunst-workshops. Men der foregår rigtig mange ting, så hør eventuelt på hotellet om de har lidt information om Mosaik-parken.

  Mosaïc - Le jardin des Cultures
  Gå ikke glip af den alternative og smukke kulturpark
 • Slaget ved Fromelles (15.6 km)

  Slaget ved Fromelles mellem d. 19. og 20. juli 1916 var blot en af mange katastrofalt ledet kampe under 1. Verdenskrig. Dette slag udmærkede sig dog ved, at det var det første fremstød på Vestfronten, der involverede både britiske og australske styrker. Men det gik helt galt, da Ententemagterne groft havde undervurderet de tyske befæstninger og samtidig foretog et frontalt angreb i dagslys, 'flankeret' af tysk artilleri på begge sider. Slaget ved Fromelles er kendt som 'de værste 24 timer i australsk krigshistorie' med over 5.500 australske og 2.000 britiske tropper enten dræbt, såret eller tilfangetaget. I 2009 fandt man under udgravninger i Fromelles 250 britiske og australske soldater, og omkring hele dette projekt er 'Musée de la bataille de Fromelles' opstået. En hjerteskærende oplevelse, der ikke skal tages let på. Har I særlig interesse i 1. Verdenskrig er dette område en rent slaraffenland for historiske oplevelser af aller højeste karat. I en radius af 80-100 km fra Lille kan den frygtelige men lige så historisk interessante krig opleves på nært hold. Det kan derfor også varmt anbefales at vælge en af de mange historiske ture, der arrangeres med blandt andet afgange fra Lille, og som går til de store men også mindre kendte slagmarker både i Frankrig og Belgien. Bilen er også en mulighed, men da kan det være en god idé at have planlagt en række besøg hjemmefra.

  Slaget ved Fromelles
  Besøg Musée de la bataille de Fromelles under en ferie nær Lille i Nordfrankrig
 • Roubaix (17.6 km)

  En af forårsklassikerne er som bekendt Paris - Roubaix, også kendt som den hårdeste endagsrute i cykelløb, og de berømte 'pavéer', eller brosten på godt dansk, er bestemt en del af spændingen, da den mindste fejl kan afstedkomme alvorige ændringer i klassementet. Men Roubaix er også meget andet end blot cykelløb. Også kendt som byen med de tusinde skorstene, men det er nu mange år siden, og kommer de besøgende lidt ind på livet af Roubaix, er det faktisk en undervurderet og meget charmerende by. Besøg det spændende La Piscine Museum eller La Manufacture. Nyd en drink på en af de utallige barer eller caféer og prøv den franske gastronomi med gode vine og råvarer fra området.

  Roubaix
  Nyd solen på Grand-Place i Roubaix
 • Lens (35.0 km)

  Tag på bilferie i Europa og besøg Lens i Nordfrankrig på en billig sommerferie eller vinterferie. Find børnevenlige hoteller til familieferien hos Risskov Bilferie og kom ud og oplev Europa i egen bil og eget tempo. Lens var kendt for sit fodboldshold og sin minedrift, men det er nu et stykke tid siden og meget har ændret sig siden da. I dag er Lens en kulturby, der ligger lige i krydset mellem Belgien, Tyskland og England. Især er Louvre-Lens Museet en stor oplevelse eller hvad med en tur op på et af europas højeste slaggerhøje. Tag en tur gennem de gamle minedistrikter eller nyd de charmerende Art Deco-facader i byens centrum, hvor der også serveres god lokalbrygget øl. Find billige hoteller i området og tag på en kør-selv familieferie med Risskov Bilferie og kom ud på en aktiv ferie og oplev en masse.

  Lens
  Besøg den gamle industriby Lens.
 • Château de Bernicourt (41.9 km)

  Slottet Bernicourt blev bygget i midten af ​​det 18. århundrede, mere præcist i 1743, og har et areal på 25 hektar. Indtil starten af ​​det 20. århundrede var slottet ejet af Houillères fra 1930 til 1985 og siden kom det til at tilhøre byen Roost-Warendin. I 1989 åbnede slottet sine døre for offentligheden med et 'Eco-museum' på 1. sal og i kælderen. Den smukke slotsterrasse har en smuk udsigt ud mod parken og den smukke dam. Det er også muligt at få lidt at spise på stedet, så hvorfor ikke prøve lidt fransk gastronomi i restaurant "La table de Guislain".

  Château de Bernicourt
  Se udstillingerne og nyd det store slot
Vis flere

Kort

Campanile Lille-Sud CHR
Rue Jean Charles Borda 59000 Lille

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~5 år i forældres seng 100% rabat
Barn 0~10 år i ekstra opredning 60% rabat