Miniferie i Nordtyskland på Casilino Hotel A 24 Wittenburg

Dansk | DKK

Casilino Hotel A 24 Wittenburg

Enkelt, men hyggeligt hotel med god placering tæt på motorvejen

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Oplev UNESCO-listet biosfærereservat
 • God beliggenhed tæt på motorvejen
 • Tæt på Europas største indendørs alpincenter
733,-
3~6 dage fra
399,-

Ophold med morgenbuffet og pizza

Skøn natur i Nordtyskland

3 dage
Kun 399,- / spar op til 314,-
SPAR
4 dage
Kun 579,- / spar op til 434,-
SPAR
5 dage
Kun 749,- / spar op til 564,-
SPAR
6 dage
Kun 879,- / spar op til 734,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x pizza og 1 glas vin/øl eller vand
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Casilino Hotel A24 Wittenburg ligger i den Mecklenburg-Vorpommernske by, Wittenburg, tæt på motorvejen. Her bor I tæt på Wittenburgs indendørs alpincenter og har samtidig et godt udgangspunkt for vandre- og cykelture i naturen. Derudover er der også gode muligheder for, at besøge bundesland-hovedstaden, Schwerin eller storbyen Hamburg.

Hotellet tilbyder

Hotellet ligger placeret i et industrikvarter i Wittenburg, i det sydvestlige Mecklenburg-Vorpommern og har navn efter motorvejen A24, som ligger i kort afstand fra hotellet, og som giver jer let og hurtig adgang både til og fra hotellet.

Hotellet tilbyder en rolig, enkel og moderne base uden alt for meget ekstra svøb, og personalet er venligt og imødekommende. Som en af de nærmeste naboer ligger Alpincenter Hamburg-Wittenburg, som er Europas største indendørs skiresort, som byder på masser af spændende aktiviteter for både børn og voksne, begyndere og øvede. Udover forskellige pister og bakker huser alpincentret og skiskole, et herligt indendørs legeland for børnene og bowling. Derudover har centret planer om, at oprette en gokartbane i nær fremtid.

Der er masser af gode muligheder for at udforske Mecklenburg-Vorpommerns dejlige natur, med udflugter i den smukke Schaalsee-region. Selve Schaalsee ligger bare en kort køretur fra hotellet, og her findes bl.a. et stort UNESCO-listet biosfærereservat, som er helt oplagt for vandreture. Syd for hotellet kan I også besøge ’Mecklenburgisches Elbetal’, som ligeledes er en del af et større UNESCO-listet naturområde.

Skulle I have lyst til at opleve den Mecklenburg-vorpommernske hovedstadsby, Schwerin, eller at tage en tur til Hamburg, har I gode muligheder for dette, både i egen bil og med offentlig transport.

Under opholdet tilbydes I hver morgen en god og simpel morgenbuffet i hotellets lyse rammer. Om aftenen serveres måltidet i den hyggelige restaurant.

Der er gratis parkering ved hotellet og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Casilino Hotel A24 Wittenburg har 18 enkle og hyggelige værelser, som både findes, som enkeltværelser, dobbeltværelser og dobbeltværelser med en ekstra opredning. Værelserne, som er individuelt indrettet, er farverige og moderne. Alle værelserne har eget badeværelse med bruser, håndklæder og hårtørrer og er udstyret med skrivebord, telefon og satellit-TV.

Værelsestyper *

Dobbeltværelse

1 / 3
Disse værelser er på 15m² og er alle udstyret med satellit TV, radio, hårtørrer, skrivebord, klædeskab og gratis WiFi. Der er også eget brusebad/WC. Mulighed for ekstra personer i gæsteseng/sovesofa. 
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Enkeltværelse

1 / 3
Disse værelser er på 15m² og er alle udstyret med satellit TV, radio, hårtørrer, skrivebord, klædeskab og gratis WiFi. Der er også eget brusebad/WC.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

160 km fra
Rostock, Tyskland
170 km fra
Puttgarden, Tyskland
220 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Schwerin (37.3km)

Byen ligger smukt i maleriske omgivelser med søerne midt i byen, der er omgivet af skove. Schwerin er hovedstaden i deltaten Mecklenborg-Vorpommern. Søerne har en væsentlig betydning i Schwerin, og byen har givet navn til den dejlige Schweriner See, der med sine 61 km2, er en af Tysklands største søer.

Her finder I en stor mængde aktiviteter lige fra vandsport til kultur- og indkøbsmuligheder. En byrundtur i Schwerin er et absolut must, da byen har en stor rigdom af smukke, elegante og storladne byggerier.

Schwerin Brandmuseum (24.7km)

Internationales Feuerwehrmuseum Schwerin, er Tysklands største brandmuseum. Her fortæller over 15.000 udstillingsgenstande historien om brandvæsenets udvikling op gennem tiderne. Området strækker sig over 4500 m² og har, blandt meget andet, hele 112 køretøjer på udstilling.

Schwerin Klatre Verden (32.9km)

For de aktive er der mulighed for at træ-klatre. Børn fra 7 år op kan være med. Der er flere forskellige baner og sværhedsgrader.

Planlæg jeres aktiviteter her: http://www.schweriner-kletterwald.de/

Schwerin Zoo (32.9km)

Schwerins Zoo - kun 5 minutter fra Afrika! Her kan I opleve de store dyr fra Afrikas savanne. Parken er meget fin og børnevenlig. Der afholdes fodringer samt dyreskole for børn.

Planlæg jeres besøg her: http://www.zoo-schwerin.de/

Badestrand Schwerin (33.6km)

Schwerin er hovedstaden i delstaten Mecklenburg-Vorpommern i Tyskland. Schwerin er især kendt for sine dejlige badestrande der ikke ligger langt fra centrum i den hyggelige bydel Zippendorf, og er også et godt valg på en varm sommerdag. Så hvorfor ikke prøve en kør-selv ferie med Risskov Bilferie, hvor det altid er muligt at planlægge en billig sommerferie sydpå til en ægte badeferie.

Sejlture i Schwerin (35.5km)

Sejlture på Schweriner See er en dejlig aktivitet på en solskinsdag. Ved vandet mellem Schwerins staldkompleks og slot kan man tage et rundfartsskib og begive sig ud på en af de mange sejlture, der udbydes. Den korteste tur koncentrerer sig hovedsagelig om selve byen Schwerin, og de lidt længere kan bringe jer hele vejen rundt i begge dele af Schweriner See.

Hamburg (76.2km)

Millionbyen Hamburg har gode shoppingmuligheder, museer og gastronomi. En god måde at opleve Hamburg på er fra havsiden, ved at springe på en kanalrundfart - men naturligvis anbefaler vi også Hamburg fra landsiden, når man er på ferie i bil! En oplevelse i Hamburg ud over de klassiske storbyfornøjelser er en tur på byens fiskemarked, hvor der naturligvis sælges fisk, men også billigt tøj, stueplanter og dvd’er. De første boder åbner kl. 5.30 om sommeren og kl. 7 om vinteren.

Hamburg er Tysklands næststørste by og både økonomisk og kulturelt er byen centrum for hele Nordtyskland. Arealmæssigt er byen syv gange større end Paris og mere end dobbelt så stor som London. Det betyder kort og godt, at byen byder på særlig gode forhold for turister. Hamburg er en smuk by fyldt med charmerende områder og ikke mindst et fortræffeligt aftenliv, som ikke er til at komme udenom på storbyferie eller kør-selv ferie i Nordtyskland.

Mölln (42.7km)

Mölln ligger på den såkaldte Saltvej, som tidligere var en af Nordtysklands vigtigste handelsveje. Mölln var et knudepunkt på Saltvejen fra Lüneburg, hvor saltet blev udvundet og til Lübeck, hvor salten blev brugt til at salte fisk, der blev sendt videre til de baltiske land og Skandinavien. Gamle imponerende bygninger og snørklede stræder i den lille by beretter om byens tidligere storhedstid. Fra det gamle vandtårn kan I nyde udsigten over byens middelalderlige bykerne med rådhuset og Nicolai kirken.

På torvet ved Domkirken finder I en statue af byens verdensberømte nar, Till Eulenspiegel, om hvem der findes et væld af muntre, grove og frække beretninger om. Det siges, at Till Eulenspeigel blev begravet i Mölln og hans profil går igen i hele byen. Berør i statuen af Till Eulenspiegels tæer eller tommelfinger, siges det at bringe lykke.

Mölln har en fantastisk placering ved Lauenburg søerne. De 40 søer gør, at man næsten overalt kan se vand og har mange muligheder til dejlige gåture rundt om søerne eller i skovene. På vejene rundt om søerne er der mange steder opsat små stråtækte huse, hvor I kan spise jeres madpakke eller tage en velfortjent pause.

WILDPARK MÖLLN (44.2km)

Dyreparken huser dådyr, ugler, vildsvin og andre europæiske dyr. Der er legepladser for børn, og dyr som må klappes.

Flere informationer og åbningstider kan læses her: http://www.moelln-tourismus.de/a-wildpark

Barracuda Beach am See (43.7km)

Der er altid et godt rejsetilbud hos Risskov Bilferie, så hvorfor ikke tage på ferie i egen bil og få jer en ægte badeferie på Barracuda Beach, der byder på hvide sandstrande med palmer, vandrutsjebane samt både legeplads og en strandarena, hvor der kan spilles volleyball, basketball og fodbold om sommeren. Det perfekte sted at tilbringe en familiedag, hvis vejret er til det. Til de voksne er der også en Beach Bar med kølige drinks og bløde rytmer fra højtalerne, og i snackbaren serveres der bl.a. lokale pølser med den famøse Barracuda karrydressing for blot at nævne en enkelt af de mange forskellige snacks, der serveres i snackbaren. Tag på ferie i egen bil til Nordtyskland og oplev en verden med aktiviteter både til voksne og til børn. Det er også muligt at finde et billigt weekendophold for hele familien, med børnevenlige hoteller, hos Risskov Bilferie til området omkring den betagende by Schwerin ikke langt fra Barracuda Beach am See.

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Plaza Schwerin

Natur og kultur i Tyskland

Østersøkysten

Eventyrlige Schwerin

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 1 gl øl eller sodavand (middag)
 • Gratis internet

229,-
Fra kun
859,-

Vis kort

Kunst, Kultur og Shopping

Læs mere

Hotel Rabenstein

Kultur, natur og historie

Østersøkysten

Smukke Schwerin

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

364,-
Kun
949,-

Vis kort

Skøn natur og eventyrligt slot

Læs mere

Hotel Waldhof auf Herrenland

Inkl. halvpension

Schleswig-Holstein

Smukke Mölln

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x frokostpakke (medbringes)
 • Adgang til sauna
 • Gratis internet og parkering

381,-
Kun
819,-

Vis kort

Populær bestseller i Tyskland

Læs mere

Ferien Hotel Lewitz Mühle

Inkl. halvpension og velkomstdrink

Mecklenburg-Vorpommern

Natur og velvære

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis internet

116,-
Kun
799,-

Vis kort

Skøn nordttysk miniferie!

Læs mere

Hotel Schweriner Tor

Inkl. dejlig kroret

Mecklenburger Seenplatte

Miniferie nær Schwerin

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x dejlig kroret
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

384,-
Fra kun
599,-

Vis kort

Kombiner byliv med aktiv ferie

Læs mere