Ferie i Salzburgerland på CESTA GRAND Hotel

Dansk | DKK

CESTA GRAND Aktivhotel & Spa

4 * -Superior hotel med halvpension til toppris!

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Ferie i et af de smukkeste bjergområder i Europa
 • Kulinariske lækkerier fra morgen til aften
 • Uanset om du er til vandring eller golf: eventyr venter på dig!
1.288,-
4~8 dage fra
1.969,-

Inkl. 4-retters menu

Ferie i Salzburgerland

4 dage
Fra 1.969,- / spar op til 659,-
SPAR
5 dage
Fra 2.619,- / spar op til 809,-
SPAR
6 dage
Fra 3.269,- / spar op til 979,-
SPAR
7 dage
Fra 3.899,- / spar op til 1.129,-
SPAR
8 dage
Fra 4.549,- / spar op til 1.289,-
SPAR
* Pris pr. person i klassisk dobbeltværelse

4 dage inkl.

 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x 4-retters menu/buffet
 • 2 x eftermiddagssnack
 • 1 x 15 euro wellness voucher
 • 1 velkomstdrink
Risskov Pakken

Velkommen til Bad Gastein, paradiset for naturelskere og aktive feriegæster. Og velkommen til CESTA GRAND, et 4-stjernet luksushotel, der tilbyder dig mange faciliteter under dit ophold.

Hotellet tilbyder

Det Aktivhotel & Spa CESTA GRAND i Bad Gastein lever op til sit navn. For gæster, der ønsker afslapning, er der et gratis stort wellness-område med swimmingpool, 2 saunaer, dampbad og Kneipp-pool. Derudover kan du også bestille massage eller kosmetiske behandlinger, der vil give dig endnu bedre afslappelse.

Dem der ønsker at nyde en aktiv ferie, kan vælge mellem mange muligheder under deres ophold på CESTA GRAND: vandreture, cykling, golf, stavgang er en del af det rige tilbud i alperegionen. Hotellet tilbyder også et varieret aktivitetsprogram, fra guidede vandreture i hver sæson til meditationskurser og vandaerobic i den indendørs termiske swimmingpool. Hotellet har også to tennisbaner, som du kan bruge. Cykel- og e-cykeludlejning fuldender hotellets tilbud.

Nydelse er også meget vigtig på CESTA GRAND: morgenbuffeten lader intet tilbage at ønske, og den 4-retters menu om aftenen byder på kulinariske lækkerier fra regionale og internationale retter. Halvpension omfatter også en lille forfriskning om eftermiddagen med både salt og sødt efter behag.

Værelser

De rummelige værelser er indrettede i moderne alpestil og tilbyder alle bekvemmeligheder under opholdet: badeværelse med bruser eller badekar og hårtørrer samt toiletartikler, siddepladser, komfortable senge og gratis trådløs internetadgang. Mange af værelserne har balkon – værelserne med panoramaudsigt har ufortræffelig udsigt over Gastein-alperne.


Værelsestyper *

Klassisk dobbeltværelse

1 / 2
Et stort og stille værelse beliggende på skovsiden med siddepladser. Nogle værelser har også balkon.Klassiske dobbeltværelser har badeværelse med bruser eller badekar og hårtørrer. Derudover er værelset indrettet med radio, kabel-tv, telefon, gratis trådløst internet, minibar og pengeskab på værelset. Mulighed for 2 ekstra personer i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Panorama dobbeltværelse uden balkon

1 / 2
Rummeligt panorama dobbeltværelse med udsigt over det storslåede Gastein-bjerg. Værelset har opholdsområde, badeværelse med bruser eller badekar, hårtørrer, radio, kabel-tv, telefon, gratis trådløst internet, minibar og pengeskab.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Panorama dobbeltværelse med balkon

1 / 3
Rummeligt panorama dobbeltværelse med balkon og udsigt over det storslåede Gastein-bjergp. Udstyret med eget bad og toilet med bruser eller badekar og hårtørrer. Derudover er værelset indrettet med radio, kabel-tv, telefon, gratis Wi-Fi på alle hotelværelser, minibar og pengeskab.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

1000 km fra
Rostock, Tyskland
1150 km fra
Puttgarden, Tyskland
1175 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Gastein (2.5km)

Den berømte feriedestination Gastein består af de tre kommuner Dorfgastein, Bad Hofgastein og Bad Gastein. I tusinder af år er området blevet velsignet med krystalklart vand og frisk luft, hvilket gør at området i længe har været et berømt spaområde. På trods har de tre landsbyer virkelig været i stand til at bevare deres oprindelige charme og identitet. I Bad Gastein kan du se det imponerende vandfald, besøge spaen og få den berømte Heilstollen-terapi.

Bad Gastein (2.6km)

Bad Gastein ligger midt i nationalparken Hohe Tauern og er det perfekte sted for en bilferie i Europa. Bad Gastein ligger gemt væk blandt bjergene og byens smukke bygninger i Jugendstil smelter godt sammen med de naturlige omgivelser. Om sommeren er det især de meget attraktive vandreruter, der tiltrækker entusiasterne. I den smukke nationalpark er der også anlagt cykel- og motorcykelruter ud over et netværk af helt fantastiske og naturskønne vandreruter. Derfor er det også godt besøgt af turister som søger en aktiv ferie. Besøg også det 341 meter høje vandfald midt i byen – ganske imponerende at betragte de mange kubikmeter vand styrte ned midt igennem byen. 

Find en billig sommerferie sydpå eller et juleophold i skønne omgivelser og besøg det smukke Bad Gastein. Tag hele familien med på ferie, og se efter hos Risskov Bilferie, om der skulle være weekendophold tilbud eller last minute rejser. Få den billigste ferie med Risskov Bilferie. God tur!

Hængebroen ved Stubnerkogel (4.8km)

På Stubnerkogel ”hænger” den berygtede hængebro, 140 meter lang og med et fald på over 28 meter. Broen hænger 2400 meter over havets overflade og er dermed Europas højeste hængebro. Broen er gennemsigtig og kan tage pusten fra enhver og kan slet ikke anbefales, hvis der er højdeskræk iblandt familiemedlemmerne. Der er lidt mere fast grund under fødderne på udkigsplatformen Glocknerblick; nyd den friske bjergluft i lungerne og lad øjnene vandre over det rå og bjergfyldte landskab, men husk kameraet til at forevige den smukke udsigt.

Dorfgastein (14.4km)

I kan forvente jer mange herlige timer i den smukke natur i Gasteindalen. Vand, bjerge og enge i Salzburgerland lokker med romantisk charme. Dorfgastein, Salzburgerland, viser sig fra forår til efterår fra sin bedste side. Majestætiske bjerge, grønne enge og store skove omringer jer på alle jeres udflugter. Gasteindalen kaldes også "vandets dal". Det forfriskende vand med den lige så forfriskende bjergluft garanterer en afslappende ferie i Gastein.

Kombinationen af den flade, brede dal og de omgivende smukke bjerge vil forbløffe jer. Klimatet er skånsomt og mildt. Hvis I vandrer i Gastein, kan I opleve det enestående bjerglandskab. I nationalparken kan I bekvemt vandre fra en græsgang til den næste, eller klatre op på de høje toppe. Forandring garanteres af de 55 smukke græsmarker og 350 km. alpine vandrestier, som alle venter jer i Gastein. I kan også tage på udflugter på cykel eller mountainbike. Uanset om I foretrækker den flade dals cykelstier eller mountainbike-stier i bjergene, finder I fine muligheder i Gastein.

Sankt Johann im Pongau (35.5km)

St. Johann im Pongau ligger i den sydlige del af delstaten Salzburg og er hovedstaden i Pongau amt. Byen er kendt i hele Østrig for sine skønne vandreruter og som et ideelt sted at holde skiferie. St. Johann ligger i Salzachtal, som er den største dal i Salzburg. Den lille by er et turistmål for netop friluftsmennesker, men gemmer også på seværdigheder som den smukke katedral, der bestemt fortjener et besøg. Hotellerne og byen er separeret, så byen har næsten formået at bevare sin originale struktur.

Besøg også Arthurstollen, som er en gammel tunnel, der blev brugt til at bryde kobber. Tunnelen er mindst 1600 år gammel og dele af den er tilgængeligt for offentligheden.

Besøg den lille charmerende by, der er omgivet af noget af den skønneste natur, som Salzburg kan byde på.

Tidsfabrikken (53.3km)

Tidsfabrikken i Lainach er et underholdende besøg i den mere end 400 kvadratmeter store udstillinger der tager sine besøgende på en rejse gennem tiderner, fra forhistorisk tid mod fremtiden. Det er især en historisk rejse gennem tal, kalkmalerier, hvælvinger og rum fra fortiden men samtidig også et indblik i selve udviklingen af mennesket.

I forlængelse af Tidsfabrikken er der også en udstilling af imponerende historiske folkedragter.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Gasthof zum Kirchenwirt

Tag på cykeltur i smuk natur

Salzburgerland

Dejlige dage i Østrig

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x 3-retters menu
 • 1 velkomstdrink + frugt på vær.
 • 1 dags cykelleje
 • Adgang til wellnessafdeling

485,-
Kun
1.949,-

Vis kort

Tilbud syd for Salzburg

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 6~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat

Landhotel Postgut

Inkl. 3-retters menu

Salzburgerland

Wellness og natur

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 2 x Adgang til wellnessafdeling
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

346,-
Kun
719,-

Vis kort

Afslappende wellness og smuk natur

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse Pilger
 • Barn 0~1.99 i babyseng 100% rabat
 • Barn 2~9.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 10~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~17.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Landhotel Römerhof

7. nat er gratis

Salzburgerland

Wellnesshotel i Østrig

Wild Offer - 8 dage inkl.
 • 7 overnatninger m. morgenmad
 • 7 x 4-retters menu
 • 7 x kagebuffet
 • 1 x velkomstdrink
 • Adgang til wellness og fitness

753,-
Kun
4.219,-

Vis kort

Familieejet hotel i Hohen Tauern

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 6~10.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 11~13.99 år i ekstra opredning 30% rabat
 • Barn 14~99.99 år i ekstra opredning 20% rabat